Találatok a következő kifejezésre: A lányok meddig (218 db)

Meddig illik maradni a fiúnak a lánynál, mondjuk ha este 7kor megyen? És fordítva? A lánynak meddig illik?

Legjobb válasz: ez erõsen függ a lány és a fiú korától, illetve hogy a szüleivel élnek-e.

ez erõsen függ a lány és a fiú korától, illetve hogy a szüleivel élnek-e.
A kérdező hozzászólása: 18évesek szülökkel élnek, nem régen jöttek össze.
Ha szombaton mész akkor sztem a vasárnapi ebédig maradhatsz!
én max 1-2 órát maradnék, fõleg hogy nemrég jöttek össze.
17 vagyok a volt barátom 18 és amikor ott voltam náluk akk olyan 2 kor átmentem aztán a barátom hazavitt kocsival olyan 8-9-10 körül és amikor nálunk volt akk ugyanígy kettõkor jött és olyan 5-6 körül ment mert akkor gyalog jött és kicsit messze lakik..
21.59-ig

Ha a fiú késik vakrandiról, a lánynak meddig illik várni?

Sziasztok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nem szívesen adom meg a telefonszámom az elsõ randi elõtt. Negyed órát vártam a kijelölt helyen, még meg is kérdeztem egy srácot, hátha õ az, de nem. Meddig kellett volna várnom?

Legjobb válasz: Negyed óra bõven elég. Legyen pontos, aki csajozni akar...

Negyed óra bõven elég. Legyen pontos, aki csajozni akar...
Vártál bõven. Nem illik késni, fõleg elsõ randiról, fõleg a fiúnak. Szerintem nyugodtan lehet telefonszámot cserélni a találka elõtt.
Eleget vártál, de tényleg bármi történhetett. Én is azt mondom, jobb telefonszámot cserélni randi elõtt.
Én tanultam az ilyenekbõl, és elsõ körben elküldöm azt a lányt aki nem akar számot megadni. Egyrészt béna dolog lézengeni x ideig keresve a másikat, másrészt még ismerõs csaj is volt így h menjek ki x-idõben segíteni, mert jön a busza, és sok cucca van, csak telszámot nem adott, busz késett 1, 5 órát, én meg persze mentem dolgomra, õ meg cipelhetett egyedül. De pl neten adok-veszek néha, ott is alap hogy telefonszám csere legyen, volt olyan is hogy én mentem ki rossz helyre, de volt hogy a másik fél késett. Bár én alapból úgy vagyok, hogy szerintem jobb látni a másikat elõtte, és minimális ismeretséget szerezni.
Na tisztázzuk már. Õ nem kérte el a számod vagy te nem adtad meg? Amúgy meg senki nem gondolatolvasó, hogy tudjuk, mi történt valójában. Millió és egy verziót fel bírnék sorolni, de az úgysem változtatna semmin.
A kérdező hozzászólása: És ha el se kéri a számot? Vagy azt nekem kellene érzésre megadni? Õ se adta meg az övét.
én 10-30 percig várnék annál tovább tuti nem (lehet késett a búsza stb) bár tény én fiú vagyok de egy lánytól ugyan ezt várnám el
Ha nem kérnek telefonszámot, gyanakodj. Ha nem kérnek nem szabad megadni, elmenni a randira meg fõleg nem.

11 hónaposan olykor még mindig koszmós a feje a lányomnak, meddig fog ez tartani? Volt valakinél hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Unokámnak még 4 évesen is volt. Babaolajjal jól be kell kenni hajmosás elõtt, az fellazítja és könnyebb lemosni.

Unokámnak még 4 évesen is volt. Babaolajjal jól be kell kenni hajmosás elõtt, az fellazítja és könnyebb lemosni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Igen, ha látom, hogy van mindig beolajozom, majd koszmó elleni samponnal megmosom, el is tûnik, majd viszont utána valamikor újra elõjön :(
Babaolaj, jòl àtkefèlni puhàbb köröm kefèvel majd Babe sampon. Hagyd az olajat minèl tovàbb rajta, azzal kezdj egyszerre ahogy levetted a bodyt.
szerintem ha rendesen mosnátok, nem lenne olyan, nem kénd túlfélteni.Én mindkét fiamnál nekiesek mint tót az anyjának, sose lettek koszmosak.A barátnõim gyerekei meg igen, láttam mit neveznek õk hajmosásnak...
A kérdező hozzászólása: Mitõl félteném?A hajmosástól?Remélem most csak viccelsz!Rendesen van mosva a feje, ahogy minden.Ne légy rosszindulatú!
4.-nek: sajnos, ez hajlam, nem ápolatlanság. Ne ítélkezz, ha nem ismersz valamit.
hogyne, anyám is így tanította, õ is látta másoknál is. Egyátalán nem rosszindulat, jól meg kell dörzsölni a fejet hajmosásnál.
Szió, lehet h még nem sikerült megtalálni a leghatékonyabb szert, nem is egyszerû, mert annyi mindent írnak koszmóra... Sokszori keresésre találtam meg én is frezis koszmó elleni olajat anno, ré egy évre adtam oda a tesómnak a maradékot, mert kb 4 használat után már nyoma sem volt a koszmónak. Kevés kell belõle, nincs vakarászás, és szépen lehozza az elhalt bõrt... Itt tudtok utánaolvasni: http://www.koszmo.hu ui:keressétek az akciósat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
x+-y=szex x>5 x∈R
x-(x*é)+m+l÷2 é=életkorod m=magasságod l=a lány eddig játszadozik magával
Az 5%-os védelemmel mire mész? Ha 1 hónappal késõbb esik teherbe, az jó lesz neked? Ha normálisan használod a gumit, nagyon kicsi az esély. Ha így is féltek, akkor a termékeny idõszakot (a ciklus felében levõ hét) érdemes kihagyni. Ha pedig nem akartok sokáig izgulni, akkor menstruáció elõtt legyen az akció.

A lányok meddig várnak egy pasira aki nem lép, még ha õ a tökéletes?

Van egy pasi, a lánynak kivül-belül 5-ös. De a pasi nem közelit a lány felé sosem, és a lány csak titkon vágyik rá, akár már 1 éve.

Legjobb válasz: van egy pasi aki nekem 5bõl 5ös de tudom hogy én sosem kellek neki de titkon szeretem, akár már egy éve... de még mindig szeretem és még mindig semmi, nem fogok lépni mert nem akarok csalódni, inkább szenvedek és kínlódok, de akkor is szeretem és várok, a csodára igen. nem kell 4es nekem az 5ös kell

van egy pasi aki nekem 5bõl 5ös de tudom hogy én sosem kellek neki de titkon szeretem, akár már egy éve... de még mindig szeretem és még mindig semmi, nem fogok lépni mert nem akarok csalódni, inkább szenvedek és kínlódok, de akkor is szeretem és várok, a csodára igen. nem kell 4es nekem az 5ös kell
MI ez az 5 meg 4? Az embereket nem lehet így pontozgatni, ezt mondtam már másnak is. ha nem 2 dimenziós valaki, akkor nem az a dolog, hogy ránézel, és tudod milyen. A tökéletesre addig vágyik valaki, amíg rá nem jön, hogy nincs olyan.
Nekem az a pasi nem lehet tökéletes, aki nem lép, nem érdeklõdik felõlem :)
Én sokat balf.aszkodtam gimiben. Jóképû vagyok viszonylag, jó arcéllel, de soha senki nem tanított csajozni (a családból, barátok közül). Biztos volt akár egy tucat lány is a gimiben, akiket simán meghúzhattam volna (alattam járók 1-2-3-4 évvel) és szerintem tetszettem is nekik, akár évekig is, de nem jött össze eggyel sem ott akkor. Több olyan lány is volt, aki 1-2 évig folyamatosan úgy nézett rám. Az a tapasztalatom, hogy ha olyan emberekrõl van szó, akik ugyanabban a szociális körben mozognak (tehát még iskolába járnak, vagy felnõttként sem járnak sokat szórakozni, ismerkedni), azoknál ez 1-2 év simán lehet. De ha a lány sok új embert ismer meg, akkor elõbb-utóbb jön valaki, aki jobb, mint akire vár és mer is lépni.
2: De, külsõre lehet pontozni az embereket. De ez nem jelent semmit más értelemben. Nem ettõl lesz valaki jobb, vagy rosszabb ember; ezzel keverik össze sokan. Mikor azt mondom, hogy az egyik lány hatos, a másik meg hetes kinézetû (mi 1-tõl 10-ig osztályozunk az ismerõsi körömben), akkor az csak azt jelenti, hogy a hetes kinézetre vonzóbb, mint a hatos. Semmi többet. A legtöbben meg pont ezen sértõdnek meg, hogy csak a külsõt nézik, meg hogy "kíváncsi lennék õ hányas", meg ilyen ostobaságok. Csak ezt a gondolatot (ami mindenkiben felötlik, ha két másik emberrõl van szó), egy rendszerbe fûzöm.
Én nem várnék a végtelenségig. Valószínûleg kezdeményeznék, de ha nem veszi a lapot, vagy -akármilyen finoman is- de elutasít, akkor nem várnék rá. Lehet, hogy eltenném talonba, és ha véget ér a kapcsolatom (és neki sincs akkor) akkor újra megkeresem, de nem várnék rá így éveket. Erre egyébként nálam volt is példa, nem is egy... Bár õk az elutasít kategória voltak... 29n

Ilyen cipője van a lányomnak, meddig lesz még jó neki, mikor kell már csizma? !

http://lurkocipo.hu/spd/ALC2024/ASSO-lany-gyerek-cipo Hány fokig lehet ilyen cipőben járatni a gyerkőcöt? 1,5 éves egyébként...

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ. Mikor szoktatok kimenni? Most van a legnagyobb ingadozás reggel és kora délután között, ha csak napközben jártok ki, amikor már süt a nap és fel is melegedett az idõ, akkor még sokáig elég lehet, ha pl reggel 7-kor visztek nagy tesót iskolába, akkor kevés lehet hamarosan. A csapadék is kérdés, ha esni fog, akkor is más a hõérzet, jobb egy melegebb lábbeli, ha száraz hideg lesz, akkor én inkább hajlok az ilyen cipõre vastagabb harisnyával. És végül, hogy mennyire fázós a kicsid, mert a sajátjaimon látom, hogy ez sem egyforma, mint ahogy nálunk felnõtteknél sem, hogy ki miben érzi jól magát...

Hát ez sok mindentõl függ. Mikor szoktatok kimenni? Most van a legnagyobb ingadozás reggel és kora délután között, ha csak napközben jártok ki, amikor már süt a nap és fel is melegedett az idõ, akkor még sokáig elég lehet, ha pl reggel 7-kor visztek nagy tesót iskolába, akkor kevés lehet hamarosan. A csapadék is kérdés, ha esni fog, akkor is más a hõérzet, jobb egy melegebb lábbeli, ha száraz hideg lesz, akkor én inkább hajlok az ilyen cipõre vastagabb harisnyával. És végül, hogy mennyire fázós a kicsid, mert a sajátjaimon látom, hogy ez sem egyforma, mint ahogy nálunk felnõtteknél sem, hogy ki miben érzi jól magát...
Ez még bõven jó. Majd ha már 0 fok körül lesz az idõ, akkor jöhet a béléses csizma.
A kérdező hozzászólása: Jogos amiket írsz :) Csak napközben járunk ki, játszótérre, vásárolni, sétálni, csavarogni. Szerintem fázósabb fajta egyébként... De akkor még ráérünk vele, november környékén foglalkozni, ugye? Csak mert nem szeretném jó elõre megvenni, mert úgy nõ, mint a gomba :)
Még november végéig jó ez a cipö, vékonyabb vagy vastag harisnyával is .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Meddig nőnek a lány mellei?

Legjobb válasz: Meddig lánynak a nõ mellei?

Meddig lánynak a nõ mellei?
ahhhhw pusztulok a rohogestol , ennyi ertelmetlen valasz:) )
Jó, de ezt Google is tudja, a többit meg csak mi.
Körübelül 18-20 éves korukig.
A talpukig. Csak melltartót hordanak, és így nem látszik. Ha majd látsz igazi nõt élõben meglátod. Kicsit fura az elején, de meg lehet szokni.
Mindig pontosan a bimbóig, nyugodtan higgy az öregnek.
A kérdező hozzászólása: Oké. :D:D Ezt megjegyzem. xD:D
egy jánynak addig nõnek a mellei, amíg le nem vágja õket. egyszer majd csak megáll, nem mindegy, hogy mikor? Ha meg a csávód kicsinek találja a melleidet, akkor vegyél egy kutyát, az sokkal hûségesebb.
A kérdező hozzászólása: De bolondok vagytok. XD
egyet értek az elsõ válaszolóval, de ha õ is egyet ért meg én is az már kettõ 16/F
[repeat on] 80 eves korukig, akkor mar terdig ernek... [repeat off]
A kérdező hozzászólása: Ha? xD
A kérdező hozzászólása: Jah. xD

Lányok, ha facebookon ráírok egy lányra hogyan kezdjem? Milyen témát írjak neki, meddig beszéljek vele hogy ne legyen neki unalmas, mi tetszik ilyenkor a lányoknak ha egy más valaki ráír?

Legjobb válasz: Ha nem vagy nyomi akkor igen elõször is kérdezd meg tõlle h mi van vele , mi történt vele ma stb. Ebbõl majd késõbb kialakulhat velemilyen téma. Ha meg untatnád akkor az úgy is lejön az irásmódjából szerintem :)

Ha nem vagy nyomi akkor igen elõször is kérdezd meg tõlle h mi van vele , mi történt vele ma stb. Ebbõl majd késõbb kialakulhat velemilyen téma. Ha meg untatnád akkor az úgy is lejön az irásmódjából szerintem :)
Én, ha egy idegen ír nekem a Facebook-on akit nem ismerek, megkérdezem, hogy honnan ismerjük egymást. Ha kiderül, hogy nem ismerem, akkor nincs tovább. Rámírni nem szokott senki. Hová, a bõrömre?
A kérdező hozzászólása: akkor mit írjak az helyett hogy nem ismersz??
Meddig? Ameddig van kedve válaszolgatni. És rendes válaszokat ad.
A kérdező hozzászólása: oksa köszi mindenkinek :D

Tényleg a média és a rajzfilmek már kis korukban meghülyíti a lányokat, hogy csak az ilyen pasi a jó pasi?

http://www.demotivalo.net/view/77786/ha-mar-aladdin-is-igy-n.. Mármint nem Aladinra gondoltam, hanem az ilyesmi stílusú műmájerekre.

Legjobb válasz: Nem a lányok többsége már alapból hülye, ahogy a fiúk többsége is, tudod a kisebbség adja a társadalom értelmiségi rétegét, õk az Okosak, akik nem a hülye divat vagy média által választanak párt maguknak. -.-"

Nem a lányok többsége már alapból hülye, ahogy a fiúk többsége is, tudod a kisebbség adja a társadalom értelmiségi rétegét, õk az Okosak, akik nem a hülye divat vagy média által választanak párt maguknak. -.-"
A kisebbséget nem félreérteni, nem a napbarnítva megszületett rétegrõl van szó.
A témáról ez jutott eszembe: Hófehérke 7 pasival élt együtt, Piroska szülõi tiltás ellenére egyedül csavargott, Csipkerózsika egy idegennel csókolózott, majd hozzáment, Hamupipõke kiszökött éjjel egy buliba.Ezeken a meséken nõttünk fel és csodálkoznak a szüleink, hogy milyenek vagyunk?!

Milyen hátrányai vannak a fogamzásgátlásnak? Miért nem akarják a lányok általában szedni? És egy kapcsolatba meddig ki szokta ezt fizetni? Mennyibe kerül és meddig elég egy levél?

Legjobb válasz: Hátrányairól én nem tudok, 4 éve szedem. Szerintem a mai lányok annyi butaságot és téves információt hallanak (legtöbbször okoskodó barátnõiktõl) a tablettáról, hogy nem merik elkezdeni szedni! Volt ezen az oldalon, aki azt írta, hogy mellrákot és méhnyakrákot okoz! Szó sincs ilyenrõl, nincs bebizonyítva! Mindössze annyi, hogy a tablettát szedõ nõknél gyakoribb az elõfordulása, de ez is csak azért lehetséges, mert a tabletta miatt gyakrabban kell felkeresni a dokit ellenõrzések miatt (vérvétel, szûrések). Sajnos a legtöbb nõ úgy van vele, ha nincs bajom, nem kell orvoshoz mennem! Mivel aki tabit szed gyakrabban látja a nõgyógyászát, tehát ha netán rákos hamarabb kiderül és tudják kezelni! Amikor elkezdtem szedni, még suliba jártam és felesbe fizettük. Szerintem mindkét félnek érdeke, tehát így igazságos! Az enyém 2 fázisú (a 22 tablettának nem ugyanaz a hatóanyaga) és alacsony hormontartalmú, most váltottam ki nemrég, 7200 Ft-ba került a 3 havi adag. Persze vannak ennél olcsóbbak is, de azoknak magas a hormontartalmuk! Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!

Hátrányairól én nem tudok, 4 éve szedem. Szerintem a mai lányok annyi butaságot és téves információt hallanak (legtöbbször okoskodó barátnõiktõl) a tablettáról, hogy nem merik elkezdeni szedni! Volt ezen az oldalon, aki azt írta, hogy mellrákot és méhnyakrákot okoz! Szó sincs ilyenrõl, nincs bebizonyítva! Mindössze annyi, hogy a tablettát szedõ nõknél gyakoribb az elõfordulása, de ez is csak azért lehetséges, mert a tabletta miatt gyakrabban kell felkeresni a dokit ellenõrzések miatt (vérvétel, szûrések). Sajnos a legtöbb nõ úgy van vele, ha nincs bajom, nem kell orvoshoz mennem! Mivel aki tabit szed gyakrabban látja a nõgyógyászát, tehát ha netán rákos hamarabb kiderül és tudják kezelni! Amikor elkezdtem szedni, még suliba jártam és felesbe fizettük. Szerintem mindkét félnek érdeke, tehát így igazságos! Az enyém 2 fázisú (a 22 tablettának nem ugyanaz a hatóanyaga) és alacsony hormontartalmú, most váltottam ki nemrég, 7200 Ft-ba került a 3 havi adag. Persze vannak ennél olcsóbbak is, de azoknak magas a hormontartalmuk! Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!
Utolsó elõtti válaszolónak...Nagy butaságot irtál azzal, hogy ami olcsóbb az magasabb hormontartalmú.... Én lindynette-t szedek, ami alacsony hormontartalmú és 3 havi adagja 5400 ft.
Hát éppen egészségesnek nyilván nem mondható, ahogy semmilyen gyógyszer. Én gyógyszert csak végszükség esetén veszek be, és ez nem az, mivel megoldató máshogy.
Én arra értettem, hogy vannak olyanok, amelyeknek a 3 havi adagja 2000-3000 Ft. Na ezek a magas hormontartalmúak. Ami tényleg jó az 5000-nél kezdõdik.
Lányok azért utána kéne nézni a szakirodalomben! Trombózisveszély: Az elmúlt 40 év tapasztalatai alapján a kiderült, hogy a hormontartalmú fogamzásgátlót szedõk között a trombózisveszély (azaz az ereken belüli vérrög képzõdés) Szív- és érrendszeri megbetegedésekben szenvedõk esetén a hormontartalmú fogamzásgátlók szedése csak folyamatos orvosi kontroll mellett ajánlott. 2. Zsíranyagcsere zavarok: Alapvetõen a fogamzásgátló tabletták progeszteron komponensének felelõs a zsíranyagcserére gyakorolt kedvezõtlen hatásért. 3. Szénhidrát-anyagcsere: A kombinált tabletták vércukorszint emelõ, kedvezõtlen hatása a progeszteron tartalommal hozható összefüggésbe. Én olyan beteg voltam töle, hogy a hetek múlásával majdnem elvesztettem a melómat. Természetesen nem csak egyet pobáltam. Szedje aki akarja, de a fönti dolgokat iskolában tanultam, orvostól. üdv;

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!