Találatok a következő kifejezésre: A lányok ha egy fiú szőrteleníti (2 db)

Én igen:P 19/L
Nekem a barátom csak egy pici szõrt hagy közvetlenül körülötte azt is rövidebbre vágva. Többször is kérdezte már hogy leborotválja-e teljesen, de én mondtam dehogy... :D Valahogy a csupasz kukac nekem nem túl vonzó, férfias... :S De mindenkinek másmilyen az ízlése, ezt a pároddal vagy leendõ pároddal beszéld meg. :D Én magamnak teljesen szõrtelenítek, de szerintem a fiúknál és lányoknál azért kicsit más. 17/L
Én is azért szeretem ha borotválja, mert utálom ha telemegy a szám szõrrel. de ha esetleg nincs teljesen leborotválva, csak vágva, még az is jó. /az 1. voltam/
Én szeretm, ha borotválja párom, utálom, ha telemegy a szám szõrrel.
Végül is.. nem az a lényeg. De ha már muszáj választani akkor kettõ között. Retro pornó, de csupasz kukac se legyen :D
engem iegesítene ha teljesen borotválná, de ne legyen bozót.:D vágeszmágesz?
Én nem.
én azt szeretem.megmondom õszintén nem volt még dolgom szõrössel...de nem is szeretném.. sztem úgy esztétikus ha le van borotválva.de ez az én álláspontom 18/l
Én csupasszal és szõrössel is találkoztam már, igazából viszont a csupaszt szeretem jobban. Persze felõlem bármelyik lehet, kivéve a dzsungel, az taszít, ha pedig már mi nõk "karban tartjuk" magunkat ott lenn, akkor a férfi is megteheti szerintem...
A teljes szõrtelenítés teljesen felesleges, bennem visszatetszést szül. Egyébként pedig nem az teszi a szerelmesek kapcsolatát harmonikussá ki mennyire szõrõs, ha mégis azon múlna a dolog, nem kell orálisozni.
Ha teljesen le van borotválva az elég hülyén néz ki, nekem nem tetszik, de a teljesen elburázottat sem szeretem. Az arany középút, az ízléses igényesség a legjobb!:)
Az az igazság, hogy nekem a férfi ott kezdõdik, hogy szõrös. :D Persze nem túlzásokba esve, pl ha szõrös a háta, meg a válla, az már túlzás (persze senki se tehet róla), de szeretem, ha szõrös. Szerintem nagyon esztétikus, és nekem sem megy tele a fogam szõrrel. Elõfordul, hogy szeretkezés közben, ha megizzadunk, akkor átragad a testemre egy-két "szõrcsiga" a mellérõl, vagy a kukijáról pl, de nem zavar, leszedem. :-) Ha valakinek sûrû, vagy nagyon bozont, szerintem vágja rövidebbre, de egyébként csak akkor borotválja, ha a teste többi része is szõrtelen. Amúgy 20/L :-)
Nem szeretem ha teljesen csupasz! A párom le szokta vágni rövidre és kész is van is szõr de nem dzsungel :) a csupasz kukac számomra nem férfias:) viszont én teljesen szõrtelenítek:) 20/L
Én a 2. válaszoló vagyok, és nem tizenéves. 28 vagyok. Számomra semmi férfias nincs egy csupasz csigában, borzalmasan taszít, pedofilnak érzem magam. Ja, és még soha de soha nem ment tele a fogam szõrrel....
Én a simán szeretem :) Igazából nemtudom, hogy miért :D A szõrõs nem tetszik :D
A kérdező hozzászólása: Azért érdekel, mert még nem borotváltam, és valamiért rámjött az ötlet. Gondoltam elõbb tájékozódom egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Gondolom, hogy vegyesek a vélemények, meg is indokolnátok az álláspontotokat?
A csupasz nekem nem túl férfias. Az én pasim nem borotválja le teljesen csak visszavágja, olyan kis szolid, és így tetszik nekem is. Nem volt soha szõr a számban és nem is zavart.

A lányok szeretik, ha egy fiú szőrteleníti a péniszét?

Legjobb válasz: Kinek mi tetszik. Én szeretem ha a párom szõrtelenít. Olyankor nincs útban orális szexnél a szûr, no meg zavaró ha az ember szájába kerül. Meg látványnak is szebb. Tudom hogy nem a méret a lényeg, de nagyobbnak is látszik olyankor :) Persze van lány akinek nem tetszik csupaszon. Hiszen a fiúk között is van aki elvárja a barátnõjétõl a szõrtelenítést, míg a másik pasi eszküszik a szõrõs puncira. Leginkább a barátnõdet kérdezd majd meg, neki melyik jön be jobban. Hiszen úgyis neki akarsz majd tetszeni.

Kinek mi tetszik. Én szeretem ha a párom szõrtelenít. Olyankor nincs útban orális szexnél a szûr, no meg zavaró ha az ember szájába kerül. Meg látványnak is szebb. Tudom hogy nem a méret a lényeg, de nagyobbnak is látszik olyankor :) Persze van lány akinek nem tetszik csupaszon. Hiszen a fiúk között is van aki elvárja a barátnõjétõl a szõrtelenítést, míg a másik pasi eszküszik a szõrõs puncira. Leginkább a barátnõdet kérdezd majd meg, neki melyik jön be jobban. Hiszen úgyis neki akarsz majd tetszeni.
Szerintem a csupasz gusztustalan de a nagyon szõrös is.Járj félúton!!Én a páromnak ollóval szoktam lenyírni akkorára amekkora nekem tetszik.Kérdezd meg a párod hogy mit szeretne, az õ véleménye a lényeg!
Csak nehogy tök csupaszra szedd le nem tudod milyen borzasztó kín mikor a borosta böki a szerszámot! ha meg abbahagyod úgy megnõ hogy nem találod közte a farkad!
Igen, a csajok szeretik.És általában a pasik elvárják a párjuktól, hogy szõrtelenítsék, akkormi ezt miért ne várhatnénk el aapsiktól.Bár ez egyéntõl is függ, nem modnom, hogy nem.Kinek, hogy jön be, de a nagy többségnek nem a bozót.Teljesen más egy frissen leborotvált, mint egy szõrös vagy szúrós.Az én pasim is csak akkor borotválja, ha már megnõtt egy bizonyos fokig, szóval nem állandóan, de akkor nagyon örülök neki.:)
Szerintem a köztes megoldás a jó. Ha zavar rövidítsd le. Nekem inkább az jön be mint a teljesen szõrtelen.
Én nem megyek a falnak attól sem ha szõrös, attól sem ha nem.A párom néha lekapja, de csak azért mert befülled.Én megvagyok vele szõrösen is.Persze elvárom, hogy õ se akadjon ki egy kis borostától, mert sajna nem mindig van idõm/kedvem a nunit kaparászni.
Hallottam már olyanról(a bnõm mesélte)hogy a srác péniszét eltakarta a szõr.Állítólag minden reggel a szõrét FÉSÛVEL FÉSÜLGETTE.Nem vicc, komolyan!Én hogy õszinte legyek, nem tetszik csupaszon!De azé ne is takarja el XD Inkább félúton kicsit szõrös, de kicsit csupasz is.Nekem ez jön be, de manapság már mindenki mást szeret. :) Puszy
Teljesen egyéni, mint a kis-és nagy mell szeretete a fiúknál. Nekem személy szerint tetszik:-)De az is, ha csak rövidítve van, és nem csupasz.
A nagy többség manapság igen!Ha bizonytalan vagy, vagy furcsán érzed csupaszon magad, akkor nyírd rövidre!Akár hajvágó géppel is letolhatod.Az még jó, azt szeretjük!
Nekem így jobban bejön, meg a legtöbb fiú a lányoknál is elvárja ugyanezt. De persze ahogy neked tetszik, az a lényeg.
a csupasz jobban bejön a csajoknak!
Az én Párom hajvágóval szokta levágni:) Tök csupaszon nekem nem tetszik!Bár izlések és pofonok!:)
Az a jó, ha selymes mint a babapopsi! :D Utálom ha szõr megy a számba XD Kellemetlen :P
Van csaj, akinek a tök csupasz pénisz jön be, van akineek a szõrös. Ha van barátnõd kérdezd meg tõle. Ne a mi véleményünk érdekeljen, hanem azé aki majd orálisan fog kielégíteni, és te pedig beléhatolni. Olyanra készítsd el a szerszámot, ami neki jön be!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!