Találatok a következő kifejezésre: A lábujjaim hámlok. Mi lehet (3 db)

Hámlik a lábujjaim között, mi lehet ez?

Én arra gondoltam hogy esetleg lábgomba, de egyáltalán nem viszket és nem is ég egyszerüen csak elkezd hámlani egy idö után. szerintetek mi lehet ez? mit használjak rá?

Legjobb válasz: mindenképp menj bõrgyógyászhoz. nem mindig viszket a gomba sem, de lehet ekcéma is és más egyéb bõrbetegség.

mindenképp menj bõrgyógyászhoz. nem mindig viszket a gomba sem, de lehet ekcéma is és más egyéb bõrbetegség.
Lehet gomba, attól még, hogy nem viszket.Viccen kívül:azért szagold meg a hámlást.Nekem egy koleszos zuhanyzás után volt ilyen(pedig papucsban voltam).Használni kezdtem sprayt rá, antifungin volt benne, és elmúlt.

A lábujjaim között hámlok. Mi lehet az oka? Fertőzés? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Hát igen gomba, de lehet kapni nagyon jó kenõcsöket és sprayt rá. Gyógynövlny boltban, vagy dm stb. ben tutira találsz, de akár gyógyszertárba bemész ott talán mivel szakképzettek talán elsõre eltalálják mi használ rá.

Hát igen gomba, de lehet kapni nagyon jó kenõcsöket és sprayt rá. Gyógynövlny boltban, vagy dm stb. ben tutira találsz, de akár gyógyszertárba bemész ott talán mivel szakképzettek talán elsõre eltalálják mi használ rá.
Gyógyszertár--"Lamisil 1X" , vagy ha a TV - reklámokat megnézed, van még 1 másik is. Megelõzés: fürdés után mindig szárazra törölni a lábujjak közét, és - fõleg nyáron - gombásodás elleni hintõpor használata !! De elõször a krémek valamelyikével gyógyítsd meg !
99% hogy gomba, sajnos.
Nekem a talpamon szokott hámlani a bõr egy évben egyszer.És nekem tuti nincs gombám!Sõt még a tenyeremen is volt de mindig elmúlik magától. Nemhiszem hogy gomba lenne mert akkór áégetne és viszketne.
A lábujjak között 99% gomba. Nem kell viszketnie, ha még nem érte el az élõ bõrt. Majd késõbb fog, ha elhanyagolod - de akkor már nem nagyon szabadulhatsz meg tõle.

Hámlik szinte az összes lábujkám között, mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Ez a lábgomba. Vegyél rá a gyógyszertárban egy sprét, és kezelgesd, attól elmúlik.

Ez a lábgomba. Vegyél rá a gyógyszertárban egy sprét, és kezelgesd, attól elmúlik.
Valószínû, hogy nem törölted mindig teljesen szárazra a lábujjak közötti részt, így begombásodott. Én azt javasolnám, hogy kezeld lábspray-vel, amit a drogériákban, gyógynövényboltokban is beszerezhetsz, valamint használj hintõport (én a Deodry 84-et szoktam használni) amíg teljesen el nem múlik a probléma.
A kérdező hozzászólása: ha már nem hámlik 3-4 nap után kezelés nélkül, mert nem csináltam vele semmit, elmúlt?nincs látható baja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!