Találatok a következő kifejezésre: A lánynak jó ha (576 db)

Inkább azt hogy döntésképtelen... ilyeneket nem mondunk másnak, csak ha aznap még szakítunk.
Azt jelenti, hogy pótszernek és vigasznak jó leszel, amíg túl nem lép az exén. Aztán majd pár hónap múlva kihajít, amint kimászott a gödörbõl.
Szakítanák???
A kérdező hozzászólása: vagyis ha szakítana vele a barátja vagy õ vele, és nagyon összetörne akkor velem próbálná meg:)
"Megbízható vagy, hízelgõ, ahogy imádsz. Ha magabiztos vagyok, észre sem veszlek, de vésztartaléknak jó leszel."
Hát, ha a csajszi úgy van összerakva, mint én, akkor bizony csúnyán beléd lehet bukva - de nem tudja, van-e egyáltalán esélye, nem mer próbálkozni, és úgy van vele, hogy majd megoldja, hogy a jelenlegi barátjával is jól ellegyen (bár soha nem fogja azt érezni vele, mint veled). Ha neked is bejön a lány, bátorítsd, a magatok, és a pasija érdekében is, mert jobb szegény srácnak, ha nem hülyítik tovább, még sajnálatból se. Anno én is beleestem egy ilyen hibába, és most is erõsen afelé tartok sajnos (bár már valamivel érettebb fejjel tudom, hogy mit kell tennem, ha mégis ide lyukadnék ki). :(
leszbikvagytok ?

A fiúknak jó, ha idõsebb lány veszi el a szüzességüket?

Legjobb válasz: sõt az is jó ha fiatalabb vagy egykorú ;)

sõt az is jó ha fiatalabb vagy egykorú ;)
Persze, hogy jó
Igen. Határozottan mindenféleképpen, nagyon jó. Legalább picivel tapasztaltabb általában és jobban tudja hova kell nyúlni, mit kell csinálni, hogy jó legyen a fiúnak. Szerintem aktívabbak a szeretkezésben.
Ha elveszik az már rég jó!
Nekem jobb volt, hogy nem voltunk mindketten kezdõk. Legalább õ tudta a dolgokat:D 18/f
Nem jó, nekem legalábbis szar élmény volt nagyon.
Én nagyon örülnék neki.


Kóbor macskát vennék 300 Ft/db áron. Ugyanitt házikolbász eladó 400Ft/kg.
Szia! Nekem így volt, el sem tudtam élvezni, kb. egy óráig volt, a lány élvezkedett alattam, de nem tudom, hogy megjátszotta-e vagy sem, mert prosti volt.
Bár nem "dugás" volt, csak egy egyszerû szopás, de az elsõ néhány alkalommal nagyon sokáig bírtam és végig fel voltam izgulva. Egyszerûen mindketten tapasztalatlanok voltunk és ilyen nézõpontból szopás a másfél órás szopás :D 21F

Lányok jó ha gumival nyomjuk a popotokba vagy gumi nélkül izgalmasabb?

Komoly válaszokat !

Legjobb válasz: kerékkel sokkal jobb

kerékkel sokkal jobb
Én gumival jobban szeretem

Hogyan lehet fenékre "gyúrni"? Mert úgy hallottam hogy a lányoknak bejön ha egy fiúnak jó feneke van.

Legjobb válasz: guggolás, kitörés, lépcsõzés, tömegnövelõ étrend.

guggolás, kitörés, lépcsõzés, tömegnövelõ étrend.
Ez cuki kérdés egy fiútól :) http://www.youtube.com/watch?v=_INJWkxfi3Q

Fiúk, jobban szeretitek ha a lány jó erősen meglovagol vagy legyen inkább gyengédebb?

Legjobb válasz: mi ez a sok lovagló kérdés? Jó dolog, ha erõsen lovagol, de a lényeg, hogy a pinája szorítson, mint a satu!

mi ez a sok lovagló kérdés? Jó dolog, ha erõsen lovagol, de a lényeg, hogy a pinája szorítson, mint a satu!
A legjobb, ha teljesen ráülsz és elõre-hátra húzogatod hullámzó mozgással a csípõdet, miközben a hüvelyeddel ritmusosan rászorítasz.

Egy kezdő nyelvtudású lányt mennyi idő alatt tud egy nyelvtanár felkészíteni középfokú nyelvizsgára? Mondjuk ha egy héten két órát tart neki és a a lánynak jó a nyelvérzéke?

Legjobb válasz: Heti két óra kevés. Így lenne vagy három év, vagy több (belekalkulálva a csúszásokat, órák elmaradását). A nyelvérzék szorgalom nélkül még mindig csak félsiker. Sokat kell gyakorolni a tanóra mellett is. Összességében én legalább két évet rászánnék.

Heti két óra kevés. Így lenne vagy három év, vagy több (belekalkulálva a csúszásokat, órák elmaradását). A nyelvérzék szorgalom nélkül még mindig csak félsiker. Sokat kell gyakorolni a tanóra mellett is. Összességében én legalább két évet rászánnék.
Ja hogy kezdõ, akkor lehet inkább 2-2, 5 év vagy még több is.
szerintem legalább 3 év kell, de talán még több is. ha nem csak heti 2, hanem 4 vagy 5 óra lenne akkor kb 2 év
1-1, 5 év. Középfokhoz azt mondják 5-800 óra kell kb.
ha csak cs.eszekedsz az idõvel, akkor ikszazennediken év. Ha éjjel nappal tanulsz, akkor meglepõen rövid idõ. (pár hónap) én középfokú tudásról 1 hónap alatt tanultam meg a felsõfokú nyelvvizsgához elegendõ anyagot. De akkor minden szabadidõmet az angol tette ki.
???? tessék?
Sok! 50km returban 100km. 71.6km returban 143.2km. 18 évesen 25 éves barátnõd van, az is sok.
Hát sem az 50 sem 71 km és 600 méter sem távolság. Van aki napi szinten ennyit utazik iskolába és a munkahelyére. 18 évesen egy 25 éves lánnyal meg a legjobb. Tõle sokat tudsz tanulni szexben és minden másban. Persze csak ha elég érett nõrõl van szó.
Anyám! pusztuljak meg nem értem a kérdést!!
A Te korodban igen! Tényleg, nem poénkodok
A kérdező hozzászólása: 50 km, meg a 71, 6 km távolság sok a szerelemben?
fogalmazás 5-ös!
Most ötven, vagy 71?!
látom részeg vagy
Az én barátom 200 km-re van.. :/ Nagyon sok. Az 50, vagy a 72, az kibírható.

Rossz tulajdonsag egy 12 eves fiu szemeben ha a lany jo tanulo?

12 lany vagyok

Legjobb válasz: Inkább a tanuláson járjon az eszed ennyi idõsen...

Inkább a tanuláson járjon az eszed ennyi idõsen...
12 éves fiúnál igen.
Bakker, hová fajul ez a világ! figyi 12 évesen még korai sztem, de te tudod, várj min 14 ig ;) meg nehogy a kiscsákó miatt lerontod a jegyedet.nem rosszból mondom ;)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. Nem, eszemben sincs ezert lerontani a jegyeimet csak azt kell hogy mondjam hogy ez egy altalanos tema es en soha nem tartoztam azok koze akik tetszenek a fiuknak. Kivancsi voltam. Amugy meg ezt tartom a legnagyobb hulyesegnek hogy megvaltozzon valaki csak mert tetszeni akar valakinek. Velemenyem szerint akkor mar mem az igazi enet szereti az illeto es ebbol nem lehet igazi baratsag/kapcsolat.
uccsó vagyok, örülök hogy így látod, értelmes lány lehetsz, bár minden kortásad ilyen lenne, és nyugi, majd lesz valaki aki úgy fog szeretni ahogy vagy, én is úgy gondoltam hogy á, nekem úgyse lesz senkim, meg jó tanuló is voltam, mégis van egy 1 éves kapcsolatom :) 16l
A kérdező hozzászólása: Koszi a biztatast


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!