Találatok a következő kifejezésre: A lány pasival megy (31 db)

Az ha a lány nem megy el a pasi vagy a lány hibája?

ezt úgy értem hogy sehogyan sem, se velem se nélkülem/

Legjobb válasz: Hibás fél nincs,inkább tapasztalatlan.Sokan túl korán kezdik,mielõtt megismernék a saját testüket,vagy egyáltalán tényleges igénye lenne a szexre.

Hibás fél nincs, inkább tapasztalatlan.Sokan túl korán kezdik, mielõtt megismernék a saját testüket, vagy egyáltalán tényleges igénye lenne a szexre.
ez a rendszer hibája!
Az én partnereim eddig mindig elmentek, ha akarod megmutatom
2! egyet értek hány évesek vagytok?
Lányé is.Mivel fejben dõl el minden.))))))
van olyan csaj aki totál frigid, nem is kevés
Egyiküké sem. Bûnbakot keresgélni ez esetben szerintem totál fölösleges. Én sem mindig élveztem el és akkor mivan?! :) Pedig szerelmes voltam, a párom is, nagyon jó szexuális életünk volt.
én nem hiszek a frigid nõ fogalmában. a nõknek kell a körítés, a hangulat, az hogy kívánják õket, hogy nõnek érezhessék magukat. És ismerni/tudni kell, hogy mit szeretnek, nem mindegyik ugyan azt, de sok minden van, amit minden(a legtöbb) nõ szeret. A nõk bonyolult teremtések, és a frigiditásuk valószínûleg egy-két szerencsétlen, vagy vadállat partner miatt alakul ki. A kérdésre válaszolva, szerintem mind kettõ lehet hibás, ha pl nem tudnak egymásra hangolódni, más az igényük. Erre persze azt is írhattam volna, hogy ez az egyik, vagy másik fél hibája. De pl miért nem lehet ezt is megbeszélni, sértõdés nélkül. Kérdezni, beszélni, és nem megsértõdni, megértõnek, és türelmesnek lenni. Ha ez valamelyik félnek nem megy, akkor az õ hibája. 38f
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Szerintetek az milyen mikor megáll pasi a kocsival, kiszál és a lány után megy az utcán, hogy leszólitsa?

Nem szoktam ilyeneket gyakorólni, de mivel jelenleg nincs barátnő és melóban, társaságban nincs egy szabad lány se már régóta igy gondoltam másképp közeliteném meg ezt a helyzetet.

Legjobb válasz: jézus isten ne csinálj ilyet! ha én lennék a kiszemelted kb elsírnám magam félelmemben!

jézus isten ne csinálj ilyet! ha én lennék a kiszemelted kb elsírnám magam félelmemben!
Szerintem pont olyan, mikor megáll pasi a kocsival, kiszál és a lány után megy az utcán, hogy leszólítsa. Ha én lennék a kiszemelt inkább félnék.
Én kipróbálnám a helyedben attól még, mit veszíthetsz? Ha nagyon beparáznak, akkor játssz rá és kezdj el úgy sántikálva menni, mint egy zombi és adj ki artikulálatlan hangokat, felakasztott szemmel és mondd: "Csatlakozz!! Csatlakozz!":DDD
A kérdező hozzászólása: Szóval megijedne ettõl sok csaj, na ennek az ötletnek is ennyi...legrosszabb esetben kipróbálom egy szerencsétlen/szerencsés csajon.
Én már csináltam olyat is, hogy elõvettem a farkamat és mutogattam a középiskolás csajoknak. Egyikük nagyon szemezett vele.
Tuti, hogy frászt kapnék, hogy el akar rabolni vagy akármi:D Kocsi nélkül nem zavar, ha leszólítanak az utcán.
Ilyenkor megnézem nem hagyta-e bent a slussz kulcsot, és ha nem akkor csalódottan továbbmegyek. :D
ezt szerintem se csináld, inkább dudálj rá, hogy az egész utca odanézzen :DDD Vagy játszd el, hogy eltévedtél :) vagy, hogy elkooródott a kocsid és nem lehet felnyitni a motorháztetõt és meg kéne valakinek tartania, amíg megigazítod a valamit. (segg vagyok a kocsikhoz). Az a lényeg, hogy ha ilyen helyzetben szólítasz le egy lányt, nõt, akkor ne határozott szuper macsó legyél, hanem mindenképp segítség kérõ, mert különben ráparáznak, és jogosan :) Szerintem az a legjobb, ha feladatot adsz és nagy hálás vagy érte, annyira, hogy meghívnád egy valamire. :)
Vicc nelkul. eleg gyakran elofordul hasonlo velem. Altalaban megkerdik, h merre van ez meg az.... nem tom h egyesek ilyenkor is megijednek es sikitva elfutnak? kerdesre a valasz: probald ki... tok cuki :D
A frász jönne rám.
Biztos, hogy megijedne, hogy mit akarsz tõle!
A kérdező hozzászólása: Ez jó volt utolsó.Vesziteni semmit, nyerni meg a csajt nyerhetem.

Két nőről szól a film, anyja, lánya az anya férjhez megy, majd bemondja az unalmast, a pasi kikészül, és a lány elcsábítja, az anya rajta kapja őket, válás stb, az anya gazdag lesz és így tovább egy csomó pénzes pasival. Mi a címe?

Legjobb válasz: Jah, és a nõ több néven fut mindig más, most így az Olgára emlékszem, a lánya meg Kate azthiszem. Bejön nekik valami csõd, nem fizettek, és elutaznak egy olyan helyre ahol rengeteg pénzes pasi van és lehet "dolgozni".

A kérdező hozzászólása: Jah, és a nõ több néven fut mindig más, most így az Olgára emlékszem, a lánya meg Kate azthiszem. Bejön nekik valami csõd, nem fizettek, és elutaznak egy olyan helyre ahol rengeteg pénzes pasi van és lehet "dolgozni".
Szia ! Szívtiprók a címe. http://www.imdb.com/title/tt0125022/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)


Nem megy? Van olyan, hogy egy pasinak egy lánnyal nem megy a szex (hamar elmegy) állítása szerint mással nem volt ilyen probléma. Lehetséges?

Legjobb válasz: Lehetséges... De ez a "más lánnyal még nem volt ilyen probléma", ez nevetséges szöveg.

Lehetséges... De ez a "más lánnyal még nem volt ilyen probléma", ez nevetséges szöveg.
#9.. kb erre írtam, amit írtam :)
Ahhoz, hogy valtozzon a helyzet, neki is erofesziteseket kellene tennie. Ha erre egyaltalan nem hajlando, akkor sajnos nem sok jot tudok josolni...
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondom, hogy sohasem volt jó, mert jó volt, de sokszor volt hogy meg nem. Látszólag nem zavarta õt ennyire mert inkább én voltam mindig aki mondta, hogy nem jó, hogy valmit kellene csinálni hogy jobb legyen, de doki ugye semmi esetre sem. és most 8 év után azt mondja, hogy mással nem volt ilyen és már el is ment a kedve :-(
Mert az csak egy védekezési kifejezés, kifogásnak hat inkább.
sokat kell gyakorolni... nekem az elsõ években 5 percig is csak ritkán tartott.
Akkor keves az informacio. Sosem mukodott a szex? Mar az elejen sem ment? Vagy egy ideig jo volt es ujabban jottek a problemak? A korai magomlest okozhatja szervi problema is, de legtobbszor inkabb lelki okai vannak. Lehet, hogy tul nagy a stressz (iskola, vagy munkahely), vagy tul nagy a teljesitmenykenyszer, vagy a korabbi kudarcok miatt mar eleve negativan all hozza, vagy kamaszkoraban hozzaszokott, hogy a maszturbalast minel gyorsabban kell elvegezni.
A kérdező hozzászólása: Mi van akkor ha nem új kapcsolatról van szó már évek óta együtt vagyunk
Szerintem elofourdulhat, hogy mondjuk egy uj baratno eseten jobban benne van a teljesitmenykenyszer, esetleg jobban vonzodik hozza es nem akar csalodast okozni, ezert tulizgulja a dolgot es nem jon ossze a szex.
A kérdező hozzászólása: De ha lehetséges akkor miért gondolod, hogy nevetséges a "más lánnyal nem volt ilyen"?
tul jo vagy
Nekem ez jutott eszembe, viszont ennek nem a végén van, hanem olyan 2 perc 5-10 másodperc között. http://www.youtube.com/watch?v=4_Dmilr2T10
jobban szorít annyival jobb
gyulolom az analt L
kb annyira szakad szét mint a szád az evéstõl vagy a sz..pástól
de amúgy nekem a nuncus is megteszi :)
Néha jól esik, de nem szabad túlzásba vinni, mert elég kellemetlen lehet, mert elernyednek az izmok.
Jah, csak vigyázz ám, mert szétszakad a záróizma, mint a buzsiknak:PP
Jó hát! : D Persze nem kell túlzásba vinni, de olykor-olykor (a kezdeti nehézségek után) szerintem élvezhetõ. (NE írjatok privit, nem fogok válaszolni.)
Nekem az tetszik, hogy zárójelben még meg is magyarázza, hogy mi az az análszex :D Egyébként nyilván egyénfüggõ. Van aki élvezi, van aki nem. És persze sok múlik a pasin is, a türelmen, esetleg eszközökön.
Az igazi nagy nõcsábászok nem viszik haza a lányokat...
Nekem nem lenne vele bajom.Ha vigyáz akkor engem nem zavarna. A férjem is ilyen volt elõttem. Mindig más nõ volt aztán lett 2 komoly kapcsolata (4-5 év) aztán pedig én. Engem el is vett és "rá se néz más lányra". Kiélte magát. Inkább fiatalon élje ki magát mint 40 évesen jusson eszébe egy feleség meg egy gyerek mellett.
Engem nem zavarna, ha sok lánnyal lenne a fiam, ha hazahozná, annak nem biztos, hogy annyira örülnék, de persze annyira még az sem zavarna. Nekem elég ha a végsõ választottat megismerem.
Én nõként biztos nem mennék fel olyan pasihoz, aki a szüleivel él. Bár nem vagyok ottalvós típus, általában lelépek szex után, de akkor se akarnék hajnalban belebotlani anyukába. És ha nekem lesz egyszer fiam, az is le lesz tisztázva, hogy nem hozhat fel minden szombaton más nõt a lakásba. Dolgozzon, vegyen ki hotelszobát, és hordja õket oda.
Én nagyon gyorsan közölném a gyerekkel, hogy a lakásom nem motel, ahova a nõit hozhatja, én meg kerülgessem õket reggelente. Ha annyira nem bír magával, vegyen ki a fizetésébõl egy szobát arra az éjszakára, ha már úgyse kell arra költenie, hogy egyedül tartsa fenn a lakást. Állandó barátnõk persze más tészta, de hogy minden alkalommal más nõ mosolyogjon rám a fürdõszoba ajtajában, na az sok lenne.
Egyet ismersz, DE szerinted ez általános? Erõsen kétlem. Normális szülõ nem függ olyan majomszeretettel a gyerekén, hogy mindent elnézzen neki. Én biztos nem tûrném. Megkérném, hogy ha ilyen életet akar folytatni, akkor úgy tegye, hogy ne lássam (azaz máshol).
A kérdező hozzászólása: Én azért kérdeztem, mert ismerek nem egy pasit aki konkrétan hazahordja este a csajokat és az anyjával él.
2. Nem tudom kirõl beszélsz, nem nézek szennycsatornakat, sõt tv elõfizetésem sincs.. Haverokhoz, kocsival el, szobát kivesz, a lányokhoz megy fel... A leggyakoribb az olyan haver, akinek saját lakása van, és nincs otthon, vagy. Csak akkor viszi haza ha a család nincs otthon....( A másik változat, hogy sürgõsen függetleníti magát a szülõktõl, és elköltözik. Az aki tényleg igazán...cserélgeti a nõit, az a szüleit kihagyja a dolgokból... Nem kitalálom, hanem látom, ismerek egy párat:)
1 Akkor hova viszik? Biztos olyanok, mint Kristóf az Éjjel Nappal Budapestbõl. Õ is mindig hazaviszi a csajokat a hajóra. Õ a legutálatosabb szereplõ az egész sorozatban.
Ha Téged nem zavar, én nem foglalkoznék vele. A természetes szexuális igényeiket inkább otthon bonyolítsák le, mint valahol a szabadban, lépcsõházban, stb. a lista bõvíthetõ, - ahol bármilyen atrocitás érheti õket. Igaz én a gyerekeim barátaival is úgy voltam, inkább nálunk legyenek, mint valahol csavarogjanak, igyanak, kábítószerezzenek. Szerettek is hozzánk járni, és bár a gyerekeim már felnõttek, van olyan régi barát/nõ, aki mai napig tartja velünk a kapcsolatot.
2 dolog lehet. Tetszel neki, csak még nem tudja mit csináljon mivel van kapcsolata. Dugni akar.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) más vélemény még?
egyetértek az elsõ válaszolóval
A kérdező hozzászólása: thnx
az elsõ
Buliban minek elegánsnak lenni :D? Egy randin megértem. Menj abban, amiben jól érzed magad. 19/F
Koktél ruha - Nem. Nem bál a buli. Farmer - Csajoknak lejárt divat már buliba. Inkább szoknya vagy egyberuha. Szerintem. 21/F
a lényeg hogy kintlegyenek a csöcseid
Mind1 csak a buli után levehessem...
le se kell azt venni ;)
A kérdező hozzászólása: végül farmerba és pánt nélküli toppba mentem :) bejött :) már van barátom :D
Jól tetted és a történtek Téged igazoltak! ;) FARMER a legszexibb, legizgatóbb, legszebb ruhadarab ÖRÖKKÉ!

Pasik, ha egy lány nem megy bele a 2+1-be az gáz?

kapcsolat, 2 csaj(én meg egy ismeretlen pl.) + a fiúm

Legjobb válasz: nem

nem
Egyáltalán nem gáz. Én sem mennék bele.
Azért párkapcsolat, mert két emberre tartozik, nem háromra. Nem gáz, ha nem megy bele, szerintem többen gondolják így, mint az ellenkezõjét.
nem gáz. régóta vagytok együtt? ha nem, akkor semmiképp se kérhet tõled ilyet- ha viszont igen, akkor gondold át milyen lenne számodra az egész. mondjuk én pasi létemre nem tudnám egy másik csajjal is csinálni. ha belemész, készülj fel rá, hogy nem csak veled fog foglalkozni.
ha szeret akkor minek neki még1? Én biztos nem kérnék ilyet 27/F
Nem gáz ha nem akarod. Az a gáz, ha a pasi ezt nem fogadja el...
Miért kellene belemenni?? Te most ezért gáznak érzed magad??? Hát az vagy. Bocs, amiért annak érzed.
Nem. Az lenne a gaz ha ebbe igy belemenne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!