Találatok a következő kifejezésre: A lányok maszturbálnak, (67 db)

Mit tegyek, ha tudom hogy a lányom maszturbál?

Látom sok apa-lánya kérdés van, szóval én is kérdezek egyet.Az anyukája még kiskorában meghalt és én nevelem egyedül.15 éves és elkezdett maszturbálni.Ezt onnan tudom, hogy még régebben felszereltem egy kamerát a lányom szobájába.De most nem tudom mi tév? legyek...

Legjobb válasz: Felszereltél egy kamerát a szobájába és azon keresztül nézed ahogy maszturbál? Te ezt nem érzed egy egészen kicsit betegesnek? Amúgy mit csinálj? Semmit. Tök normális amit tesz.

Felszereltél egy kamerát a szobájába és azon keresztül nézed ahogy maszturbál? Te ezt nem érzed egy egészen kicsit betegesnek? Amúgy mit csinálj? Semmit. Tök normális amit tesz.
kamerát?? jézusom... beteg!
Felszereltél egy kamerát a szobájába... ? Aham, érdekes...
Ez valóban beteg dolog.Ha zavar, inkább szólj neki, de ne bámuld.Még a végén kedvet kapsz te is, vagy?????
Azon kívül, hogy gyorsan leszereled a kamerát, ne tegyél semmit!
Hagyd csak, had maszturbáljon, 15 évesen itt az ideje hogy megismerje a testét, ezzel kárt nem tesz magában.
Szerintem ha azt vesszük 15 évesen ez eléggé normális és ami azt illeti gyakori, sõt szinte azt is elmondhatjuk hogy ebben a korosztályban mindenki elõbb utóbb kipróbálja ezt is:) Ismerkedik magával.. és amint az elsõ válaszoló is megmondta 'kárt nemtehet magában'.. a kamerát meg ugyvélem nem bánná õ se ha ki igtatnád. :) Tulajdonképpen miért is van ott az a kamera? 16/L
1. kamu. 2. ha mégsem... beteeeeg.. neemár :D vonalkód nem kell a tarkójára?
Feltölthetnéd a videót és árulhatnád a neten!
Elsõ vagyok. Régebben szerelte fel, nem most! Joga van felszerelni, miért ne tudhatná hogy mit csinál a lánya?
Beteg dolog kamrával figyelni a kislányodat. Szereld le a kamerát az lesz a legjobb megoldás.
Hát én azért nem szerelnék fel a lányom vagy fiam szobájába egy kamerát, végülis õ is ember, neki is kell egy bizonyos hely ahol egyedül van és tudja h senki sincs ott csak õ. Ez nagyon beteg dolog h kamerát szerelsz vagy szeretél fel a szobájába.. Ne csinálj semmit jó ez így még mindig jobb mintha egy tapasztalatlannal akcióznának gumi nélkül...
Nem gondolod, hogy a lányodnak is joga van a magánéletéhez? Ha kiderül, soha többé nem bízik benned és rengeteg lelki problémát okozhatsz neki, akár fóbiái is lehetnek! Nekem biztos lennének, ha megtudnám, hogy a saját apám kémkedett utánam! A maszturbálás pedig normális, megismeri magát és késõbb élvezni fogja a szexet. Én 12 éves korom óta csinálom, nem lett tõle semmi bajom. 15/l
Fuu ilyen kérdést.. -.-" MOst énis a kamerát keresem a szobámban, hátha az én anyám is tett ide egyet! xDDDD
kamera..??:O Beteges...15éves lányvagyok..ha az anyám felszerelne hozzám is egy kamerát..tuti h úgy összevesznék vele..h egy életn át nem békülnék ki vele..azon kívül soha többet semmit nem osztanék meg vele..
Nekem 12 évesen kezdett el maszturbálni a lányom egyszer benyitottam hozzá bár még ehez elég kicsi volt de engedtem neki mert neki jólesett bár tudtam h mindíg ezt csinálja nem szereltem fel kamerákat a szobájába. Szerintem pedig teljesen normális ha egy lány 15 évesen maszturbál. Egyebként anya vagyok.
Kíváncsi vagyok mit szólnál ha leszerelné a kamerát és áttenné hozzád... :D
Na most az összes anya nélkül nevelkedõ kislány túrja a szobáját! :-))))))
Az, hogy maszturbál teljesen normális! Az viszont nagyon nem az, hogy kamerát szerelsz a szobájába. Csoda, hogy még szabadlábon vagy!
Hagyd, hadd csinálja. A kamerát meg nagyon gyorsan kapd le.
Nemár...
Ez a kérdés ugye fake? Egyébként meg szerinted mennyi olyan 15 éves lány van, aki még nem maszturbált? Nem hiszem, hogy sok...
16/L voltam
Elég nagy baj hogy ilyet csináltál-mármint a kamera. Ha ezt megtudná, az összes bizalmát elvesztené irántad. De ha eddig még nem, most szereld le. Teljesen normális a maszturbáció. Van aki elõbb kezdi, van aki késõbb.Az is tévhit hogy árt vele magának, vagy hogy baj, vagy akár bûn, mert nem az.Ez segít neki majd a felnõtté válásban, hogy megismerje a testét, megtudja, mi a jó neki, és késõbb majd jó legyen a szexuális élete.a maszturbáció nem más, mint önfelfedezés, és NEM szégyenletes dolog.Minden tinédzser rájön egyszer, és ne csodálkozz hogy már 15 évesen elkezdte.Én 8 éves voltam, mikor rájöttem, mi is ez.Rengeteg ilyen cikket olvastam, amit orvosok írtak, nõgyógyászok, és õk is kifejezetten hasznosnak tartják az önkielégítést. Az is tévhit, hogy a felnõttek, akik nem élnek rendszeres szexuális életet, nem csinálják-nekik is ugyanúgy szükségük van néha az orgazmusra. Szóval ne aggódj miatta, ennél normálisabban nem is viselkedhetne!! A kamera pedig nagyon rossz ötlet volt-szerintem egy idõ után enélkül is rájöttél volna, hogy kezdi felfedezni az emberi test örömeit. Nincs félni valód, ha kérdezne esetleg tõled errõl-arról, akkor légy természetes, mintha nem láttad volna, de azért vedd természetesre, hogy csinálja, hidd el, akkor lesz neki a legkönnyebb, így leszel még jobb szülõ. Sok sikert!
Szerintem ennyi idõsen már jó lenne, ha leszerelnéd azt a kamerát. Az õ szobája az a saját privát szférája. Ne zavard õt meg ebben. Ennyi idõsen szüksége van magányra, és egy olyan helyre (ez esetben a szobája), ami csak az övé. Egyébként ez teljesen normális, van, akik már 6 éves koruk óta önkielégítenek.
A kamerát rohadt gyorsan tüntesd el, mert ha megtudja abból NAGYONNAGY probléma lesz.

A fiúk vagy a lányok maszturbálnak többet kamaszkorban? Melyik nem kezd korábban maszturbálni?

Legjobb válasz: az én bnõm már 9évesen masztizott,és most is amikor nem tudunk talizni napokig van,h napi 4* is.. nah ilyenkor mivan.. :D a lányok is ugyanúgy csinálják csak van aki bevallja van aki nem!

az én bnõm már 9évesen masztizott, és most is amikor nem tudunk talizni napokig van, h napi 4* is.. nah ilyenkor mivan.. :D a lányok is ugyanúgy csinálják csak van aki bevallja van aki nem!
Aki nem csinálja, az nem kezd el...
bocsi, kevesebb lány, hamarabb, és ritkábban:)
Egyikük sem kezd korábban, mint amikor eljön az ideje.
#3: ne csak magadból indulj ki, van aki naponta igényli. :P
szerintem kevesebb lány maszturbál, mint fiú, de viszont a lányok hamarabb kezdik. És a fiúk többet is maszturbálnak. Hallottam olyat is, hogy napi 4x kiverte, és állítólag ez tök normális. Na meg sok pasi a kapcsolatban is kiveri, lányok szerintem ritkábban /én is csak néha szoktam, ha épp van pasim, csak nincs velem/. Szóval több lány, kevesebbet, de hamarabb maszturbál! :P
Attól füg, hogy milyen kedvembe vagyok...:D Van mikor naponta 1-2-3-szor, de van olyan nap, amikor egyáltalán nem...:D
FIÚK, egyértelmû. állíts egymás mellé 20 fiút és 20 lányt. mindenkitõl kérdezd meg, hogy valaha magához nyúlt-e már és ha igen, mikor...BIZTOSAK lehettek benne, hogy 20fiúból 19 már maszturbált de amiben szintén biztosak lehettek, hogy a 20lányból maxx 11-12 HA maszturbált már életében, a többinek eszébe jutott és ebbõl talán kb.2-3 aki fanatikusan elutasítja még azt is, hogy a maszturbálásról beszéljünk. ENNYI. :) 24/F
a lányok 1%-a szokott, 99%-a pedig hazudik maszturbálási szokásairól
a fiúk eggyértelmûen többet én pl naponta többször is ....

Kerdes fiataloknak. Nálatok a lányok maszturbalnak?

XD

Legjobb válasz: Húzz már házit írni...

Húzz már házit írni...
ÕÕÕÕÕõõõõ ÁÁÁÁááá Én magát a kérdést nem értem... :D
amelyiket nem dugják, az valószínûleg igen.
A kérdező hozzászólása: Mármint a suliba
A kérdező hozzászólása: KB 12 EVESEK CSINALJAK?
suliba nem hiszem, de otthon igen
Ha elõváladékos ujjal maszturbál a lány lehet az.
Attól hogy nem fojt be a sperma lehet terhes mivel a sperma mozog és ez akármilyen furán is hangzik így van biosz szakon vagyok szóval nem kell neki befolynia! Ha pedig elõváladékos újjal maszturbált még nagyobb rá az esély hiszen az elõváladék is tartalmaz spermiumot így meg van rá az esélye hogy terhes legyen javaslom hogy csináljatok majd terhességi tesztet de most még ne majd csak a menzesz kimaradása után számított 1-2 héten belül! Sok szerencsét!
Igaza van a 20:50-es válaszolónak! fõleg ha még úgy maszturbált is és késik is neki! Háát.... sanszos!
Igen befolyhat hidd már el!nem viccelnék ilyen komoly dologgal!
Úgy hogy elég ha csak a hüvely közelébe kerül!
Elég ijesztõ nem? De azért nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!
Abortusz? Hát nem is a fájdalom inkább a lelki sérülés amit okoz egy nõnél és persze nem utolsó sorban a fájdalom is ha kicsi a magazat akkor vákummal szippantják ki miután a párod egy éjszakát benn feküdt a kórházba és tágították a méhét aztán reggel eltávolítják úgy mond kiszippantják belõle a magzatot! Ha nagyobb a magzat akkor elõször összeroppantják a koponyáját és úgy távolítják el szintén vákummal!
látod szabad szemmel a spermiumot azon kívül amit a g..cibõl látsz? nem! max mikroszkóppal ha nézed akkor lehet még volt az ujjadon hiába törölgetted te azt zsepivel! Érted már?
A kérdező hozzászólása: és ha mondjuk már csak az abortusz a megoldás, az mennyire lehet fájdalmas a páromnak ?
A kérdező hozzászólása: deh az oké hogy elél...na de ha egyszer letölröm...mittomén száraz törlõakármivel...akkor hogy marad rajta ?
Igen, lehet terhes. Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra. http://www.tippektrukkok.hu/a_sperma
bocsi napokat akartam nem hónapokat!:) fáradt vok már!
A kérdező hozzászólása: hol akartál napokat írni ? egyébkén ha beágyazódott a sperma akkor az maximum 2 hete történhetett meg v kevesebb...de vegyük a 2 hetet...nem tettünk ellen semmit...akkor most mi a teendõ ?
A kérdező hozzászólása: és terhes mikortól lehet 1 lány ? azután ha már megvolt az elsõ menzesze ?
felvilágosító óra:D igen amikor elõször menstruál, hogy izgulsz, nem izgulni kellene hanem gondolkodni kelet volna akkor, mostmár ugyis késõ, nem tudsz mit tenni már, csak abortusz , vagy babakocsit tologatsz:) de az se biztos h terhes lett de ez majd kiderül most hiába izgulsz már!
A beágyazódás 2 hét alatt történik, ezért kell kivárni, és akkor csinálni a tesztet. Szal a baleset után 2 héttel már csinálhatsz tesztet a használati utasításban leírt menetet követve. Az majdnem 100%-os biztonsággal kimutatja, mi a helyzet.
Azért tényleg nem tudom hány évesek lehettek ezek olyan alapdolgok amit mindenkinek illik tudni aki már él szexuális életet!Legközelebb figyeljetek oda jobban!
hali, nem tudtam nem elmenni a topik elõtt... és nagyon kiváncsi vagyok a fejleményekre...végül is terhes lett a barátnõd...vagy csak késett neki?
lehet hogy a vitaminok okozzák sztem hagyja abba addig a barátnõd a vitamint!ja és tisztára csak akkor törölted ha lemostad valami tusfürdõ vagy ilyesmivel tudni illik a spermium akár hónapokig is elél ha oxigénnel érintkezik
a tabletta már nem segít azért 72órás mert 72 óráig veheted be!
A kérdező hozzászólása: Attól hogy nem fojt be a sperma lehet terhes mivel a sperma mozog és ez akármilyen furán is hangzik így van biosz szakon vagyok szóval nem kell neki befolynia! ezt hogy érted ?
Dehogy. :)
A kérdező hozzászólása: mi dehogy? most komolyan!hátán feküdt, hasfaláról lefolyt a combja és a ...közé. A kérdés az h befolyhat? Szóval ha odafolyik, akkor behatolhat a hüvelybe is ?
A kérdező hozzászólása: és ha egyáltalán nem tudom azt, hogy ha esetlegesen bekerült az ondó akkor mikor került be, akkor mit tegyek ?
A kérdező hozzászólása: jah igen, és ha nem volt kitágulva, ha simán szûk volt a...és odafolyik, akkor is bekerülhet? ne haragudj a kérdésekért:D
Most már nem tudtok mit tenni mert a sperma beágyazódik a petesejtbe max. 72órás tabletta ha még idõben vagytok!
Semmi gond természetes hogy izgultok! Remélem nem lesz baj!A kérdésedre a válasz pedig igen akkor is ha "szûk"
A kérdező hozzászólása: értem. deh igazából semmi sem biztos, mert párom az utóbbi idõben nagyon stresszes, és most beteg is. és lehet hogy ezek az okai annak hogy késik a menzesze, de ezek merültek fel bennem. szóval igazából lehet hogy csak simán lefolyt a lába között és nem érintette a hüvelyt, csak feltételeztem
A kérdező hozzászólása: tehát remélem csak ez a stressz és a stb....és abban az elõváladékos dologban sem vagyok biztos, tehát nem õ maszturbált, az én ujjam volt olyan, de megtöröltem, és utána nyúltam föl.
A menzesz kimaradása bizony sok dolog miat lehet kortól is függ és rengeteg más tényezõtõl is várjatok még kicsit és meglátjátok! Sok szerencsét!
megtörlés nem számít!Attól még maradhatott vmi rajt
A kérdező hozzászólása: de ha azt veszem h tudom, hogy nem volt rajta...lényeg hogy olyan volt, de megtöröltem "tisztára"...akkor azért kizárható a dolog nem ? egyébként mesélte, hogy szed valamilyen vitamint-de nem átlagos c-vitamint, hanem valamilyen mást...lényeg h ismerõse mondta neki h õ is szedi és neki zavart okozott a menzeszében...lehetne még az a vitamin is az oka ?
A kérdező hozzászólása: és akkor, ha teszem azt, 1és 3 hét közötti ez a történet, tehát ha mondjuk 2 hete történt ez, akkor mi a teendõ ? tabletta még segíthet ?
jah már énis kiváncsi vagyok...de sztema többiek is...

A sokat maszturbáló fiúk taszítóak? Nem feltétlenül az ember maga, hanem a tudat, hogy csinálja, és most velem beszél? Lányok?

Legjobb válasz: Ez mégis hogy mûködik? Honnan lehet tudni? - Szia, Józsi vagyok és rohadt sokat maszturbálok. nem értem...

:D ez óriási és kin látszik? mik az ismertetõ jelek? :D
Ez mégis hogy mûködik? Honnan lehet tudni? - Szia, Józsi vagyok és rohadt sokat maszturbálok. nem értem...
És mi a helyzet a sokat maszturbáló csajokkal? :P
"Helló szia, Masztur Bálint vagyok" És önmagáért beszél :D
Igazad van sok turettes ismerõsöm van. :D
Te nem szoktál soha? Még egyszer sem csináltad? Ha mégis, akkor most csalódtam benned, visszataszító vagy számomra! De most komolyan... Mi lenne ebben gáz?!
banyek...ez így már mindjárt nem vicces :S
A kérdező hozzászólása: Fonetikus voltam, hogy érthetõ legyen a laikusok számára.
mülyék= muják + hülyék? :D tényleg mi a frász az a turettes? Kazinczy forog a sírjában :D
mi az a turett?
Nahát most látom, olyan a tenyerem mint Chubbakának! Sebaj a lányok úgyse veszik észre hogy rezeg a sok szõrtõl... Ember, komoly vagy 17/F
A kérdező hozzászólása: Hát gondolom akik olyan kis mülyék, nem? Esetleg folyton ráng a keze, vagy turettes , és kikotyogja.
A kérdező hozzászólása: Hát azért van akin látszik, nem?
Hát gondolom akik olyan kis mülyék, nem? Esetleg folyton ráng a keze, vagy turettes , és kikotyogja. Alkoholistáknak is rezeg a keze ha nincs napi betevõ

A lányok úgyanolyan rendszeresen maszturbálnak mint a fiúk? :DD

Azért kérdem mert azén oszt társaimból ki nem nézném...kiváncsi vagyok:D

Legjobb válasz: Változó, de a legtöbb maszturbál. Van aki még többet is csinálja mint a fiúk átlagban. És tudod mi a szép ebben: hogy nem is gondolnád arról, hogy ez naponta többször is magához nyúl. Teljesen változó!

Változó, de a legtöbb maszturbál. Van aki még többet is csinálja mint a fiúk átlagban. És tudod mi a szép ebben: hogy nem is gondolnád arról, hogy ez naponta többször is magához nyúl. Teljesen változó!
Igeeen :P 19/L
nekem teljesen az aktuális hangulatomtól függ... van h naponta többször, van h egy hónap alatt 1x sem masztizok. 15/L De azért a fiú haverjaimat nem lehet ûberelni. :D
Fiú vagy lány vagy, kérdezõ?
Igen. Igaz.
Én se nagyon nézném ki a lány osztálytársaimból. :D Én nem szoktam... 15/L
sztem a lányok többet mint a fiúk, persze sok mindentõl függ :) xd csak mi nem beszélünk róla annyit :D 21/L
pöcögtetnek:-)
rossz, rossz, rossz lányok

Szerintetek kik maszturbálnak többet? A lányok vagy, A fiúk?

Illetve kik kezdik korábban?

Legjobb válasz: Egyformán, csak mi lányok nem valljuk be :)

Egyformán, csak mi lányok nem valljuk be :)
Szerintem kb. ugyanannyit, csak a csajoknak cinkebb bevallani.
A fiúk.
Szerintem a pasik....sok lány mondja, hogy így kívánja a szexet, meg úgy, de én még nem találkoztam olyannal aki annyit akart dugni mint én:)
csajok
fiúk.

Az baj, ha a net-en a lány ismerőseim képére maszturbálok?

Persze a gondolatnál tovább nem jutok el, és az életben is tisztelettudó vagyok, és soha nem lenne semmi hátsó szándékom. Csak ugye van hogy fejben fantáziálok, akkor is rájuk gondolok, csak így viszont a képeiket nézegetem. Viszont miel?tt elmegyek, nem szoktam az ? képükre elmenni, hanem valami pornós csajéra az interneten, mert, ha rájuk megyek el, hogy közben nézem a képeiket, utána b?ntudatom van, ezért nem is szoktam. Csak a maszturbálás közben nézem ?ket, és fantáziálok! Szerintetek van velem valami baj? Amúgy egy 20 éves fiú vagyok, és félénk a csajozásban, bár mostanában kezd visszajönni az önbizalmam!

Legjobb válasz: ó már..itt minden csaj azt írja h jaj remélem rám senki nem masztizik..nemár lányok ez olyan álszentség.mért lenne gáz ha vki masztizik rátok?nekem nincs vele bajom és ha ezt teszi a srác akkor nyilván jó nõ vagyok...ez mér lenne gáz?növeli az egomat.20/L

Igenis rossz, mert hiba vagyok jó nõ, ha csak arra vagyok jó, hogy ismeretlen, vagy ismerõs srácok a képemre maszturbáljanak... meg szerintem ez megalázó. Én a páromnak akarok tetszeni, és csak neki. Ennyi.
álszentség ide vagy oda, ez arról szól h ha nem akarod h arra verje vki akkor nem raksz fel olyan képet a netre.
ó már..itt minden csaj azt írja h jaj remélem rám senki nem masztizik..nemár lányok ez olyan álszentség.mért lenne gáz ha vki masztizik rátok?nekem nincs vele bajom és ha ezt teszi a srác akkor nyilván jó nõ vagyok...ez mér lenne gáz?növeli az egomat.20/L
Inkabb szavazok az alszentes dologra...18L
szerintem a lányok annyira nem :) biztos zavarna ha tudnám h egy srác az iwiwes képemre veri... de amíg nem tudom, addig nem tudom és addig jó :D mondjuk nekem alapból csak egy kép van fenn amin a barátommal vagyok szóval... nem hinném h arra bárki is verné :D:D:D
Nem csak félénk vagy, de hülye is. Mond, ha egyedül vagy, nem zsír mind1, mire gondolsz, mint nézel farokverés közben? Ki tudja meg? Kinek kell megfelelni? Senkinek. Rajtad kívül senki sem tud róla, számukra ez pont olyan, mintha ez a dolog meg sem történt volna.
NEm baj:) Szerinted a lányok nem szoktak ilyet?::) )
ezt a sok álszentet úúúristen derossz:D
Hááát, remélem, hogy nem ismerjük egymást, mert még belegondolni is szörnyû, hogy van srác, aki engem nézeget maszturbálás közben... rám a Kedvesem gondoljon közben, más ne... Egyébként valaki itt írta, hogy a lányok nem szoktak? Hát, én nem szoktam közben képeket nézegetni (szerintem erre nekünk semmi szükségünk nincs), viszont a Kedvesemre gondolni igen... 22/L
Na igen, az sem mindegy, h milyen képre. Egy kicsit elmebetegnek tartanám azt a srácot, aki az én egyszerû képeimre verné ki. Ezért remélem, h nem vagyok ismerõse a kérdezõnek. :D Sem a testtartásom, sem az öltözködésem nem "témába illõ" a képeken... :)
Maximálisan igaza van 12:45-nek! Egyébként én is szoktam ezt csinálni, és egyáltalán nincs bûntudatom :D
A kérdező hozzászólása: Köszön a válaszokat! Akkor nem vagyok egyedül ezzel!:D
csatlakozom 12:26-hoz és bízom benne, h. nem ismerlek. Egyébként tedd azt, ami neked jól esik. Vannak ettõl durvább dolgok is durvább emberekkel...:)

A lányok milyen rendszeresen maszturbálnak?

Legjobb válasz: Szerintem ez egyénfüggõ, van aki nem is csinálja, én pl van hogy minden nap (akár többször is), van hogy 1 hét kimarad, változó.

Szerintem ez egyénfüggõ, van aki nem is csinálja, én pl van hogy minden nap (akár többször is), van hogy 1 hét kimarad, változó.
Én is minden nap.
Nálam változó. Volt olyan idõszak, hogy naponta kívántam, máskor meg hetekig egyáltalán nem.
Szerintem is nagyon változó.

Hogyan maszturbalnak a lányok?

Legjobb válasz: Kézzel babám.

Kézzel babám.
nem tudtad, hogy õk nem maszturbálnak?
Furák ezek a kérdések. Én már azelõtt tudtam, hogyan kell, hogy tudtam volna mit is csinálok...
Elõször lassan, aztán a vége felé kicsit gyorsabban.
Ujjal.
Ujjakkal
Párna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!