Találatok a következő kifejezésre: A lányok is értenek a (97 db)

Ez a kérdés leginkább fiúkhoz szól de lányokra is értem. Szerintetek egy fiú csalódhat akkorát szerelembe, hogy nemtud más lányt szeretni és minden lányba őt lássa?

ugy értem,hogy szinte kiég a csalódás miatt mert annyira szerette a lányt ,hogy nemérdekli már senki és ugy érzi,hogy nemtud boldog lenni nélküle.

Legjobb válasz: vannak olyan emberek szerencsére kevés, akik nehezen lépnek túl, de ahol már ennyi idõ eltelt ott már agyi gondok is vannak.

ez nem csak szeretetrõl szól... vagy csúnyán kihasználták, átverték megcsaltál stb...ilyenek is lehetnek. de 8 év az sok.
vannak olyan emberek szerencsére kevés, akik nehezen lépnek túl, de ahol már ennyi idõ eltelt ott már agyi gondok is vannak.
Ez általában egy állapot lehet, amihez párosul egy adag hiszti is. De túl van rajta az ember van aki hamarabb van aki hosszabb idõ alatt.
Sok hasonlót látok a környezetemben és sajnos engem is érintett. Kényszeresen, de tudat alatt akaratlanul hasonlítgatjuk, összemérjük a nagy szerelmünket az új lehetõségekhez. Ló nincs, szamár is kincs alapon évekig nem állnak le rosszabb csajokkal. - Igen ez akkor is érvényes, ha a nagy nõ bántotta õket, attól még ideál marad. Talán, ha akad olyan is aki túlszárnyalja az exet, már rögtön nem is lesz kiégve.
A kérdező hozzászólása: de , hogy tudott ennyire megszeretni valakit? 8 év után sem feledni..
hát nem...az depressziónak is, sok, így a mindennapjai is nehezek lehetnek. De ha ezt csak 1 csajnak mondaná, akkor hazudna mert a csaj nem kell neki. az igazság fáj, de ebben van egy rakás hiszti is! És ugy néz ki nagyon nincs semmi ami lefoglalná h még mindig ez a legnagyobb gondja.
A kérdező hozzászólása: hát már én is arra gondoltam. 8év azért nem kicsi idõ
Van ilyen én kiegtem mert nem tudok senkivel sem kapcsolatot kialakítani...
A kérdező hozzászólása: de olyat hallotam, hogy a srác volt nõvel de nem szerette mást látott a szemébe ezt a lányt.. és ez már vagy 8 év volt a kapcsolata után..
Nekem az van hogy volt életem elsõ szerelme, és akkor biztos voltam hogy az lettem, mármint szerelmes. Viszont amiket akkor tettem, azt most már úgy érzem soha nem tudnám megtenni senki másért ugyanúgy... Nemtudom remélem változni fog...

Mit tegyek hogy a 'rosszfiú' feladja értem a jelenlegi életét? Hogy meg tudjon állapodni (ha csak egy kis időre is) egy lány mellett?

A srác tud vonzódni szorosabban egy-egy lányhoz ,de képtelen lekötni magát mert élvezi így az életét.mivel bizonyithatnék?tegyem féltékennyé hogy rájöjjön hogy velem nem játszhat?

Legjobb válasz: Kedves Kis Manócska! Soha ne akarj egy férfit megváltoztatni...fõleg,ha Õ éppen azt az életstílust élvezi,amit éppen folytat...(Te írtad:)) Szeress inkább valakit azért,mert olyan,amilyen...:)

Soha a k*rva életben nem fogod megváltoztatni. Minden nõ azt hiszi, hogy majd miatta meg változik az illetõ, de ez sohasem következik be.
Sok nõ küzd azért, hogy egy férfit megváltoztasson. Azután amikor végül sikerül, akkor már nem is szereti....
Kedves Kis Manócska! Soha ne akarj egy férfit megváltoztatni...fõleg, ha Õ éppen azt az életstílust élvezi, amit éppen folytat...(Te írtad:) ) Szeress inkább valakit azért, mert olyan, amilyen...:)
Én azt mondom, hagyd. Ez csak úgy sikerülhet, ha leszarod, nem foglalkozol vele, hideg vagy, szenvedteted, de a közönynek - fontos! - belülrõl, õszintén kell jönnie, az meg Benned nincs meg. Ha tetteted, az ki fog derülni. Ez annak sikerül, aki nem akarja. (Már ha egyáltalán valakinek.)
Szerintem felejtsd el az anyai ösztönödet, mert csak csalódni fogsz...
Ha fétlékennyé teszed azzal nem bizonyítod be neki h veled nem játszhat. Egyszerûen te diktálj, ne hagyd hogy bármit megtegyen, hogy szórakozzon veled, lássa azt hogy "kemény csaj vagy", tudod, mit akarsz, és nem lehet veled bármit megtenni.
Nem kínzol minket, azért válaszolgatunk, mert segíteni szeretnénk...:)
Remélem, hogy miközben hallgatod ezt a számot, még ha szakad is seb, ami most keletkezett, kicsit elgondolkozol az érzéseiden...kicsit talán máshogy látod utána a dolgokat...de lehet, hogy nem érzed ideillõnek, én mégis azt kérem, hogy hallgasd és halld!:)
A szerelemben hinni nem naiv dolog...:) És sírj nyugodtan, azt sosem szabad visszatartani...bár jobban szerettelek volna megnevettetni, de legalább érzéseket váltottunk ki Belõled, és így már Te is belátod, hogy merre kell lépned.:) Ezt neked küldöm Manócska: http://www.youtube.com/watch?v=JfffQkpGhns
Most tartasz ott, hogy LEHET? Ezzel számolni kell, ha a külsõ és a jó duma elég a szerelemhez.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van;( itt ülök , olvasom a hozzászólásokat és SÍROK. sírok valakiért akiért bármit megtennék de nem tõrödik velem.rengeteg embert miatta utasítottam el...olyanokat akik szerettek volna.tényleg! lehet hogy nem neki kéne felnyitni a szemét hanem nekem, biztos naív voltam hogy hittem a szerelemben..
Pont ilyen dumával próbálkoznék, ha újabb trófeát akarnék.
Manócska, Téged itt is, ott is üldözlek, terelgetlek...:D Viszont nem szeretném saját magam meghazudtolni, így inkább fenéken billentem magam és azt mondom Neked, hogy tessék szépen átgondolni az érzéseidet, így a kommentek függvényében is, aludni rá egyet-kettõt...én nem akarlak rábeszélni semmire, mert Neked kell kitapasztalnod, hogy mi a helyes...viszont ebben a témában Neked ötleteket már nem adhatok, mert ismered a véleményem:nem érdemel meg Téged.
Én még nem szálltam ki...:) ...ha már beszálltam...:) ...legfeljebb majd Manócskával együtt úszok vissza a "talán" helyes irányba... Manócska!Írtam ugyan, hogy másfajta értékrend, de amit az elõbb írtál, hogy "normálisabb értékrend"...olyan nincs...:) ...csak értékrend van...és abból sokféle...neki ez a normális...Neked nem...:) ...Õ ettõl boldog...Te viszont nem...és ebben a helyzetben ez nem fog megváltozni, ha nem teszel ellene...Õ nem lesz egyik napról a másikra olyan, amilyennek szeretnéd, olyan, aki szeret Téged...
A kérdező hozzászólása: De tudom hogy neki ez így nem jó. Õ maga mondta nekem , hogy nem tudja mit tehetne, mert szörnyû amit a nõkkel csinál de mi mást tehetne és én mondtam hogy rosszul teszi de nem vesz egyszerûen erõt magán. Nem boldog:( és ez a legrosszabb .. mert én szeretném ha legalább az lenne (még ha nélkülem is) tele van feszültséggel, stresszel, görccsel
Ha gonosz lenne, még megérteném, hogy baj van az értékrendjével, de egyszerûen nem akar kapcsolatot, se veled, sem mással. Nem boldogtalan, értsd már meg.
A kérdező hozzászólása: minden egyes hozzászólásnak hatalmas hasznát veszem:) köszönök mindent amit eddig kaptam és esetleg a továbbiakat.egy ilyen férfi/fiú nem érdemel meg egy olyan lányt akinek komoly tervei vannak vele..:/
Egyáltalán miért akartál bármi komolyat tõle?
Manócska!Figyelj rám!Ilyet senki se kért/tanácsolt...és nem is szabad ilyenre gondolni...de be kell látnod, hogy megváltoztatni nem tudod Õt, ha megváltozik, akkor legyél mellette, de addig ne savanyodj be!Próbáltad már kitörölni a képét a gondolataid közül, próbálkozz újra!Ezúttal biztos jobban fog menni!Tessék otthonról kimozdulni a barátokkal, családtagokkal...járj szakkörökre, sportolj, csinálj olyan dolgokat, amik lekötnek!
A kérdező hozzászólása: HOGY ADJAM FEL A REMÉNYT AMI ÉLTET?:O nem tehetem mert azzal magamat teszem még jobban tönkre
A kérdező hozzászólása: Rendben. Megpróbálom elfelejteni csak ne kelljen látnom és ne keressen..
Az utolsót kifelejtettem, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak te képzeled bele.
Szóval ilyen felszínes dolgok.
A kérdező hozzászólása: ...megfogtál. igazából rengeteg negatív dolgot tudnék felsorolni. de vicces jószívû barátságos közvetlen és tud szeretni csak nem tudja megosztani az érzéseit
Tulajdonságokra gondoltam.
A kérdező hozzászólása: azert akartam komolyabbat , mert néha kavartunk régebben és reménykedtem hogy hátha átgondolja hogy 'mi lenne ha..' , de úgy látszik nem számított neki és már rengetegszer próbáltam elfelejteni, de mindig akkor bukkan fel, pont akkor amikor kitörölném a tudatomból a létezését:(
Írtam privit =)
Ez csak minket igazol. Ha egy évig semmi eredmény, ideje lenne abbahagyni az idõ- és energiapazarlást.
A kérdező hozzászólása: Én csak..annyira szeretem;( és annyit szenvedtem miatta hogy kihozzam ebbõl a helyzetbõl a lehetõ legjobbat. adjak fel mindent? és sajnálom hogy itt kínzom a népet az önsajnálatommal. csak ez olyan nehéz , mintha az egyik részemtõl kéne megválnom
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm , csak már mindjárt egy éve csinálom ezt és ezért nem is tudok normális kapcsolatot kezdeni senki mással.Csak ezért vagyok ilyen makacs, hogyha már ennyi idõt öltem ebbe , akkor hátha...de akkor nem..
A kérdező hozzászólása: Szerintem õ tisztában van vele hogy így is megkaphat "bárkit" mert az egész kisugárzása és kinézete hódít...ezért meg se próbálja lekötni magát.valahogy észhez kéne téríteni.. szerintem sejti az érzéseimet , bár ez nem biztos.ebben az egész ' kapcsolatban' sajnos kevés dolog biztos
A rosszfiú nem azért fogja feladni a jelenlegi életét, mert te azt szeretnéd. Én valamiért vonzom õket, szerintem könnyû õket "kezelni", bár én ilyenekkel komolyabban sose terveztem, lehet ez tetszett nekik. Mindenesetre beszélgettem velük, és elég szemét módon használtak ki lányokat, elég veszélyes beléjük szeretni. Jó persze ezt nem lehet irányítani, de érted a lényeget... Ha szenvedni akarsz, szenvedj. Egyszer majd elunod. :)
Egyszerûen ne légy a kalandja. Ha nem csak azért ilyen, mert még nem találta meg az igazit (vagy azért ilyen, de nem te vagy a kiválasztott), úgysem tudsz mit csinálni.
Ha tényleg szerelmes vagy, akkor pedig vagy vársz arra, hogy a férfi lehiggadjon, vagy pedig nyitsz felé...Õ tudja vagy sejtheti az érzéseid?
No látod kedves kérdezõ...:) ...férfiak is hozzászóltak a témához...most már hiszel nekem?Ha egy férfi meg is változik Miattad, soha nem fogod úgy szeretni, mint azt a férfit, akit önmagáért szerettél meg...és fordítva...tudom, hogy ez most kegyetlenül hangzik számodra...bár az is lehet, hogy ha tetszel az illetõnek, akkor magától megváltozik...álmodozz nyugodtan, de én a helyedben inkább a jelenben szeretnék boldog lenni.:) Kitartás!:)
A kérdező hozzászólása: de szerelmes vagyok...
az elõbb írtad, hogy a nõk szeretnek szenvedni, na ezzel én is egyet értek. szerintem akkor szenvedj, tök logikus nem? amúgy az ilyen palik 35 elõtt nem nyugszanak le, addig meg szenvedj, úgy is szeretsz nem? 23f
majd lenyugszik. ki kell bekkelni...
A kérdező hozzászólása: de én így szeretem és ez még vonzóbb hogy ilyen rossz és hogy küzdeni kell érte és harcolni...és a nõk valamiért 'szeretnek szenvedni' :(
Õ nagyon is észnél van, téged kellene kijózanítani.
Ó Manócska drága...az a helyzet, hogy ha Õ most így érzi jól magát, akkor nem beszélhetünk olyan dolgokról, hogy "kijózanítani"...nem csak olyan nõkbõl áll a világ, mint Te...biztos vannak olyan "trófeái" is a kiszemeltednek, akik tudják, hogy mire vállalkoznak, és õk sem vágynak többre...mindannyian változunk életünk során, egyszer Õ is le fog nyugodni, és Neked majd akkor kell ott lenned, amikor komoly kapcsolatra vágyik(már ha akkor ez lesz még szíved vágya)...amíg Õ nem képes Téged így értékelni, ahogy vagy, addig nem érdemes rá több energiát pazarolnod...nem érdemes, hidd el...:)
kíváncsi lennék azért hány éves vagy?! bizonyára elég fiatal, és bizonyára tapasztalatlan. nem számoltam, de vagy ezer ilyen kérdés volt már... te vagy eltévedve, nem õ. az van, hogy beletörõdsz és hosszú-hosszú idõ alatt talán sikerül jobb útra terelni, de hosszú-hosszú idõbõl még csak sok sem lesz, mert addigra már rég szétmentek. embereket nem lehet csak úgy megváltoztatni, ha meg akar változni meg fog, de amíg fiatal bizonyára nem akar. törõdj bele, hogy olyan amilyen és: "Fel kell készülnöd arra, hogy nem mindenki álmodja a te álmaidat." ezen nincs mit magyarázni. 23f
jajj Manócska :) én kiszálltam :) ahogy gondolod. 23f
Tehát megváltoztatni, csak azért is azt akarja, amit te.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy felnyitni a szemét.. egy normálisabb, emberibb értékrendet elé állítani, hogy rájöjjön hogy mit kaphatnak meg , mielõtt még késõ
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy felnyitni a szemét.. egy normálisabb, emberibb értékrendet elé állítani, hogy rájöjjön hogy mit kaphatnak meg , mielõtt még késõ:(
"Fel kell készülnöd arra, hogy nem mindenki álmodja a te álmaidat." igen, ez egy nagyon szép és bölcs kis idézet. érdemes rajta elgondolkozni. belõlem már a tapasztalat beszél :) sajnos... Manócska pedig tényleg fogadja meg az itteni tanácsokat, ezekbõl csak tanulhat. okos ember mások kárából tanul, a hülye pedig a sajátjából! amikor fiatalabb voltam én sem hittem az idõsebbeknek-okosabbaknak, aztán a sokadik pofára esés után rájöttem, hogy jó lenne elgondolkodni és megfogadni a jó tanácsot, mert a 101 pofára esés már nem hiányzik. ha nem becsül meg, hagyd! majd jön olyan aki értékelni fog. nem kell bedõlni neki csak azért, mert kisugárzása van és jóképû. sok fiú van a világon, hidd el van olyan is aki nem "rossz". 23f
Jó, akkor hogy érted az észhez térítést, ha az nem megváltoztatás?
Nos, amennyit eddig tudok Rólad Manócska, az éppen elég ahhoz, hogy azt mondjam, ne foglalkozz Vele többet...ha mindenkiben ugyanazt látja, akkor az sokat elárul az értékrendjérõl is...ha Téged nem tud értékelni, akkor egyszerûen nincs mirõl beszélni.Kérlek szépen, tényleg gondolkozz el azokon, amiket írtunk, de ne csak most, hanem holnap is, azután is...naponta többször...és majd rájössz, hogy mi a jó Neked...Te döntesz...:)
"Fel kell készülnöd arra, hogy nem mindenki álmodja a te álmaidat." Ez az egyik legnagyobb igazság és jótanács, amit mostanában olvastam.:) Bizony így van ez...:) ...és ha nem közös az álom, akkor nem tart örökké az utazás a lélek mélységeibe.:)
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok abszolút egyetértek mindenkivel és köszönöm. nem megváltoztatni akarom csak észhez téríteni.rengeteget beszélek vele és tudom hogy valahogy vonzódik hozzám és habár nincs teljesen tisztába az érzéseimmel tudja hogy bármikor kellek ott vagyok neki és nem úgy tart számon mint egy trófea de mégse tart többre mint a többi nõt...mindenkiben csak egy dolgot lát
A kérdező hozzászólása: de az a baj hogy elgyengülök és örülök hogy ha csak ritkán is a társaságában vagyok.mondjak nemet neki ha elhív?

A lányok is el tudnak élvezni ugy ertem az elsőnél is élvezik a szex-et?

Legjobb válasz: Én az elsõnél nem élveztem el, bár az is hozzá tartozik, hogy a fiút nem nagyon érdekelte, hogy velem mi a helyzet. Õ is tapasztalatlan volt. De, ha oda figyelnek rá, hogy ellazuljon és levetkõzze a gátlásait, akkor nem tartom elképzelhetetlennek. Bár akkor sincs gond, ha elsõre nem sikerül.

Én az elsõnél nem élveztem el, bár az is hozzá tartozik, hogy a fiút nem nagyon érdekelte, hogy velem mi a helyzet. Õ is tapasztalatlan volt. De, ha oda figyelnek rá, hogy ellazuljon és levetkõzze a gátlásait, akkor nem tartom elképzelhetetlennek. Bár akkor sincs gond, ha elsõre nem sikerül.
az elsõt is lehet élvezni, feltéve, ha nem 13 - 14 évesen durr bele - módon kezdik 2 hetes " kõkemény " kapcs. után. de sztem az elsõnél azért nem lehet elélvezni, akkor még mindenki izgul.
Nálam új partnernél is elõfordul, hogy az elsõ néhány együttlétnél még nem tudom úgy elengedni magam hogy elélvezzek. De sok múlik azon is, hogy a srácot egyáltalán érdekli-e, hogy nekem jó legyen.
Elméletileg el lehet élvezni, fizikai akadálya biztosan nincs, de a gyakorlatban tényleg az a gyakoribb, hogy a lány élvezi ugyan a szexet, de az elsõ néhány alkalommal még nem megy el.
A kérdező hozzászólása: Aham oks köszi mindenki!!!:)


Hol vannak a rendes lányok? Már nem is értem.

ha megyek valahova alig találok szép, kedves, aranyos lányokat mindenki játssza a nagy lányt a r*bancot (tisztelet a kivételnek) hol bujkálnak a rendes lányok? 15/f (vagyis hónap közepén leszek 16)

Legjobb válasz: Hát azért nekem elég sok olyan ismerõsöm van aki nem ribi, én sem vagyok az, és még is népszerûek vagyunk. A fiúk jobban tisztelik, az okos, kedves, nem ri bancos lányokat, mint a hülye cicababákat, akikben nincs semmi érték! De mégis az kell sok fiúnak.

Hát azért nekem elég sok olyan ismerõsöm van aki nem ribi, én sem vagyok az, és még is népszerûek vagyunk. A fiúk jobban tisztelik, az okos, kedves, nem ri bancos lányokat, mint a hülye cicababákat, akikben nincs semmi érték! De mégis az kell sok fiúnak.
Sajnos a lányok azt hiszik hogy milyen jó az hogy úgy öltözködnek mint a r.bancok. Kevés, nagyon kevés a kivétel.
Azért öltözik így sok lány, mert azt tapasztalják, ha így néznek ki minden fiú tapad rájuk. Én ezek alapján normálisnak mondanám magam. Nekem nem kell, hogy mindenki szépnek lásson. Elég, ha csak 1 ember lát szépnek. A szerelmem.

Miért vagyok ilyen gyökér? Van egy lány, aki oda van értem, tiszta szívből szeret. A barátját is kidobta értem. Engem mégis megőrjít, hogy nem én leszek neki az első.

Igen még szűz vagyok.Gondoltam,majd lesz egy olyan lány,akivel elsők leszünk egymásnak.Hát nem volt. Miért zavar,hogy nem én leszek neki az első? Attól félek,hogy őt is eltaszítom magamtól.Ezt az egészet már mondtam neki,nem zavarta.

Legjobb válasz: légy büszke magadra.

légy büszke magadra.
A kérdező hozzászólása: #De hogyan?Pszichológushoz nem fogok menni, mert nem költök pénzt arra, hogy beszélgessek valakivel.Arra ott vannak a barátaim, de õk meg errõl nem tudnak.
Akkor magaddal rendezd le, legyél képes elhinni h jó pasi vagy, legyél magabiztos, ne foglalkozz ezekkel a gondolatokkal. Járásod legyen magabiztos, nézz mások szemébe ha beszélgetsz velük stb.ha eddig nem tetted volna ezt.
Valószínû majd ha egyszer eljutnék odáig, nekem is problémát jelentene ez. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy olyan lánnyal legyek együtt, aki már másnak is odaadta magát. Én sem voltam még senkivel. De sajnos szûz lány az én korosztályomban már szinte lehetetlen találni.
A kérdező hozzászólása: #15:Mirõl lehet olyan emberekkel beszélgetni, akik nem érdekelnek?
A kérdező hozzászólása: #16:Az én korosztályomban se nagyon vannak.Aki 22 évesen szûz, annak valami komoly gond szokott lenni a fejével, pont mint nekem.
olyanokkal beszélgess, akik érdekelnek.
A kérdező hozzászólása: #19:Olyan nincs.
erre csak azt tudom mondani, h szerezz. De írtad h a barátaiddal beszélsz errõl.
A kérdező hozzászólása: Nem a barátaimmal.Hanem a lánnyal beszéltem errõl.Azt hittem, hogy kihajít, de nem.
örûlt neki, becsüld is meg. Ha vele el tudsz dumálni akk mer tényleg felejtsd el a félelmeidet.
Neked magaddal van bajod, ezt kéne rendezni.
A kérdező hozzászólása: #10:De.Elég sokan és elég sokat.Elég rossz gyerekkorom volt, de szerintem sok másik embernek is és még sincsenek ilyen hülye gondjaik. Sokat gúnyoltak, mert lapát füleim voltak.A füleim még most is elállnak, de már senkit sem zavar és mostanra sok barátom is lett, pedig gyerekkoromban egy se volt és nagy utáltam az embereket.
Lazítsd és élvezd az életet. Görcsölni ráérsz pár és múlva is.
A kérdező hozzászólása: #1:Ez szarkazmus akart lenni?
"Miért zavar, hogy nem én leszek neki az elsõ? " Te magad írtad, mert gyökér vagy.
a nem változol meg akkor biztos h eltaszítod, amúgy meg most veled van és ez a lényeg!
A kérdező hozzászólása: #5:Ja.Csak meddig? Néha én érzem úgy, hogy hagynom kellene az egészet a francba, mert a végén csak fájdalmat okozok neki, azt pedig nem érdemli meg.Meg úgy egyáltalán a párkapcsolatokat.Nem tudom, hogy miért zavar ez az egész.De néha letudnék ugrani egy hídról, attól az érzéstõl, ami akkor tölt el, amikor ez az egész az eszembe jut.
túlságosan rágörcsölsz erre, már vissza csinálni nem tudod. Vedd lazára a figurát. Gondolj arra hogy szeret téged és bízz benne.
A kérdező hozzászólása: De miért vagyok ilyen görcsös?Egyáltalán miért félek, attól, hogy nem leszek neki elég jó?Azt állítja a lány, hogy szerinte bármelyik lányt megkaphatnám és nem hiszi el, hogy nekem tényleg õ kell.Akkor meg honnan ered ez az idegesítõ érzés? A másik amitõl félek, hogy egyszer valami hülyeséget csinálok.Soha nem volt még barátnõm, mert elhajtottam a jelölteket.De mi van, ha egyszer esetleg megcsalom, vagy valami.Most is lett volna legalább 2-3 lány rajta kívül, akiknél lett volna esélyem, de elzavartam õket miatta.
Elsõ barátnõd, azért vagy görcsös ez olyan mint ha pl elõször mész dolgozni vagy éppen új osztályba mész.. Már írtam vedd lazára csinálj úgy mint ha a "haverod" lenne persze ezt csak átvitt értelembe vedd. Kedveskedj, legyél vele aranyos. A csajok ezt szeretik. Ha magadat adod akkor nem lesz gond és olyan legyél amilyenek megismert. Ez a legfontosabb!
nem tudhatjúk miér görcsölsz.nem bántottak mások régen, szavakkal, baszogatásokkal?
A kérdező hozzászólása: #9:Akkor lehet, hogy a félelmemet próbálom letagadni magam elõtt, ezekkel a hülye kifogásokkal és azért gondolkozom így? Megpróbálok normális lenni, bár nekem az elég nehezen megy. Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Lényeg hogy az utolsó légy neki, nem pedig az elsõ.

Szerintetek is szepek a libanoni/arab lanyok? Szinte megbolondulok ertuk.

pl. Maya Nasri,Haifa Wehbe, Nancy Ajram, Elissa, (Rima Fakih). Ha kell kepeket is kuldok. Valami eszmeletlen genetikai kombinacioval rendelkeznek az ottani nok.

Legjobb válasz: Az enekes/szinesznok, altalaban minden hol csinosak szepek. De az atlag arab lanyok dagik, es kozel sem olyan szep az arcuk mint mondjuk Haifa vagy Nancy. A libanoni lanyok talan a legszebbek az arabok kozul, de meg a perzsa lanyok is szepek lehet hogy meg szebbek is :)

Az enekes/szinesznok, altalaban minden hol csinosak szepek. De az atlag arab lanyok dagik, es kozel sem olyan szep az arcuk mint mondjuk Haifa vagy Nancy. A libanoni lanyok talan a legszebbek az arabok kozul, de meg a perzsa lanyok is szepek lehet hogy meg szebbek is :)
Szépek- szépek, de ha férfi lennék, biztos nem õk lennének a zsánereim. Na meg sminkben és photoshopban mindenki szép, és valljuk be, hogy a hírességek java része ettõl válik olyan lenyûgözõvé. Ettõl függetlenül persze alapba is szép lehet valaki. De ha neked ez jön be, akkor ez jön be. :) Mindenkinek más a stílusa.
A hírességek mindenütt szépek.Hasonlíts össze egy amerikai vagy japán hírességet egy átlaggal. Nekem az orosz meg az egyéb északi származású nõk jobban tetszenek.
szterintem csak ez a Nancy Ajram fest jól de neki többnyire kifejezetten európai vonásai vannak
A kérdező hozzászólása: ez igaz, mindenkinek mas jon be. azert sajna en a szokekre nem bukok.
Az utolsó tényleg szép :) mondjuk én meg az arab pasiktól bolondulok meg :DD
Nancy Ajram szanaszét van plasztikázva, mûtétek elõtt is bejön? http://i1.ytimg.com/vi/SxvBZTBN95Y/hqdefault.jpg Haifa is sokat plasztikáztatott (fõleg az orrán látszik) és folyamatosan kék kontaktlencsét hord - itt ezen a képen kicsit túlment a botox http://www.waleg.com/images/haifa-face.jpg Maya Nasri és Elissa nekem személy szerint nem tetszik. Elissa sem a géneknek köszönheti, ahogy kinéz amúgy, nézd meg ezt: http://farm1.staticflickr.com/31/64842506_c861f1fcc9.jpg Rima nagyon szép, õ nekem is tetszik, de hát õ nem egy átlag arab nõ, hanem egy Miss Universe :)
Köztudottan nagyon híresek a libanoni nõk az arab világban a szépségükrõl. Az én exem meg volt bolondulva a libaboni nõkért - nem véletlen lett ex :D Mondta az illetõ, hogy nem csak az énekesek vagy celebek szépek, hanem a való életben is átlagon felüli a szépségük.
Mert tudják, hgy nem szépek, és egy kevésbé helyes srácnál van esélyük.
Én is ezt vettem észre magamon, olyanokkal sokkal jobban, oldottabban tudok beszélgetni, akiknek van valami kis defektjük a külsejükkel vagy önbizalomhiányosak... õket könnyû felvidítani pár szar poénnal, és talán azért is jobb társaság, mert (nem vallottam be sokáig magamnak sem) de szeretek a középpontban lenni... ha én irányíthatom a kapcsolatot, a beszélgetést sokszor. Persze néha hagyom a másik felet is érvényesülni, nem kell nagy egoizmusra gondolni. :)

Én ezt nem értem. Ha olyan sok lány szeret kigúnyolni, hogy ronda vagyok meg elutasítanak, ha bepróbálkozom náluk, akkor miért van az, hogy néha úgy tűnik tetszem ennek vagy annak a lánynak és nagy ritkán még számomra szép lányoknak is?

Például legutóbb is egy csaj fogadásból randizott velem, elhitette, hogy tetszem neki, aztán később jót röhögtek rajtam, meg lerondázott, totál leépítette az önbizalmam, ami amúgysem volt sosem igazából. Mégis volt már fura mód, hogy több lány is olyan jeleket adott, mintha bejönnék neki és ritkán még nekem tetsző szép lányok is csináltak ilyet. Például buszon szemezett velem szép csaj vagy egyszer odajött hozzám valami csaj, hogy menjek már vele, aztán kiderült, hogy tetszem a barátnőjének csak ő félt kezdeményezni. Nyílván tény, hogy a nagyon shzép lányoknak nem jövök be, de például az ilyen buszos szemezésnél szép lány csinálta, de nem vagyok benne biztos, hogy bejöttem volna nekik, meg olyan is volt, hogy mondjuk utcán mentem és szép csaj hátrafordult, rám mosolygott. Nem tudom hol és hogyan találhatnék olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom, mert olyan lánynak, aki nekem nem jön be, egész sok van. Viszont utcán inkább szép lányok szoktak jelezni, de őket sosem mertem még megszólítani, hiszen mindenki azt hitette el velem, hogy csúnya vagyok, akkor meg minek próbálkozzak szép lánynál?

Legjobb válasz: Nem kell foglalkozni a bunkókkal.

Nem kell foglalkozni a bunkókkal.
Hagyd már ezt az utcán ismerkedõsdit! Úrinõ nem ismerkedik utcán és kész! Járj társaságba, legyen baráti köröd, és ott egyértelmûen kiderül, hogy képes vagy-e kapcsolatot kialakítani!

Szerintetek normális az, hogy a párom lakótársnak odavett maga mellé egy lányt (2-en laknak), egy velem egyidőset, alacsony lakbért kér tőle, illegeti is magát a lány, ezért megkértem, hogy küldje el, de a párom nem érti, hogy ezzel mi a gond!?

Én egy másik városban élek, és nagyon zavar ez a helyzet, azért kérdezem meg itt is, hátha így bebizonyíthatom neki, hogy ez a helyzet nem normális! Már odáig fajult, hogy állítólag a lány lesérült és most barátomnak kell kiszolgálnia őt!

Legjobb válasz: Van ez így. Ez csak 1 dolgot jelent, hogy nem bízol meg a pasidban. Ami elég szomorú tény. És féltékeny is vagy. Félsz hogy csalódni fogsz benne. Egy lány a lakótársa egy pasinak akinek van barátnõje, nem ezaz elsõ eset a történelemben

Van ez így. Ez csak 1 dolgot jelent, hogy nem bízol meg a pasidban. Ami elég szomorú tény. És féltékeny is vagy. Félsz hogy csalódni fogsz benne. Egy lány a lakótársa egy pasinak akinek van barátnõje, nem ezaz elsõ eset a történelemben
nem normális....én választás elé állítanám....már tuti dugta is õt párszor, sajnálom de ez egyértelmû....nem azért mert a lakótársa lány, hanem a többi miatt amit leírtál...írd meg mi lett belõle!
De nem is egy normális, hétköznapi sztori.
Igazából teljesen mindegy mit mondunk. - Mert a kérdezõ úgy is vagy kínlódni fog sokáig - vagy pedig kevesebb ideig, ha a párja nem teszi ki a csajt a kérdezõ még szenvedni fog így ezzel az egésszel és talán megjön az esze és szakít. - De ha a pasi kidobja akkor a kérdezõ elmegy templomba és hálát ad az urnak de attól még lehet h nem lesz hosszútávú ez a kapcsolat mert nem bízik benne ésatöbbi. - vagy már maholnap szakítani fog
én is laktam már pasival, és a barátomban fel sem merült, h aggódnia kellene. ez a bizalom.
egyébként meg teljesen hétköznapi sztori:D látom, ti nem jártok egyetemre.. legalábbis nem kellett albérletet keresni..
Hát ha soha nem jön össze semmi, akkor ideje elkezdeni saját magadban is keresni a hibát.
Valami nem stimmel itt, hogy ez már a nem tudom hanyadik "miért ilyenek a nõk, pedig tök rendes srác vagyok" téma. Mi a baj srácok? Miért kell mindenáron párkapcsolat? De ez egy komoly kérdés. Mitõl lesz jobb, ha párkapcsolatotok lesz? Mi a baj az egyedülléttel? Ezzel nem a forever alone-t akarom erõsíteni, csak valahol ha nem jön a párkapcsolat, akkor nem biztos, hogy az véletlen. Lehet inkább önmagatokkal kéne foglalkozni, kicsit ismerkedni a tényleges belsõtökkel. Mitõl féltek, mittudomén. Nekem sem jön a párkapcsolat, igaz nem is keresem, de nem is csináltam össze magam a kétségbeeséstõl. Addig csinálok mást, nem csak a párkapcsolat létezik a Földön, van még 8000 más dolog, amit lehet csinálni.
?
mi ez a folytonos rinyálás itt??! bocsánat hogy ezt írom, fiúkák, de titeket jól agyba-fõbe kéne verni egyszer hogy észhez térjetek... csak annyit kéne tennetek hogy fejben elengeditek ezt a párkapcsolat meg önsajnálás dolgot, lazák lesztek, vidámak, élvezitek az életet és akkor már jönnének a csajok is maguktól! ez nem egy bonyolult trükk, képesek lennétek rá ha akarnátok. mellesleg nem jó kifogás az se hogy rondák vagytok, kb. napi 20-30 ronda srácot látok barátnõvel..
Igen, nagyon sok minden fejben dõl el, mint ahogy ez is. El kell engedni a párkapcsolat utáni epekedést, és akkor lesz majd párkapcsolat, amikor már pont szarik rá mindenki.
1. Mi ez a férfiatlan szentimentalitás? :D 2. Én azért vagyok """"forever alone"""" mert randa vagyok, nincs mit tenni, a testem kigyúrtam, a fejem viszont nem lesz szebb. 3. Gondolj már bele, legalább csak megadra kell pénzt költeni. 4. A prostikat is meg tudod húzni, ha van pénzed az is jó nem igaz? 5. Tényleg ne nyáladzál, ez annyira gáz! :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, abban semmi jó nincs, hogy pénzért lefekszik veled valaki, aki eljátssza, hogy imád téged és hú de jó vagy az ágyban. Vannak dolgokat, amiket pénzért sem lehet megszerezni sajnos. :(
Errõl eszembe jutott az a jelenet, mikor Plazma elõször rappelt a Csillag születik-ben: -"Édesem, mint anya kérdezem, téged nagyon átb*sztak a lányok?" Visszatérve.. Elhiszem, hogy rossz ez nektek, és sajnálom is, de én lányként ugyanezt látom a másik oldalon. Mikor egy srác a csillagos eget is lehozná a nagyképû r*banc barátnõjének, az azért elkeserítõ... Nem hiszem, hogy annyira buta/ronda lennék, hogy engem levegõnek nézzenek. Mindegy. Százszor magamba néztem emiatt, és megmondom õszintén, nem szabad nagyon változtatni akarni. Nem szabad, mert tönkreteszed magad vele. Mást nem tudsz tenni, mint türelmesen vársz, és próbálod másra terelni a figyelmed.(haverok, koncertek, sport, bármi) Kitartás! :/ 16/L
A kérdező hozzászólása: ma 12:00 Nem, ezzel nem értek egyet. Ez hülye hozzáállás, egy fiúnak pedig egyenesen megengedhetetlen, hogy várjon a sült galambra, arra, hogy egy lány leszólítsa, mert olyan csak a kivételesen jóképûeknél van, én meg nyílván nem lehetek az, ha 22 évem alatt sem volt még barátnõm. Inkább azt kellett volna írnod, hogy én megismerkednék veled, lesz, ami lesz, egy próbát megér. De úgy látszik, csak én gondolkozom így.
Kérdezõ: Hogy te mekkora hülye vagy! Mi az, hogy számon kéred a csajt, hogy miért nem írta, hogy megismerkedne veled? Szerinted az, hogy hosszú mondatokban kifejti, hogy õ milyen rendes, de mégis egyedül van, nem egyértelmû utalás, hogy írj rá? Simán lehagyhatta volna a válaszának második felét, ha csak a kérdésedre akart volna válaszolni. Na EZÉRT nincs neked nõd, mert nem érted meg õket. 20/L.
Utolsó, nem hiszem hogy egy 22 évesnek egy 16 évessel kéne ismerkednie. A másik fele meg, nem biztos hogy ismerkedés céljábol irt ide a 16 éves lány.
Hiába nézek ki jol, loszart se ér.
Az az igazság, hogy az ilyen forever alone srácok úgy is néznek ki..ha undorító vagy és béna, akkor nem fogsz kelleni senkinek. Nem minden a külsõ, de ez az elsõ rosta, amin át kell menni. 20/N
Menjél pihenjél le, biztos hosszú napod volt.
Mert belõlünk hiányzik valami ami azokba a fiú társainkban megvan akiket a lányok körül zsonganak én pl félénk és ronda vagyok és még elégé sok dolog van ami hiányzik belõlem meg ami miatt nem szeretnek a lányok
A kérdező hozzászólása: :"( Igen, csúnya vagyok biztosan! :"(
íGY VAN
A kérdező hozzászólása: :"(
A kérdező hozzászólása: De nekem nagyon hiányzik, hogy egy lányt ölelhessek, szerethessek, aki viszont szeret. Miért nem ért meg senki sem? :"(
Húuuuuuu
Én megértelek, mert nekem is egy kapcsolatom volt, ami 3 hónapig tartott, és 25 múltam. ;) De elfogadtam, hogy az élet nem egyenlõ párkapcsolattal, meg párkapcsolat keresgéléssel. Nem feladtam, hanem inkább ráálltam önmagam megerõsítésére, hogy új erõvel, szemléletmóddal vághassak neki a dolognak.
Az ilyen picsogós faszikra nem nagyon buknak a csajok... azt hagyd meg nekik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!