Találatok a következő kifejezésre: A lányok meddig (230 db)

Meddig illik maradni a fiúnak a lánynál, mondjuk ha este 7kor megyen? És fordítva? A lánynak meddig illik?

Legjobb válasz: ez erõsen függ a lány és a fiú korától, illetve hogy a szüleivel élnek-e.

ez erõsen függ a lány és a fiú korától, illetve hogy a szüleivel élnek-e.
A kérdező hozzászólása: 18évesek szülökkel élnek, nem régen jöttek össze.
Ha szombaton mész akkor sztem a vasárnapi ebédig maradhatsz!
én max 1-2 órát maradnék, fõleg hogy nemrég jöttek össze.
17 vagyok a volt barátom 18 és amikor ott voltam náluk akk olyan 2 kor átmentem aztán a barátom hazavitt kocsival olyan 8-9-10 körül és amikor nálunk volt akk ugyanígy kettõkor jött és olyan 5-6 körül ment mert akkor gyalog jött és kicsit messze lakik..
21.59-ig

Miért ilyen sírós a lányom, meddig lesz ez?

Én már totál kivagyok. Ha meghallom, hogy sír gyomoridegem lesz :(

Legjobb válasz: Ki kell deríteni miért sír. Fáj valamije, allergiás vmire stb.

Ki kell deríteni miért sír. Fáj valamije, allergiás vmire stb.
Nincs felszoktatva? Találkoztam olyan babával, akit állandóan kézben kellett tartani, különben ordított.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Mindig is ilyen volt. Második, nem tudom, én tudatosan figyelek erre. Pl. Elejétõl fogva, ha felkelünk reggel átjövünk játszani, hagyom egy kicsit magába játszani, :(((
Sajnállak! Az én lányom is sírós volt nagyon, nehezen viseltem. Aztán amikor panaszkodtam, mindig rájöttem, hogy igaziból nem egész nap sír, csak azt éreztem belül, mert amikor elkezdett sírdogálni, én is a hajam téptem. Tényleg egész nap, vagy csak sokszor? Õ ugye amiatt sír, mert nem tudja magát másképpen kifejezni, ha fáradt is sír, ha valami nem tetszik neki, akkor is, ha fázik is...mindenért. Nálunk akkor változott a helyzet, amikor elkezdett gagyarászni, kb 1 éves korában már nem csak sírt, ha valamit ki akart fejezni. Most csak akkor sír, ha tényleg gondja van. Kitartást!!
Valami baja csak van! A semmiért nem sír a gyerek! Hányszor mennyit alszik? Mikor mennyit mit eszik? Miket csinál? Eljártok valamerre ?
az én 2, -ik fiam pont ilyen volt..állandóan nyavíkolt, sírt, vinnyogott, nem tetszsést fejezte ki!Õ az a típusú baba volt aki képes volt azért sírni mert trüsszentett egyet! 1 éves kora körül kezdett javulni a helyzet! keress rá neten:Szuperérzékeny baba! Igenis vannak ilyen babák!
Senki nem garantálja, h szuper nyugodt gyereked születik.meg kell tanulnod együtt élni vele.ha nincs oka sírni, akkor szimplán ilyen, el kell fogadnod.igenis reggel úgy kell felkelned, h ma türelmesebb leszek.ritka az a gyerek, akivel nincs gond.örülj neki, h egészséges.
Az én lányom is ilyen, õ most 14 hónapos. Akkor kezdett javulni a helyzet amikor megtanult mászni és jobban elfoglalta magát. Õ is mindenért sírt és még most is hamar eltörik a mécses. Pici baba korában egy álló hónapon át csak sírt (hasfájás, növekedési fájdalom), igen nehezen tudott alkalmazkodni a külvilághoz. Õ is beletartozik a Hiperszenzitív babák sorába. Most is nyûgösködik mert megint jön a foga, emiatt aludni sem tud rendesen és persze ezért fáradt. Pár hete megy egyedül ezért így már jobb egy kicsit a helyzet. Hidd el én is nehezen tudom kezelni ezt néha, de meg kell szokni.... KITARTÁS!

A lányoknak meddig kell az a pasi, aki nem foglalkozik velük?

Van egy lány, aki fut egy olyan pasi után, akit látszólag jobban érdekel a saját hobbija, stb.

Legjobb válasz: Teljesen változó. Nekem pl. sajnos nagyon sokáig...

Teljesen változó. Nekem pl. sajnos nagyon sokáig...
A kérdező hozzászólása: és ha jön valaki, aki merõben más? Vagy inkább kötöd az ebet a karóhoz?
Csak az ilyenek után futnak, pont ez a baj.Ha esetleg az egyiket is megunja, akkor jön valamelyik másik és az után futnak a végtelenségbe is... Szóval ez egy körfolyamat ismét, amibe ismét csak a jóképûek járnak jól, mint mindig. :/
A hülyébbjének a végtelenségig
Jó kérdés... ezt én is szeretném feltenni... Miért nem jó az , ha valaki nagyon szereti és törõdik a barátnõjével?...

Ha a fiú késik vakrandiról, a lánynak meddig illik várni?

Sziasztok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nem szívesen adom meg a telefonszámom az elsõ randi elõtt. Negyed órát vártam a kijelölt helyen, még meg is kérdeztem egy srácot, hátha õ az, de nem. Meddig kellett volna várnom?

Legjobb válasz: Negyed óra bõven elég. Legyen pontos, aki csajozni akar...

Negyed óra bõven elég. Legyen pontos, aki csajozni akar...
Vártál bõven. Nem illik késni, fõleg elsõ randiról, fõleg a fiúnak. Szerintem nyugodtan lehet telefonszámot cserélni a találka elõtt.
Eleget vártál, de tényleg bármi történhetett. Én is azt mondom, jobb telefonszámot cserélni randi elõtt.
Én tanultam az ilyenekbõl, és elsõ körben elküldöm azt a lányt aki nem akar számot megadni. Egyrészt béna dolog lézengeni x ideig keresve a másikat, másrészt még ismerõs csaj is volt így h menjek ki x-idõben segíteni, mert jön a busza, és sok cucca van, csak telszámot nem adott, busz késett 1, 5 órát, én meg persze mentem dolgomra, õ meg cipelhetett egyedül. De pl neten adok-veszek néha, ott is alap hogy telefonszám csere legyen, volt olyan is hogy én mentem ki rossz helyre, de volt hogy a másik fél késett. Bár én alapból úgy vagyok, hogy szerintem jobb látni a másikat elõtte, és minimális ismeretséget szerezni.
Na tisztázzuk már. Õ nem kérte el a számod vagy te nem adtad meg? Amúgy meg senki nem gondolatolvasó, hogy tudjuk, mi történt valójában. Millió és egy verziót fel bírnék sorolni, de az úgysem változtatna semmin.
A kérdező hozzászólása: És ha el se kéri a számot? Vagy azt nekem kellene érzésre megadni? Õ se adta meg az övét.
én 10-30 percig várnék annál tovább tuti nem (lehet késett a búsza stb) bár tény én fiú vagyok de egy lánytól ugyan ezt várnám el
Ha nem kérnek telefonszámot, gyanakodj. Ha nem kérnek nem szabad megadni, elmenni a randira meg fõleg nem.

11 hónaposan olykor még mindig koszmós a feje a lányomnak, meddig fog ez tartani? Volt valakinél hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Unokámnak még 4 évesen is volt. Babaolajjal jól be kell kenni hajmosás elõtt, az fellazítja és könnyebb lemosni.

Unokámnak még 4 évesen is volt. Babaolajjal jól be kell kenni hajmosás elõtt, az fellazítja és könnyebb lemosni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Igen, ha látom, hogy van mindig beolajozom, majd koszmó elleni samponnal megmosom, el is tûnik, majd viszont utána valamikor újra elõjön :(
Babaolaj, jòl àtkefèlni puhàbb köröm kefèvel majd Babe sampon. Hagyd az olajat minèl tovàbb rajta, azzal kezdj egyszerre ahogy levetted a bodyt.
szerintem ha rendesen mosnátok, nem lenne olyan, nem kénd túlfélteni.Én mindkét fiamnál nekiesek mint tót az anyjának, sose lettek koszmosak.A barátnõim gyerekei meg igen, láttam mit neveznek õk hajmosásnak...
A kérdező hozzászólása: Mitõl félteném?A hajmosástól?Remélem most csak viccelsz!Rendesen van mosva a feje, ahogy minden.Ne légy rosszindulatú!
4.-nek: sajnos, ez hajlam, nem ápolatlanság. Ne ítélkezz, ha nem ismersz valamit.
hogyne, anyám is így tanította, õ is látta másoknál is. Egyátalán nem rosszindulat, jól meg kell dörzsölni a fejet hajmosásnál.
Szió, lehet h még nem sikerült megtalálni a leghatékonyabb szert, nem is egyszerû, mert annyi mindent írnak koszmóra... Sokszori keresésre találtam meg én is frezis koszmó elleni olajat anno, ré egy évre adtam oda a tesómnak a maradékot, mert kb 4 használat után már nyoma sem volt a koszmónak. Kevés kell belõle, nincs vakarászás, és szépen lehozza az elhalt bõrt... Itt tudtok utánaolvasni: http://www.koszmo.hu ui:keressétek az akciósat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
x+-y=szex x>5 x∈R
x-(x*é)+m+l÷2 é=életkorod m=magasságod l=a lány eddig játszadozik magával
Az 5%-os védelemmel mire mész? Ha 1 hónappal késõbb esik teherbe, az jó lesz neked? Ha normálisan használod a gumit, nagyon kicsi az esély. Ha így is féltek, akkor a termékeny idõszakot (a ciklus felében levõ hét) érdemes kihagyni. Ha pedig nem akartok sokáig izgulni, akkor menstruáció elõtt legyen az akció.

A lányok meddig várnak egy pasira aki nem lép, még ha õ a tökéletes?

Van egy pasi, a lánynak kivül-belül 5-ös. De a pasi nem közelit a lány felé sosem, és a lány csak titkon vágyik rá, akár már 1 éve.

Legjobb válasz: van egy pasi aki nekem 5bõl 5ös de tudom hogy én sosem kellek neki de titkon szeretem, akár már egy éve... de még mindig szeretem és még mindig semmi, nem fogok lépni mert nem akarok csalódni, inkább szenvedek és kínlódok, de akkor is szeretem és várok, a csodára igen. nem kell 4es nekem az 5ös kell

van egy pasi aki nekem 5bõl 5ös de tudom hogy én sosem kellek neki de titkon szeretem, akár már egy éve... de még mindig szeretem és még mindig semmi, nem fogok lépni mert nem akarok csalódni, inkább szenvedek és kínlódok, de akkor is szeretem és várok, a csodára igen. nem kell 4es nekem az 5ös kell
MI ez az 5 meg 4? Az embereket nem lehet így pontozgatni, ezt mondtam már másnak is. ha nem 2 dimenziós valaki, akkor nem az a dolog, hogy ránézel, és tudod milyen. A tökéletesre addig vágyik valaki, amíg rá nem jön, hogy nincs olyan.
Nekem az a pasi nem lehet tökéletes, aki nem lép, nem érdeklõdik felõlem :)
Én sokat balf.aszkodtam gimiben. Jóképû vagyok viszonylag, jó arcéllel, de soha senki nem tanított csajozni (a családból, barátok közül). Biztos volt akár egy tucat lány is a gimiben, akiket simán meghúzhattam volna (alattam járók 1-2-3-4 évvel) és szerintem tetszettem is nekik, akár évekig is, de nem jött össze eggyel sem ott akkor. Több olyan lány is volt, aki 1-2 évig folyamatosan úgy nézett rám. Az a tapasztalatom, hogy ha olyan emberekrõl van szó, akik ugyanabban a szociális körben mozognak (tehát még iskolába járnak, vagy felnõttként sem járnak sokat szórakozni, ismerkedni), azoknál ez 1-2 év simán lehet. De ha a lány sok új embert ismer meg, akkor elõbb-utóbb jön valaki, aki jobb, mint akire vár és mer is lépni.
2: De, külsõre lehet pontozni az embereket. De ez nem jelent semmit más értelemben. Nem ettõl lesz valaki jobb, vagy rosszabb ember; ezzel keverik össze sokan. Mikor azt mondom, hogy az egyik lány hatos, a másik meg hetes kinézetû (mi 1-tõl 10-ig osztályozunk az ismerõsi körömben), akkor az csak azt jelenti, hogy a hetes kinézetre vonzóbb, mint a hatos. Semmi többet. A legtöbben meg pont ezen sértõdnek meg, hogy csak a külsõt nézik, meg hogy "kíváncsi lennék õ hányas", meg ilyen ostobaságok. Csak ezt a gondolatot (ami mindenkiben felötlik, ha két másik emberrõl van szó), egy rendszerbe fûzöm.
Én nem várnék a végtelenségig. Valószínûleg kezdeményeznék, de ha nem veszi a lapot, vagy -akármilyen finoman is- de elutasít, akkor nem várnék rá. Lehet, hogy eltenném talonba, és ha véget ér a kapcsolatom (és neki sincs akkor) akkor újra megkeresem, de nem várnék rá így éveket. Erre egyébként nálam volt is példa, nem is egy... Bár õk az elutasít kategória voltak... 29n

Ilyen cipője van a lányomnak, meddig lesz még jó neki, mikor kell már csizma? !

http://lurkocipo.hu/spd/ALC2024/ASSO-lany-gyerek-cipo Hány fokig lehet ilyen cipőben járatni a gyerkőcöt? 1,5 éves egyébként...

Legjobb válasz: Hát ez sok mindentõl függ. Mikor szoktatok kimenni? Most van a legnagyobb ingadozás reggel és kora délután között, ha csak napközben jártok ki, amikor már süt a nap és fel is melegedett az idõ, akkor még sokáig elég lehet, ha pl reggel 7-kor visztek nagy tesót iskolába, akkor kevés lehet hamarosan. A csapadék is kérdés, ha esni fog, akkor is más a hõérzet, jobb egy melegebb lábbeli, ha száraz hideg lesz, akkor én inkább hajlok az ilyen cipõre vastagabb harisnyával. És végül, hogy mennyire fázós a kicsid, mert a sajátjaimon látom, hogy ez sem egyforma, mint ahogy nálunk felnõtteknél sem, hogy ki miben érzi jól magát...

Hát ez sok mindentõl függ. Mikor szoktatok kimenni? Most van a legnagyobb ingadozás reggel és kora délután között, ha csak napközben jártok ki, amikor már süt a nap és fel is melegedett az idõ, akkor még sokáig elég lehet, ha pl reggel 7-kor visztek nagy tesót iskolába, akkor kevés lehet hamarosan. A csapadék is kérdés, ha esni fog, akkor is más a hõérzet, jobb egy melegebb lábbeli, ha száraz hideg lesz, akkor én inkább hajlok az ilyen cipõre vastagabb harisnyával. És végül, hogy mennyire fázós a kicsid, mert a sajátjaimon látom, hogy ez sem egyforma, mint ahogy nálunk felnõtteknél sem, hogy ki miben érzi jól magát...
Ez még bõven jó. Majd ha már 0 fok körül lesz az idõ, akkor jöhet a béléses csizma.
A kérdező hozzászólása: Jogos amiket írsz :) Csak napközben járunk ki, játszótérre, vásárolni, sétálni, csavarogni. Szerintem fázósabb fajta egyébként... De akkor még ráérünk vele, november környékén foglalkozni, ugye? Csak mert nem szeretném jó elõre megvenni, mert úgy nõ, mint a gomba :)
Még november végéig jó ez a cipö, vékonyabb vagy vastag harisnyával is .
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Meddig nőnek a lány mellei?

Legjobb válasz: Meddig lánynak a nõ mellei?

Meddig lánynak a nõ mellei?
ahhhhw pusztulok a rohogestol , ennyi ertelmetlen valasz:) )
Jó, de ezt Google is tudja, a többit meg csak mi.
Körübelül 18-20 éves korukig.
A talpukig. Csak melltartót hordanak, és így nem látszik. Ha majd látsz igazi nõt élõben meglátod. Kicsit fura az elején, de meg lehet szokni.
Mindig pontosan a bimbóig, nyugodtan higgy az öregnek.
A kérdező hozzászólása: Oké. :D:D Ezt megjegyzem. xD:D
egy jánynak addig nõnek a mellei, amíg le nem vágja õket. egyszer majd csak megáll, nem mindegy, hogy mikor? Ha meg a csávód kicsinek találja a melleidet, akkor vegyél egy kutyát, az sokkal hûségesebb.
A kérdező hozzászólása: De bolondok vagytok. XD
egyet értek az elsõ válaszolóval, de ha õ is egyet ért meg én is az már kettõ 16/F
[repeat on] 80 eves korukig, akkor mar terdig ernek... [repeat off]
A kérdező hozzászólása: Ha? xD
A kérdező hozzászólása: Jah. xD

Lányok, ha facebookon ráírok egy lányra hogyan kezdjem? Milyen témát írjak neki, meddig beszéljek vele hogy ne legyen neki unalmas, mi tetszik ilyenkor a lányoknak ha egy más valaki ráír?

Legjobb válasz: Ha nem vagy nyomi akkor igen elõször is kérdezd meg tõlle h mi van vele , mi történt vele ma stb. Ebbõl majd késõbb kialakulhat velemilyen téma. Ha meg untatnád akkor az úgy is lejön az irásmódjából szerintem :)

Ha nem vagy nyomi akkor igen elõször is kérdezd meg tõlle h mi van vele , mi történt vele ma stb. Ebbõl majd késõbb kialakulhat velemilyen téma. Ha meg untatnád akkor az úgy is lejön az irásmódjából szerintem :)
Én, ha egy idegen ír nekem a Facebook-on akit nem ismerek, megkérdezem, hogy honnan ismerjük egymást. Ha kiderül, hogy nem ismerem, akkor nincs tovább. Rámírni nem szokott senki. Hová, a bõrömre?
A kérdező hozzászólása: akkor mit írjak az helyett hogy nem ismersz??
Meddig? Ameddig van kedve válaszolgatni. És rendes válaszokat ad.
A kérdező hozzászólása: oksa köszi mindenkinek :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!