Találatok a következő kifejezésre: A lány mikor (13329 db)

Fiúk ti mit szerettek az ágyban. Miket csináljon a lány? Mikor jó egy lány és mikor rossz benne?

Legjobb válasz: Legyen minél aktívabb, közremûködõbb, gátlástalan. Nekem ez jön be. Persze nem baj ha vannak ötletei.:-)

Legyen minél aktívabb, közremûködõbb, gátlástalan. Nekem ez jön be. Persze nem baj ha vannak ötletei.:-)
Legyen kreatív, és õ irányítson...dugjon meg! (+ ha sokat szopik jó)
milyen rokoni kapcsolatban vagy a lánnyal??
Ha a lány szabad akaratából van nálad, az apja csak üres szavakkal fenyegetõzik. Ha a lányt befenyíti, hogy mondja azt, hogy nem volt szabad akaratából nálad, az megeshet és ciki. Ha a lány elmúlt 18, a lány egyedül dönthet arról, hogy hol akar élni, nem kell félnie az apjától. A családon belüli erõszak és az alkoholizmus két különbözõ probléma, elkülönítve kell kezelni. Mindenféle szerek használata fokozhatja az erõszakot, de nem okozhatja a az erõszakot. A kapcsolaton belüli erõszakkal oka az, hogy a bántalmazónak hatalom gyakorlási és irányítási vágyai vannak az áldozata felett. Ha a családon belüli erõszak is fennáll, akkor a gyereket gyám alá is helyezhetik, ha nincs más gondviselõje. Mindenesetre itt nézz szét: http://www.nane.hu Akár kérj tõlük tanácsot, biztos jobban értenek hozzá, mint én.
A kérdező hozzászólása: a lánnyal semmi rokoni kapcsolatban nem vagyok.És még csak 16 éves.Verni nem veri a lányt de márt alkalom volt rá
Csak fenyegetõzik, hatalmat akar, és hogy féljél tõle. Lány szabad akaratából van ott, akkor ne lehet semmi bajod szerintem. De jobban járnál, ha a helyzet tisztázása véget megkérdeznél egy értelmes ügyvédet.
Hát nálam valaminek a kezdetét.
Azt gondolom hogy még miért nem vagyunk együtt. Ha már 7 éve van ez így akkor elég erõs az egymás iránti érzés. Nálam a csók érzéseket mutat meg.
Azt hogy annak nem lenne vége egy csókkal....:)

Egy anya kiszeretné költöztetni a család lakásából lányát, mert összeférhetetlen a kapcsolatuk. Az anyának milyen joga van kiköltöztetni és a lánynak mi joga maradni?

Legjobb válasz: Most mi találgassuk ki, a tulajdonviszonyokat, a lány korát, stb? Pl ha a lány már 40 éves, akkor simán kidobhatja az anya. Ha a lányé a lakás, akkor meg õ dobhatja ki az anyját. Szép kis vircsaft.

Most mi találgassuk ki, a tulajdonviszonyokat, a lány korát, stb? Pl ha a lány már 40 éves, akkor simán kidobhatja az anya. Ha a lányé a lakás, akkor meg õ dobhatja ki az anyját. Szép kis vircsaft.
ki a tulajdonos? haszonélvezet van? hány éves a lány?
ez esetben minden további nélkül kiteheti (nem mellesleg miért gondolod, hogy releváns, hogy az anya elvált?)
A kérdező hozzászólása: Az anya elvált és Õ a tulaj, haszonélvezõ nincs, a lány pedig ~30 év körüli.
18 éves kora után joga van kirakni az anyának, ha õ a tulajdonos. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=95200004.TV "60/(3) Nem jogosult tartásra a nagykorú, ha magatartása miatt arra érdemtelenné vált."
Kié a lakás? Ki a haszonélvezõ? Mennyi idõs a lány?
Ha lány nagykorú akkor nem kötelesek otthon eltartatni, így az anya kirakhatja, ha 18. évnél fiatalabb akkor nem.
szerintem : a kérdezõ a lány, és az anyja már nem tudja elviselni, hogy megint az õ pasikájára hajtott rá a kiscsibe, és mondta a lányának, hogy elhúzhatna a retkesbe a házból/lakásból (ez még nem derült ki, hogy mi)
Hát igen! Sokkal több információra lenne szükség, hogy leírhassuk a hü lyeségeinket.
A kérdező hozzászólása: Az apára esõ tulajdonrész miatt. Azt válásnál intézték és nem hagyott a gyermekeire semmit, mert ha úgy váltak volna el, hogy a ráesõ rész a gyermekre marad akkor résztulajdona lenne, de még az sincs. Csak ezért írtam a pontosítást.
Miért érdekel ez téged?
igen korai gratula !!!!!!
Szerintem korai. Másnak meg nem. Most kire hallgatsz?
15 évesen még korai lenne, de így hogy már 16 [bár ez is kicsit fiatal] és több mint fél éves a kapcsolat így nem annyira. Ha szeretik egymást persze akkor nem.
a fiú hány éves?am sztem nem, ma már vannak sokkal durvábbak.az a lényeg h. szeressék egymást.:)
A kérdező hozzászólása: a fiú 17 nemsokára 18, nagyon szeretik egymást.

Van egy lány mondjuk aki nem igazán tetszik nektek de ti tetszetek a lánynak mit tennétek?

az a szitu hogy van az a csaj és nekem nem nagyon jön be de én nagyon tetszem neki és szeretne többet is nem csak randizgatni hanem simán szóba jöhetne a gyerek meg a házasság is de az a nagy gond hogy nekem nem nagyon tetszik és nem tudom mi lenne ha össze jönnénk és mondjuk megtörténne az aminek meg kell de megbánom és szakítani akarok az gáz lenne nem? Nem egy szépség a csaj (jó én se vagyok egy Adonisz) de valahogy nem jön be de félek lassan kifutok az idõbõl és nem lesz soha rendes kapcsolatom. 27/f

Legjobb válasz: érzel iranta valamit?

érzel iranta valamit?
A kérdező hozzászólása: köszi emberek majd még gondolkodom rajta...féreg te haszns tippet adtál köszi
heti 1nek iktasd be. átmész hozzá, kizabálod a hûtõjét, perverzkedsz vele mindenféle pózban, aztán hazajössz és rá sem csörögsz egy hétig. meg olyan dolgokra is lehet használni, ahova cink elmenni egyedül, de téged érdekel, pl mozi, színház.
Ides! Ha szépen elmondod neki ugyanezeket és tudatod vele, hogy egy próbát meg érhet, de nem garantálsz semmit sem, akkor nem hasznaltad ki. Nem kell sunyizni és szerintem az visszataszító, hogy félsz-böl lennél vel mer "mi lesz ha nem jon össze és lemaradok a családalapításról"... pfaaaj b+!
A kérdező hozzászólása: http://kep.ivpicture.hu/768881.jpg
A kérdező hozzászólása: én is így gondolom csak félek hogy nem jön más és nem találok majd mást aki adna egy esélyt...mert õ ad
ha nincs erzelem csak reszerol akkor hagyd..
Ha nem jön be, akkor ne hitegesd.
A kérdező hozzászólása: nem igazán... :(
Ne húzd sokáig a döntést mert csak még nagyobb reményeket kelltesz fel a lányban!Ha nem érzel iránta semmit akkor ne bonyolódj vele semmibe meg kell neki mondanod hogy maradjatok csak barátok.Szépen közöld vele ha már ennyire szeret :) De ha tényleg nem érzel iránta semmit akkor ne ölelgesd puszilgasd..kihasználás céljából pedig ne használd saját magad kielégitésére mert csak reményt táplálsz belé mert õ komolyan veszi.(Tudom hogy ez nem ide tartztozik de velem most pont ez zajlodik le hogy nem sheret de kihasznal önmaga , , kielégitesere" és en folyton elhiszem :( ) Szoval ennyit tudok most hirtelen tanácsolni ha többet akarsz tudni irj rám privatban ;) (15 eves lany vagyok)

Pár hónapja elhagyott életem szerelme és még mindig hiányzik. Most egy másik lánnyal járok, már 3 hónapja együtt vagyunk és nem vagyok szerelmes. Előtte volt még barátnőm de abba se voltam szerelmes. Nem tudom elfelejteni azt a lányt. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Miért kezdesz egyáltalán bármilyen kapcsolatba, mig magadban az ex nincs lezongorázva? Csak tönkreteszed ezeket az embereket, és azokat is tönkrefogod tenni akik ezutén jönnek még. Tessék rendbe rakni magad lelkileg vagy beszélj az exel...de igy nem jó senkinek.Neked sem, de az ujdonsült barátnõidnek sem.

Miért kezdesz egyáltalán bármilyen kapcsolatba, mig magadban az ex nincs lezongorázva? Csak tönkreteszed ezeket az embereket, és azokat is tönkrefogod tenni akik ezutén jönnek még. Tessék rendbe rakni magad lelkileg vagy beszélj az exel...de igy nem jó senkinek.Neked sem, de az ujdonsült barátnõidnek sem.
Dávid, te vagy az? :D
Megérdemled, hogy szenvedj. Szerinted tisztességes dolog hülyíteni más lányokat úgy, hogy te még mindig az exedet szereted? Az mindegy, hogy nekik ez hogy esne, ah tudnák, hogy csak kihasználod õket? Tedd rendbe magadat, és addig hagyd a lányokat, amíg nem vagy túl az exeden, mert hidd el: a sors visszaadja neked kamatostul azt, ha így elbánsz másokkal...
Szerintem felejtsd el hogy hülyíted bármelyik lányt is.. ha szereted csak akkor legyél vele.. Am ismerõsnek tûnsz.. mi a monogrammod?:D
A kérdező hozzászólása: C.F.
Nos teljesen együttérzek veled. Bizony ez az élet iskolája, amikor olyat szeretünk akit nem kaphatunk meg. Akik pedig minket szeretnek, azok pedig minket nem kaphatnak meg. Ebbõl az egész folyamatból , majd az a páros kerül ki gyõztesen (vagyis együtt maradva), akik képesek lesznek megtalálni az arany középutat, és kevésbé szeretve egymást , de mégis tartósan együtt maradnak. Legrosszabb az egészben , hogy a sérelmek megmaradnak. Ha újra összejössz az ex-el (talán) ezt le kell nyelni mindkettõtöknek, mert különben újra szétmentek.
Akkor tuti nem az akire gondoltam.. de tényleg ne játssz a csajjal.. :(
Csak ez a véleményem róla : http://www.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8

Tegyük fel megismerkedsz egy lánnyal interneten, még nagyon kezdeti szakaszban jártok, de már tetszik neked a lány. Mikor hívnád őt el egy találkára, és hogyan vezetnéd föl neki?

Legjobb válasz: Én sokszor csináltam ilyet. Néhány levélváltás, esetleg MSN - de nem szerettem - , és találka. Szerintem nem interneten kell megismerkedni, hanem élõben.

Én sokszor csináltam ilyet. Néhány levélváltás, esetleg MSN - de nem szerettem - , és találka. Szerintem nem interneten kell megismerkedni, hanem élõben.
Mikor: 4-5 levélváltás után. (Ízlés dolga.) Hogy: "Van kedved találkozni?"
Én lány vagyok, úgy másfél-két hét után vetette fel, hogy találkozzunk.Találkoztunk.Hiba volt.:D
Szerintem attól függ hogyha bejössz neki és szimpatikus vagy és nem laktok egymástól olyan távol és találkoztatok már élõben persze nem randiból akkor elfog menni . Ha csak tetszés szerint jelõlted be bár neki is bejössz de még soha nem találkoztatok persze ilyen esetben számít a kor is és messze laktok egymástól akkor várj egy két hónapot !

A lányok mit lépnek ilyen helyzetben?

Tegyük fel tetszik nekik valaki beszélgetnek jól elvannak stb ugyanakkor a fiú az istennek sem kezdeményez olyat ami arra utalna hogy járna a lánnyal meg ilyesmi. Ilyenkor a lány elég bátor maga lépni a fiú helyett vagy úgy véli hogy ez annyira a fiú dolga hogy inkább hajlomos összejönni a numero2-vel aki viszont nyit felé?

Legjobb válasz: Esküszöm 4x kellett elolvasnom mire megértettem mit akarsz. Is-is. Van amelyik lány lép, van amelyik játsza a jégcsapot. Az elsõ hamarabb elkél ;P 21F

Esküszöm 4x kellett elolvasnom mire megértettem mit akarsz. Is-is. Van amelyik lány lép, van amelyik játsza a jégcsapot. Az elsõ hamarabb elkél ;P 21F
A kérdező hozzászólása: ja hát igen azt is kérdezhettem volna mi élvez náluk prioritást: a kedvenc pasijelölt vagy a büszkeség(miszerint"én nem kuncsorgok senkinek, kuncsorogjanak õk nekem")
Maradj vele kettesben vhol, smárold le, ha nem jön be, akk válaszd a nr2öt, az nr1nél tuti nem vagy akk nyerö
Nekem, ha tetszik valaki és valamilyen szinten látom, hogy ez kölcsönös dolog akkor én lépni szoktam, ha nem jön össze akkor így jártam, de egy próbát akkor is megért. 19/L

Mi a jó a lányokba, mit szerettek bennük?

Nem értem. szexuálisan a fiuknak is van "lukuk", érzelmileg sokkal jobbak a fiúk, mit szerettek a csajokba? 20/F meleg srác.

Legjobb válasz: És én is azt mondom, a lányok, nem csak dugni akarnak, õszintébbek, szebbek, jobban csókolnak(van viszonyítási alapom), és érzelmileg sokkal jobbak a lányok. (elõzõ)

És én is azt mondom, a lányok, nem csak dugni akarnak, õszintébbek, szebbek, jobban csókolnak(van viszonyítási alapom), és érzelmileg sokkal jobbak a lányok. (elõzõ)
Talán helyesebben tudnak írni, mint a melegek...
ha meleg vagy akkor mit érdekel ez téged????
pl azert mert hanyingerunk van a melegektol es egyaltalan nem tudunk szexualisan vonzodni azonos nemu egyedekhez ugyanis ez a termeszetes nem forditva!
A kérdező hozzászólása: fiúk sokkal õszintébbek, nem álszentek...stb
Undorító azért... én egy nõt azért szeretek mert õ a gyengébbik nem, más mint én, mint fizikailag mint lelkileg, szeretnék családot , a sajátomat és attól akivel vagyok, ez fiúval nem lehetséges... mondjuk. De mondhatnám azt is, hogy egy nõ jóval többet tud adni mint a velem azonos nemûek..
"Mi a jó a lányokba" Pl dildó, vibrátor jó beléjük. De a saját alkalmas szerv is...
Egy nõ érzéki.
retkes buza
Elsõ vagyok, lány vagyok, lehet nem volt tiszta.
Mert talán ha férfival hálsz össze asznak az ereid
A kérdező hozzászólása: csak kíváncsi vagyok mert egy hetero olyat is meglát amit én nem. és érteni szeretném.
Én ugyanezt kérdezem a hetero lányoktól:)
na tehát neked az a kérdésed hogy mért nem ítéli kihalásra magát az emberiség? mert az emberek 100% heteroszexuális és vagytok ti kis homokszemek akik nem értik a dolgot mert beteg állatok vagytok remélem kimerítõ volt a válaszom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!