Találatok a következő kifejezésre: A lányok úgy (2187 db)

Mi az az orgazmus? A lányok ugyan úgy élveznek mint a fiuk? Ha a lányokba behatolunk azt már élvezik? Honnan tudom h őőő mikor élvezett el? és mivan ha én hamarabb elélvezek? Satöbbi satöbi. Léccci mondjatok el mindent? F/17

Legjobb válasz: az elsõ hozzászólónak: jó paraszt vagy! az orgazmus,amikor elélvezel..:D igen,szerintem ugyan az az érzés lehet a lányoknak is,csak nem olyan látványos onnan tudod,h mélyebben veszi a levegõt,vagy éppen szaporábban,esetleg nyög,összerándul a teste hát ha hamarabb elélvezel,akkor...akkor ugye a csaj nem,ezt elég sok pasi lesz*rja, de ha esetleg így sikerülne,nyugodtam elégítsd ki orálisan vagy kézzel...szerintem még mindig jobb,mint h el se élvezett

az elsõ hozzászólónak: jó paraszt vagy! az orgazmus, amikor elélvezel..:D igen, szerintem ugyan az az érzés lehet a lányoknak is, csak nem olyan látványos onnan tudod, h mélyebben veszi a levegõt, vagy éppen szaporábban, esetleg nyög, összerándul a teste hát ha hamarabb elélvezel, akkor...akkor ugye a csaj nem, ezt elég sok pasi lesz*rja, de ha esetleg így sikerülne, nyugodtam elégítsd ki orálisan vagy kézzel...szerintem még mindig jobb, mint h el se élvezett
Hát ha te élvezel el elöbb az kicsit ciki, de bárkivel megeshet, fõleg az elején, utána segithetsz rajta kézzel/szájjal. Amúgy igen, eléggé élvezik a behatolást ;) Az, hogy hogy élvez mindenkinél más, de megkérdezheted utána, megvolt-e neki ha esetleg nem vagy biztos a dologban :) de legtöbb esetben észre lehet venni.
Az elsõ kérdésre valószínûleg sejted a választ, a másodikra nem tudok biztosat mondani - jöjjön a többi. Nos, igen, élvezzük. :) A hüvelyben sokkal kevesebbet érzünk ugyan, mint külsõ pontokon (erogén zónák, csikló), de az nagyon jó érzés tud lenni, mikor a fiú behatol. (Ez ugyanakkor egyénfüggõ is lehet, és nagyon fontos, hogy a lány el tudjon lazulni - simogasd; elõször próbálkozhatsz az ujjaiddal is.) Figyeld a lányt petting közben. Úgy sikerült már eljuttatni az orgazmusig? Nos, ha igen - és ha már szeretkezésre készültök, valószínûleg csináltátok már annyiszor, hogy nagyjából érezd, mit szeret -, figyelgesd, mit csinál. Óvatosan meg is kérdezheted, milyen érzés most, jó-e így neki, stb. Egyáltalán nem ciki, és közelebbi képet kapsz róla, "hol tart". ;) Ha hamarabb élvezel el, nem gond - tudtommal rengetegen vannak így vele. Ha úgy már nem megy, próbáld kézzel/orálisan kielégíteni a párodat - a lényeg, hogy érezze, törõdsz vele, neki mi a jó. Ó, és még valami... nyugi. ;) (17/L)
Na persze! Mi mondjunk el mindent, minden új kérdezõnek! Csakmert lusta vagy használni a google-t! Inkább olvass sokat itt: http://szex.lap.hu/?elfogadva=1
Már a szex sem az igazi mióta a nõk is élvezik..
Téged érdekel, hogy mikor élvez a nõ?Minek?
A kérdező hozzászólása: és mi van akkor ha a lány élvez el elõbb??
:) Akkor ha egy lány élvez el elõbb, akkor ügyes voltál de nagyon. :) Akkor vársz egy kicsit, közben simogathatod az arcát puszilgathatod a nyakát. Amit én a legjobban szeretek például mikor orgazmusom volt, hogy utána a párom belenéz a szemembe és azt mondja szeretlek. Lehet valakinek ez csöpögõs dolog, de egy nõnek nagyon jól esik, hogy figyelnek rá ilyenkor is, és nem csak kiveszi a srác a farkát és elalszik. Látni fogod Te azt, hogy mikor van orgazmusa :) Kéz és lábtörést hozzá :)

Hogy mutatkozik be egy fiú a lánynak? Ugye kézfogás akkor van ha a lány nyújtja a kezét, de mi van ha nem nyújtja?

Ha nem nyújtja a kezét akkor én nem fogom. Akkor csak mondom h "Szia Pista vagyok"? Vagy akkor mehet mellé egy puszi? mert ugye azt kezdeményezheti bárki.

Legjobb válasz: Nem rontod el, neked kell bemutatkoznod elõször. De nem úgy, hogy Pista vagyok... úgy csak a bunkók próbálnak bemutatkozni. Helyesen mindkét nevedet mondod: pl. Horváth István vagyok. A kézfogásnak semmi köze a bemutatkozáskoz (a puszinak még annyi sem). A bemutatkozás azt jelenti, hogy mindkettem megmondjátok a teljes neveteket. Kézfogás nélkül. Azt is lehet, ha valaki nagyon akarja, de nem tartozik a bemutatkozáshoz.

Nem rontod el, neked kell bemutatkoznod elõször. De nem úgy, hogy Pista vagyok... úgy csak a bunkók próbálnak bemutatkozni. Helyesen mindkét nevedet mondod: pl. Horváth István vagyok. A kézfogásnak semmi köze a bemutatkozáskoz (a puszinak még annyi sem). A bemutatkozás azt jelenti, hogy mindkettem megmondjátok a teljes neveteket. Kézfogás nélkül. Azt is lehet, ha valaki nagyon akarja, de nem tartozik a bemutatkozáshoz.
Már eleve ott elrontod, hogy te mutatkozol be elõször, mindig megvárod, hogy elõbb Õ mutatkozzon be és az alapján cselekszel. Te nem kezdeményezel se kézfogást, se puszit. Nem tudhatod, hogy a lány mit szeret, pl.: sok lány nem szeret akárkivel puszilkodni. Megvárod amíg mondja a nevét, és vagy csak állni fog, vagy közelít puszit adni, vagy semmi, csak köszöntök.
Elsõ találkozásnál puszit kezdeményezni szerintem nagyon gáz... Megvárod, amíg bemutatkozik, ha kezet nyújt, elfogadod, ha nem, te is csak simán bemutatkozol.
Kérdezõ, amit írtál, az nem hogy gáz, az maga a déli áramlat.
Nálam eleve esélye se lenne egy csõ-vel köszönõ hülyegyereknek...
Ha valaki úgy köszön, hogy csõ, csá stb, akkor valószínûleg nem érdekled különösebben, szóval mindegy. Egyébiránt minimum szia :D Én a barátaimnak köszönök úgy, hogy csõ.
A sportb.zik bejönnek, amennyiben érdekes, izgalmas sportokat ûznek, ÉS részt vehetek én is bennük. De ha egy egoistára gondolsz, akinek megvan a saját élete, azt minden ember hagyja békén, és a legnagyobb elvárása, hogy a csaja hagyjon nagy szabadságot, és a csõ köszönéssel bizonyítja is, hogy mit jelent neki egy nõ, akkor NEM. Undorodom tõlük. De az, hogy szeret mozogni, nálam elõny. Csak legyen egyensúly az életében (mellette tanuljon szorgalmasan, lehetõleg komolyabb tudományos területen :D), és tisztelje a párját.
tanulj meg linkelni
allergiás vagyok a csá köszönésre, ha a nekem tetszõ pasiról van szó
Most mi a baj a "csõ"-vel? Mit kéne mondania? "Tiszteletem a fenséges kisasszonynak"? Én nem tulajdonítok ekkora jelentõséget a köszönés módjának, tekintve, hogy jómagam is "csak" egy szevaszt vetek oda azoknak is, akik életem jelentõsebb részét teszik ki. Szóval én a leírás ezen részét kifogásolom a legkevésbé. Pont leszarom, mennyire sportb*zi, joga van a saját érdeklõdési köre megválasztásához, viszont olyasvalakibe beleesni, aki senkit sem vesz emberszámba merõ ostobaság volna.

A lányok ugyan úgy paráznak a mellméretük miatt mint a fiúk a pénisz méretük miatt?

Legjobb válasz: Hát, nem tudom hogy a pasik hogy paráznak, de mi lányok, eléggé, hogy túl kicsi, vagy túl nagy, vagy nem jó a formája... Szal igen, parázunk mi is :D

Hát, nem tudom hogy a pasik hogy paráznak, de mi lányok, eléggé, hogy túl kicsi, vagy túl nagy, vagy nem jó a formája... Szal igen, parázunk mi is :D
Mindenkinek megvan a maga keresztje:-) De igen, valószínû kamaszkorban a lányoknak is sok gondot okoz a mell, de a pasik sajna felnõttkorban sem növik ki a péniszkomplexusukat.. Pedig jó lenne, mert nem a méret a lényeg.
Az én véleményem az, hogy a fiúk általában jobban aggódnak a péniszméretük miatt, mint a lányok a mellük formája vagy mérete miatt... Ez a tapasztalatom a kamaszlányok körében (én is egy vagyok közülük:) ), de biztosan vannak olyan lányok, akik egyes fiúkhoz képest sokkal jobban paráznak:)
Én sem szívesen rendeztem cicbemutatót kamaszlány koromban, mert nem szép a formája, de nem hisztiztem miatta, vagy sosem méregettem a mellbõségemet.Viszont, a fiúktól tudom, h szinte mindegyik lemétre vonalzóval, h neki mekkora.(Egyetem alatt errõl tabu nélkül dumálgattunk.) Persze van olyan fiú, aki gyorsan kinõtt a méregetésbõl(õk általában nagyobb szerszámmal vannak megáldva), meg van olyan lány, aki élete végéig hisztizik a melle miatt, vagy egyszercsak elmegy plasztikai sebészhez. Mindkét nembõl vannak szélsõségek.(Csak mi nõk nem teszünk fel idióta kérdéseket, h 90-es melbõség az jó egy 16 éves lánynak?)
Szerintem a pasik többet paráznak, a nõk pedig bevállalósabbak. Vagy csak több lehetõségük van rá. Olyat rengeteg hallani, hogy nõk a mellüket nagyobbíttatják, kisebbíttetik, felvarratják, stb. Olyat ritkábban hallani, hogy pasi nagyobbíttatta, vastagíttatta, vagy épp kisebbíttette a szerszámát. Mondjuk olyan is kevesebb van, hogy egy nõ lemond a szex gyönyöreirõl csak azért, mert kicsinek tartja a mellét...
Én fiú vagyok kamasz és eggyáltalán nem aggódom :D Mégcsak nem is mérem... Talán én vagyok az egyetlen xD
A fiúk is csak addig paráznak, amíg nem tudják eldönteni, hogy az övéké már "jó", vagy még "kicsi". Aki felnõtt korában is parázik, az már nem para, hanem komplexus, vagy esetleg még nem volt elég sok nõvel ahhoz, hogy magának bizonyítson. Én tinédzser koromban addig paráztam, amíg el nem érte a 15 centit, olyan 15 évesen. Aztán ahogy még nõtt, már azon kezdtem parázni, hogy túl nagy lesz, de aztán a csajok biztosítottak, hogy 18 centisen pont jó. Igazából volt már, akinek nem jött be annyira, mert nyomta a hasát belülrõl. De ezer dolog van még, amin parázni lehet, lányok mesélték, hogy az sem jó, ha túl egyenes, vagy túl görbe, vagy túl vékony, vagy túl vastag. Ezeket a fiúk nem szokták annyira tanulmányozni, pedig fontos. Egyébként azért is para lehet a dolog, mert a péniszen nem olyan egyszerû mûtétileg változtatni, mint a mellméreten, és a mellplasztikánál sokkal kisebbek a mellékhatások. A hosszában növesztett pénisz instabil, "lötyögõs" lesz, a vastagságában növesztett pedig puha felületû, ugyanis zsírszövetet építenek be a bõr alá. Kisebbíteni még nehezebb. Szóval nem véletlen a para, de a gyerekkori félelmek az elsõ néhány éjszakai kaland után elmúlnak. És a lányok pont ugyanígy vannak a mellükkel. Akinek a saját maga által elképzelt méretnél kisebb, az azért parázik, akit meg zavar a nagy melle, az azért. Ez is addig tart, amíg nem hallják elégszer, hogy milyen jó mellük is van. Persze van, akinek ez nem elég vigasz a problémára, vagy tényleg extrém nagy, vagy kicsi, nekik találták ki a sebészeti módszereket. De a legtöbb lány vagy nem foglalkozik annyit a dologgal, vagy nem szeret beszélni róla, inkább magában tartja.

Ha a lány úgy köszön, msn-en, hogy "csókszi" akkor lehet, hogy akar valamit? Én is lány vagyok.

Egyik volt osztálytársammal még mindig tartom a kapcsolatot msn-en. Köztudott róla,hogy biszex(legalábbis köztudott,hogy annak tartja magát) és mostanában úgy köszön t?lem msn-en,hogy azt írja csókszi. Eddig csak egyszer?en sziát írt. Nem tudom,hogy a többi ismer?sét?l is így köszön-e el.

Legjobb válasz: nehéz helyzet,kicsit kérdezd ki. Küldd el neki egy képet és kérdezd meg,hogy milyen? biztos ír valamit rá ha tetszel neki több ötletet nemnagyon tudok gondolom megbántani se akarod azzal,hogy egybõl letámadnád h.: BOCSI NEM AKAROK SEMMIT TÕLED A FIÚKAT SZERETEM:D:S szóval légy kreatív. xD 16/L

nehéz helyzet, kicsit kérdezd ki. Küldd el neki egy képet és kérdezd meg, hogy milyen? biztos ír valamit rá ha tetszel neki több ötletet nemnagyon tudok gondolom megbántani se akarod azzal, hogy egybõl letámadnád h.: BOCSI NEM AKAROK SEMMIT TÕLED A FIÚKAT SZERETEM:D:S szóval légy kreatív. xD 16/L
A kérdező hozzászólása: Mert ha egy lány egy fiúnak olyat írnék, hogy csókszi vagy smaccantás akkor többet akar, mint barátság, ha nem tévedek.
08:14 nél a pont 22F
A kérdező hozzászólása: ez a kép küldéses dolog jó ötlet. lányok ti írnátok ilyet (nem túl közeli)barátnõtöknek?? Mert én nem igazán bírom elképzelni, hogy egy másik csajnak ilyet írjak.
Én alapból azt nem tudnám elképzelni, hogy csajnak ilyent írjak. 18/l
Nekem a barátnõm úgy szokott elköszönni hogy csókos!Nem hiszem, hogy valami lenne mögötte, neki ez a köszönése.Én is írom barátnõmnek hogy szivcsi, de ha biszex azt nem tudom.
Szerintem kérdezcsizd meg tõlcsi , hogy jó-e a képcsid, ahogy javasolcsizták mások

A lányok ugye képesek többször elmenni, de én általában csak 1x tudom a bnőmet kielégíteni, tehát 1x megy el. Ez gáz lányok?

Vagy mindegy? Ez merőben másképp működik nálatok.

Legjobb válasz: énis csak 1x tudok elmenni de az velõs. utána nagyritka hogy jól essen még egy. ha el is megyek többször nekem nem esik jól, nem olyan mint az elsõ. lehet velem van a baj, én sem tudom más lányoknál hogy mûködik

énis csak 1x tudok elmenni de az velõs. utána nagyritka hogy jól essen még egy. ha el is megyek többször nekem nem esik jól, nem olyan mint az elsõ. lehet velem van a baj, én sem tudom más lányoknál hogy mûködik
Én is csak egyszer tudok elmenni, utána már nem esik annyira jól az egész.
volt a tv-be egy mûsor amibe volt hogy nagyon kevesen de képesek (címe: sex leckék kezdõknek) ha kérdésed van nézd meg az összes részt és tudsz mindent
Dehogy gáz! Legyél büszke magadra, hogy sikerül eljuttatni a csúcsra. Nekem is csak egyszer megy, de az bõven elég! Utána inkább csak egy ártatlan összebújásra vágyom, és nem egy második rohamra. 20/N
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat megnyugtató amket írtok, persze jöhetnek még válaszok. Hallottam olyanról aki 4x-5x ment el szex közben, pont a barátnõm mesélte. de akkor ez csajfüggõ inkább ezek szerint..
A csajok jelentõs része egyáltalán nem megy el, szóval a csak egy az teljesen jó arány.
mindkét félen múlik... egyik exemmel annyira éreztük egymást, hogy 1 menet alatt 6x elélveztem, utána már nem tudtam számolni. elég durva élmény volt. utána a lábam is úgy remegett, hogy a mosdóig alig tudtam kimenni... de ettõl függetlenül a mostani párom 1 menet alatt általában 1, max 2x elégít ki, az teljesen jó. meg van, amikor szándékosan hátráltatom, hogy ne tudjon kielégíteni, mert akkor simán kapható vagyok második-harmadik menetre is. valamiért az meghozza a kedvem, ha õ elélvez, de én nem :D hát érdekes dolog a szexualitás... :)
én is egyszer szoktam elmenni :) lehet, hogy hallottál ilyet, de ezeknek a fele sem igaz biztos van aki képes rá, de azért nem általános 19/N

Ha a lány úgy köszön el hogy "pusza" akkor én is mondhatom neki?

Igazából azért gondoltam hogy megkérdem mert szerintem ez kicsit ilyen lányos köszönés forma :) rosszul gondoltam? Nyugodtan köszönhetek neki én is így?

Legjobb válasz: amúgy én 17/F (a lány és köztem több van mint barátság :D)

A kérdező hozzászólása: amúgy én 17/F (a lány és köztem több van mint barátság :D)
énis szoktam így köszönni nemtom mi gáz van vele :) 16F
szerintem köszönj el tõle te is úgy mert nekem is vannak srácok akik úgy köszönnek , hogy pusza.:D
ezek a problémák istenem! :D
a neked is azzal semmi gond de szerintem azzal sincs semmi gond ha csak simán puszi és nem pusza :)
Maradj a sziánál XD
A kérdező hozzászólása: és ha azt mondom neki hogy: "neked is" az már elfogadható nem?
Ez ilyen J.D.-s dolog :D és elég b*zis is. Én nem tenném :D. (J.D. amúgy a Dokikban a fõszereplõ orvos, nem búza, de vannak hajlamai)
bu.zis
Szerintem nyugodtan köszönhetsz te is úgy:)
Szerintem, ez egy fiútól gáz.
Szerintem is lányos, de néha kedvesség, vagy kis bohükásság formájában nyugodtan. : ) De én rendszert nem csinálnék belõle.
Szerintem inkább kerûld a melegedést és inkább maradj a puszi-nál...de van jobb pl smár xD

Hogyan rázzam le ezt a lányt, úgy, hogy ne sértsem meg?

Bejelölt egy lány facebookon, egy suliba járunk, én 2 évvel idõsebb vagyok, számítottam rá, hogy ez lesz, most el kezdett írogatni, de én nem igazán szeretnék vele foglalkozni. Volt már több ilyen eset is, de nem szeretném, hogy bunkónak tartson, vagy ilyesmi, csak ,max barátnak lenni. De érdekes, hogy az ilyen lányoknak nem jelent erõfeszítést bejelölni fiúkat, és ismerkedni velük, én meg még megjelölni sem merem ismerõsnek azokat a lányokat, akiket már láttam, és bejönnek, na értitek.. :)

Legjobb válasz: Beszélgessetek, de ne legyél félreérthetõ. Amennyiben õ akar valamit, te nem, akkor pedig egyenes és õszinte. Ennyi.

Beszélgessetek, de ne legyél félreérthetõ. Amennyiben õ akar valamit, te nem, akkor pedig egyenes és õszinte. Ennyi.

Fiúk/ lányok. Vélemény? . A pasik azt hiszik a f. szuk mérete akár, kizáró ok lehet egy kapcsolatnál. A lányok úgy szintén, csak a mellükkel kapcsolatban.

amikor megkérdezik, hogy elég nagy-e.. vagy túl kicsi-e... -> ilyen kérdésekre mindenki nyugtatgató válaszokat (próbál) ad... szerintetek álszentség? nem a méret a lényeg... de pl. a pasik jobban megnéznek egy szép mellű lányt, a lányoknak meg jó ha a pasi mérete elér egy bizonyos cm-t... pozitív/negatív véleményt is várok! :)

Legjobb válasz: De a mellét (szinte) kirakja a kirakatba. Nõknek meg nincs röntgenszeme, hogy egy bõ gatyába 2 v 20 centis bré ugrál.

De a mellét (szinte) kirakja a kirakatba. Nõknek meg nincs röntgenszeme, hogy egy bõ gatyába 2 v 20 centis bré ugrál.
Ezek az emberek nagyon éretlenek még. Ezért tartják annyira fontosnak a méretet. Plusz nem elhanyagolható szempont a pornó filmekben látott méretek, illetve a bulvár, a tv mûsorok sem... Sajnos ezek mind-mind azt sulykolják, hogy a nagy f*sz a menõ, na meg a szilikon mell.
Hamár a külsõségek a fontosabbak(nállam nem) akkor fenékpárti vagyok mert az unisex SP! :D Viccet félretéve engem egyáltalán nem érdekel a lényeg h meg tudjon bennem bízni a lány és viszonzott legyen a szerelem: D
hülyeség:DD nem a méret a lényeg:)
# 1 de azért nem rossz, ha van melle egy csajnak :D
A kérdező hozzászólása: errõl beszélek :'DD
Hát aki ilyet kérdez az valakire hasonlítani akar. Pl fiúk esetében valami félméteres farkú pornó sztárra- mert azt hiszi, hogy ezért oda lesznek a nõk. A nõk pedig...most erre mit mondjak? A nagy mellû nõket nézik meg leginkább az utcán a pasik, nem? Itt szerintem nem feltétlenül az van bennük, hogy nem találnak maguknak tartós párkapcsolatot. Hanem önigazolás céljából, nyugtató válaszokat szeretnének, hogy Õk igen is jók, jók a testi adottságaik csak éppen még sem félméteres "himbilimbivel" és nem D-s kosarakkal rendelkeznek. Én sem vagyok megelégedve magammal (talán a média, talán tényleg azért mert ha nagy mellû nõt látnak a pasik kiesik a szemük:D), de van egy párom aki imád, és szereti a testem- ami kölcsönös. Pedig nem D-s melltartót hordok... 20/N
A kérdező hozzászólása: egyetértek veletek.... és hogy a média meg stb... hát igen.. csak nem tudom, hogy egy nõ pl. miért érzi többnek magát a szilikon melltõl.... szerintem undorító...
#4: ráadásul pasiknál a "nyugalmi állapot" nem is feltétlenül meghatározó arra nézve, hogy mekkora lesz akció közben.

Fiúk! Titeket zavar, ha a lány ugyan minden nap borotválja "ott lent" de esetleg ha spontán szexről van szó és 2 napja nem sikerült valamiért leszedni, piszit szúr?

Ismételten feltettem egy viccesnek ható kérdést, pedig halál komolyan kérdezem:D

Legjobb válasz: Emiatt nem hagynálak parlagon.

Emiatt nem hagynálak parlagon.
Én többek közt pontosan ezért vagyok híve a természetes, csak két oldalt szõrtelenített fazonnak. A sûrû szõrzet engem sem szúr (sõt, inkább simogat) és az én esetleges borostám sem szúrja a partneremet. Továbbá nincsen kidörzsölõdés sem, ennél fogva kisebb az esélye a fertõzéseknek, mint a csupasz, vagy borostás fazon mellett.
ha teged nem zavar hogy a pasi sincs borotvalva, akkor engem se
én nem nyalnálak ki, de megdugnálak
A kérdező hozzászólása: Már többéve szõrtelenítem, fertõzés még nem lépett fel hálaJóistennek:) De értem a meglátásodat.
A kérdező hozzászólása: ó kedvesek vagytok
nem zavar, de jobban szeretem ha van rajta egy kis szõr, nem csak borosta.
kellemesnek éppen nem kellemes, de én imádom csinálni ennek ellenére is :)
A kérdező hozzászólása: hát jó, de orális kényeztetés közben nem hiszem, hogy annyira kellemes lehet, ezért kérdeztem meg:D
hát ez cuki:D
szerintem örülnek, hogy kapnak punszit, nem hogy még panaszkodjanak :P
A kérdező hozzászólása: ajjdejó. A mindennapos borotválás mellett is van pici borosta, mert irritálja a bõrt a penge és ilyen kis nem jó:( Gyanta meg nem jó, hiszen az egy idõ mire kinõ addigra, és hát nem szeretnék szõrös lenni:D
ha csak piszit [aranyos :D] szúr akkor nem haragszunk :) de csak ha piszit (K) :)
Én leborotválnám nyalás elõtt az iszonyat izgi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!