Találatok a következő kifejezésre: A lányok maszturbálnak, ha (25 db)

Mit tegyek, ha tudom hogy a lányom maszturbál?

Látom sok apa-lánya kérdés van, szóval én is kérdezek egyet.Az anyukája még kiskorában meghalt és én nevelem egyedül.15 éves és elkezdett maszturbálni.Ezt onnan tudom, hogy még régebben felszereltem egy kamerát a lányom szobájába.De most nem tudom mi tév? legyek...

Legjobb válasz: Felszereltél egy kamerát a szobájába és azon keresztül nézed ahogy maszturbál? Te ezt nem érzed egy egészen kicsit betegesnek? Amúgy mit csinálj? Semmit. Tök normális amit tesz.

Felszereltél egy kamerát a szobájába és azon keresztül nézed ahogy maszturbál? Te ezt nem érzed egy egészen kicsit betegesnek? Amúgy mit csinálj? Semmit. Tök normális amit tesz.
kamerát?? jézusom... beteg!
Felszereltél egy kamerát a szobájába... ? Aham, érdekes...
Ez valóban beteg dolog.Ha zavar, inkább szólj neki, de ne bámuld.Még a végén kedvet kapsz te is, vagy?????
Azon kívül, hogy gyorsan leszereled a kamerát, ne tegyél semmit!
Hagyd csak, had maszturbáljon, 15 évesen itt az ideje hogy megismerje a testét, ezzel kárt nem tesz magában.
Szerintem ha azt vesszük 15 évesen ez eléggé normális és ami azt illeti gyakori, sõt szinte azt is elmondhatjuk hogy ebben a korosztályban mindenki elõbb utóbb kipróbálja ezt is:) Ismerkedik magával.. és amint az elsõ válaszoló is megmondta 'kárt nemtehet magában'.. a kamerát meg ugyvélem nem bánná õ se ha ki igtatnád. :) Tulajdonképpen miért is van ott az a kamera? 16/L
1. kamu. 2. ha mégsem... beteeeeg.. neemár :D vonalkód nem kell a tarkójára?
Feltölthetnéd a videót és árulhatnád a neten!
Elsõ vagyok. Régebben szerelte fel, nem most! Joga van felszerelni, miért ne tudhatná hogy mit csinál a lánya?
Beteg dolog kamrával figyelni a kislányodat. Szereld le a kamerát az lesz a legjobb megoldás.
Hát én azért nem szerelnék fel a lányom vagy fiam szobájába egy kamerát, végülis õ is ember, neki is kell egy bizonyos hely ahol egyedül van és tudja h senki sincs ott csak õ. Ez nagyon beteg dolog h kamerát szerelsz vagy szeretél fel a szobájába.. Ne csinálj semmit jó ez így még mindig jobb mintha egy tapasztalatlannal akcióznának gumi nélkül...
Nem gondolod, hogy a lányodnak is joga van a magánéletéhez? Ha kiderül, soha többé nem bízik benned és rengeteg lelki problémát okozhatsz neki, akár fóbiái is lehetnek! Nekem biztos lennének, ha megtudnám, hogy a saját apám kémkedett utánam! A maszturbálás pedig normális, megismeri magát és késõbb élvezni fogja a szexet. Én 12 éves korom óta csinálom, nem lett tõle semmi bajom. 15/l
Fuu ilyen kérdést.. -.-" MOst énis a kamerát keresem a szobámban, hátha az én anyám is tett ide egyet! xDDDD
kamera..??:O Beteges...15éves lányvagyok..ha az anyám felszerelne hozzám is egy kamerát..tuti h úgy összevesznék vele..h egy életn át nem békülnék ki vele..azon kívül soha többet semmit nem osztanék meg vele..
Nekem 12 évesen kezdett el maszturbálni a lányom egyszer benyitottam hozzá bár még ehez elég kicsi volt de engedtem neki mert neki jólesett bár tudtam h mindíg ezt csinálja nem szereltem fel kamerákat a szobájába. Szerintem pedig teljesen normális ha egy lány 15 évesen maszturbál. Egyebként anya vagyok.
Kíváncsi vagyok mit szólnál ha leszerelné a kamerát és áttenné hozzád... :D
Na most az összes anya nélkül nevelkedõ kislány túrja a szobáját! :-))))))
Az, hogy maszturbál teljesen normális! Az viszont nagyon nem az, hogy kamerát szerelsz a szobájába. Csoda, hogy még szabadlábon vagy!
Hagyd, hadd csinálja. A kamerát meg nagyon gyorsan kapd le.
Nemár...
Ez a kérdés ugye fake? Egyébként meg szerinted mennyi olyan 15 éves lány van, aki még nem maszturbált? Nem hiszem, hogy sok...
16/L voltam
Elég nagy baj hogy ilyet csináltál-mármint a kamera. Ha ezt megtudná, az összes bizalmát elvesztené irántad. De ha eddig még nem, most szereld le. Teljesen normális a maszturbáció. Van aki elõbb kezdi, van aki késõbb.Az is tévhit hogy árt vele magának, vagy hogy baj, vagy akár bûn, mert nem az.Ez segít neki majd a felnõtté válásban, hogy megismerje a testét, megtudja, mi a jó neki, és késõbb majd jó legyen a szexuális élete.a maszturbáció nem más, mint önfelfedezés, és NEM szégyenletes dolog.Minden tinédzser rájön egyszer, és ne csodálkozz hogy már 15 évesen elkezdte.Én 8 éves voltam, mikor rájöttem, mi is ez.Rengeteg ilyen cikket olvastam, amit orvosok írtak, nõgyógyászok, és õk is kifejezetten hasznosnak tartják az önkielégítést. Az is tévhit, hogy a felnõttek, akik nem élnek rendszeres szexuális életet, nem csinálják-nekik is ugyanúgy szükségük van néha az orgazmusra. Szóval ne aggódj miatta, ennél normálisabban nem is viselkedhetne!! A kamera pedig nagyon rossz ötlet volt-szerintem egy idõ után enélkül is rájöttél volna, hogy kezdi felfedezni az emberi test örömeit. Nincs félni valód, ha kérdezne esetleg tõled errõl-arról, akkor légy természetes, mintha nem láttad volna, de azért vedd természetesre, hogy csinálja, hidd el, akkor lesz neki a legkönnyebb, így leszel még jobb szülõ. Sok sikert!
Szerintem ennyi idõsen már jó lenne, ha leszerelnéd azt a kamerát. Az õ szobája az a saját privát szférája. Ne zavard õt meg ebben. Ennyi idõsen szüksége van magányra, és egy olyan helyre (ez esetben a szobája), ami csak az övé. Egyébként ez teljesen normális, van, akik már 6 éves koruk óta önkielégítenek.
A kamerát rohadt gyorsan tüntesd el, mert ha megtudja abból NAGYONNAGY probléma lesz.

Lányok! Titeket zavar ha a párotok maszturbál ha éppen nem tudtok találkozni pár napig?

A barátn?m megsért?dött mert felhívtam és mondtam neki hogy egy jó maszturbáltam és közbe rá gondoltam....hozzá teszem 2 hete nem találkoztunk...

Legjobb válasz: De bazeg, ezt akkor se kozold vele..Istenem..ha nem birod masztizzal, legalabb amikor talalkoztok nem fogsz 2 masodperc alatt eldurranni.

De bazeg, ezt akkor se kozold vele..Istenem..ha nem birod masztizzal, legalabb amikor talalkoztok nem fogsz 2 masodperc alatt eldurranni.
A kérdező hozzászólása: csak elmondtam neki hogy virtuálisan jól megdugtam erre besértõdött....
szerintem minden pasi csinálja magának rendszeresen. vagy nem???
A kérdező hozzászólása: ma 12:47 Én sem csinálom rendszeresen...van olyan hogy 5 napig nem nyúlok magamhoz..és õ nem azon akadt ki hogy csinálom magamnak, hanem azon hogy mondtam neki a telefonba hogy csináltam, erre sértõdött meg..
megjött nála a vörös hadsereg ettõl begõzöl a csirkék agya. Mondjuk én elvbõl nem hiszek olyanoknak akik 6 napig véreznek és nem patkolnak el.
Mi most 4 napig leszünk távol egymástól és azt a házit adtuk ki egymásnak, hogy maszturbálunk mindketten, hiszen ez számunkra valami teljesen természetes. Hozzáállás kérdése ezek szerint.
Valószínûleg a stílusod volt visszataszító, nem önmagában azzal van baja, hogy kivered.
4-5 nap fas.zverés nélkül? 1-et nem bírok. Ha véletlenül nem kerítek rá alkalmat akkor már fel akar robbanni!!! Amikor volt barátnõ, és nem akarta az együttlétet akkor is ráeresztettem a fenekükre amikor TV-ztek.
Engem abszolút nem zavar, sõt, jól esik hallani, hogy közben rám gondol. 17/L
En sem eertem..De en amugy sem szoktam ilyensmit csinalni, hala Istennek nagyon okos , normalis baratnom van, valoszinu azert mert 18 evesen vesztette el, en meg 17 voltam tehat mindketten erettek voltunk, azota is egyutt vagyunk. Tehat 3 eve most 20 vagyok , o 21. ES mi nem dumalunk ilyenekrol, meg o amugy sem szokott maszturbalni...En is csak nagyon nagyon ritkan amikor mar erzem , hogy nem birom. Ha kibirod azt a par napot, utana egyuttletnel nagyon jol fog esni:)
nem zavar, de mi a francnak kellett elmondani? én hülyének néztelek volna, ha ilyenekkel jössz. végtére is kit érdekel? 29/n
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad. Azért nem értem mert van olyan hogy napokig vagy hetekig nem tudunk találkozni és akkor van hogy telefonon elmeséljük egymásnak és van olyan hogy szoktunk szex telefonozni is:) ....nem értem most miért rágott be erre így, hiszen ez nem tabu téma köztünk..
Én lányként mondom azt, hogy ez teljesen normális. Mármint én sem bírnám ki sokáig, úgy hogy én is maszturbálnék. És tegyük fel nem tudok találkozni a barátommal egy ideig, nem sértõdnék be azon, hogy maszturbálna. Sõt, örülnék is neki, hogy rám gondolt közben. :)
Ménstruaaaal
Hat akkor vagd te is a kepebe ezt a dolgot...O nem gondolt arra , hogy neked esetleg rosszul fog esni a dolog? De o meg is sertodott, erdekes...
A kérdező hozzászólása: õ is közölte velem elõzõ nap 2szer maszturbált...most ha én mondom miért baj??szoktunk ilyenrõl beszélgetni néha ha napokig nem tudunk találkozni és azért nem értettem hogy miért így reagált most
nekem megkérdezte a barátnõm és akkor finoman közöltem vele...de ilyet sose vágj a képébe magadtól...
háát szerintem nemtudom az én b.nõm nem sértõdött vna be sõtt sztem még felizgult vna.. !ne kérj tölle bocsánatot csak kérdezd meg hogy most azér sértõdöt tbe mer kívánod és maszturbáltál (rá)..???
mi?
nekem hízelgõ lenne hogy rám gondolt közben :) a barátnõd inkább annak örülhetne hogy nem más csajt dugtál meg vagy nem másra gondoltál közben 21L

A lányokat zavarja, ha a pasijuk rendszeresen maszturbál?

Legjobb válasz: engem nem zavarna h belesegithetnek:D

engem nem zavarna h belesegithetnek:D
Ha nem lehetséges az, hogy minden nap szeretkezzünk, normàlis hogy önkielégitünk, addig nem zavar amig ràm gondol közben :) én rà gondolok és mmm nagyon jo :p
Nem tudom, ki hogy van vele, de ha nekem van barátnõm, akkor nekem eszembe nem jut még pornót nézni sem. Nem azért, mert megvetem a pornót vagy a maszturbálást, de olyankor nincs igényem rá. Elég a szex.
Engem nem zavarna mert én is szeretek pornót nézni :D 16/L
Szerintem aki normális és kielégítõ párkapcsolatban él, ott nincs szükség, hogy valamelyik fél is rendszeresen maszturbáljon. Itt hangsúlyoznám a rendszeresen szót. Egyébként ha néha-néha bekövetkezõ maszturbálásról van szó, az sokakat nem zavar egyáltalán. De vannak, akiket még ennyi is zavar. Mert nagyon sok lány úgy tartja, hogy biztos nem elégszik meg a párjuk velük, vagy valami másra vágynak, pedig egy kapcsolatban bármikor adódhat olyan helyzet, amikor is nincs mód a szexre, de a másik vágyna rá. És szerintem, ha olyankor az ember magához nyúl, azzal semmi gond nincs. De ha az egyik fél kellõképpen kielégíti és megadja mind mennyiségben, mind minõségben a másiknak a kielégülést, akkor nem igen kell, hogy rendszeres maszturbálást igényeljen. Szerintem.
Igen.
Igen, amirõl nem tudunk, az nem fáj. Egyszer felébredtem arra, hogy a pasim pornóra maszturbál, és habár becsatlakoztam, sértette a hiúságomat.
Mi az a rendszeresen? És mikor? És mire? Ez így önmagában nem mérvadó. Ha mondjuk nem találkozunk aznap, csinálja nyugodtan. De ne az legyen neki az elsõ számú élvezeti forrás.
Nem, csak nem kell beszélni róla.:D
van olyan akit nagyon zavar. a lány önérzetét sérti ilyenkor általában. az kavarog a hülye fejében, hogy õ nem elég jó a pasijának, ezért az magához nyúl, pornózik, újságot néz, másokat néz
valamilyen szinten szerintem mindenkinek sérti ez a hiúságát. Maga a tény amúgy nem zavar, de ha elkezdené részletezni, hogy mikor mire gondol közben, az zavarna. De hála az égnek nem fejti ki. :D És szerintem fordítva õt is zavarná, ha tudná, hogy én mikre gondolok, mikor magamnak csinálom.
Ha elõváladékos ujjal maszturbál a lány lehet az.
Attól hogy nem fojt be a sperma lehet terhes mivel a sperma mozog és ez akármilyen furán is hangzik így van biosz szakon vagyok szóval nem kell neki befolynia! Ha pedig elõváladékos újjal maszturbált még nagyobb rá az esély hiszen az elõváladék is tartalmaz spermiumot így meg van rá az esélye hogy terhes legyen javaslom hogy csináljatok majd terhességi tesztet de most még ne majd csak a menzesz kimaradása után számított 1-2 héten belül! Sok szerencsét!
Igaza van a 20:50-es válaszolónak! fõleg ha még úgy maszturbált is és késik is neki! Háát.... sanszos!
Igen befolyhat hidd már el!nem viccelnék ilyen komoly dologgal!
Úgy hogy elég ha csak a hüvely közelébe kerül!
Elég ijesztõ nem? De azért nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!
Abortusz? Hát nem is a fájdalom inkább a lelki sérülés amit okoz egy nõnél és persze nem utolsó sorban a fájdalom is ha kicsi a magazat akkor vákummal szippantják ki miután a párod egy éjszakát benn feküdt a kórházba és tágították a méhét aztán reggel eltávolítják úgy mond kiszippantják belõle a magzatot! Ha nagyobb a magzat akkor elõször összeroppantják a koponyáját és úgy távolítják el szintén vákummal!
látod szabad szemmel a spermiumot azon kívül amit a g..cibõl látsz? nem! max mikroszkóppal ha nézed akkor lehet még volt az ujjadon hiába törölgetted te azt zsepivel! Érted már?
A kérdező hozzászólása: és ha mondjuk már csak az abortusz a megoldás, az mennyire lehet fájdalmas a páromnak ?
A kérdező hozzászólása: deh az oké hogy elél...na de ha egyszer letölröm...mittomén száraz törlõakármivel...akkor hogy marad rajta ?
Igen, lehet terhes. Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra. http://www.tippektrukkok.hu/a_sperma
bocsi napokat akartam nem hónapokat!:) fáradt vok már!
A kérdező hozzászólása: hol akartál napokat írni ? egyébkén ha beágyazódott a sperma akkor az maximum 2 hete történhetett meg v kevesebb...de vegyük a 2 hetet...nem tettünk ellen semmit...akkor most mi a teendõ ?
A kérdező hozzászólása: és terhes mikortól lehet 1 lány ? azután ha már megvolt az elsõ menzesze ?
felvilágosító óra:D igen amikor elõször menstruál, hogy izgulsz, nem izgulni kellene hanem gondolkodni kelet volna akkor, mostmár ugyis késõ, nem tudsz mit tenni már, csak abortusz , vagy babakocsit tologatsz:) de az se biztos h terhes lett de ez majd kiderül most hiába izgulsz már!
A beágyazódás 2 hét alatt történik, ezért kell kivárni, és akkor csinálni a tesztet. Szal a baleset után 2 héttel már csinálhatsz tesztet a használati utasításban leírt menetet követve. Az majdnem 100%-os biztonsággal kimutatja, mi a helyzet.
Azért tényleg nem tudom hány évesek lehettek ezek olyan alapdolgok amit mindenkinek illik tudni aki már él szexuális életet!Legközelebb figyeljetek oda jobban!
hali, nem tudtam nem elmenni a topik elõtt... és nagyon kiváncsi vagyok a fejleményekre...végül is terhes lett a barátnõd...vagy csak késett neki?
lehet hogy a vitaminok okozzák sztem hagyja abba addig a barátnõd a vitamint!ja és tisztára csak akkor törölted ha lemostad valami tusfürdõ vagy ilyesmivel tudni illik a spermium akár hónapokig is elél ha oxigénnel érintkezik
a tabletta már nem segít azért 72órás mert 72 óráig veheted be!
A kérdező hozzászólása: Attól hogy nem fojt be a sperma lehet terhes mivel a sperma mozog és ez akármilyen furán is hangzik így van biosz szakon vagyok szóval nem kell neki befolynia! ezt hogy érted ?
Dehogy. :)
A kérdező hozzászólása: mi dehogy? most komolyan!hátán feküdt, hasfaláról lefolyt a combja és a ...közé. A kérdés az h befolyhat? Szóval ha odafolyik, akkor behatolhat a hüvelybe is ?
A kérdező hozzászólása: és ha egyáltalán nem tudom azt, hogy ha esetlegesen bekerült az ondó akkor mikor került be, akkor mit tegyek ?
A kérdező hozzászólása: jah igen, és ha nem volt kitágulva, ha simán szûk volt a...és odafolyik, akkor is bekerülhet? ne haragudj a kérdésekért:D
Most már nem tudtok mit tenni mert a sperma beágyazódik a petesejtbe max. 72órás tabletta ha még idõben vagytok!
Semmi gond természetes hogy izgultok! Remélem nem lesz baj!A kérdésedre a válasz pedig igen akkor is ha "szûk"
A kérdező hozzászólása: értem. deh igazából semmi sem biztos, mert párom az utóbbi idõben nagyon stresszes, és most beteg is. és lehet hogy ezek az okai annak hogy késik a menzesze, de ezek merültek fel bennem. szóval igazából lehet hogy csak simán lefolyt a lába között és nem érintette a hüvelyt, csak feltételeztem
A kérdező hozzászólása: tehát remélem csak ez a stressz és a stb....és abban az elõváladékos dologban sem vagyok biztos, tehát nem õ maszturbált, az én ujjam volt olyan, de megtöröltem, és utána nyúltam föl.
A menzesz kimaradása bizony sok dolog miat lehet kortól is függ és rengeteg más tényezõtõl is várjatok még kicsit és meglátjátok! Sok szerencsét!
megtörlés nem számít!Attól még maradhatott vmi rajt
A kérdező hozzászólása: de ha azt veszem h tudom, hogy nem volt rajta...lényeg hogy olyan volt, de megtöröltem "tisztára"...akkor azért kizárható a dolog nem ? egyébként mesélte, hogy szed valamilyen vitamint-de nem átlagos c-vitamint, hanem valamilyen mást...lényeg h ismerõse mondta neki h õ is szedi és neki zavart okozott a menzeszében...lehetne még az a vitamin is az oka ?
A kérdező hozzászólása: és akkor, ha teszem azt, 1és 3 hét közötti ez a történet, tehát ha mondjuk 2 hete történt ez, akkor mi a teendõ ? tabletta még segíthet ?
jah már énis kiváncsi vagyok...de sztema többiek is...

Az baj, ha a net-en a lány ismerőseim képére maszturbálok?

Persze a gondolatnál tovább nem jutok el, és az életben is tisztelettudó vagyok, és soha nem lenne semmi hátsó szándékom. Csak ugye van hogy fejben fantáziálok, akkor is rájuk gondolok, csak így viszont a képeiket nézegetem. Viszont miel?tt elmegyek, nem szoktam az ? képükre elmenni, hanem valami pornós csajéra az interneten, mert, ha rájuk megyek el, hogy közben nézem a képeiket, utána b?ntudatom van, ezért nem is szoktam. Csak a maszturbálás közben nézem ?ket, és fantáziálok! Szerintetek van velem valami baj? Amúgy egy 20 éves fiú vagyok, és félénk a csajozásban, bár mostanában kezd visszajönni az önbizalmam!

Legjobb válasz: ó már..itt minden csaj azt írja h jaj remélem rám senki nem masztizik..nemár lányok ez olyan álszentség.mért lenne gáz ha vki masztizik rátok?nekem nincs vele bajom és ha ezt teszi a srác akkor nyilván jó nõ vagyok...ez mér lenne gáz?növeli az egomat.20/L

Igenis rossz, mert hiba vagyok jó nõ, ha csak arra vagyok jó, hogy ismeretlen, vagy ismerõs srácok a képemre maszturbáljanak... meg szerintem ez megalázó. Én a páromnak akarok tetszeni, és csak neki. Ennyi.
álszentség ide vagy oda, ez arról szól h ha nem akarod h arra verje vki akkor nem raksz fel olyan képet a netre.
ó már..itt minden csaj azt írja h jaj remélem rám senki nem masztizik..nemár lányok ez olyan álszentség.mért lenne gáz ha vki masztizik rátok?nekem nincs vele bajom és ha ezt teszi a srác akkor nyilván jó nõ vagyok...ez mér lenne gáz?növeli az egomat.20/L
Inkabb szavazok az alszentes dologra...18L
szerintem a lányok annyira nem :) biztos zavarna ha tudnám h egy srác az iwiwes képemre veri... de amíg nem tudom, addig nem tudom és addig jó :D mondjuk nekem alapból csak egy kép van fenn amin a barátommal vagyok szóval... nem hinném h arra bárki is verné :D:D:D
Nem csak félénk vagy, de hülye is. Mond, ha egyedül vagy, nem zsír mind1, mire gondolsz, mint nézel farokverés közben? Ki tudja meg? Kinek kell megfelelni? Senkinek. Rajtad kívül senki sem tud róla, számukra ez pont olyan, mintha ez a dolog meg sem történt volna.
NEm baj:) Szerinted a lányok nem szoktak ilyet?::) )
ezt a sok álszentet úúúristen derossz:D
Hááát, remélem, hogy nem ismerjük egymást, mert még belegondolni is szörnyû, hogy van srác, aki engem nézeget maszturbálás közben... rám a Kedvesem gondoljon közben, más ne... Egyébként valaki itt írta, hogy a lányok nem szoktak? Hát, én nem szoktam közben képeket nézegetni (szerintem erre nekünk semmi szükségünk nincs), viszont a Kedvesemre gondolni igen... 22/L
Na igen, az sem mindegy, h milyen képre. Egy kicsit elmebetegnek tartanám azt a srácot, aki az én egyszerû képeimre verné ki. Ezért remélem, h nem vagyok ismerõse a kérdezõnek. :D Sem a testtartásom, sem az öltözködésem nem "témába illõ" a képeken... :)
Maximálisan igaza van 12:45-nek! Egyébként én is szoktam ezt csinálni, és egyáltalán nincs bûntudatom :D
A kérdező hozzászólása: Köszön a válaszokat! Akkor nem vagyok egyedül ezzel!:D
csatlakozom 12:26-hoz és bízom benne, h. nem ismerlek. Egyébként tedd azt, ami neked jól esik. Vannak ettõl durvább dolgok is durvább emberekkel...:)

Szerintetek mennyire ciki, ha a lány ismerőseim képeire, illetve az anyukáik képeire maszturbálok?

Legjobb válasz: 1) nem ciki 2) ciki, ha nem szükségbõl maszturbálsz.

1) nem ciki 2) ciki, ha nem szükségbõl maszturbálsz.
akkor nem
Anyukáik?Anyukáik?Hmmm...
te vagy az, Oidipusz?
Egyáltalán nem ciki, sõt normális, az embereknek el kell fogadniuk téged, mindenki, aki mást mond az egy intoleráns nácihitlerista és szégyellje magát mélyen minden ilyen mesüge!! dr. Liberá László, okleveles rettegõ.
és még nem szóltak a le.ge.cizett képekért?
Csefy, ez odab.szott. XD Na, ki ismeri még a Thébai mondakört?:D
Mondjuk Oidipusz a saját anyját.. na mindegy. :D Amúgy szerintem elég gáz, ha az anyjuk képére is..
A kérdező hozzászólása: 22:22 : Közösségi oldalas képekre...
Szerintem eleve nem kellett volna kiírnod. Eddig nem tudott róla senki rajtad kívül, nem volt ciki. De így...
kertes házban lakunk és a szomszédnak van egy emeletes nagy háza, a fürdõszoba az emeleten van, de úgy gondolták h oda már nem raknak fürdõszoba üveget az ablakra, mert olyan magasan senki sem lát be. nem gondoltak arra h a szomszédban van egy kanos fiatal, akinek van egy baromi nagy létrája. alig vártam h minden este sötét legyen, már nagyjából tudtam h mikor mennek fürdeni, és megnéztem az anyukát meg a két huszonéves lányát is majdnem minden este fürdés, pinaborotválás és néha fürdõszobai maszturbálás közben. hosszú évek után csak megsejthettek vmit, mert egyik napról a másikra kicserélték az ablakot, és azóta már csak a szexfilmek maradtak.
NAGYON, NAGYON remélem hogy nem ismerlek:D Van olyann ismerõsöm aki már említette nekem is, barátoknak is, hogy milyen szuperül néz ki az anyukánk
a géped v képernyõd még bírja? N
nem ciki. én a haveromhoz azért szoktam átjárni, hogy lássam a dögös anyját. volt hogy egyszer dirket belevertem a bugyijába majd ott hagytam.
Csefy neeeee xD
Nem ciki :D Vannak még jó 40-es milfek is xD. Mi amúgy sem tudjuk ki vagy.
Az ciki, hogy itt hordeted interweben...

A lányok hogy maszturbálnak ha van szűzhártyájuk?

az már elég régóta érdekel és ezt a kérdést egy lánytol teszem fel (mert ő már biztos tapasztalta hogyha még VAN szűzhártyájuk akkor hogyan tudnak maszturbálni??

Legjobb válasz: -.-" ha ilyen okos vagy akkor miért jössz ide ugatni?

-.-" ha ilyen okos vagy akkor miért jössz ide ugatni?
1: A nõk nem csak egyféleképpen szoktak maszturbálni 2: A szûzhártya nem egy kõfal, amit egyszer betörnek aztán csókolom, hanem egy rugalmas hártya. Van, akinek az elsõ aktus sem szakítja át.
Nem feltétlen szakad át a szûzhártya tudod van rajta egy pici luk ami például menstruációkor is kitágul. Szerinted hol jön ki a vér nagyokos? Úristen most meglepõdtél mi? Igen a lányok menstruálnak! És a puncijukból vér jön :D Attom durva... :D
Úgy ahogy a tampont is fel tudják tenni :)
A kérdező hozzászólása: az hülyeség mert beszakad a szûzhártya

A lányok is maszturbálnak, ha igen akkor kb hány éves koruktól?

Legjobb válasz: Szerintem butaság, hogy szánalmas lenne! Ebbõl arra merek következtetni, hogy azért mondta, mert õ is csinálta/ja és számára szégyellnivaló! Egyébként én is valahogy 10 éves kor elõtt kezdtem és biztos, hogy nem azért, mert már akkor hiányom lett volna!

Szerintem butaság, hogy szánalmas lenne! Ebbõl arra merek következtetni, hogy azért mondta, mert õ is csinálta/ja és számára szégyellnivaló! Egyébként én is valahogy 10 éves kor elõtt kezdtem és biztos, hogy nem azért, mert már akkor hiányom lett volna!
A lányok is maszturbálnak, ha letagadják akkor is. Jó dolog. Én 12évesen kezdtem.
Persze hogy maszturbálnak a lányok, max a nagyon vallásosak nem. Én nagyjából 8 éves korom óta, bár akkor még nem eredényesen, csak játszottam, orgazmusom kb. 12-13 éves korom óta van.
Szerintem is sok lány maszturbál, csak van aki cikinek tartja és fél bevallani... Am én is 10 éves koróm fele kezdtem:DDD Am szerintem a maszti a lányoknál azért is jó, mert felfedezik a testûket...meg unalomûzésnek:DDD Én szeretem csinálni:DDD Meg sztem sok lány:DDD
nem feltétlenül. egy fiu számára a maszturbáció mondhatni kézenfekvõ. Alapállapotban és kézbeveszi (pisilés, igazgatás), úgyhogy viszonylag könnyen, mintegy véletlenül rá tud jönni, hogy érdekes/jó érzések okozhatóak a segítségével. a lányoknál ez ennyire nem egyértelmû. Az õ esetükben a dolog annyira nem esik kézre, ráadásul a nõi gondolkodás más. Egy pasi esetében jól mûködõ szexualitású, stabil kapcsolat esetében sem különleges, ha segít magán. Mondhatni némi rosszindulattal, hogy a pasik olyan felszinesek, hogy számukra az élmény fontos. Egy nõ esetében a szexualitás jóval összetettebb, jóval "lelkibb" folyamat. Egy nõ jellemzõen csak akkor maszturbál, ha hiánya van. Szóval, nagyátlagban azt kell mondanom, hogy jóval kevesebbet csinálják, mint a fiuk. Találkoztam olyan lánnyal is, aki azt mondta, hogy az olyan szánalmas dolog...
én már 6tól asszem persze h masztiznakALAP
A kérdező hozzászólása: a kicsi ujjat felnyomja a kicsi puncijaba, vagy eleg, ha kivulrol simogatja a nemiszervet...
En 12 evesen kezdtem, de szerintem nincs vele semmi gond...:D
Én 12 évesen kezdtem el és kb. fél éve csinálom persze szûz vok XDDDD csak csiklót izgatok de jó érzés és szerintem nagyonsok lány is csinálja csak szégyellik bevallani pedig szégyelnivaló nincs benne. Felfedezzük a testünket így évek múltán ha odakerül a sor a sex is jobb lehet hisz tudjuk majd mi a jó nekünk és ha megkérjük a párunkat hogy próbálja meg így csinálni élvezetessebb lesz az együttlét.
én 10 éves koromban kezdtem, otthon ultem a fotelban és csak úgy jott..az egyikbaratnom 5 eves koraban, azt mondta h a egy pronofilmben látta
kb. 10-11 éves korom óta.:) 14/L
persze hogy igen!!! en szemely szerint 8 eves koromba kezdtem es szerintem sincs olyan lany aki ne probalta volna ki legalabb egyszer
mi az a maszturbacio?? olyankor mit csinalnak?? egy lany
Én is a masztizók táborába tartozom, van barátom, de mellette is csinálom olykor- elvégre nem mindig lehet pont kéznél, amikor rámjön az orgazmushiány... szóval én is szoktam, kb 10-11 éves korom óta. Még az egy érdekes dolog, hogy ki, hogyan jött rá, hogy ez milyen jó... ? :) Sztem ez vérmérséklettõl függ, meg talán neveltetéstõl is, hogy ki mennyit csinálja. Na, megyek is, dolgom van ;)
A kérdező hozzászólása: Hat nem mindegy a fiuknak, mert kivancsiak vagyunk, es koszonom az oszintesegeteket !
több mint egy éve nem vagyok szûz, elötte is csak éppen kiprobáltam és most sem érzem hiányát, fõleg h van barátom sok lány tényleg nem érzi szükségét a maszturbálásnak, nem pedig csak nem vallja be, nem rossz dolog, megismered a saját tested és ha ismered magad a párodnak tudsz segiteni h kényeztetni tudjon, de tény van aki nem érzi szükségét amúgy miért van h a fiúk kérdezgetik a lányokat "szoktál maszturbálni?" nem mindegy nekik?
Nincs olyan csaj, aki nem csinálja, vagy nem csinálta, olyan van, aki nem vallja be. Ezt hidd el. Én is olyan 10 éves koromban vettem észre ezt a képességemet :D, de nem tudtam mi az, csak úgy hívtam: "A jó érzés". :)
Igen masztiznak. Ki mikortól az változó. De igazából amikor elõszõr felkel bennük az érdeklõdés és kipróbálják. Ez teljesen változó hogy hány éves kortól. Van aki 8, van aki 10-11. Nem szokták bevallani, ez náluk személyes dolog amég nem érnek meg rá. És nem is hiszem hogy élvezetet nyújt nekik. CSak próbálkoznak egyenlõre. Egy fiúnál más, ott muszály is, meg természetes is. Egy lányt egyenlõre csak a kiváncsiság hajt. És ugye nem lesz mindenki egy idõben kiváncsi.
A kérdező hozzászólása: HU, ezt azert nem gondoltam volna, de KOSZONOM, mostmar furan nezek az osztalytarsaimra, mind azt mondta, hogy ok biztos, hogy nem(11 osztaly :D ) KOSZONOM...
Én már az oviban csináltam, csak akkor még nem tudtam, hogy mit, csak jó volt. (Nem bugyiba nyulkálós volt, úgyhogy fel sem tûnt senkinek, mit csinálok, de kb 8 éves korom óta már orgazmusnak lehetett nevezni azt , amit akkor éreztem.)
te, aki hat éves korodtól maszturbálsz, kérlek szépen magyarázd el nekem, hogy hogy sikerült akkoriban a mûvelet, a barbie lábával? na ez megas nekem... :S
szerintem is a lányok hamar elkezdenek masztizni ahogy én is.nem is emlékszem hogy jött rám csak mikor a puncimra tettem a kezem kirázott a hideg.és késõbb valahogy belejöttem.kb 8 éves korom óta csinálom és most 13 múltam.

Lányok! Titeket zavar ha a barátotok pornóra maszturbál ha nem vagytok együtt?

Én mint szerintem elég sok férfi társam maszturbálok.. és ehhez pornó videót használok segítségül. Van egy lány akivel néha néha sexelünk de nem vagyunk együtt. Azt mondta õt nagyon zavarná a dolog ha együtt lennénk még akkor is ha csak hétvégente találkoznánk. Külön ront a helyzeten, pornóra verem ki. Titeket zavar a dolog? 20/F

Legjobb válasz: Nem! ha jó a film beszállok és segítek is a báromnak! ha nem vagyunk együtt sem zavar!

Nem! ha jó a film beszállok és segítek is a báromnak! ha nem vagyunk együtt sem zavar!
Miért zavarna? Én nõként is szoktam, ha a férjemmel napokig nem tudjuk összehozni a munkaidõnk miatt... De attól szeretjük egymást. Gond csak akkor lenne szerintem, ha lenne mód szexre, de helyette menne a pornó melletti maszti....
Engem nem zavarna egyáltalán.. nem tudom, a barátom csinálja-e, de végül is ez az õ dolga. 19/L
Õszintén szólva engem zavar, több okból is. - Kisebbségi komplexusom van alapból, és nem segít, ha a párom fullos nõket néz, tökéletes testtel, gyönyörû arccal. (Igen tudom, hogy ezek a nõk ki vannak sminkelve, és a való életben nem tökéletesek) - Lát benne olyan dolgokat, amiket talán ki akarna próbálni, én viszont nem. Viszont ha nem nézne pornót, eszébe sem jutnának ezek a dolgok.
Engem zavart, hogy a férjem amikor egyedül van, pornót néz. De mi ezt meg tudtuk beszélni, kiderült, hogy szimplán az orgazmus miatt csinálja, mert többször igényelné a szexet, mint ahogy együtt vagyunk. Én próbálok ebbõl tanulni és többször elcsábítom. :) Amióta meg tudtuk beszélni, azóta megnyugodtam, ezért ajánlom mindenkinek, akit zavar, hogy beszéljék meg, ki miért csinálja. Ja és így az önbizalmam is helyreállt. :)

Lányok, nektek mi a véleményetek arról ha a pasitok maszturbál?

Legjobb válasz: Amíg egy hímnemû egyedül van, és van keze, ez várható dolog. Csinálja, most ez engem miért zavarna?

Amíg egy hímnemû egyedül van, és van keze, ez várható dolog. Csinálja, most ez engem miért zavarna?
Engem sem zavar, csak legalább a végén gondoljon rám! ;)
Szeretek segíteni neki ;)
Egészségére!
Ahogy korábban mondták: amíg a szex rovására nem megy, addig egészségére. Sose értettem meg azokat, akiket ez zavart, vagy féltékenyek valamilyen szinten rá, vagy ilyesmi.
Tegye nyugodtan, zavarnia kellene, vagy mi?
Amíg nem helyettem foglalkozik magával, addig nem zavar, természetes. Én is szoktam.
ez normális : )
Természetes dolog, a pasim is szokott én is szoktam.
amig nem megy a szex rovasara, addig miert kellene problemat csinalni belole?
segítek, vagy csak nézem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!