Találatok a következő kifejezésre: A lány is önkielégítenek (2 db)

Miért ne?
Igen, sõt még a pornószínészek is szoktak pornót nézni és önkielégíteni, de még a hivatásos prostituáltak is. Ez teljesen természetes dolog.
õk nem, semmiképpen
A kérdező hozzászólása: megy fantáziával is persze
simán megy pornó nélkül is(meglátszik nem voltál katona)
nem, sõt glória van a fejük fölött
A kérdező hozzászólása: a kettõ egymás nélkül hogyan?:D
Igen önkielégítek, de nem nézek pornót. :D
A kérdező hozzászólása: talán mert van csajuk mindig
Igen, a különbség annyi, hogy õk látnak igazi puncit is méghozzá elég gyakran.
Igen
azért az nem mondanám hogy minden lány kedvencei. voltam hasonló pasikkal, hát nem egy fõnyeremények. jól néznek ki, de érzelem, meg hasonló az nulla náluk. kimutatni egyik se tudja. 19/F

A lány kutyák is önkielégítenek?

Legjobb válasz: igen, láttam már olyat, hogy megtalálta a módját :)

igen, láttam már olyat, hogy megtalálta a módját :)
Mármint a kutyáknál jobban tudjátok...
Mondom hogy nem öcsém higyjétek már el!Ti jobban tudjátok vagy mi??!!A hím kutyáké nevezhetõ önkielégítésnek, mert ha túl sok ondót termelnek, fájhat a heréjük és ki kell adniuk magukból.Ezt ilyenkor hagyni kell.De aki nem hiszi el, az fektesse le a kuytáját, és keresse meg a csiklóját, esetleg a G-pontját!!!
De még mennyire! :D A miénk rámászik a lábunkra és ott nyomja... Nagyon aranyos! Az a szuszogás...és ahogy a végén elhagyja magát... mint egy ember :D:D
Lehet, hogy ezt így tanítják, de a kutyák nagyon is élvezik. Az én kutyám amikor nem tüzel, akkor is simán hagyná, hogy elkapja a fiú, és tényleg önkielégít, különben miért csinálná? Jó neki. Lehet, hogy nem úgy élik át, mint az emberek, de jó érzés nekik, az biztos.
Ez hülyeség!Az állatok NEM élvezik a párzásukat!!!Csak az embernek teremtették ezt a nagyon jó tulajdonságot!Láttatok már kutyát csak azért szexelni, hogy élvezzék????Csak a szuka tüzelési korszakában engedi a hímet magához(jó esetben, de van kivétel)A hím, illetve nõstény kutyuk "önkielégítése" csupán ösztön.Nálunk egy border collie-skótjuhász keverék szuka, és egy rotweiler szuka csinálják rendszeresen ezt!De nézzetek utána könyvekben, és neten is.ÜDV:egy állatorvosi egyetemen tanuló tanhallgató! :)
Hát lehet de én láttam fiú kutyát "nyomot hagyni" a párnán... Na az a nem semmi szagú. Szóval ha még önkielégítenek is, nem hagynak nyomot:)
ok is élvezik szoval persze
Bizony! A mi kutyánk állandóan elkapja a lábunkat és megszexeli, pont mint egy fiú :)
Igen, talán nem olyan hevesen mint a fiúk.
Nemtudom, ha a macskák csinálják akkor a kutyák is :D A neten láttam egy videót amelyikben egy fiú cica masztizik :D kész röhely volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!