Találatok a következő kifejezésre: A lányok ha (13984 db)

Lányok, ha facebookon ráírok egy lányra hogyan kezdjem? Milyen témát írjak neki, meddig beszéljek vele hogy ne legyen neki unalmas, mi tetszik ilyenkor a lányoknak ha egy más valaki ráír?

Legjobb válasz: Ha nem vagy nyomi akkor igen elõször is kérdezd meg tõlle h mi van vele , mi történt vele ma stb. Ebbõl majd késõbb kialakulhat velemilyen téma. Ha meg untatnád akkor az úgy is lejön az irásmódjából szerintem :)

Ha nem vagy nyomi akkor igen elõször is kérdezd meg tõlle h mi van vele , mi történt vele ma stb. Ebbõl majd késõbb kialakulhat velemilyen téma. Ha meg untatnád akkor az úgy is lejön az irásmódjából szerintem :)
Én, ha egy idegen ír nekem a Facebook-on akit nem ismerek, megkérdezem, hogy honnan ismerjük egymást. Ha kiderül, hogy nem ismerem, akkor nincs tovább. Rámírni nem szokott senki. Hová, a bõrömre?
A kérdező hozzászólása: akkor mit írjak az helyett hogy nem ismersz??
Meddig? Ameddig van kedve válaszolgatni. És rendes válaszokat ad.
A kérdező hozzászólása: oksa köszi mindenkinek :D

Egy srác vagyok akinek nagyon tetszik egy lány nem olyan régóta beszélgetünk de egy ideje már igen és szerintetek mit szólna a lány ha megírnám neki hogy bejössz? Ez hülyeség? :D

18/f

Legjobb válasz: egyáltalán nem.egy lány szereti ha egy pasi õszinte és õ kezdeményez szóval legyél bátor :) 16/L

egyáltalán nem.egy lány szereti ha egy pasi õszinte és õ kezdeményez szóval legyél bátor :) 16/L
Biztos örülne neki:) 16/L

Normális hogy egy 21 éves lány ezt érzi? Mit mondanál a lányodnak ha veletek történne?

Sok mindent mi nem tudunk megvenni, ma pedig tornázni volt.

Legjobb válasz: Lányod dolgozik vagy még tanul?

Lányod dolgozik vagy még tanul?
Okos és becsületes lányod van, büszke lehetsz rá!Dícséretet érdemel mindenképpen.Ami pedig az anyagiakat illeti, ne fájjon a szívetek emiatt, piacon vagy turiban simán vehetsz hasonlót mondjuk karácsonyra, de ha nem, a lányod akkor is megérti, felnõtt nõnek számít már.
Turkiban tök jó melegítõket lehet venni, néha térj be és ha látsz valami hasonlót amit megengedhetsz magadnak akkor vedd meg! :) Amúgy tényleg tiszteletreméltó, hogy nem tette el. Én is ilyen vagyok és voltam is. Odaadtam a gazdájának, ha tudtam ki az. 25/N
Lányod ebben az idõszakban válik felnõtté, és te is láthatod a nevelésed hatását, gyümölcsét. Úgy gondolom, hogy jót cselekedett, és hidd el, mindenkiben kavarogtak volna ilyen érzések, h mi lett volna ha elteszem?! De nem tette, mert érezte h helytelen lenne. Jó dolog, hogy õszinte és becsületes. :) 23N
Teljesen normális, hogy ilyet érez. Duplán büszke lennék rá. Egyfelõl, hogy ennek ellenére nem tette meg. Másfelõl, hogy õszintén beszélt az érzésérõl! Tényleg nagyszerû ez.
Annyit, hogy gerince csak egy van az embernek és egyre kevesebbeknek van még meg, u.h. legyen büszke a sajátjára. Nem az az mérce, hogy más lop-e, hanem az, hogy õ nem tette.
A kérdező hozzászólása: de nem az eladónak adta vissza, szóval a tulajdonos is benyelte magának! Igen becsületes ezt mondtam is neki!
Becsületes a lányod, csak fájt a ruháért a szíve.Ezzel semmi probléma nincs, hiszen odaadta a tulajdonosnak a ruhákat.:) Meg kell dícsérni, hogy ügyes volt, jól tette, amit tett, és legközelebb is tegyen így, és majd a sors ezért jót ad!Ebben hinni kell, mert ez létezik.
A kérdező hozzászólása: tanul! Mondtam már neki hogy ne bánkódjoon de egy anyának meg esik rajta a szíve hogy ennyit nem tudok neki megadni!
Szia! Az én lányom még csak 14 éves, de õ is visszaadta a tulajdonosnak a méregdrága mobiltelefont, amit talált, ahelyett, hogy a sim-kártyát eldobva megtartotta volna magának. Irtóra büszke voltam rá, meg is mondtam neki, és mondtam, hogy majd az élet majd megajándékozza ezért a becsületes dologért. Szerintem a lányod is jól tette, amit tett, a becsületet és gerincességet nem érdemes 8000 Ft-ért kidobni. Sok sikert és kitartást az életben!

Miért csinálja azt egy fiú, hogy ránéz a lányra, ha visszanéz rá a lány, akkor máshova néz, és aztán megint gyorsan visszanéz a fiú a lányra?

Legjobb válasz: Ha gyorsan máshova néz, majd, ha látja, hogy a lány már nem õt nézi, és akkor néz vissza, akkor szerintem bejön neki, én legalábbis önbizalomhiány miatt így szoktam "szemezni".

Ha gyorsan máshova néz, majd, ha látja, hogy a lány már nem õt nézi, és akkor néz vissza, akkor szerintem bejön neki, én legalábbis önbizalomhiány miatt így szoktam "szemezni".
Mert bem akarja hogy az feltételezd róla hogy egy perverz állat amiért rád nézett
Zavarban van.
Jujj ilyen nekem is volt Olyan helyes volt a fiú, hogy azt elmondani nem lehet Sajnos csak akkor egyszer láttam Meg szeretném találni 12/L

Szeretik a lányok ha sokáig kényeztetik őket még mielőtt belekezdenek igazából?

Meddig érdemes símogatással, nyalogatással kényeztetni? Nem válik el?bb utóbb unalmassá? Érdemes még miel?bb a csúcsra jutna újból kényezetni hogy ezzel is növeljük a kés?bbi orgazmusát?

Legjobb válasz: fontos az elõjáték hogy a lány benedvesedjen mert ha ez nem történik meg a szex fájdalmas lehet,ha pedig az illetõ lány szûz akkor még hoszabbra kell nyújtani az elõjátékot.(remélem érted miért)

fontos az elõjáték hogy a lány benedvesedjen mert ha ez nem történik meg a szex fájdalmas lehet, ha pedig az illetõ lány szûz akkor még hoszabbra kell nyújtani az elõjátékot.(remélem érted miért)
Igen, szeretik. Igen, érdemes minél tovább húzniSokan eleve csak akkor élvezik igazán a szexet ha elõtte sok elõjáték volt. Nem fogja soha megunni a lány, ne aggódj. Ha már nagyon szeretné a végét, akkor vagy megmondja, agy magára ránt, vagy rád ugrik majd. De minél tovább húzod, annál jobb lesz neki.
Kedvenc trükköm, hogy a farkammal simogatom kedvesem csiklóját, amikor meg élvez, akkor berakom neki. egyszerûen élmény nézni, hogy élvezi :D
én is szeretem a hosszú simit, nyalogatást, orális szexet...és akkor már alig várom h magamra rántsam a barátomat...olyankor sokkal jobban élvezem magát az aktust is!
Nagyon szeretjük!!!!!!
Én nem szeretem. Az esetek 85 %-ban legyen durva, mindent bele szex. A maradékban lehet a hosszú elõjáték, ha épp ahhoz van kedvem. Ilyen is van. Bár ehhez kell egy ugyanilyen igényû partner.

Miért nem akarnak velem ismerkedni, és levelezni lányok? Iskolába mit gondolnak a lányok, ha köszönek nekem vagy néznek engem mindig?

NETEN PRÓBÁLOK PÁRT TALÁLNI,DE egyik lánynak se jöv?kbe.

Legjobb válasz: Nem gondolnak semmit, csak köszönnek, mert így illik.

Nem gondolnak semmit, csak köszönnek, mert így illik.
Hát, kérdésed megfogalmazásából ítélve 2 ok tuti, amiért nem: nem tudsz normálisan fogalmazni, így valószínûleg beszélni se.
A kérdező hozzászólása: Miért nem akarnak a lányok velem neten, ismerkedni és levelezni?
talán csak egy jó sexet akarnak, de belõled nem nézik ki de én sok sikert kívánok neked
A kérdező hozzászólása: Azt veszem észre, hogy a csajok tudják a nevemet köszönek is.Nem vagyok népszerû a suliba, meg tinibálvány mint SP meg Fluor Tomi. Érzem, hogy 3-4 darab lány akar velem járni, de nem mernek épnio
Nincs ronda pasi a világon, csak önbizalomhiányos.
A kérdező hozzászólása: az elõzõnek igaza van
Egy igazi nõ nem fog téged leszólítani (tisztelet a nagyon ritka kivételnek), ha barátnõt szeretnél magadnak, akkor neked kell lépni, a pasik dolga, hogy "levadásszák" a nõket. Legyél bátor, ne bunkó, de ne is papucs, de mégis próbálj meg önmagad lenni.
Hát talán azért mert ronda vagy. De amúgy meg szerintem nem a lánynak kell megtennie az 1. lépést, hanem a fiúnak.

Hogy mondjam el a lánynak ha szeretem?

ti hogy oldanátok meg ha teszik egy lány ? mit mondanátok neki ?normális válaszokat ! :D

Legjobb válasz: Ha csak tetszik akkor elhívom valahová,hogy jobban megismerjem. Ha már ismerem és szerelmes vagyok belé akkor is elhívom és ha úgy látom kölcsönös a szimpátia bevallom neki az érzéseim. Persze így leírva könnyû,biztosan nagy bátorság kell hozzá,de aki mer az nyer...vagy mi:D Meg én lány vagyok szóval ilyen gondom még nem volt.

Ha csak tetszik akkor elhívom valahová, hogy jobban megismerjem. Ha már ismerem és szerelmes vagyok belé akkor is elhívom és ha úgy látom kölcsönös a szimpátia bevallom neki az érzéseim. Persze így leírva könnyû, biztosan nagy bátorság kell hozzá, de aki mer az nyer...vagy mi:D Meg én lány vagyok szóval ilyen gondom még nem volt.
A kérdező hozzászólása: :D értem! akkor normális hogy egy kicsit parázok hogy be fog e jönni vagy sem :/
Hány éves vagy? Meg ismered személyesen a lányt, vagy esetleg osztálytárs? Azért sok sikert!:)
Ha nem akkor se keseredj el, gondolom még fiatal vagy, lesz idõd kitapasztalni.De legalább próbálod és nem leszel tutyimutyi:D
Én eltudok így! Nagyon jó érzés, bár nem tudom milyen lánynak lenni, így a kérdést nem egészen értem. 25/F (meleg)
Kb. úgy van ahogy mondod. Párom pénisze "dolgozik" bennem nagyjából 1 órája és van úgy, hogy spontán elélvezek. Persze néha párom vagy én azért hozzáér az én farkamhoz is, szóval nem mondom, hogy teljesen érintésmentes a dolog.
valamennyire érintés kell, de nem kell folyamatosan, mint a verés. ha már élvezne az ember elég csak picit hozzáérni, ingerelni ezzel és lõ az magától. amúgy egyik válaszra reagálva: érezni, nem kell fogni ahhoz hogy tudd, hogy elmész
A kérdező hozzászólása: és ez pontosan hogy megy? csak úgy simán, elkezdesz élvezni? észre sem veszed? és ha nem ingerled a makkod, akkor hol van az orgazmus?

Miért szeretik a lányok ha udvarolnak nekik a fiúk?

Legjobb válasz: Szia! Ez lánytool füg szerintem..én szeretem ha udvarolnak nekem d epl a b.nõm nem..Egy lány azért szereti ha udvarolnak neki mert érzi hogy fontos anak a fiúnak aki udvarol...érzi hogy nem csak egy napra kell...ha udvarol a fiú ako könyeb lesz megszereznia lányt mindtha nem s csak oda megy hozá stb...

Szia! Ez lánytool füg szerintem..én szeretem ha udvarolnak nekem d epl a b.nõm nem..Egy lány azért szereti ha udvarolnak neki mert érzi hogy fontos anak a fiúnak aki udvarol...érzi hogy nem csak egy napra kell...ha udvarol a fiú ako könyeb lesz megszereznia lányt mindtha nem s csak oda megy hozá stb...
Így igaz! Ha udvarol azt jelenti, hogy AKAR engem! Fontos vagyok Neki, hogy Vele legyek! Ezzel is bizonyít! Nagyon jól esik egy lánynak, többek közt Nekem is! Nani
Jót tesz az önbizalomnak, érzik, hogy fontosak, és szeretik, ha kényeztetik õket.
na hát ez pont úgy van, ahogy az utsó írta :o) Bár az udvarlásért én sem rajongok, de flörtöket imádom :o) 25/l

Hogy fog reagálni a lány ha megteszem?

14 éves fiú vagyok és van 1 lány aki 13 lesz. Nagyon aluakul köztünk valami. Azt tervezem hogy legközelebb ha találkozunk a szájára érint?s puszit fogok adni.

Legjobb válasz: Tegnap már megkérdezted! Csak akkor tedd, ha a lány is szeretné. Elõször az arcát puszilgasd. Ha nem zavarja, szájra puszival is próbálkozhatsz. Ha megijeszted, elmenekül vagy felpofoz. Ha tetszik neki az ötlet, akkor visszapuszil

Tegnap már megkérdezted! Csak akkor tedd, ha a lány is szeretné. Elõször az arcát puszilgasd. Ha nem zavarja, szájra puszival is próbálkozhatsz. Ha megijeszted, elmenekül vagy felpofoz. Ha tetszik neki az ötlet, akkor visszapuszil
Az elsõ válaszolónak van igaza, elõbb próbálkozz, közeledj a szájához a kis arcpuszikkal, és akkor ha azt látod, tetszik, neki, mehet szájra, de ha húzódzkodik, akkor ne tovább!
Már tegnap is irtam....szerintem ne rohand le, de ha ugy érzed hogy , , forr, , a levegõ nyugodtan mehet a szájrapusz
Valószínûleg visítva el fog rohanni, utána meg sírni fog a sarokban. Ilyen korban még a babázás a menõ.
A kérdező hozzászólása: ok kösz erre voltam kíváncsi az elõzõ kérdésnél
Én 7 évesen a lány punciját pusziltam meg, de ezt a példát azért ne kövesd, mindenki másképp reagál. :)
de aranyos vagy :) szerintem engedni fogja, fõleg ha már többet érez õ is, a lényeg h lassan, de azért határozottan csináld
hát ez tiszta aranyos.(: még nemvolt csajod ?:D hát ha szimpi vagy neki és õ is akarja és tetszel neki meg minden akkor hajrá de akkor mer keverjetek:D na hajrá.puszi.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!