Találatok a következő kifejezésre: A lábujjaim hámlok. Mi (7 db)

az lehet gomba lesz

Hámlik a lábujjaim között, mi lehet ez?

Én arra gondoltam hogy esetleg lábgomba, de egyáltalán nem viszket és nem is ég egyszerüen csak elkezd hámlani egy idö után. szerintetek mi lehet ez? mit használjak rá?

Legjobb válasz: mindenképp menj bõrgyógyászhoz. nem mindig viszket a gomba sem, de lehet ekcéma is és más egyéb bõrbetegség.

mindenképp menj bõrgyógyászhoz. nem mindig viszket a gomba sem, de lehet ekcéma is és más egyéb bõrbetegség.
Lehet gomba, attól még, hogy nem viszket.Viccen kívül:azért szagold meg a hámlást.Nekem egy koleszos zuhanyzás után volt ilyen(pedig papucsban voltam).Használni kezdtem sprayt rá, antifungin volt benne, és elmúlt.

A lábujjaim között hámlok. Mi lehet az oka? Fertőzés? Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Hát igen gomba, de lehet kapni nagyon jó kenõcsöket és sprayt rá. Gyógynövlny boltban, vagy dm stb. ben tutira találsz, de akár gyógyszertárba bemész ott talán mivel szakképzettek talán elsõre eltalálják mi használ rá.

Hát igen gomba, de lehet kapni nagyon jó kenõcsöket és sprayt rá. Gyógynövlny boltban, vagy dm stb. ben tutira találsz, de akár gyógyszertárba bemész ott talán mivel szakképzettek talán elsõre eltalálják mi használ rá.
Gyógyszertár--"Lamisil 1X" , vagy ha a TV - reklámokat megnézed, van még 1 másik is. Megelõzés: fürdés után mindig szárazra törölni a lábujjak közét, és - fõleg nyáron - gombásodás elleni hintõpor használata !! De elõször a krémek valamelyikével gyógyítsd meg !
99% hogy gomba, sajnos.
Nekem a talpamon szokott hámlani a bõr egy évben egyszer.És nekem tuti nincs gombám!Sõt még a tenyeremen is volt de mindig elmúlik magától. Nemhiszem hogy gomba lenne mert akkór áégetne és viszketne.
A lábujjak között 99% gomba. Nem kell viszketnie, ha még nem érte el az élõ bõrt. Majd késõbb fog, ha elhanyagolod - de akkor már nem nagyon szabadulhatsz meg tõle.


A lábujjaimon (az összesen) hámlik a bőr. Próbáltam már sokmindent, de semmi sem volt hatásos. Mit csináljak? Bővebben lent.

Mind a 2 NAGYlábujjamon körömbenövés volt.Az orvos a nagy lábujjaimba adta az érzéstelenítőt(injekcióval).Amikor begyógyult, utánna barnás pöttyök jelentek meg , majd hámlani kezdett. Mitől hámlik a lábujjam? Segítsetek, és értelmes válaszokat LÉCCI.

Legjobb válasz: Menj el pedikûröshöz,rendbe teszi.

Menj el pedikûröshöz, rendbe teszi.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Kenegesd valaiféle étolajjal, olivaolajjal, kókuszzsírral. Attól rendbejön a hámlás.
A kérdező hozzászólása: Köszi
a helyedben megmutatnám bõrgyógyásznak

Mitõl hámlanak a lábujjaim?

Nem viszket, nem fáj, szóval nem hiszem, hogy gomba, csak egy kicsit hámlik néhány lábujjam. Ez csak simán bõrszárazság? Vagy valami más?

Legjobb válasz: Akkor is gomba, ha nem viszket. Próbáld meg a canestent vagy a Terbisilt. 1 hét alatt elmúlik.

Akkor is gomba, ha nem viszket. Próbáld meg a canestent vagy a Terbisilt. 1 hét alatt elmúlik.
A kérdező hozzászólása: És kenõcs nélkül nem tud elmúlni? Mi történik, ha nem kenem be?
Magától nem múlik el és egyre nagyobb területen fog hámlani. Hogy ez után mi történik nem tudom, de én a helyedben nem várnám meg. Most még gyorsan elmúlhat, ha súlyosabb lesz tovább tart a gyógyulás és lehethogy a kenõcs nem is lesz eelég. Most kezdd el kezelni, egy tubus kenõcs kb 1000 Ft, nem éri meg halogatni.
A kérdező hozzászólása: Ma akartam bekenni, de tegnap estére elmúlt a hámlás és ma sem tért vissza. Akkor mi volt ez? Csak egy sima hámlás?

Hámlik szinte az összes lábujkám között, mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Ez a lábgomba. Vegyél rá a gyógyszertárban egy sprét, és kezelgesd, attól elmúlik.

Ez a lábgomba. Vegyél rá a gyógyszertárban egy sprét, és kezelgesd, attól elmúlik.
Valószínû, hogy nem törölted mindig teljesen szárazra a lábujjak közötti részt, így begombásodott. Én azt javasolnám, hogy kezeld lábspray-vel, amit a drogériákban, gyógynövényboltokban is beszerezhetsz, valamint használj hintõport (én a Deodry 84-et szoktam használni) amíg teljesen el nem múlik a probléma.
A kérdező hozzászólása: ha már nem hámlik 3-4 nap után kezelés nélkül, mert nem csináltam vele semmit, elmúlt?nincs látható baja

A talpamon es a labujjaim alatt hamlik a bor, mit tegyek? Miert van ez?

Legjobb válasz: Gondolom valami gomba. Vegyél a gyógyszertárban canesten-t és ha nem múlik el tõle, akkor menj el bõrgyógyászhoz.

Gondolom valami gomba. Vegyél a gyógyszertárban canesten-t és ha nem múlik el tõle, akkor menj el bõrgyógyászhoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!