Találatok a következő kifejezésre: A lány mikor tüzel És (5 db)

A lány höröcsög mikor tüzel? És a fiú?

Legjobb válasz: Az változó minden hörcsögnél h mikor tüzel, de ált. 4 napig tart ez az idõ... De a fiú hörcsögök nem tüzelnek, csak a nõstények, mint szinte minden állatnál... remélem vmennyit azért tudtam segíteni...:)

Az változó minden hörcsögnél h mikor tüzel, de ált. 4 napig tart ez az idõ... De a fiú hörcsögök nem tüzelnek, csak a nõstények, mint szinte minden állatnál... remélem vmennyit azért tudtam segíteni...:)

Van egy fiú és egy lány perzsa cicám. A fiú kb. fél éve van nálunk. A lány 3 éve. Most tüzel a lány cica, de a fiú rá se néz. Találkozott valaki ilyen problémával? Mit lehet kezdeni a fiúval?

Legjobb válasz: nálam is ugyanez volt a szitu - a fiú nem tudta még, mit kell kezdeni a lánymacsekkal, csak pislogott, hogy mi baja van, az meg szegény forgott elõtte a földön, tartotta neki a hátsóját, könyörgött, de semmi :D nyugi, elõbb utóbb rájön :D, nálunk kb a harmadik tüzelési periódusnál jött rá, aztán gyorsan összehozták a kismacskákat :P

nálam is ugyanez volt a szitu - a fiú nem tudta még, mit kell kezdeni a lánymacsekkal, csak pislogott, hogy mi baja van, az meg szegény forgott elõtte a földön, tartotta neki a hátsóját, könyörgött, de semmi :D nyugi, elõbb utóbb rájön :D, nálunk kb a harmadik tüzelési periódusnál jött rá, aztán gyorsan összehozták a kismacskákat :P
Mennyi idõs a fiú cica? Lehet, hogy még nem ivarérett. Kb. 1 éves kora kürül ivarérett egy fiú cica.

Nagy bajban vagyok! Mikor tüzelnek először a lány kutyák? Miénk 7 hónapos és alul nyalja magát ez a tüzelés jele? Ma rámászott egy kan kutya kb 2 percet volt rajta . Lehet terhes?

Legjobb válasz: Bármikor tüzelhet már. És hagytad hogy a kutyádon 2 percig rajta legyen egy szukakutya?????? jó gazdi vagy te hallod. Mi kutyánk 6 hónapos, de ha rámászik akár fiú akár lánykutya egy "rugjuk" le róla. És ez is akkor van amikor kutyaoviba vagyunk és játék van.

Bármikor tüzelhet már. És hagytad hogy a kutyádon 2 percig rajta legyen egy szukakutya?????? jó gazdi vagy te hallod. Mi kutyánk 6 hónapos, de ha rámászik akár fiú akár lánykutya egy "rugjuk" le róla. És ez is akkor van amikor kutyaoviba vagyunk és játék van.
*egy=egybõl
hát pontosan az nincs kitalálva hogy mikor tüzelnek a kutyák de ha rajtavolt a másik kutya 2 percig akkor lehet már terhes. és amúgy bocsi de tényleg felelõtlenség volt rajtahagyni a másik kutyát. az én kutyámat ivartalanítottuk. szerintem tegyed te is ezt.
Nem hiszem, hogy vemhes lenne, de valószínûleg tüzel. Ivartalaníttassátok, ha nem akartok tõle kölyköket, különben ha most vemhesül, az veszélyezteti a kutya egészségét.
A kérdező hozzászólása: Játszottak, az én kutyám félt és egyszer betámadta a kan kutya egybõl szedtem leróla nem tudom mennyi idõt volt rajta.Nem tudom, hogy számít, hogy a kutyám farka teljesen bevolt húzva maga alá
Kölyköket semmiképp ne akarjatok tõle. Vigyétek dokihoz. Ha most vemhesül, akkor az egészsége szempontjából csak az azonnali ivartalanítás jó. Meg egyébként is.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok felelõtlen gazdi!Két év alatt négy kutyám pusztult el egyik sem volt még két éves sem.A pénzt nem sajnáltuk gyógyítottuk , de hiába 1.500.000Ft-t költöttünk rájuk.Most van egy tacsim ivartalanítva van utána jött a pincsi keverék kutya, de kifogytunk a pénzbõlés olyan apró hogy még altatni sem merem.Mindegyik mentett kutyus.
Ha be volt húzva teljesen a kutyád farka, akkor nem vemhes, mert egyszerûen a kan nem tudott betalálni neki. Ha két kutya párzik, az egyértelmûen látszik. Ha csak áll a hátán és hágó mozdulatokat tesz, attól az még nem párzás. A nõsténynek félre kell csapnia a farkát, a kan kutya nemiszerve pedig "kibújik", megdagad, maga alá fogja a szukát, beilleszti, stb. Ezenkívül a tüzelés vérzéssel kezdõdik, és a vérzés csökkente után, a 9-12. nap környékén engedi magához a kant. Csöndes tüzelésnél elõfordul, hogy nem tapasztal a gazdi vérzést. Szerintem is ivartalanítsd a kutyusod, amint lehetõséged adódik rá.
mentett kutyára meg pláne vigyázni kell, vegyél egy tüzelõ bugyit neki és abban sétáltasd! na hagyd, hogy kölykei legynek! agyébként hosszú távon akkor is az ivartalanítás a megoldás, tehát keress egy jó dokit, annak nem probléma, ha pici a kutya(egyébként már bocs de egy kisebb pincsi sem pici annyira..)

Frissen ivartalanított (első alkalommal tüzelő) lány cicám a műtét óta bevadult, és-ami eddig soha nem fordult elő-folyamatosan párzásra ingerli fiú cicánkat. A műtét után ilyen előfordulhat? Mi lehet az oka és elmúlik vajon?

Teljesen tanácstalan vagyok,10 hónapos lány cicám tegnapelőtt tüzelt életében először, és mivel kijáró cica és van egy fiú testvére, gyorsan megszerveztem mára az ivartalanítást, ami gond nélkül megtörtént. A műtét után egyáltalán nincs rosszul, sőt, ugrándozik és úgy tűnik semmi nem változott: percenként pucsítva ingerli a kandúrt, akinek több se kell, már többször rámászott azóta (pedig magától nem kezdeményezett volna, ahogy láttam), úgy kellett szétválasztani őket. A kandúr ivartalanítását jövő hétre tervezem, de el vagyok keseredve, azt hittem, egy ilyen műtét után átállnak a lányok, nemhogy még jobban bevadulnak. Nem értem a viselkedését. Ennek mi lehet az oka? El fog múlni? Ha "kipakolták", mi idézheti ezt elő? Azért aggódom, mert szeretném megkímélni az idegen kandúroktól, betegségektől, nem csak a vemhességtől. Hiába testvérek, és aludtak mindig összebújva, sajnos úgy néz ki, mostantól külön kell zárnom őket. Az állatorvos ilyenről említést sem tett.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Hogyan gondolod hogy órák alatt megváltozik a hormonháztartás? Pont a kezdõ változás miatt vadult be.

Hogyan gondolod hogy órák alatt megváltozik a hormonháztartás? Pont a kezdõ változás miatt vadult be.
Ivarzás alatt nem nagyon szoktak ivartalanítani, fura hogy a doki bevállalta, de mindegy végül is. Teljesen normális a cica viselkedése, ugyanis a mûtéttel csak a hormonokat termelõ ivarszerveket távolítják el, de a már kibocsátott hormonoknak idõ kell, míg teljesen kiürülnek a szervezetbõl. Ez akár 3 hónapba is beletelhet, de ha még ennyi idõ után is a tüzelés tüneteit produkálj a cica, elképzelhetõ, hogy nem sikerült tökéletesen elvégezni a mûtétet, vagy egészségügyi probléma is állhat háttérben. Úgyhogy ne aggódj, vigyázz a cicára, nehogy a nagy virgonckodásban baj legyen a sebével! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, igen, én is a ki nem ürült hormonokra tippeltem, jobb híján, bár abszolút nem vagyok rutinos macskás, és nem nagyon kaptam a dokitól felvilágosítást errõl.A mai nap, úgy látszik nagyon felõrölte a józan gondolkodásom, mert reggel 8-tól du. 5ig bent tartották.Reménykedem, a cica érdekében, hogy elmúlik hamarosan.Annyira sajnáltam szegényt(mindkettõjüket), és tényleg féltem, mert önmagában is elég tortúra egy ilyen mûtét.Azóta egyébként kidõlt már a cicó, már amennyire lehetséges a pihenés a mûanyag gallérban:)

Általában mikor, és milyen sűrűn tüzelnek a Labrador lányok?

Van egy 4 éves Ladradorunk, eddig sosem figyeltük de mostmár szeretnénk neki kiskutyákat. Február-március táján tüzelnek? Jövő tavaszi, nyár eleji kiskutyákat szeretnénk ha lehetséges. Labradorosok, a ti kutyusotokkal hogy van ez?

Legjobb válasz: Nincs ilyen idõszak, mindegyik máskor tüzel, de általában fél évente szoktak. Csak ti tudjátok megállapítani, hogy mikor tüzel, úgy hogy nézitek. Különben nem ajánlom a kölyköket, nagyon nehéz gazdit találni akár 10-12 kutyának...nem mellesleg mindegyiket chippel, 2 oltással illik minimum adni, ami nem kis összeg 10 kutyánál. Jól meg kell gondolni ezt, én ezért is nem kiskutyázom.

Nincs ilyen idõszak, mindegyik máskor tüzel, de általában fél évente szoktak. Csak ti tudjátok megállapítani, hogy mikor tüzel, úgy hogy nézitek. Különben nem ajánlom a kölyköket, nagyon nehéz gazdit találni akár 10-12 kutyának...nem mellesleg mindegyiket chippel, 2 oltással illik minimum adni, ami nem kis összeg 10 kutyánál. Jól meg kell gondolni ezt, én ezért is nem kiskutyázom.
A 6-os válaszban leírtam a sztorimat, szerintem tanulságos.
Igen, törvényben van szabályozva a dolog. Nem mellesleg ha van egy jóakaród, akkor simán felnyomhat a NAV-nál mert ugye adóznod kellene a kutyák árából, de mivel számlát sem fogsz adni, így adózni sem tudsz. Viszont nagyon rászállt a NAV a kutyaárusokra.
Egyéntõl függõ a dolog. De általában évente 2-3 alkalommal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!