Találatok a következő kifejezésre: A lány is (6834 db)

nincs, ez normális
Egyáltalán nem baj. Én is így vagyok ezzel, de ettõl még egészséges, heteroszexuális nõnek tartom magam.:9
Nincs. Én is a lányokra szoktam izgulni. Mondjuk én fiú vagyok... :D
A kérdező hozzászólása: hát de utcán nem szoktam bámulni a nõket, hogy de jó lenen velük, csak kizárólag pornóba.. és remélem is, hogy ha oda kerül a sor minden rendbe lesz :) a nõvel való szex után meg félek kiakadnék magamon
hány üzenetet kaptál, hogy szia lefekszel-e velem??? :DDDD 20/f
A kérdező hozzászólása: csak kettõt :D de elhajtottam mindetxd
Nyugi, ez így szokott lenni. Az utcán nem bámulod meg úgy a lányokat, de a pornóban, amikor azt látod, hogy leszbi csajok nyalják-falják egymást meztelenül, az már felizgat, és nem tudod megállni, hogy ne masztizz rájuk. :)
én fiú vagyok, rá szoktam izgulni lányokra, de akibe szerelmes vagyok, azokra nem igazán izgulok rá, de a többire igen :O :$
Nyugi, ez teljesen normális. Én is megnézem a nõket, bár én fiú vagyok, de akkor is normális lenne, ha lány lennék:d
20. megértelek, én is fiú vagyok. sztem akármi lennék, nem tudnék a lányoknak ellenállni mert nekik nem lehet, a kis cukik! mondjuk lányként lehet más a helyzet, de még sose voltam lány. nem is leszek :D
A kérdező hozzászólása: LOL :D . én már nem aggódok, szerintem is minden ok velem :D.. a fiúk meg még jó h lányokra szoktak..
Ez most komoly? Mintha magamat hallanám. :D
Szerintem csak ifjúkori kíváncsiság;) Baj meg nem lehet hiszen ha õk is bejönnek akkor ez van, fogadd el.17/f
Biszex vagy, ennyi az egész. Annak is vannak különbözõ fokozatai, és ez az egyik leggyakoribb, hogy fiúkba vagy szerelmes, de a csajokra is masztizol, esetleg késõbb a szexet is kipróbálod majd velük csak úgy kapcsolaton kívül. A másiktól meg ne félj! Ha majd szembekerülsz egy meztelen pasival és egy ágaskodó pénisszel, attól is nagyon be fogsz indulni, hidd el! ;)
hany eves vagy? lehet hogy csak a szep nok latvanya hozza ki ezt beloled..
A kérdező hozzászólása: Akkor jó XD. Remélem ha egyszer odakerül a sor azért a férfi partneremre is beindulok..
A kérdező hozzászólása: 16
nem baj a pasiddal majd könnyebben belementek majd a hármas sexbe az tuti
Nincs baj! Hany eves vagy? Ha 13-20 között vagy kkor ez csak kivancsisag, kesöbb majd alabb hagy. Elmulni nem fog, de ez nem azt jelenti hogy lezbi vagy biszex lennel. Csak nyitottab. Ha majd kesöbb a pasid, esetleg földobja hogy harmasban szeretne, nem biztos hogy igent fogsz mondani, de eljatszol a gondolattal.
A kérdező hozzászólása: 16 már írtam :) , de eddig egy barátom se vetette fel :D.. mondjuk szexig nem jutottunk még.
ha igent mondasz akkor ott mar baj van.. egy normalis kapcsolatban nincs ilyen
A kérdező hozzászólása: normális kapcsolatra vágyok, szerelemben, és férfivel :) )!!
továbbra is áll a kérdés. ahány kangörcsös van itt, kíváncsi vagyok hány levelet kaptál, hogy szia lefekszel-e velem?:D 20/f

Gáz hogy felizgulok a lányokra is? Többit lent.

Lassan 2éve van élettársam,szerettem,kívánom nincs gond! De amikor olvasok valami cikket lányokról,vagy látok lányokat néha felizgulok,izgat a dolog hogy lányal mien lehet! bánt,hogy foglalkoztat,mivel szeretem a barátom 22 éves lány!!

Legjobb válasz: Az ha egy lány felizgul más meztelen lányokra, vagy éppen olyan pornójelenetre ahol lányok vannak, nem azt jelenti hogy leszbikus az illetõ. Engem is felizgat, ha intimebb helyzetben látok másokat...legyen az lány vagy fiú. Szerintem önmagában ez nem szégyellni való dolog, és szerintem elmondhatod a barátodnak. Az ember kíváncsi és perverz :) De az sem kizárt, hogy bi vagy. De ha valóban szereted a barátodat, és vonzódsz is hozzá mint más heterok, ott gond nem lehet. :)

Az ha egy lány felizgul más meztelen lányokra, vagy éppen olyan pornójelenetre ahol lányok vannak, nem azt jelenti hogy leszbikus az illetõ. Engem is felizgat, ha intimebb helyzetben látok másokat...legyen az lány vagy fiú. Szerintem önmagában ez nem szégyellni való dolog, és szerintem elmondhatod a barátodnak. Az ember kíváncsi és perverz :) De az sem kizárt, hogy bi vagy. De ha valóban szereted a barátodat, és vonzódsz is hozzá mint más heterok, ott gond nem lehet. :)
Próbáld megemlíteni neki. Ha pozítivan fogadja akkor esetleg hármasban is mehet a dolog. Ha meg sem próbálod lánnyal nemtudod mirõl maradsz le. Valószínûleg olyan élményben lenne részed amit lehet egy férfitõl nem kapnál meg. Egyébként a leírásodból az derül ki, hogy már nem sok választ el attól, hogy a gyakorlatban is ilyen élvezetekben legyen részed. Egyébként szex közben vagy masztizásnál nem szoktál fantáziálni lányokról?
Elképzelhetõ, hogy leszbi lehetsz, vállald fel nyugodtan. Esetleg vonjatok be egy lányt harmadiknak a barátod biztosan örülni fog. (Már annak is ha látja, hogy ketten egymással csináljátok.)
A kérdező hozzászólása: Leszbi biztos hogy nem vagyok, mivel akkor párom nem érdekelne! de érdekel és szeretem, csak vonzanak szexuállisan a nõk!kipróbálnám! De a. máyodikkal nagyon egyett értek! Lehet csak a kíváncsiság hajt, mivel pont olyan lány vagyok aki imád szexelni PÁRJÁVAL !!! és imádok mindent kipróbálni, de félek párom rosszul venné ezt az egész. vonzódást;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat! - Nem divatot követek, sose érdekeltek az ilyen dicat majmok!De mindenki magából indul ki;) -2 Nem vagyok Magyar állampolgár és telóról netezek, de amúgy nem a helyesírásomról kérdeztelek, ha ahoz nem tudsz hozzászólni, akor pofa be;) -3 igen, nem sok választ el tõle, 3asba nem szeretném kipróbálni, inkább csak lánnyal, de az meg felér egy megcsalásal! Ha nagyon felvagyok izgulva akkor néha maszturbálás közbe fantáziálom, de szex közbe mindig máson jar a fejem inkább akkor a vadságon a szenvedélyen;)
Mindenképpen érdemes kipróbálni, viszont lehet, hogy nem is fog annyira tetszeni. De az is lehet, hogy olyan gyönyört fogsz átélni, hogy utána rendszeresen kivánni fogod. Egy lány nyalás és újjazás alkalmával lehet jobban tudja mivel részesíthet maximális kielégülésben. A barátodhoz érzelmileg kötödsz, a lányokhoz meg csak pusztán testileg az élvezetekért. Ez nem feltétlen megcsalás. Egyébként partnert szerezni ilyen célra nem is olyan egyszerû. Késõbb ha családot alapítasz akkor már még nehezebben fog menni. Próbáltál már a lányok fele nyitni, konkrétan tetszik is valaki a környezetedben, vagy ez az egész csak fantázia szintjén van meg?
A kérdező hozzászólása: Szia! 1-2 éve sikerült megismerkednem egy lányal csak elköltöztem othonról, van egy legjobb barátnõm aki szerintem nyitna ilyen téren felém, viszont lehet utána megváltozna a barátságunk, ami nembiztos h jó irányba! Lehet télleg valahogy a 3ast kénne kipróbálni, de ahoz partnert kenne tallálnom! picit féltékeny vagyok de meglehetne oldani h párom csak velem foglalkozon én pedig a lányt kényesztetem vagy ha a lány kényeztetne én meg páromat! mûködhetne?;)
Az írásod alapján te már elég határozottan gondolod ezt a dolgot. Lehet még egyelõre valahol magadnak sem mered bevallani ilyen irányú komoly szándékodat. Mindenképpen azt javaslom, hogy kezdj neki valahogyan a gyakorlati megvalósításnak mert ha nem akkor felörlödsz a vágytól. Ha meg sem próbálod nem tudod mit veszíthetsz. Elsõ körben próbálj meg célozgatni a barátodnak, és ha fogadokész akkor vesd fel konkrétan az elképzeléseidet, vágyaidat. A tudta nélkül ne kezdj semmibe mert az talán valahol tényleg megcsalás lenne. Ez mindenképpen káros lenne hiszen írásod alapján az "jön le" , hogy eléggé kiegyensúlyozott a szexuális életetek. Mondd azt, hogy a lányhoz csak testileg kötödnél. Elképzelhetõ, hogy belemenne a hármasba, de ha jól tudsz érvelni akkor lehet, hogy azt is elfogadja, hogy külön találkozzatok a lány szexpartnereddel. Írtad, hogy a barátod eléggé nyitott szexuális téren gondolom vele kipróbáltál sok mindent (esetleg extrémitásokat is) elképzelhetõ, hogy belemegy ebbe is. Az, hogy megoldható -e, hogy a szexpartnernõd kizárolagosan téged elégítsen ki ez véleményem szerint csak megbeszélés kérdése. Ha leszbikus partnert választasz akkor az meg eleve adott. Lány - lány egymás közti kielégítése (csók, nyalás újjazás stb.) talán nem tekinthetõ megcsalásnak, és lehet a barátod is örülni fog neki, hogy látja, hogy ilyen élvezetekben részesülsz. Féltékenységre egyedül az adhat okot ha látja, hogy hatalmasabbat élvezzel, és jobban kielégíted a vágyaidat a lány partnereddel mit vele, illetve emiatt esetleg elindulsz egy leszbi identitás felé. A facebookon beírod a keresõbe, hogy leszbi, vagy bi és máris rengeteg lány oldala jelenik meg. És meg fogsz lepõdni, hogy egyik - másik mennyire gyönyörû. Van aki a neve mellé is kiírja, és felvállalja identitását.
Ja és 20:39- nél 8-as voltam újra. :)
legyél nigger
Nem kell olyan görcsösen venni mindnet, még ha nagyon beégnél is simán eltusolhatod, hogy középsuliban mas környezet egyetemen meg fõként másabb lesz mindenki és senki sem fog tudni rola, hogy Te voltál a pirulós gyerek, és ha ezzel sikerült lazábban venned az életed komolyabb dolgait, akkor már igazán pirulós sem leszel. :D
A kérdező hozzászólása: Ez k*rva jo volt:) )
, , Meggyanúsít h szeretem egyik osztálytársamat'' ezen behaltam XDD Elég gyökér osztályod lehet ilyet utoljára 3.-ban láttam xD
A kérdező hozzászólása: A , , a gyoker'' szo nem kifejezes ezekre a bunkokra kosz minden fiuk/lanyok
Legalább nyugodt lehetsz, hogy nem vagy meleg. :) Szerintem ne foglalkozz vele, ha pirulsz akkor pirulsz! De lehet ha idõsebb leszel majd elmúlik, mert akkor máshová fog áramlani a vér és nem az arcodba. :D Szóval nyugi.
Igen.
Igen, biszex, más lehetõség nem igen van. Én perverz nimfomán szexmániás heteroszex vagyok, és kizárólag fiúk izgatnak, még azokból sem akármilyen, nem hogy lány. Tehát nekem egyértelmû, hogy ha téged lány is izgat, biszex vagy.
#2 A k. életbe hogy nemismerlek :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) :D
A kérdező hozzászólása: akinek van még véleménye szivesen elolvasnám. hátha valami újat is megtudok :)

Kisfiam nagy hajjal született és nem hullott ki, van esély rá, hogy a lányomnak is ilyen haja lesz?

Picinek lecserélődött a haja, de soha nem volt kopasz, vagy "foltos".Most 15 hónapos, és gyönyörű fürtös haja van, mindenki dicséri:)de lassan vágni kell.. Megfordult a fejemben, hogy a lányomnak is lehet ilyen lesz?

Legjobb válasz: A lányom és a fiaim se voltak soha kopaszok, mind hajjal született, lányom naggyal, az ikrek kicsivel, de soha nem voltak kopaszok, az ikreknek már vágtuk de megint kell, 1,5 évesek. A lányomnak csak elöl vágtam le 1 évesen, aztán talán 2 is elmúlt, mikor a végébõl is vágattunk neki. Soha nem voltak kopaszok, sõt a lányomnak hátul se volt kopasz folt mint sok kicsinek, mert õ mindig hason aludt.

A lányom és a fiaim se voltak soha kopaszok, mind hajjal született, lányom naggyal, az ikrek kicsivel, de soha nem voltak kopaszok, az ikreknek már vágtuk de megint kell, 1, 5 évesek. A lányomnak csak elöl vágtam le 1 évesen, aztán talán 2 is elmúlt, mikor a végébõl is vágattunk neki. Soha nem voltak kopaszok, sõt a lányomnak hátul se volt kopasz folt mint sok kicsinek, mert õ mindig hason aludt.
Persze, esely van ra, de konkretan 50%. Vagy lesz haja, vagy nem. Azert irom, mert nekem ket fiam van, mindketto a terhesseg 39. hetenek vegen szuletett, hasonlo hossz, hasonlo suly, nagyon hasonlitanak egymasra. Ennek ellenere: idosebbik fiamon egy szar haj/szor nem volt, de tenyleg semmi. Teljesen kopasz volt, sot, szemoldoke sem volt, meg szempilla sem igazan, vagy egyaltalan nem (erre mar nem emlekszem pontosan). Es jo sokaig alig nott a haja, mar elmult egy eves, amikor eloszor le lett vagva, addig nem volt ra szukseg. A masodik fiam viszont eleg dus es sotet hajjal szuletett, meg is lepodtem. Lecserelodott a haja, de nem volt kopasz foltokban sem, szepen nott az uj folyamatosan, O is tejfelszoke lett, mint a testvere. Viszont teljesen mas allagu a haja, nagyon sok van neki, es nagyon gyorsan no. Fel eves koraig hagytam, de akkor mar olyan hosszu volt, hogy vagatni kellett, azota is havonta vagatom. A nagyobbik fiamnak is dus haja lett, viszont teljesen maskepp all, neki tusis, eros haja van. Szoval annak ellenere, hogy testverek es sok hasonlo vonasuk van a hajuk teljesen kulonbozo az elso pillanattol kezdve. Csak a szinuk hasonlo.
A kérdező hozzászólása: köszi nektek. Akkor csak reménykedem, hogy a kislányomnak is szép hosszú haja legyen, remélem bejön:)

Ha két lány csókolózik az utcán az nem zavar de ha 2 férfi tenné ezt akkor belevágnám őket az aszfaltba. Fiú vagyok, lehet hogy ezért van ez? És a lányok is így vannak csak fordítva?

Legjobb válasz: Mindig azt mondják h sokkal izgatóbb és jobb látvány ha két lány csókolózik mint két fiú.. én személy szerint egyikért sem rajongok de nem ítélem el õket...

Mindig azt mondják h sokkal izgatóbb és jobb látvány ha két lány csókolózik mint két fiú.. én személy szerint egyikért sem rajongok de nem ítélem el õket...
Hát öregem te szerintem egy igazi õslezbi vagy hallod...hogy lehetsz ilyen bunkó?...nem kell ám mindenkit elítélni aki kicsit is más mint te! 16 éves vagy hallod az legyen a legkissebb bajod hogy pasikat látsz smárolni...a kérdezõnek pedig:valószínû azért van mert pasi vagy és a pasik általában buknak a lezbi pornóra...egyébként 2csaj smárolása ugyan olyan mint 2 pasié... homoszexuálisak mind... ennyit tudok mondani...25/L
Én sem rajongok egyikért sem...de inkább néznék két csajt hogy csókolózik mint két pasit!!! De én már láttam egyszer hogy két pasi smárol...hát egy világ dõlt össze bennem, undorító, gusztustalan volt!Majdnem hánytem!Fuuuuj 16/L
én szeretem nézni ha két lány de két fiú az gááz 19/L
énis beleverném õket a betonba, de a 2 csajt is :D hamár ilyenek, akkor hagyják ezt a 4 fal között... (nah pontozzatok leeeeee)
Újabb remek homofóbiát gerjesztõ kérdés. Két férfi, ebben az intoleráns társadalomban nem fog az utcán csókolózni, mert féltik az életüket. És mi a kérdés lényege?
Igen, azért van ez, mert fiú vagy és homofóbiás. Azt nem tudom, a lányok hogy vannak ezzel, mert én is fiú vagyok, csak kevésbé homofóbiás. (Engem nem zavar, amíg VELEM nem akarják csinálni.) ;)
Kicsit homofób vagy! Engem felizgat az ilyesmi, de csak akkor, ha vonzónak találom amúgyis õket... szó mi szó, csúnya leszbik vagy nagydarab szõrös pasik csókjelenete nem hat rám sehogy! Heteroszexuális lány vagyok, a férfiakat szeretem, de a fantáziámat néha hagyom kalandozni! :) Azt mondják, azok hangoztatják legjobban, hogy utálják a homokosokat, akik félnek attól, mi van ha bennük is van hajlam az azonos nemûvel való szexre...! SZerintem lépj túl ezen! A melegkérdés nem normális dolog, de ha van aki azt az életet választja, lelke rajta!

Tényleg minden lány vonzódik legalább egy kicsit a lányokhoz is szexuálisan?

Persze nem úgy értem, hogy minden lány totál leszbi, hanem úgy, hogy van aki az, de nagyon sokan kipróbálják a leszbi szexet, vagy legalábbis lényegében majdnem minden lány vágyik rá, majdnem minden lánynak tetszenek egyes lányok.

Legjobb válasz: Lehet benne valami, én nõ vagyok és teljesen heteró (férj, gyerek), de nekem is volt az életem során olyan, hogy nagyon tetszett egy lány, majdnem hogy bele voltam esve, de nem volt semmi és igazából nem is akartam, csak annyira odavoltam érte. Van néhány ismerõsöm, aki szintén teljesen heteró (nõ) és kipróbálta a leszbi szexet vagy csókolódzott lánnyal. A nõk szerintem lazábban veszik az azonos nemûek kapcsolatát, a meleg férfiakat is jobban elfogadják, mint a heteró férfiak.

Lehet benne valami, én nõ vagyok és teljesen heteró (férj, gyerek), de nekem is volt az életem során olyan, hogy nagyon tetszett egy lány, majdnem hogy bele voltam esve, de nem volt semmi és igazából nem is akartam, csak annyira odavoltam érte. Van néhány ismerõsöm, aki szintén teljesen heteró (nõ) és kipróbálta a leszbi szexet vagy csókolódzott lánnyal. A nõk szerintem lazábban veszik az azonos nemûek kapcsolatát, a meleg férfiakat is jobban elfogadják, mint a heteró férfiak.
Engem pl nagyon vonz lánnyal való együttlét, régen meg is ijedtem, hogy talán biszex vagyok, de azért hosszútávon mégiscsak pasival tudom elképzelni a dolgokat. :)
Bárén egyáltalán nem vonzódom a lányokhoz, de nem értem, miért lettek lepontozva azok, akik igen. A lepontozás ugyebár azt jelenti, hogy a válasz nem hasznos. Márpedig itt akár vonzódsz, akár nem, mindegy mit írsz, a válasz a kérdés szempontjából hasznos. Na mindegy.
Hát én egy kicsit sem:S És nem ítélem el aki leszbikus, de nem bírnék elképzelni egy csajjal semmilyen szexuális kapcsolatot...
Én sem ítélem elõket, de nem tudnám magam elképzelni egy ilyen szituban. Sõt! Nem szeretem a nõi érintést. Senki nõnemût nem szeretek, ha hozzmér. (pl. akár egy egyszerû hátmasszázs) Amíg nem rólam van szó, nem érdekel, egészségükre, ha nekik jól esik. Csa engem hagyjanak ki.
19 éves lány vagyok, lezbikus. Mielõtt még valaki pszichés esetnek vélne, jók a családi körülményeim, nem vagyok defektes, és van egy barátnõm akivel másfél éve boldogak vagyunk. Csak a tapasztalatomat adhatnám válaszként. Sok lánynál bepróbálkoztam régen, de mint kiderült nekik csupán ez nagyszerû alkalom voltam arra, hogy pasikra vonják fel a figyelmüket. Sokan jöttek azzal hogy ne nehezteljek hiszen bisexek, és szeretik a lányokat is. Valakinek a nemisége szintén a magán vagy két ember magánügye. Mi elég diszkréten kezeljük a dolgot, hisz tudjuk hova tartozunk, és ez nem azt jelenti hogy fakabátok lennénk, de kiröhögjük a csajokat/nõket akik összenyalják egymást egy féfikörben.
Nincs benne semmi undorító, de én maragok a barátommal. Igaz engem nem is vonzanak a lányok. :)
Én lány vagyok, és igen.. van bennem leszbikus vágy. Szerintem ez normális, bár pasiknál azért egy kicsit más a helyzet.. Morena
én sem ítélem el a leszbikusokat, de abszolút nem vágyom rá..ha látok egy ilyen pornófilmet, vagy akármi, akkor az teljesen semleges hatást ér fel, tehát nem izgulok fel, de nem is undorodom tõle..viszont magamat nem bírom elképzelni egy lánnyal, az már gusztustalan.
Hát én egyátalán nem vágyom rá és elég undorító dolognak tartom!!!
"lényegében majdnem minden lány vágyik rá, majdnem minden lánynak tetszenek egyes lányok" ez rám abszolút nem igaz, semennyire nem vonzódom a lányok iránt
Rám sem igaz.

A lányoknak is "gáz" maszturbálni?

Szóval lány vagyok, 21 éves. Már történtek dolgok, de igazából nem éreztem azt, hogy bárkivel is jó lenne, mert nem szerettem õket. Nem kötõdtem hozzájuk. Nem tudom, hogy attól jobb lenne-e, de úgy érzem, hogy addig most már tök fölösleges bárkivel bármit. De viszont önkielégíteni jó cucc. De pl a fiúkkal kapcsolatban mondják, h mennyire gáz, hogy maszturbálnak. Lányok esetében milyen "megítélésû" a maszturbáció?

Legjobb válasz: Fiúknak se gáz maszturbálni :) meg lányoknak se. Én is szoktam, jó dolog :) 27/F

Fiúknak se gáz maszturbálni :) meg lányoknak se. Én is szoktam, jó dolog :) 27/F
Fiúknál gáz? WTF??
Mi, mi, mi? :D Gáz? Nem is tudtam. Jaj de ciki vagyok akkor. :DDD
A kérdező hozzászólása: idézõjelek között van. :) tessék jól érteni.
tessék megérteni, hogy nem gáz :) idézõjellel se
Simán... mindenki szokott. Fiúknál se gáz. Miért lenne az?! Tök természetes dolog, sõt, segít is, hogy megismerd hogy hol, hogyan jó. Ha rajtakapnak az persze gáz, de egyébként csináld. Nézz pornót, olvass smutot, halgass valami jókis zenét.
a legkevésbé sem gáz, egészségedre :)
szegenykem, ahelyett, hogy maszturbalnal ES kiserleteznel hogyan jobb, inkabb itt vagy es bennunket kerdezel :) szoval azt javaslom, hogy nyomas, bujj el a szobadba, zard kulcsra es addig ki se gyere, amig... tudod mit, ha mar mozdulni sem birsz, addig maszturbalj :) hajra! :)
Fiúknak sem gáz. Persze közel sem olyan jó, mint igazi partnerrel, de a semminél jobb.
Akkor nem, mert mindketten voltatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor megnyugodtam
Szia, nálunk is most van az oviban, kislányom még nem volt bárányhimlos, kivettem ot az oviból, de azért nézegetem nem e kapta el. én már voltam, de attol még nagyon félek mert ha nem is pattogok ki a virus bekerulhet a szervezetbe-ez csak az én véleményem.30 hetes vagyok
A kérdező hozzászólása: Akkor jó lenne ha kufejtene a véleményét más is, esetleg szakember, ápolónõ, orvos ha olvassa
Mikor terhes voltam elsõ fiammal öcsém bárányhimlõs lett, utánakérdeztem, meg utána olvastam és azt mondták mivel én már voltam, nem lehet gond.Sûrûn találkoztunk. Már az utolsó hetekben voltam amúgy, egészséges a fiam! Szerintem nem kaphatjátok el, fõleg hogy a lányod is átesett már rajta!
Elsõ vagyok. Ha te már voltál akkor nem kell félned semmitõl. Én most vagyok 26 hetes terhes, a fiam óvodájában is most van bárányhimlõs korszak, ráadásul itthon van még egy 1 éves kiscsaj is nekem. Eddig még nem kapta el a fiam de kivettem én is õt, de én nem vagyok veszélyben sem a baba a hasamban mert én már voltam. Ezt a nõgyógyászomtól kérdeztem meg. A gyerekorvosunk is ugyanazt mondta, sõt a kiscsaj ha kevesebb lenne 10 hónaposnál õ is védett lenne még, de mivel már 1 éves így nem védett.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megy a zöld kéz.

Azokban az országokban ahol van sorkatonaság, csak Izraelben vagy más országban is kell a lányoknak is katonáskodni?

Illetve,

Legjobb válasz: Észak-Koreában is kötelezõ a lányoknak is. Ha bevezetnék nálunk is ezt, én eltörném a bal kezem. Nem mennék katonának, fõleg nem a vezír kedvéért. Majd az õ kis lányai mennek. 21/L

Észak-Koreában is kötelezõ a lányoknak is. Ha bevezetnék nálunk is ezt, én eltörném a bal kezem. Nem mennék katonának, fõleg nem a vezír kedvéért. Majd az õ kis lányai mennek. 21/L
09:30: illetve, most ahogy utánanéztem, idén tavasszal valóban tervezték a visszaállítását, de végül lefújták.
Hm, honnan van ez a lista? Peruban nincs is sorkatonaság...
Hogy a kerdesre is valszoljon valaki : Az IDF ( Israel Defense Forces) mellett itt a lista a noket besorozo orszagokrol : Benin, Chad, China, Cuba, Eritrea, Libya, Malaysia, North Korea, Peru, Taiwan, Tunisia, Cote d'Ivoire, and Mongolia Leitraot :)
Tisztán nõi zászlóaljak lehetnek hatékonyak. Az oroszoknak anno bejött. Mesterlövészeknek is különösen alkalmasak.
Ha a nõk úgy odavannak az egyenjogúságért akkor abban is legyenek egyenjogúak ami rájuk nézve is hátrányos!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nõket nem soroztatnék be. Lövésznek csak kevesen lennének alkalmasak (mert nehogymár egy nõi lövésznek alacsonyabbak legyenek a fizikai követelményei, kisebb menetfelszerelést vagy amd-t kapna?). Másfelõl meg egy német (?) tanulmány szerint nagyon árt a morálnak ha férfi helyett nõi belek röpködnek és közben sikoltozik. Elvileg ilyenkor a férfiak egy részénél beindulnak a védelmezõ reflexek és ösztönösen is megpróbálják megmenteni a parancs követése helyett. Nem tudom mennyire igaz ez de hajlamos vagyok igazat adni. Ha pedig nem lövészek, harckocsizók, tüzérek akkor hova raknák õket? Békeidõben nem kell annyi nõvér és mûszaki amennyit nõt be lehetne sorozni. Végül a lehetséges zaklatások miatt sem tenném be õket még akkor is ha elkülönítve szállásolnák el õket. Rengeteg kiéhezett kan között problémákat okozhat a nõk huzamos jelenléte. Izraelben kellenek a nõk is a seregbe, kell az utánpótlás a darálóba.
Ja, és a sorkatonaságnál nem sok dolgot gyûlölök jobban. A legvegytisztább fasizmus.
A norvégok nem tudják, mit csináljanak jó dolgukban. Ott is ment a vita, hogy eltöröljék-e, de nem ezt választották, hanem a nemi egyenlõség jegyében kiterjesztették a nõkre is! Na hát ezek után, legyen akármekkora jólét is arra, örülök, hogy nem ott lakom. Beteg társadalom.
Támogatom a nemi egyenlõséget, szóval vagy mindenki, vagy senki.
2015-tõl Norvégiában is lesz. Ahol van Bolívia, Csád, Kuba, Eritrea, Líbia, Észak-Korea, Szudán, Tunézia. Én nem értek egyet, hogy nõket is beleerõszakolják a katonásdiba, ez férfi dolog, akkora fizikai megpróbáltatást a legtöbb lány nem bírna ki, összeroppannának és utána tele lenne a dilidokik várója velük, szép jövõ a lányoknak mit ne mondjak.
Ha Orbán lánya is bevonul, akkor én is. Ha õ se megy, akkor nekem se kell :) De 10 évet már nem fogok itt élni, max ötöt.
Elsõ és nem unnád meg félévente eltörögetni a kezed 18 éves korodtól 28 éves korodig, mert hát ugye azért fáj is az. Szerintem tíz év elég hosszú idõ és az bizony 20 kéztörés. Meg gondolod, hogy még az ötödik után sem lenne gyanús senkinek a sorozóbizottságban és nem csuknának le? :D
"Ha bevezetnék nálunk is ezt, én eltörném a bal kezem. " Miért nem a nyakcsigolyád?
Miért támogatnék bármit is, ami egymás legyilkolásáról szól?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!