Találatok a következő kifejezésre: A lány pasival (3353 db)

Ha a lány pasija a lányt vibrátorral dugja?

Legjobb válasz: ...akkor a pasinak nincs farka.

...akkor a pasinak nincs farka.
Akkor a pasi saját maga legnagyobb ellensége.
akkor az a pasi a legnagyobb király lesz a csajnál ha közben nyalja is.
Akkor már fáradt, vagy kókadt.
akkor az a pasi... remélem csak a lánynak dugja fel.
Csak feldobják egy kicsit a szexuális életüket. Persze csak csínján a dologgal mert aztán a lány véletlen rákap, és esetleg a szokásos módszer már nem lesz elég jó neki.
- Nem tudjuk, hogy a lány mit szól hozzá. - Ha nem tetszik neki, hogy a fiú ezt csinálja, igaza van. - A srác agyilag egyre zoknibb, a lányt játéktárgynak nézi, a vibrátorokat pedig már a saját tagjának veszi, ami szomorú eset...
Akkor az nem a pasija, hanem a vibrátorkezelõ gépész! :-)

Miért van az, hogy a lányok pasit szeretnének maguknak minden áron, ha meg együtt van velük a pasijuk viszonylag hosszú ideje (aki talán még szereti is), ezt a pasit nem becsülik meg, és más pasit szeretnének? Ez a tipikus ribi effektus, nem?

A megunta dolgot válaszként nem szeretném kapni.

Legjobb válasz: Nem ribiség ez, hanem egyfajta személyiségtípus. Ha hozunk egy döntést, bármivel kapcsolatban az életben, akkor mindig igyekszünk jól dönteni, de sosem tudhatjuk, hogy a másik döntés milyen életet hozott volna. Minden döntés veszteséggel is jár, még akkor is, ha a lehetõ legjobb döntést hozod. Vannak embertípusok (én is ilyen vagyok) akik ezeket a veszteségeket siratják ahelyett, hogy a jó döntésnek örülnének. Ez iszonyatos kétségeket és frisztrációkat szül, amiket aztán a másikon vezet le az ember, pedig a másik nem tehet róla, nem õ döntött. Érdemes ezt felismerni és változtatni rajta. Még nem tudom hogy kell, de rá fogok jönni.

Nem ribiség ez, hanem egyfajta személyiségtípus. Ha hozunk egy döntést, bármivel kapcsolatban az életben, akkor mindig igyekszünk jól dönteni, de sosem tudhatjuk, hogy a másik döntés milyen életet hozott volna. Minden döntés veszteséggel is jár, még akkor is, ha a lehetõ legjobb döntést hozod. Vannak embertípusok (én is ilyen vagyok) akik ezeket a veszteségeket siratják ahelyett, hogy a jó döntésnek örülnének. Ez iszonyatos kétségeket és frisztrációkat szül, amiket aztán a másikon vezet le az ember, pedig a másik nem tehet róla, nem õ döntött. Érdemes ezt felismerni és változtatni rajta. Még nem tudom hogy kell, de rá fogok jönni.
Szerintem a férfiakkal is ugyanígy van
Mit teszel meg a kapcsolat ellaposodása ellen? Õ mit tesz meg? A szerelem nem elég..magamból kiindulva, 14 éve együtt, elhanyagolt, nem foglalkozott velünk /2 gyerek/, magát is elhanyagolta, de szeretett..én meg most nem tudom, mert más pasi van kilátásban... 33/N
Ha ezért ribinek nevezed, akkor nem tudom ki nem becsül kit... Ne mindig a másikban keresd a hibát, elõbb nézz mélyen magadba, hogy te vajon mennyire tiszteled a barátnõdet, ha már a kérdést is így teszed fel. Nem piszkálódásképpen, hanem komolyan mondom. Nem a másikat kell hibáztatni, hanme TE tegyél meg mindent a kapcsolatért, és majd akkor van mirõl beszélned (vele, nem a haverokkal).

Most nem kell a lánynak pasi, de még sosem kapott virágot, és sosem hívták szépnek, lehet még belőle valami?

Azt mondta egy leányzó egy virág és némi bók kiséretében, hogy most nem kell pasi (volt kettővel afférja egy hónapon belül, többször átvágták), de még sosem kapott virágot, és sosem hivták szépnek, ezáltal most nőnek érzi magát... lehet még belőle valami?

Legjobb válasz: nem.

nem.
én megismerném
persze, gyilkos.
Ezt a csajt felejtsd el haver... Kifog csinálni téged (érzelmileg).
zûrös, kerüld el
Nem ettõl, fogja valaki nõnek érezni magát, mert kap virágot, meg szépnek hívják.
A kérdező hozzászólása: Dehát õ mondta :-)

Egy anyuka mit vehet a lánya pasijának 18. születésnapjára?

Nagyon szépen kérek mindenkit, akinek van valamilyen ötlete, segítsen. El?re is köszönöm :)

Legjobb válasz: ajándékutalványok... de ha érettebbek akár egyutazási utalványt valahova, akár belföldre.

ajándékutalványok... de ha érettebbek akár egyutazási utalványt valahova, akár belföldre.
ovszer, ?
A kérdező hozzászólása: Imádja a sportokat, mindenfélét ...
Lányod nem tud segíteni? Tõlem mindig anyám kérdezte meg az ilyesmiket.
könyvet, ha szeret olvasni pólót, pulcsit, ha tudod a méretét ajándékutalványt mozijegyet (ami 2 fõre szól) vannak vicces ajándékok a kutyushop.hu-n
Az elsõ kérdés szerintem is, hogy milyen beállítottságú srác? Mik érdeklik? Vagy ha annyira nem fontos, hogy személyre szabott legyen, akkor a szokásos illatszer csomagok (tusfürdõs, borotválkozós, miegymás), vagy egy jobb fürdõlepedõ. Netán ha édesszájú, akkor valami jó kis csoki. Mekkora összeget tudtok rá szánni? A lányod nem tud ebben ötletet adni? :)
Bár nem a 18. szülinapjára, de párom kapott már anyumtól egy nagyon jó Puma labdát, mert szeret focizni, koncertjegyet a kedvenc együtteséhez, egy faragott fa táblát a Székely Himnusszal, Magyarországos zoknikat. Hirtelen ennyi jut eszembe, de ha beugrik még valami, akkor írok még!
Bármit, csak ne olyat, amit a szerelmesek adnak egymásnak.Gondolok itt plüss állatkákra is.
hát, attól függ milyen az illetõ... mi a hobbija, mit szeret??? pl párom imád fõzni így kapott egy kis szettet : kötény, kukta, kesztyû
tortát, levéltárcát,
Egy sport lexikonhoz mit szólnál? Gondolom, annak örülne is a fiú.

Milyen romantikus ajándékot lehet adni egy fiúnak? (aki persze a lány pasija)

Olyanokra gondolok mint amikor a fiú vörös rózsát ad a lánynak,ez szerintem nagyon romantikus. És lány a fiúnak mit adhat?Ami ugyanilyen szinten romantikus?

Legjobb válasz: Önmagát. ; ) Mondjuk valami izgató, szexi ruciban, este a hálószobában. Szerintem értékelni fogja. : )

Önmagát. ; ) Mondjuk valami izgató, szexi ruciban, este a hálószobában. Szerintem értékelni fogja. : )
Bevonja a barátnõjét egy kis szülinapi mulatságba.
A fiúk annyira nincsenek oda-vissza az ilyen ajándékoktól.

Miért van az hogy minél bunkóbb a pasi, annál szerelmesebb belé a lány?

Legjobb válasz: Mert a bu.kóság vonzza a legtöbb lányt. Azért, mert egyébként a lánnyal nem annyi bunkók ezek a pasik, legalábbis az ismerkedési szakaszban csak kicsit flegmák, de közben udvarolnak is. A lány meg elhiszi, hogy ez az ideális pasi, mivel külsõre jó és belsõre is domináns. Aztán pár hónap múlva amikor már jónéhányszor magáévá tete a csajt, akkor elkezd más nõk után is leskelõdni. Na meg a haverokkal eljárkál szórakozni, úgy hogy a csajt nem viszi magával. A csaja azt hitte sikerült megszelidítenie a pasit, de mégsem. De akkorra, már úgy beleszerelmesedett a pasasba, hogy ha a pasi megcsalja, még sokszor a csaj kér bocsánatot, hogy visszatérhessen hozzá. Aztán ha sikerül egy hosszabb idõ múltán kilépnie ebbõl a kapcsolatból, akkor keres egy helyes balekot, akivel vigasztalódhat (nem helyes pasit kikosarazza), de amint fellép a színtéren egy másik macsó, akkor megint lelép vele. Nem tanult az esetbõl, mert az ösztönök vezérlik. Puszta evolúció. Ilyenkor jön az, hogy minden pasas szemét. Mivel az ösztönöktõl hajtva csak ezt az alfahímtípust veszi észre. Kielégítõ volt?

Mert a bu.kóság vonzza a legtöbb lányt. Azért, mert egyébként a lánnyal nem annyi bunkók ezek a pasik, legalábbis az ismerkedési szakaszban csak kicsit flegmák, de közben udvarolnak is. A lány meg elhiszi, hogy ez az ideális pasi, mivel külsõre jó és belsõre is domináns. Aztán pár hónap múlva amikor már jónéhányszor magáévá tete a csajt, akkor elkezd más nõk után is leskelõdni. Na meg a haverokkal eljárkál szórakozni, úgy hogy a csajt nem viszi magával. A csaja azt hitte sikerült megszelidítenie a pasit, de mégsem. De akkorra, már úgy beleszerelmesedett a pasasba, hogy ha a pasi megcsalja, még sokszor a csaj kér bocsánatot, hogy visszatérhessen hozzá. Aztán ha sikerül egy hosszabb idõ múltán kilépnie ebbõl a kapcsolatból, akkor keres egy helyes balekot, akivel vigasztalódhat (nem helyes pasit kikosarazza), de amint fellép a színtéren egy másik macsó, akkor megint lelép vele. Nem tanult az esetbõl, mert az ösztönök vezérlik. Puszta evolúció. Ilyenkor jön az, hogy minden pasas szemét. Mivel az ösztönöktõl hajtva csak ezt az alfahímtípust veszi észre. Kielégítõ volt?
Az a baj, hogy ez nem sablonszöveg. Ha tényeken alapul.
ma 19:38 Ez tényleg így van. tudnék mit mesélni, nem egy ismerõsömtõl hallottam olyat, hogy megcsalta a pasija, de a csaj még sírt is, hogy a pasi el ne hagyja õt és természetesn a lány megalázkodott a pasi félrelépései miatt és megbocsájtott. A pasi meg továbbra is csalja, a nõ mégis bele van zúgba. Éljenek a rossz fiúk! Amúgy mióta rájöttem, hogy jó fiúként egy lánynál sem vagyok sikeres, azóta én is csinálok ilyet, egyszerre több csajnál nyomulok és nem érdekel, ha egyszerre többet is megdugok, jól van ez így, a nõknek ez kell, én csak megadom nekik, ami kell. :)
az utolsó is csak egy sokszor elõforduló kitalált sablonsztorit hozott elõ csak nézd meg az állatokat, a csajoknak az a fiú tetszik aki: önálló, el tudja tartani-megvédeni saját magát és a párját is- nem egy érzelmi roncs aki csak magát " sajnáltatja " van 1-2 önálló döntése, gondolata is... akkor bejön a csajoknak. Fõleg ha nem elõnytelen külsejû, ennyi.
Ezt csak a magadfajta ostoba emberek találták ki önmaguk áltatására, nem álomvilágban kéne élni
20:03 remélem téged is majd jól megcsal és átver az, akit te a legjobban fogsz majd szeretni.
Azért a bunkó nem egyenlõ az önállóval :D Annyit azért hozzátennék, hogy a bunkóság nálam nem jön be, és ha bunkó egy pasi, akkor dobom gyorsan! Úgyh ez azért nem általános! Inkább én azt mondom, hogy sok nagyon jóképû és sikeres pasi bunkó, mert önelégült és egoistává válik, mivel a nõk szeretik a menõ sikeres jóképû példányokat, így nagy az esélye, hogy a pasas bunkó is. Nem mindig így van, de nagy az esélye. Nem a bunkóságot szeretik, hanem a személyt, aki sajnos torzult személyiségû.. sztem ez így lehet.
mert azt egy lány érdekesebbnek tartja
Mert mindig az kell aki leszar!!!
mert a rosszfiúk mindig vonzák a csajokat! :P

Miért látok rondább lányokat is helyesebb pasikkal itt az egyetemen és szép lányokat csúcs pasikkal? Rondább lányoknak nincs önértékelő képességük, hogy rámásszanak a jobb pasikra?

Ronda pasit 20 ból 1 szer látok párban lánnyal, 5 szép lány csúcspasival, 8-9 átlagos lány páwa fiúval, 6 ronda lány 6 helyes pasival. Miért tehetik meg a lányok, hogy elhappolják az összes jó pasit, az átlagos és rondább pasi meg egyedül flangál folyton az úton?

Legjobb válasz: Ha ezt komolyan kérdezed, akkor azért, mert nem mindenki olyan mint te. Ergo aki neked ronda, az másnak szép.

Ha ezt komolyan kérdezed, akkor azért, mert nem mindenki olyan mint te. Ergo aki neked ronda, az másnak szép.
Te ezt így összeszámoltad konkrétan? Amúgy meg milyen jogon rondázol le bárkit is? Lehet, hogy a szerinted ronda lány a helyes pasi szerint gyönyörû. Mindenkinek más a szép, mindenkinek más tetszik...
Szerintem ha egyetemre jársz akkor inkább TANULJ.
A külsõ megfog a belsõ megtart. A belsõ nem tud megfogni , mivel hogyha nem tetszik kívül akkor az megakadályozza hogy a belsõ megfogjon.Ezért elõször a karosszériának kell tetszenie.
Mi van ??? semmit nem értek a leírásodból, meg ezekbõl a számokból..
Honnan tudod, hogy nem a pasi volt a kezdeményezõ??? Felfordul a gyomrom a hozzád hasonló felszínes gyökerektõl. Nem lehet beskatulyázni az embereket, a szerelem nem errõl szól. Bár szerintem neked fogalmad sincs errõl az érzésrõl... 26N
"Csak a lányoknak minden a külsõ, a fiúknak nem minden." Ótejóég, hogy ezt valaki még komolyan is gondolja...
Hát te kicsit el vagy tévedve. Nekem többet számít a belsõ, pedig nõ vagyok. De teljesen felesleges leállni vitázni errõl, mert úgyis az lesz, hogy a nõk szemetek, stb stb.
Én is hasonlóképpen látom mint te kérdezõ.Ahogy mondani szokás nem minden a külsõ de nagyon sok mindent ér.Olyan emberrel soha nem járnék aki külsõleg nem tetszik , lehet akármilyen kedves meg normális de akkor sem.Ha nincs meg a külsõ vonzalom akkor abból kapcsolat sem lesz, legalábbis nálam. De vannak olyan igénytelenek akiknek mind1 csak legyen valakijük , nem számít hogy kövér , vékony , alacsony vagy magas.Õk azért tartanak párt hogy tudjanak valakivel mutatkozni.
Aha...
A kérdező hozzászólása: Csak a lányoknak minden a külsõ, a fiúknak nem minden.
:D ember ... neminden a külsõ és erre lehet hogy õk is rájöttek
Majd 30 éves kor fölött fordul a kocka.
nem sikerült kiderítenem h lány vagy-e vagy fiú de mind a két variációra van egy egy elméletem!ha fiú vagy akkor egy rondább fajta és savanyú a szõlõ, ha lány vagy akkor valszeg szép de igen önbizalomhiányos(ez alapból biztos a levélbõl kiderül)ezt a többiek is észreveszik nem lesz kedvük veled barátkozni/ismerkedni, hiszen a fiúk az élettel teli jókedvû lányokat szeretik:/ U.i.:ha annyira sajnálod az egyedül flangáló csúnya fiúkat szedjél fel egyet(feltéve ha lány vagy) és láám nincs hozzá semmi kedved igaz? na ezért nem mozdulnak a csúnyák a csúnyákra hiszen attól még h õk éppenséggel nem jól sikerültek tudják h mi a szép:D ennyi

Lányok! Szerintetek mitől pasi egy pasi? Milyen a jó pasi? Mi tesz pasivá egy pasit?

Legjobb válasz: Udvarias-kinyitja a lányok elõtt az ajtót,nem káromkodik-csak ritkán esetleg-nem tiszteletlen,egyedi és különleges,nem akar menõzni elõttem,szeret és vigyáz rám,nem csal meg,tiszteletben tartja a kapcsolatunkat,nem bánt(lelkileg sem) és bármikor itt van velem ha szükségem van rá.Nem cipel egybõl az ágyába.Barátom ilyen.Úgy nevelték hogy tisztelje a lányokat és a nõket.2és fél év elteltével is kinyitja elõttem az ajtót,becsül,szeret,udvarias és kedves.Másra rá sem néz.Nekem õ a nagy betûs PASI,FÉRFI,ahogy tetszik.17/l

Udvarias-kinyitja a lányok elõtt az ajtót, nem káromkodik-csak ritkán esetleg-nem tiszteletlen, egyedi és különleges, nem akar menõzni elõttem, szeret és vigyáz rám, nem csal meg, tiszteletben tartja a kapcsolatunkat, nem bánt(lelkileg sem) és bármikor itt van velem ha szükségem van rá.Nem cipel egybõl az ágyába.Barátom ilyen.Úgy nevelték hogy tisztelje a lányokat és a nõket.2és fél év elteltével is kinyitja elõttem az ajtót, becsül, szeret, udvarias és kedves.Másra rá sem néz.Nekem õ a nagy betûs PASI, FÉRFI, ahogy tetszik.17/l
szerintem az, hogy önmagát adja, nem akar feltûnõsködni direkt, ápolt, igényes, és van stílusa (nem kell se gazdagság, se menõség ehhez):) ja és FÉRFIAS! a keskenys*ggû divatos fiúktól kiráz a hideg...
17/l Ez most a tökéletes papucs leírása!
Érdekes! Minden lány hasonlókat mond, de nekem nem ez a tapasztalatom! Hogy szerezz agadnak csajt a suliban: Mutass be óránn a tanárnak, és menyj ki, szard le mit akarnak a lányok, és ezt mond is el nekik, legyél bunkó (de nem idióta) a "szürke egereken" kívül ez mindenkinél bejön! És ez persze a késõbbiekben is így van! Tudod szaknyelven hogy hívják azt a srácot, aki mindig kinyitja a nõk elõtt az ajtót? PORTÁS!!! :D
Udvarias. Ez a legfõbb. aztán mellé legyen humoros, minden esetben fel tudjon vidítani a vicceivel. De ne poénkodjon állandóan, az illúzióromboló. Tisztelettudó legyen, ne menõsködjön, feltûnõsködjön. Legyen önálló és ne legyen papucs.
az igazi belevaló pasi, nem papucs ..
..az, hogy olyan ..pasi!
Sajnos semelyik lány nem vallja be, de a pénz az segít férfiasnak lenni ...:S
A kérdező hozzászólása: normálisan már...légyszíves!
igazad van, a többség tényleg a parasztokra hajt. de nekem nem kellene egyik sem, menjenek a büdös p*csába. 17:03 voltam.

A lányok tényleg ilyen pasikat keresnek? (bővebben lent)

"A tökéletes pasi nem bunkózik, nem iszik, nem dohányzik, nem k.-zik és NEM LÉTEZIK."

Legjobb válasz: "Ez lányok kedvelt kiírása a facebookon, de a valóságban pont nem az ilyen pasikat kedvelik," Drága! Ez csak egy kiírás,amit nem kell komolyan venni! Ha egy lány azt írja ki,hogy az álom pasi olyan Micimackó,akkor befested magad sárgára,és felveszel egy piros haspólót?

"Ez lányok kedvelt kiírása a facebookon, de a valóságban pont nem az ilyen pasikat kedvelik, " Drága! Ez csak egy kiírás, amit nem kell komolyan venni! Ha egy lány azt írja ki, hogy az álom pasi olyan Micimackó, akkor befested magad sárgára, és felveszel egy piros haspólót?
Hagyd már ezeket a mai csajokat.. szánalmasak.
Amúgy én szerintem, maga a nõ se tudja mi kell neki. Az ösztönös én-t irányítani nem lehet. Lényegében a nõnek egy DOMINÁNS FÉRFI kell. Itt a domináns nem azt jelenti, hogy izomagyú stb. Dominancia lényege, nem az uralkodás, hatalom vágy, hanem határozottság és irányító képesség. Tudjon pimasz és vicces lenni is egyben. Ne akadjon fel a tipikus nõi teszteken. stb.
Hidd el, az ilyeneket kedvelik, csak mivel szinte lehetetlen ilyet találni, marad a többi.
Szia! Szerintem a tökéletes pasi mindenkinek mást jelent. Az én párom dohányzik, ritkán, alkalmanként iszik, és tud bunkó lenni (bár nem velem). És igen is normális, nem az a "macho, izomagyú", aki úgy hódítja meg a nõket, hogy le sem szarja õket csak odaböfög valami bók-félét és rögtön a karjaiban hever minden nõ! (Mégis észrevettem :) ) A normális nõknek, normális férfi kell, aki a látszatra, a felszínes kapcsolatokra megy, azoknak kellenek a fent említett, példám szerinti pasik. :) (Szerintem.) 22/L
17 éves vagyok. Szeretem, ha egy pasiban meg van az "egészséges" bunkóság, mert én is tudok az lenni. Igyon, én is szoktam. Dohányozzon, nem érdekel. Lehetõleg mellettem ne kzzon.:D És ilyen létezik. :)
Ki irkálnak mindent ezek, de ha jön egy normális fiú le se sz*rják, úgy van ahogy írod, hogy észre se veszik a normálisakat, inkább az kell nekik, akik jól átverik õket.. aztán meg siránkoznak meg irkálják ki a szánalmas idézeteket. Le lehet pontozni ez miatt, de ez a szimpla valóság. Mielõtt még azt írnátok rám, hogy lelki szegény lennék elmondom, hogy van egy hosszan tartó kapcsolatom, ami elején gáz volt, mert a lány nem vett komolyan és kavargatott mással. Csak felnyitottam picit a szemeit és rájött, hogy itt van elõtte a tökéletes fiú. Nem vagyok tökéletes szerintem, egoista sem, de barátnõmnek megtudom azt adni amire szüksége van és tudom õt szívbõl szeretni annak ellenére is, hogy többször hibázott. Az a baj, hogy sok lány ezt nem veszi észre pedig tényleg nagyon sok rendes fiú van. Egyébként mindenkinek más a tökéletes fiú én cigiztem, de barátnõm miatt letettem. Bunkó meg soha életembe nem voltam, kivéve azokkal akik megérdemelték. Én így gondolom.
A mostani barátom: szokott inni (persze nem egy alkoholista, de néha...bulikban), cigizik, nagyon bunkó tud lenni (akiket nem szeret azokkal) néha nekem is mond hülye megjegyzéseket, de csak viccbõl...csak sajnos sértõdékeny vagyok :D de imádok kibékülni vele..:) . aztán.. a k.-zik az mit jelent? xd mert most így nem esik le.. :D mégis nagyon nagyon szeretem õt! :)

Méghogy nincsenek a lányoknak nagy igényei a pasikkal kapcsolatban? Dehogynem.

Legjobb válasz: Ez pasikra is ugyanúgy igaz, elég sok pasit nem érdekel, ha egy lány foglalt. Egy barátnõm házas és van egy pici lányuk is, mégis nem egyszer próbálták elcsábítani, senkit nem érdekelt, hogy férje van meg gyereke. Szerintem kettõn áll a vásár.

Ez pasikra is ugyanúgy igaz, elég sok pasit nem érdekel, ha egy lány foglalt. Egy barátnõm házas és van egy pici lányuk is, mégis nem egyszer próbálták elcsábítani, senkit nem érdekelt, hogy férje van meg gyereke. Szerintem kettõn áll a vásár.
Még nem unjátok ezeket a kérdéseket? Már csaknem olyan gyakorikká váltak mint a f*szméregetõsek.
Kissé szánalmasak már ezek a kérdések...
teljesen eggyet értek.. Én magam tipikus , , szépfiú" szerepben egyszerûen nem bírom felfogni, hogy némelyik lány mennyire idiótának gondolja az embert. Ott vagyok kapcsolatban de õ nyomul és nyomul.. A másik ami nem zavar de elégé szánalmas dolog az az, hogy ha egyszer tegyük fel: ott van dobtam a csajom miattuk akkor ember.. nincs meg az az alap logika nálatok hogy ha átbasztam elõzõ barátnõmet akkor téged miért ne basználak át drága?:) deh engen ez nem izgat szeretek némelyik ribanc érzéseivel szórakozni^^
Nem, de a fejedben fog motoszkálni, hogy mit írogathat a hül*yeliba, miért írogat, és hidd el egy idõ után ha nem képes felfogni, hogy nem téged fog a legjobban idegesíteni, és akár a szemét is kikaparnád, vagy meg tépnéd...azon kívül, hogy jól esne, mennyi csajnak bejön a pasid és nyomulnának rá, hát persze, hogy nem lennél féltékeny, ne mond már:D
de kár is ezt ragozni, a lényeget leírtam már... vannak akik tiszteletben tartják mások kapcsolatát, és vannak akik nem és sajnos õk vannak többen... ennyi
Nem olvastam el más választ, lehet valaki írt hasonlót: Én egyet értek veled, pedig lány vagyok. Nem jövök ki jól a lányokkal, pont ezért. Kicsit h.ülye érzés , hogy azt kell figyelnem, hogy õ vajon rendes, vagy azért hátba szúr majd ha úgy alakul? Fiúk azok mások... Lehet van 1-2 aki ugyanúgy rányomul a más nõjére, de az nyíltan teszi, pofátlanul. Nem olyan irdatlan sunyi módon, mint ahogy az a sok nõ. Én nem kezdek foglalt pasival. Nem azért, mert nem lehetne kiütni a nyeregbõl, vagy mittudomén. Egyszerûen idõpocsékolásnak tartom foglalt srácra pazarolni az energiát. És ezt azóta így érzem, amióta érdekelnek a fiúk... Ha foglalt, akkor nem kell. 20L
Biztos az lennék, de nem paranoid módon. Fõleg ha már régóta vagyunk együtt.
Kedves Kérdezõ! Nem olvastam végig az összes kommentet, csak egy párat, így elnézést, ha már elhangzott, de neked jelenleg van párod? Egyébként ez egy nagyon érdekes kérdés. Valahogy igazából így van ez, minden ember önzõ és minden ember magának akar jót. Vagy kimondja, vagy nem, de aszerint cselekszik, ami így vagy úgy, de számára jó érzés. És igen, ha valakinek megtetszik egy foglalt ember, az elõbb-utóbb kapcsolatba kerül vele. Nem muszáj neked egybõl konkrétan letámadni ahhoz a másikat, hogy rányomulj, elég, ha kicsit figyelmesebb vagy vele, lényegében már az is egyfajta pozitív megkülönböztetésnek vehetõ. Személy szerint egy 22 éves lány vagyok, sosem voltam versengõ típus, egész egyszerûen nem pocsékolok annyi energiát arra, hogy valaki az enyém legyen, hogy versenyezzek. Mégis rengetegszer akarták "lenyúlni" a barátaimat, de nem csináltam belõle nagy ügyet. Engem is akartak már "lenyúlni". Nem tartom tisztességes dolognak, attól függetlenül benne van a játszmában. Ettõl nem kell "alkoholistává válnia egyes férfiaknak", ezt nagyon gyorsan felejtsük el. Ez egy undorító dolog mindkét fél részérõl, de ne csináljunk belõle nemi kérdést. Ráadásul az alkoholizmust annyi mindennel szokták magyarázni... röhögnöm kell, hogy "emiatt meg amiatt kezdett el inni". Gyenge jellemû emberek futnak bele ilyesmibe. Na de a lényeg. A férfiakban és a nõkben is benne van ez a versengés, és ahogyan az egyik kommentelõ is említette, valamiért tényleg vonzóbb tud lenni, aki már foglalt, azért 1-2 mosolyért nem kell leharapni a fejét, ha meg a párunk vevõ rá, akkor a párunk a hibás. Az se mindegy, mennyire próbálkoznak be nála, van egy határ, amit még nem feltétlenül kell megszólni.
A kérdező hozzászólása: , , és vannak akik nem és õk vannak többen" Ez pontosan így igaz.
szerintem ezt most ne keverjük ide, mert csak olaj lesz a tûzre:)
De ha virágzóképes a kapcsolat akkor mirõl beszélünk? Vagy a másik csaj lesz a hibás ha mégsem. Ja igen akkor a pasik jönnek azzal, hogy a farkam önálló életre kelt. Persze még pisztollyal kényszerítették is, hogy megdugjon mást.
A kérdező hozzászólása: Látom te nem hiszel a Bibliában, az a te dolgod! Én hiszek benne, ez meg az én dolgom. A Biblia pedig nem a nõket álíltja be bûnösnek, de bizony sokszor a nõk hozták a pusztulást egyes népekre. A nõk képesek háborúkat kirobbantani, mert apasik beszik amiket a nõk mondanak és a nõk ezáltal manipulálják a pasikat.
hidd el, hogy megtudja mérgezni a kapcsolatot...akár mekkora a bizalom is
Ha valakivel egy párkapcsolatban vagyok, abban feltétel nélkül megbízok. Hiába akarja elcsábítani tudom, hogy hûséges marad. Egyébként meg egy kicsit jó érzés is, hogy nem csak én találom vonzónak.
"Viszont ha a kapcsolat nem életképes" drága cicám, ezt nem te döntöd el...:)
A kérdező hozzászólása: 70%-os! Én nem bomló félben lévõ kapcsolatra értettem az egészet, hanem virágzó kapcsolatra. Meg egyébként is ha jól megy a kapcsolat, akkor a pasi is boldogabb, kirajzolódik az rcára, ergo jobban vonzódnak hozzá a csajok. Ha nem megy jól, akkor sok férfi letört, látszik az arcán, jün ebbõl a konzekvencia, hogy annyira nem vonzó a legtöbb nõ számára. Elõbb ezt fogd fel léygszves. Én életerõs kapcsolat irriverzibilis felbontására gondoltam a kérdés megfogalmazásakor.
És elértünk Évához. Igazából gondolhattam volna, hogy keresztény vagy. Ugye tudod, hogy az csak egy mese (tanítás, teremtésmítosz) ami az adott kultúra magyarázatául szolgált a világ keletkezésére? Egyébként a Biblia a nõket mindig is bûnösnek próbálta beállítani.
Nekem 8. Lehet naiv vagyok, de én még bízok benne, hogy nem. Majd akkor pofára esek és kész.
A kérdező hozzászólása: Igen alakul egy párkapcsolatom. De én nem bírom a haugságot. Ha valaki, akár a csajom, akár barát(kivéve családtag)engem egyszer is átejt, és minden szálat elvágok tõle. Ilyen vagyok nem bíroma gerinvtelenséget, az álszentséget pedig végképp nem, .
Mégis mit vártál kérdezõ? Tökéletes lányokat? Manapság a szép és belsõleg is értékes csajok nagyon kevesen vannak. Javaslom hogy olvasd el Csernustól a Nõ-t. Azt hiszem ott mondja el hogy a nõk mennyire manipulatívak a férfiakkal szemben és hogy ezt az anyjuktól és kortársaiktól tanulják. Attól hogy felháborodsz haver nem lesz jobb... Nem tudod megváltoztatni õket de elõnyödre fordíthatod, rajtad áll. Ha már itt tartunk mi férfiak meg fizikálisan próbálunk érvényesülni(nõverések) persze nem mindegyikünk. Tégy úgy mint a kérdésben a csajok. Ne érd meg a selejttel(kb 60%) de ne tedd a mennyekig a lécet és mindig figyelj oda a manipulálásra mert az mindegyiknek nagyon megy. Tudod a kamusírások...Téged okol azért amit õ b*szott el meg hasonlók. Ezek csak a lájtibbak.
A nyomulás ízléstelen, bármilyen nemrõl is van szó. Azt azért hozzá kell tenni, hogy egy jól mûködõ kapcsolatba nem lehet belemászni, mert nem hagyják. Ellenben volt már olyan, hogy foglalt srác hajtott rám, és még õ volt megsértõdve, mikor mondtam, hogy inkább foglalkozzon párjával.
Ma 03:13-nak Nem a rendszerrel van a baj?? Szerinted ami a mai tinik erkölcsi nevelése címén megy (vagy nem) az rendben van? Ennyi buta agymosott és irányított embert még nem láttam mint az utóbbi években. 34 vagyok tehát nem tegnap érkeztem a létbe. Nem hiszem hogy a TV rossz, személy szerint rengeteget tanultam belõle, de ahhoz szûrõ kellett. Meg szülõk akik teszik amit egy szülõnek kell, és volt tekintélyük. A tanároknak dettó. Emlékszem mi még középsuliban is féltünk a matektanártól, fel sem merült bennünk hogy ellentmondjunk, nemhogy megüssük. Szóval a kérdés:"Ha valaki meg van gyõzõdve róla hogy egyedül õ normális, az hülye?" 34 ffi
Csak félig igaz. Külsõre valóban nagy igényeik vannak, belsõre viszont egyáltalán nincsenek igényeik :)
Kérdezõ, engem is felháborít az a sok [email protected]ág amit abban a kérdésben összehordanak. Minden gerincel rendelkezõ emberi lényt felháborít. De minek foglalkozol vele??? A másik... Kergesség csak az ideált. Többség úgy sem fogja megtalálni és ráeszmél, hogy hülyeség volt. Az ember szeme elõbb utóbb felnyílik... De hozzátenném, hogy ezt egy adott nemre rávetíteni, elég korlátolt agyra vall. Mikor ovlastam a bibliás kommented, kiült az arcomra a nagy pirosbetûs BANNED felirat... Egy korlátolt agyú soviniszta marha vagy. Plusz elég gyenge jellem, ha ilyenekben hiszel... A vallás nem csinál semmi mást, csak megfoghatatlan lelki megnyugvást ad azoknak akiknek szükségük van rá. Akár az alkohol... Osztod a macsókat, a gazdagokat meg a társait, de most komolyan. Te kivagy? :D Tudod az esetek többségében nem a rendszerrel van a baj, hanem a felhasználóval... Én is, mint ahogy mindenki más is, kívánatos partnert szeretne. De ha én nem vagyok az, akkor azért az ellenkezõ nem a köcsög?... Legalább nyomorult ne legyél... 21F
Senki sem mondta, hogy nincsenek igényeik a pasikkal szemben. Túl sok van... kevés a nõ, aki elfogad úgy, ahogy vagy!
A kérdező hozzászólása: Márpedig én ott abban nemsok lbeszélõ kommentet láttam, hanem sok felbújtót, hogy szerezd meg magadnak a pasast! Azért ugrott ma is egymásnak két tábor:) .
Nem is errõl van, szó, hogy szóba állnak meg stb... ha nem ha rányomul, és mások még biztatják, is, hogy vegye el, na az, elég ízléstelen dolog:)
Ez pontosan így van. De azért 2 foglalt emberre nyomulás között is van különbség. Nem mindegy, hogy éppen bevonszolom a wc-be és rávetem magam, vagy csak megszólítom és normálisan elbeszélgetek, hátha érdeklem címszóval csinálom. Ezért nem értek egyet azzal, hogy ez egybõl gerinctelen dolog lenne. Az "áldozat" is hibás, ha vevõ rá, ráadásul hidd el, annak tudatában mondom, hogy az én exemmel az 1. verzió történt meg... Nem esett jól, de csöppet sem zavart volna, ha mondjuk az a lány csak kultúráltan elkezd vele beszélgetni, és mondjuk az exem akkor lepattintja, mert "megpróbálta", de azért az 1. verzió már egyértelmûen mutatja, hogy r*banc az illetõ, már elnézést a kifejezésért...
A kérdező hozzászólása: Hát igen a nyílt haugságokat én sem bírom. Mondja a csaj egy fiúnak, hogy nem vagy csúnya, de aztán a barátnõi között kiröhögik az illetõt, hogy pfújj de nyomi, bottal sem stb. Csak mert itt sok ilyen sztoriról hallottam már a kommentek alapján, és én is tapasztaltam már ilyet,
nagyon finom az ebéd :D
azért hazugság és hazugság közt is van különbség, senki sem szereti ha hazudnak neki, de van amit el lehet nézni, pl de jól nézel ki, nem nem vagy kövér, én is szeretlek...:D:D
Találkoztál már olyan emberrel, aki sosem hazudott/füllentett neked? Egész egyszerûen nem létezik. És ha most sorra vennéd azokat az embereket, akiket ismersz és közelebbi kapcsolatban vagy velük, nagyon meglepõdnél azon, hogy közülük ki makulátlan ilyen szempontból. Szerintem egyik se.
jöjjenek össze, ha már a másik kapcsolatot, lezárta a másik fél így tisztességes mindenkivel addig meg tessék várni, nem állatok vagyunk. kíváncsi lennék azoknak a lányoknak a képére akik itt hõzöngenek, hogy akkor milyen fejet vágnának, ha az õ párjukat akarnák, elcsábítani...az éremnek mindig 2 oldala van, tessék légyszíves gondolkozni :)
Nem vagy nõgyûlölõ, de megvernél egy nõt, ha rádnyomul, és szerinted menthetetlenek... Miért látok én ebben ellentmondást, nem is tudom :D
Ha nagyon akarnám be tudnám bizonyítani de nem áll érdekemben. Meg nemértem mit vagy rajta felháborodva, hogyha ilyenek a nõk. Ha majd neked lesz kapcsolatod, és rádnyomul valaki elhajtod, és pont.
A kérdező hozzászólása: Utolsó elmehetnél innen máshová a ne általánosíts szövegddel, mert már mindannyian nagyon unjuk ezt. Mindig beírod ide hogy ne általánosíts. Ha volna egy mogyorónyi kis agysejted, akkor láthatnád, hogy azt írtam, hogy sok lány ilyen. szval nem mindegyik. De mivel nincs mogyorónyi agyacskád sem, így csak anynit tudsz ide meg mindegyikhez írni, hogy ne általánosíts.
Egy nõgyûlölõ barom vagy. Ne is csodáld nincs barátnõd. Általánosítasz és minden téged ért rossz dolgot próbálsz másra hárítani, hogy ne keljen szembenézni a problémáiddal. Ismerek egy hozzád hasonló fiút. Mindig másokat okol a hibái miatt. Szánalmas, unalmas, idegesítõ, a hátam közepére se kívánom.
Azért ne általánosíts..
A kérdező hozzászólása: Teljesen mindegy hogy férfi írta e azt vagy sem, úgysem tudod bebizonyítani, hogy férfi írta, mert nincs mellette kép. De az igaz, hogy ettõl függetlenül is ilyenek a lányok nagy része.
A kérdező hozzászólása: Persze pasiból is van ilyen, mégpedig a macsók. Az átlag fiúk ha magamból indulok ki, õk nem ilyenek legalábbis a legtöbb nem ilyen. De mivel nektek az átlag pasi a macsó pasi, aki ez alatt van az nem is ember nektek, így szerintetek minden pasi mászik rá más nõjére. Ez inkább a lányoknál van így, akik mind mind magukat kishercegnõnek képzelik és rástartolnak a gazdag vagy kapcsolatban, házasságban élõ férfiakra. A nõk akik ilyenek többen vannak, mert elszaladt alattuk a ló. Persze a lányok megint vérszemet kapnak és kioktatnak mint mindig, de most már tudom legalább hogy mi az igazság. Az hogy majdnem mind álszent.
Kedves Kérdezõ, a szavaidból igencsak azt veszem ki, hogy nem volt még sikered a másik nemnél..
Azt azért ne mondanám, hogy nincs értelme :) Én is megtaláltam, és foglalt volt, de mostmár azért foglalt, mert az én párom :D Ezt én írtam, és 1. nem lány vagyok, hanem férfi 2. nem vettem el a párjától, mert mikor megismertem már szétesõben volt a kapcsolata, amirõl én még akkor nem tudtam... és miután önként elhagyta a párját azután alakultak ki a dolgok Most megnyugodtál egy kicsit? Ha nem akkor igyál meg egy felest!
A kérdező hozzászólása: Azt bírom , sõt megsúgom nektek, mikor ide valaki feltesz egy kérdést, hogy szerintetek rányomuljak-e errea nõs pasira, akkor jön 20 lány habzó szájjal, hogy ne tedd, nem ekölcsös nem szabad. De mikor ezek a kis hárpiák egymás között vannak, és nem így irányul a kérdés, hogy a szépet kell adni, akkor mindegyikbõl kibújik a kisördög és felbújtóvá válik, hogy vedd el a pasit a tied lesz, ez a te jutalmad mert megérdelmed! Ebbõl látszik, hogy a nõk nagy része egy hazug és mindig azt mondják itt ami a legszebben hangzik, de teljesen máshogy gondolják, mikor a dolog élesben megy. Ezért vagyok lelkileg romban a mai lányok viselkedése miatt. Szerintem jogosan, de majd jönnek a lányok és kioktatnak, hogy ez nem úgy van stb. Értelmes logiákval átgondolva, úgy érzem ez így van! A töbi csak mentegetõzés.
"Nem lehetsz tekintettel a kapcsolatára, mert akkor örökre egyedül maradsz, a normális pasik ugyanis mind foglaltak." Ne érdekeljenek más emberek, te a vagy a legfontosabb - szép a világ Kíváncsi lennék, hogy szerinte ki a normális pasi?
A kérdező hozzászólása: , , sztem csak azért ne érd bekevesebbel, mert egyszer nem sikerült.... " ez meg a másik ami engen nagyon felcsap. Hogy akkor is kered a csúcspasit, a macsó megcsalósat ha eddig nem sikerült és mindegyik megcsalt. De nem idegesítem magam tovább.
A pasikat nehezen lehet felülmúlni... -.-
A kérdező hozzászólása: , , Ha nem csak a szeme meg a haja színén érted, hogy az álompasi, hanem jól érzed magad vele, akkor nyomulj rá. De ha barátnõje van, csak szépen lassan." , , Azt azért ne mondanám, hogy nincs értelme :) Én is megtaláltam, és foglalt volt, de mostmár azért foglalt, mert az én párom :D" Nem igaz, hogy ennyi gonosz vipera lány van ezen a Földön. De majd ki leszek oktatva, hogy én vagyok a rossz mert beleavatkozok és ellenzem az olyat, hogy valaki elvegye másnak a párját.
A kérdező hozzászólása: Na de már nem írok ide ide ilyeneket, mert akkor lebannolnak, azt meg nagyon nem szeretném egy ilyen kérdés miatt. Ez csak egy kis megvilágítás lett volna, hogy ne nagyon higgyünk a lányoknak, mert teszik a szépet és a jót a TÖBBSÉG, de közben mást gondolnak és cselekednek.
A kérdező hozzászólása: Én nem elhajtanám azt, hanem porig verném.
De az attól is függ miért akarja "elszedni" a pasit. Mondjuk ha csak pusztán testi vágyról lenne szó és az a párocska tényleg jól megvan de a 3. tovább erõlködik igazad van. Viszont ha a kapcsolat nem életképes és a fiú és a másik lány között megvan a vonzalom, vagy már szerelem, akkor miért ne jöhetnének össze?
A kérdező hozzászólása: Így igaz kedves kovacsolas! Én is tapasztaltam, hallottam ezt már, hogy ilyenkor más feromonkat bocsát ki a férfi, meg rajta van az arcán az elégedettség, és ilyenkor a csajok potenciális célpontnak tekintik. Mert látják, hogy tudhat valamit ha jó és szép barátnõje van. Ilyenkor meg felvetõdik bennük, hogy mi lenne ha az enyém lenne? És ilyenkor tûzön vizen kresztül nyomulnak rá. Sok pasit meg nem az agya hanem a farka vezérli és enged a csábító nõnek. De az gazság az egészbõl az, hogy igazából a nõ a bûnös, õ vitte bûnbe Ádámot.
A kérdező hozzászólása: Ahogy kedves 01:51 es is írta, a nõgyûlölõ az veri a nõket vagy alázza. Én egyiket sem teszem, csak magamban mérgelõdök, én nem bántok senki, csak azt aki rányomulna a barátnõmre. Az meg, hogy én ezt tapasztaltam, meg ezt olvastam abban a kérdésben, az ne jelentse már egyenes ágopn azt, hogy én nõgyûéölõ vagyok ok? Csak hangot adtam a jogos nem megelégedettségemnek, azzal kapcsolatban, hogy még felbújtáka 18 éves lányt arra, hogy vegye el nyugodtan a pasit a barinõjétõl. De úgy néz ki, hogy én maradok kakában hogy ez nem tetszett nekem, mert a kommentelõk kb 90%-a szerint ez tök természetes. Ez olyan mint kmenni az utcára és odamenni a nõs csávóhoz a csaj jelenlétében és flörtölni vele. Ez szerintetek a tök természetes. Nekem nem, de úgy néz ki ezzel a véleményemmel, egy két másik kommentelõvel együtt de egyedül maradunk.
alapvetõen a csajok, úgy mûködnek, nem én találtam ki, így megy ez már régóta, hogy azzal a hímmel pasival, akarnak összejönni, aki sikeres, mondjuk a lányok körében ergo, ha van bnõje, tudhat valamit, ez belétek van kódolva, de a kultúra, és az erkölcs, ezt eltudja nyomni, de vannak akik ösztönlények, sajnos elég sokan és õk ezt nem tudják tiszteletben tartani...velem is mindig akkor kezdtek el a csajok foglalkozni, amikor volt nõm, addig nem érdekeltem õket igazán, amikor bejött egy csaj, hoppá, 2-3 csajt is le kellet ráznom... és ez nem egyszer hanem mindig, ez megint csak kémia, vagy biológia, egy pasi aki aktív szexuális életet él, teljesen más feromonokat termel, és ez miatt sokkal vonzóbbá teszik a nõknél...
Egyik nemet sem állt szándékomban menteni. Neked meg további jó nõgyûlölést!
Igaz is akinek problémája van a mai nõk (nagy részének) a viselkedésével, vagy hangot ad bizonyos tapasztalaton alapuló véleményének akkor az általánosit és nõgyûlölö. Nõgyûlölö: állatnak vagy még annak sem (tárgynak) tekinti a gyengébbik nemet, ahol tudja megalázza, esetleg veri stb.
A kérdező hozzászólása: Én férfi létemre mindig azt mondom amit cselekedni fogok. Lehet van olyan aki nem ilyen, de kevesebben mint a nõknél.
Menthetetlenek? Hát akkor próbálkozz a saját nemednél.
Az meg szerencsére mindenkit hidegen hagy.
A kérdező hozzászólása: Namegjöttek a vércsék ahogy sejtettem. Majd õk megmentik a díszes nõi nemet. Az én szememben viszont menthetetlenek.
"Ne nagyon higgyünk a lányoknak, mert teszik a szépet és a jót a TÖBBSÉG, de közben mást gondolnak és cselekednek" Ez ugyanígy igaz a férfiakra is. Férfi létemre mondom ezt.
Én most írtam elõször ezt h. ne általánosíts, de ha nem így lenne, akkor is ez olyan oldal, ahol az emberek elmondhatják amit gondolnak stb. Nem értem miért kaptad így fel ezen a vizet. Relax öcsi. xD
1x írtam le, hogy általánosítasz. De nyilván tudhatnád, hisz neked van mogyorónyi agyacskád, amit a gatyádban hordasz. A kérdésedet akkor írhattad volna úgy is, hogy: Csak hozzám hasonló szerencsétlen lúzerek írjanak, hogy együtt bíráskodjunk a sok hülye k*rva felett.
teljesen igazad van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!