Találatok a következő kifejezésre: A lányok ha egy fiú (1485 db)

Tenyleg hatranyos az a lanyoknak ha egy fiu nagyon rendes?

Arra gondolok,hogy pl. mindig elöre engedi a fiu a lanyt ,ha a lany akar valamit akkor azt megkapja,ha azt csinaljak amihez a lanynak kedve van meg ilyenek.Allitolag azert nincsen baratnöm mert nagyon rendes vagyok mindig azt mondjak,hogy legyek egy kicsit rossz.Ez igaz lanyok ?

Legjobb válasz: Szerintem ez nagyon jó:) Egy tisztelettudó, figyelmes fiú ritka dolog. Örülj neki, hogy ilyen vagy! Ha neked ilyen a stílusod, akkor valószínûleg hasonló típusú lányt szeretnél, nem valami bunkót, aki pedig értékelni fogja a kedvességed:) 17/L

Szerintem ez nagyon jó:) Egy tisztelettudó, figyelmes fiú ritka dolog. Örülj neki, hogy ilyen vagy! Ha neked ilyen a stílusod, akkor valószínûleg hasonló típusú lányt szeretnél, nem valami bunkót, aki pedig értékelni fogja a kedvességed:) 17/L
A kérdező hozzászólása: Bocsanat azt akartam irni, hogy: a lanyoknal !
Egyszer már írtam, de most írok újra. :D Nekem eddig egyetlen srác tetszett meg, és éppen a belsõ tulajdonságai miatt. :) Azért tetszett, mert mindenkivel kedves, szerény volt, nem csak azoknál akiknél be akart vágódni. Ha egymás mellett sétáltunk és ajtó közelébe kerültünk, õ mindig tett egy nagyobb lépést és kinyitotta nekem. Ha úgy adódott, hogy akár véletlenül is, de egymás szemébe néztünk, nem szemezgetni kezdett, hanem odamosolygott és megszólított valamivel. Szerintem ez mind nagyon szerethetõvé tette, és ha te is alapból ilyen "rendes" vagy, akkor örülj neki, mert a legjobb az lenne, ha mindenki ilyenné válna. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor rendes maradok :) Köszönöm a valaszokat!Ha van meg tippetek, hogy mi az ami rendes es ami egy lanynnak tetszik (belsö tulajdonsagok) akkor azt is megirhatjatok hatha tanulok meg valamit!:) Köszi megegyszer.
18:27: Nem úgy értettem, hogy nagy partyarc legyen. Mindenkinek más az "érdekes" (bocs) :)
Ettõl a "érdekes"—tõl a falnak megyek. Mi vagyok én, túristalátványosság? Akinek nem tetszik amit csinálok, le van sajnálva. Nem bírom a zajt és a tömeget, ez van. Inkább megnézek egy rakás filmet. 35 ffi
Magyarul: nem attól lesz "rendes" valaki, mert nincsenek balhéi, nõügyei, és "jófiú", mert nem mer rosszfiú lenni. Attól még lehet egy nagy tahó, csak õ nem is veszi észre.
ma 17:59 Azért jönnek össze "tajparasztokkal", mert szeretik a kihívásokat. Sajnos, ezt néha "bunkó" fiúkban vélik felfedezni. De alapjáraton a kedves, rendes jön be mindenkinek. :) Ez nem összekeverendõ azzal, hogy unalmas az illetõ. Az sikertelen a lányoknál (és fiúknál is), aki unalmas. Ha érdekes vagy, humoros, akkor nyugodtan lehetsz kedves, sõt! Ez a legnyerõbb párosítás. Megfigyeltem, hogy itt is panaszkodik a sok állítólag "rendes" fiú, hogy nem õk kellenek a nõknek. Nos, szerintem õk valójában nem valami "kedvesek" (itteni megnyilvánulásaikból legalábbis ez jön le), fõleg nem érdekesek, vagy humorosak: valószínûleg folyton nyafognak, panaszkodnak, maguk alatt vannak, nem tudnak beszélgetni, magukba fordulók, érzékenyek. Ezt keverik a "rendességgel".
ma 17:49: Én domináns nõként írom ezt, elõrebocsátom, és úgy, hogy még az enyhén "szolga" (sõt, a nagyon "szolga") típus is bejön, de: (és ez mindkét nemre vonatkozik)! - soha ne veszítsd el az önérzetedet, ne legyél teljesen kapcsolatfüggõ, legyen emberi tartásod! ettõl lehetsz udvarias, kedves. a "papucs" azonban mindkét nemnek olyan "semmilyen", unalmas, olyasmi, mint a langyos víz :) az ilyen csajokat is hamar otthagyják, ez van..
én is ilyen vagyok és ezt mondják hogy legyek kicsit rosszabb, de nem, az nem én vagyok, legyél önmagad és amúgy a lányok többsége rendes fiúra vágyik az más kérdés hogy tajparasztokkal jönnek össze (a kivételektõl elnézést kérek és remélem hogy megtalálják akikkel boldogok lehetnek :) ) LEGYÉL ÖNMAGAD!
Nekem senki olyan nem tudna megtetszeni, aki nem "rendes". Alap, hogy engedjen elõre, az a lányokkal szemben a figyelmesség jele. :) Én boldog lennék, ha olyan fiúval tallkoznék, mint te, de sajnos az ismerõseim között is egyre kevesebb az ilyen. Az meg hülyeség, hogy a lányoknak a bunkóbb srácok jönnek be. Legalább is a normálisabb fajtánál.. :D 16/L
Papucs=szolga
A kérdező hozzászólása: Milyen egy "papucs" ? Mit nem szabad csinalnom ?
Igaz, hogy rendes dolog, meg minden ami az illembe beleesik azt tedd is meg, de nem mindig kell annak lennie amit a lány akar. Annál izgalmasabb az egész. köss inkább kompromisszumokat. :)
Nem. Van egy srác, mindig elõreengedett, mikor mentünk be a kapun, jólesett. Igaz többet is éreztem. Kicsit ""utálatba"" süllyedt a "barátság", de most kezdünk közeledni egymáshoz. :) (pl. megkínál egy cigivel, pedig látja h van nálam, stb:D) Nem gáz ha rendes vagy, de papucs se légy, érted.:)
Elõzõ vagyok :D Azt még elfelejtettem, hogy a humoros megjegyzéseid (nem tapló) még lehetnek, amivel ugratod a lányt. :) De ne olyan legyen, amin megsértõdhet. 16/L

Miért fogadják el jobban a lányok ha egy fiú harisnyát hord?

A lányok tök elfogadóak ebben a tekintetben, de a fiúk között van egy két bunkó, aki állandóan cikizik érte. Miiért nem lehet elfogadni, ha fázok akkor felveszem és kész!

Legjobb válasz: Azért a lányok többsége jobban elfogadja a dolgokat mint a fiúk.(harisnya,homoszexualitás...stb.)Mondjuk nekem is jobban bejön ha egy fiú inkább egy melegítõt vagy egy cicanadrágot vesz föl.De nekem mindegy

Azért a lányok többsége jobban elfogadja a dolgokat mint a fiúk.(harisnya, homoszexualitás...stb.)Mondjuk nekem is jobban bejön ha egy fiú inkább egy melegítõt vagy egy cicanadrágot vesz föl.De nekem mindegy
Mert a férfiak örülnek ha b*zinak nevezhetnek valakit...így õ kiesett a versenybõl ami az alfahímségért folyik...
Azért mert a férfiak bunkó söpredékek, nem foglalkoznak mások érzéseivel mi nõk pedig mindent eltûrünk nekik.Mi általában megértõk vagyunk.Ne is foglalkozz velük.
Másféle nevelést kapnak. Ugyebár van egy elképzelés, hoyg miennek kell lenni egy fiúnak/lánynak, és a többség ennek megfelelõen neveli a gyerekét. Ebbe pedig nem fér bele a harisnya, nekem pl, akit szintén ebben a rendszerben neveltek az elsõ ami eszebe jut, hogy de gyenge, még a hideget se bírja... Lehet, hogy a valóságban nem ez a helyzet, de nevelésem alapján (miszerint az a jó hím, aki erõsnek mutatja magát legalább egy alapszinten) ezt mondom, mint ahogy a férfiak többsége is.
Engem egy ismerõs csaj beszélt rá, hogy próbáljam ki... De nem bántam meg!

Az bejön a lányoknak, ha egy fiúnak jó a nyelvérzéke?

Tudom, hogy ez alapján nem lehet véleményt alkotni, de érdekelne, hogy plusz-e, ha a fiú beszél különleges nyelveket mint pl. a mandarin kínai, arab, stb, vagy pedig abszolúte irreleváns. Köszi.

Legjobb válasz: Az intelligensebb, komolyabb lányoknak bejön. De a lányok többségének (sajnos) a nyelvérzék más értelemben vett jelentése inkább bejön, mint az idegennyelv-tudás.

Az intelligensebb, komolyabb lányoknak bejön. De a lányok többségének (sajnos) a nyelvérzék más értelemben vett jelentése inkább bejön, mint az idegennyelv-tudás.
Az a legjobb, ha mindkét értelemben van neki... nyelvtudása.
Az exem angolul is alig beszélt, az utána következõ srác akivel randiztam pedig még japánul is folyékonyan. Nekem irreleváns, pedig fontos, hogy az illetõ legyen okos, de nem mindenkinek lehet jó nyelvérzéke. Ha úgy alapvetõen jól el tudunk beszélgetni, mert okos, értelmes, akkor ez olyan semleges infó.
Hát persze, a francia a kedvencük!
Lány vagyok, de véleményem szerint a nyelvtudás (az a fajta, amire te gondoltál) már majdnemhogy alap. És aki esetleg több nyelven is beszél, az becsülendõ szerintem. Ha valaki még magyarul is helytelenül ír és fogalmaz, az elég elkeserítõ. Bár nem általánosítok, a saját meglátásomat írtam le. Nekem számítana, jó értelemben. 18/L
Kiválóan tudok franciázni... De a mandarint nem szeretem.
a mai világban pénz beszél....hülye ugat:)
Kinek a pap, kinek a papné. Nekem bejövõs.
remélem, bejön nekik, mert én több nyelven is tudok...
Nekem bejön, ez azt jelenti, hogy fogékony más kultúrákra, szereti az új dolgokat felfedezni. 25N
Nekem nagyon bejön. :) Fõleg az orosz. Egyik ismerõsömnek olyan gyönyörû lágy orosz kiejtése van... Imádom hallgatni, ahogy beszél. :)

Miért szeretik a lányok, ha egy fiúnak szép, a pólón is átütő mellizmai vannak?

Legjobb válasz: Miért szeretik a fiúk ha egy lánynak szép,kerek mellei vannak?

Miért szeretik a fiúk ha egy lánynak szép, kerek mellei vannak?
Szerintem a többi izmot is értékelik, csak mellizommal szart se érsz:D
sok csaj nem szereti mióta a búza lett náluk az ideál.., Rohadt parasztok, tényleg qrva szexi az emós p-csfej, aki max 50kg-s a 180cméhez...
23:10 Csodálkozol hogy hülyén néznek rád, amikor márciusban atlétában jársz? Gondolom lehet vagy 22-es karod, és papucsban meg atlétában jársz pofázni az edzõterembe. Még csodálkozik, hogy rossz szemmel néznek rá... Idióta
Én egyszer vettem fel egy trikót buliba. Ahol ráadásul elõ volt írva, hogy fel lehet venni. Szóval felvettem, bebattyogtam vele, és komolyan mondom kinéztek. Jó lehet furcsa, hogy a 17x centimhez 45-ös karom van, és mellben sem vagyok rossz, de azért eléggé rosszul esett. Azóta nem hordok ilyet. 20/F
Látom itt mindenkit azért röhögnek ki mert izmos... XD
Azért, mert a szennymédiából ez folyik, hogy ha férfi vagy legyen kocka hasad (nem számít mellette a víz fej se), ha nõ vagy meg legyél olyan gebe, hogy átsüt rajtad a nap. A mostani fiatalokba ezt tömik. Ezért van az a sok üresfejû plázacica, meg szépfiú. Hányinger némelyik.
Megmondjam mi folyik a médiából nyomikám, a vivage-cibõl? Az, hogy légy emós meg búza, csajként meg anorexiás. Ha sportolsz akkor azt hiszik, vmi gond van veled. Ha ne adj Isten, mondjuk megyei szinten az egyik legjobb vagy, a kutya sem törõdik veled(Kézilabda). Amerikában ha te vagy vmelyik suli csapat sztárja, akkor akármelyik pompon lányt megfektetheted, a tanárok elnézõek veled szemben, hogyha fáradt vagy egy órán, mert egész hétvégén egy koleszban laktál az otthonodtól távol és meccseken voltál... És bár a kidolgozott test lenne a mintakép.
23:30 Te nagyon retardált vagy barátom. Délután volt 25 fok és pulcsiban mentem be reggel, amikor volt 15 fok, de te megmondod :D idióta. Másrészt az a 22-es kar kinéz 40-nek is szóval szerintem kussoljál el gyorsan, mert nagyon buta vagy.
Én múltkor (1-2 hete) bementem trikóba(:D) és eléggé látszik a deltám meg a karom is egész jó. Igazából kicsit rossz volt, mert nem csak a lányok, de a srácok is megbámultak. (nem k*cs*gök csak gondolom azt hitték nagyzolok) Szóval, én mint fiú szerintem is a mellizom a leglátványosabb, meg a széles váll. 18f
Nekem se jön be az ilyen. Nálam nem feltétel, hogy kigyúrt legyen. xD 18/L
mert férfias, szexi ha egy pasinak szépen kidolgozott a felsõteste. a pasiknak is tetszik ha szép egy lány alakja nem? akkor lányoknak miért ne tetszhetne ha szép izmos egy pasi? 20L
azért mwert vonzó az hogyha 1 pasinak iganis szép a felsõteste. nem kellenek nagyon kockás mellizmok, de igenis sexy hogyha látszik:)
nekem spec. nem jön be 17/L
Azért, mert szexi. Jó, azért a csöcsméretûre gyúrtakat már nem díjazom : D Amúgy szerintem a karizom a legvonzóbb.Fõleg amikor szex közben látod, ahogy megfeszülnek. Nekem pl. rögtön ez ugrik be róla :D
2ik kommenter vagyok. Azt az üzit nekem írtad kérdezõ?
Hát ha szeretik akkor azért mert mi is szeretjük ha egy lánynak jó az alakja :P
A kérdező hozzászólása: Irigy vagy, mi? A te mellkasod biztos lapos, mint a nagy Alföld.
21:04 vagyok Én nem azért gyúrok, mert az újságokon ott vannak azok a srácok, akikért minden csaj odavan, hanem mert sportolok, focizok komoly szinten. De az ilyen tökkelütöttek megmondják. Egy szóval se mondtam, hogy hülyének néztek.. Szövegértés.. Rakd sebességbe az agyad mielõtt írsz valamit.

Az gond a lányoknak ha egy fiu 20 éves létére ugy néz ki kb mint egy 15 éves külsőre?

Legjobb válasz: szerintem most igen. de ha 30 leszel és akkor nézel ki 25nek, az már más.

szerintem most igen. de ha 30 leszel és akkor nézel ki 25nek, az már más.
én 19 vagyok és 16-nak nézek ki, de a lányok többségének bejövök
Nem dehogy, elvégre egy 20 év körüli lány nyilván egy kisfiúval akar járni, nem egy férfivel...
Engem 22 évesen néznek többnyire 17-nek max! Csak én [email protected] vagyok a csajozásban nulla önbizommal, önbecsüléssel, azért nem tudtam eddig kihasználni.
A kérdező hozzászólása: Anyáskodó tipusu lányok????
Szerintem rosszabb lenne, ha 15 éves lennél és 20-nak néznél ki.. :D
Vannak olyan anyáskodó típusú lányok. Nekik biztosan bejönnél! Ne add fel!
Én meg 14évesen nézek ki 17nek és sokszor nem hiszik el ezt nekem a fiatalabb lányok. Egészen addig amíg meg nem mutatom a személyimet..-.-
Ne. Próbálkozz fiatalabb lányoknál. Amúgy is azok az a legfincsibbek. :D
A kérdező hozzászólása: Na jó volt aki 17-nek nézett.
A kérdező hozzászólása: Akkor ássam el magam?
Igen. De 34 évesen majd jó lesz 29-nek kinézni.

Tetszik a lányoknak, ha egy fiú magas?

190+cm

Legjobb válasz: Nekem gyengéim a magas fiúk és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

Nekem gyengéim a magas fiúk és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
nem, azt szeretik ha fû alatt közeledik a srác -.-"
A kérdező hozzászólása: na és mi fontos még, te kis nagyigényû?
Ha ez lenne a legmérvadóbb a lányok szemében, akkor el lehetne azon gondolkozni, hogy mit is szeretnének igazán... A társadalom bélyegzi meg az embert efféle kétségekkel: magas vagy alacsony; sovány vagy kövér; rózsaszín = b*zi (holott a természetben is elõforduló szín), fekete = halál (miközben pl. a holló Mátyás [katolikus] király címerén volt...) Mi a kérdés ezek alapján?! A magyar emberek nagy része sajnos elég egoista anélkül is, hogy itt öntenék beléjük a lelket a kedves válaszolók (mint például én is).
Mondjuk 194 vagy akkora mint egy Navi? :D Nem mindegy. Amúgy igen.
Egyetértek a hatossal:) 14/L
# 14 te most mi a f_szról beszélsz úgy amúgy? nagyon értelmeset akartál írni csak nem jött össze...?
1. A te üzenetednél "talán" okosabbat írtam. 2. Tele van ez az oldal is (csakúgy mint az ország) ego-növelõ emberekkel. Elolvastad te a kérdést? Valóban ez számít a világban? A nõknek tetszenek a magas, férfias férfiak. Ne legyél olyan, akire rá lehet mondani, hogy 'botsáska'. Az ronda, életképtelen. Legyen vállad, legyél ápolt, ezenkívül még van kismillió-hatszázezer dolog, ami megfoghat egy nõt. Ha csak azért kattannak rád, mert magas vagy, akkor belegondolhatsz, hogy rajtad kívül hány magasra kattanhatnak még rá... Inkább lelki oldalról próbáld megközelíteni a nõket, ne a testi vonzalomra hajts!
pont így gondolkodok én is, azt hittem fentebb csak gúnyolódtál...pardon
mivel magas vagyok, nekem tetszik, de emellett még nagyon sokminden fontos..:)
A kérdező hozzászólása: ezzel azt akartam mondani, hogy mivel nagyon ritka 180-185 cm-nel magasabb lany, kb 95%-uk 160-175 cm magas és ök is a velük egymagas vagy csak kicsit magasabb fiúkkal járnak, pedig elég sok fiatal magas fiú van.
Nekem nem tetszenek kifejezettem a velem egy magas lányok... az is simán jó, ha egy fejjel kisebb. Az úgy... feléleszti bennem a védelmi ösztönt. :D De nem lenne kizáró ok sem, de még az sem, ha magasabb. Most csak az ideálról beszélek ugye.
A kérdező hozzászólása: legtöbbször egymagas vagy pár centivel magasabb fiúkkal látok lányokat
Én 187cm vagyok, de nem futnak utánam a nõk sajnos. :D 22/F
A kérdező hozzászólása: van rajtam izom, sportolok rendszeresen viszont kövér egyáltalán nem vagyok, semennyire
nekem a vékony, magas fiúk nem tetszenek. ha már magas akkor legyen rajta egy kis hús (nem elhízott csak úgy arányos, átlagos) vagy pedig legyen egy kicsit izmos (ez se a kigyúrt állat, csak úgy egy kicsit, hogy ne úgy nézzen ki mint slenderman) :D
Változó, de a legtöbbnek tetszik.
A kérdező hozzászólása: Igen, kb.193-194 centi. És ehhez nem kövér és nem is kigyúrt testalkat, hanem vékony, kicsit sportos.
Én 183, 5 centi vagyok, alap.hogy magas pasik jönnek.be 16/L

Miért is nem értékelik a lányok, ha egy fiú igazán szereti őket, szerelmes beléjük?

Komolyan mintha akkortól veszne el a vonzalmam, amint szerelmet vallok és igazán kimutatom az érzéseimet. A lányok inkább a bunkókraa hajtanak már én is ezt látom, akik nem is foglalkoznak velük, a lány meg teper értük, hogy legalább felfigyeljen rájuk az az állat.

Legjobb válasz: meg kell találni az arany középutat. ha teljesen kiadod magad a csajnak, akkor már nem vagy izgalmas számára. 23N

meg kell találni az arany középutat. ha teljesen kiadod magad a csajnak, akkor már nem vagy izgalmas számára. 23N
A kérdező hozzászólása: Azért nem ennyire beteges õrületrõl volt szó, de én nem bánnám, ha kiejezné, hogy szeet, csak ilyen lányt nem találtam még sajnos, azt a tipikus odabújós, ragaszkodó típust keresem már régóta. Láttam már ilyen lányt, irigyeltem is a hapsiját.
szerintem te sem lennél oda, ha egy csaj minden nap mondjuk reggel várna az ajtód elõtt, vinne reggelit, bizonygatná, hogy imád és tapadna, ölelne az utcán és még telefonon is keresne, mélt írna és látnád, hogy odavan érted, te meg csak pislogsz, hogy na de mire fel?
Csajoknak is kell az izgalom, ez hozzá tartozik a "násztánchoz". Amit túl könnyû megkapni, az értéktelen.
A kérdező hozzászólása: Nyugi, már elértétek lányok, hogy csak szexre kelletek, kb. leszarom mi van, csak dugásra használom a lányokat, másra úgysem vevõek. Talán, ha találok egy ritka normális lányt, aki értékeli, hogy egy srácnak vannak érzelmei, érzései és nem csak kihasználja akkor ismét jó fiú leszek.
nekem is volt ilyen pasim, olyan rémisztõ volt és konkrétan visszataszító, hogy csak állt és nézett, mikor meglátott, mint aki lefagy (pedig közepesen ronda vagyok) és látszott, hogy örül, mint majom a farkának, mikor a sok teperés után megadtam a számomat. Tiszta pszichopata benyomást keltett. Késõbb megismertem, aranyos srác volt, csak nem illettünk össze. De ez a kezdeti lelkesedés totál letaglózott. Tartsd magad kicsit légyszi, hátha a csaj visszafogottabb érzelmek terén és megrémül úgy, mint én.
Uncsi.
Mert az éretlen emberek nem tudják kezelni nemcsak a szerelmet, de az odaadás, törõdés erõsebb formáját sem. Elszállnak maguktól, maguk alatt fognak látni. Egy normális, felnõtt nõnek nem izgalom kell, hanem érzelmi biztonság, szóval inkább náluk próbálkozz.
A kérdező hozzászólása: Azóta már nem is merem kimutatni, ha tetszik egy lány, inkább leszarom és fura mód, ettõl még jobban tapadnak rám.
Ha szerelmes lesz, megkapod az odabújást

Zavarja a lányokat ha egy fiúnak pattanásos az arc bőre?

pontosabban nem olyan nagyon hogy nincs szabad felület az arcon csak olyan közepesen

Legjobb válasz: Ha apró pattanásokról van szó, akkor nem zavar, de a gennyes furunkulusok azért igen.

Ha apró pattanásokról van szó, akkor nem zavar, de a gennyes furunkulusok azért igen.
pár pattanás nem zavar de ha ez egész arca sebes meg érõben lévõ pattanásos akkor igen
Igen zavarja a lányokat! Menj el kozmetikushoz meg kend az arcod tonical!Most léptéla serdülõ korba ilyenkor az ember hormonja be indul ...... Csak így tudod kezelni ahogy leírtam!
Igen, zavarja. Téged nem zavarna egy lányon? Dehogynem! menj kozmetikushoz és egyél kevesebb fûszeres kaját. esetleg ha hormonális a probléma egy bõrgyógyászhoz is tanácsos lenne elmenni, õk általában olcsóbbak és hatékonyabbak is a kozmetikusoknál.
Egyik osztálytársam egy kigyúrt állat, de olyan pattanásos a szerencsétlen feje, hogy pattanásokból van már szakálla.
Nyomd ki a rákba az egészet:) Óvatosan, meg tisztítsd. Am ha elõ tudod adni magad , akkor mindegy hogy nézel ki...
Nem. ( ha kezelni szeretnéd, nem biztos, hogy kozmetikus a legjobb ötlet, én lány vagyok, nekem ottnem nagy sikerrel járt a dolog, inkább egy bõrgyógyász nézze meg az arcod, a pattanások sem egyformák a kezelését el lehet rontani... Nem mindegy mitõl alakultak ki ezért nem mindegy) Ha mégsem bõrgyógyászhoz mész, akkor patikában szalicil oldatot kérj, az jó általánosságan.
A kérdező hozzászólása: voltam bõrgyógyásznál és szerinte ez valami belsõ rejtett gyúladás miatt van :-S

Szeretik a lányok, ha egy fiu tud főzni?

Legjobb válasz: Én nagyon szeretném:)

Én nagyon szeretném:)
Igen!
ojjéé=)
Igen, en nagyon szeretem. De lathatod hogy itt is (mint mindig) kulonbozoek a valaszok, de szerintem egy tudast, barmirol is legyen szo, megkell becsulni, es orulni neki!
Naná! Szeretem. :)
annyira jó!
Igen! Csak pakoljon is el utána!
Szerintem akkor az igazi, ha el is tud maga után mosogatni.
Hé, miért pontoztatok le??? Én tényleg nem nagyon fogom átadni a konyhát, mert szeretek fõzöcskézni, és jól is csinálom (mások mondták, szeretik a fõztömet). Ez akkora baj egy nõtõl?
Nem haragszom meg érte, de a konyha elsõsorban az enyém lesz, mert én szeretek ott kreatívkodni :-)
naná
Igen, nagyon édes köténykében. :D Mondjuk az én barátom ha beteszi a lábát a konyhába, akkor idegbeteg lesz, így jobb nem szólni hozzá, de annyira finom a hagymalevese... ;)
Szerintem minden lány szereti!!! A fiúk ált. vm különlegeset szeretnek fõzni, és ha az egy különleges alkalommal is párosul, akkor még jobb:D
nekem tök mind1, megfõzöm a kaját magamnak:D

Tetszik az a lányoknak, ha egy fiú táncol?

Rég óta gondolkodom, hogy elmegyek valami olyasmi táncra, mint a hip-hop, de az a színpadi-féle, hogy egy kisebb történetet adnak elő zene alatt. Nekem ez nagyon tetszik. Szerintetek?

Legjobb válasz: HA ÍGY akkor tuti nem http://www.youtube.com/watch?v=vWFdhIfHyGo

Nekem a néptánc jön be egy fiúnál... De ízlések és pofonok.:)
Nagyon bírom az ilyen srácokat. :) Fuuh, de sok falábúval találkoztam már... Kövezzetek meg, de nálam kizárt, hogy összejöjjek egy ritmusérzék nélküli, falábú, kétbalkezes és lábas egyénnel. :D Lehet, hogy azét mert én is "elõadómûvész" vagyok(tánc, zeneiskola stb.)... :D L/16
Jaa. Hát ha másik csajjal táncolja, nem velem, akkor nem jön be :D
Én is versenytáncolok, nekem nagyon tetszik ha egy fiú táncol, leginkább ha jól csinálja illetve ha jól áll neki. 14/L :)
Én imádom az ilyet. Imádom ha egy fiú táncol. Táncos fiú volt az elsõ pasim. Én is táncolok ilyet is. Nagyon szeretem. Nálam elõny. 15/L
A kérdező hozzászólása: Ilyenre gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=emy9R7zxAlg
tetszik.
társastánc bejön :) 14/L
:DDD gyurcsány faszom és ilyenek vezetik az országot...
én már 3 éve hip-hop táncos vagyok és mindig egy kis plusszal indulok emiatt a lányoknál tehát sztem megéri ezt csinálni..bár én nem ezért csinálom hanem mert imádom 22F
Én társastáncolok 1 éve. Bejön nekik:) 17/F
Ahhoz, hogy úgy tudj táncolni, ahogy a videón van, kell pár év, kitartás, stb, de megéri. Mondjuk ez nem hip-hop, de a stílus mindegy is, ha valamit elkezdesz, utána könnyen felszedsz mást is. Kevés a fiú táncos, még kevesebb aki jól táncol, azt a lányok szinte szétszedik. Én modern társastáncot táncolok elég jól, és marhára élvezem, hogy odavannak értem a csajok. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!