Találatok a következő kifejezésre: A lábfej lehet a szülés előjele (3 db)

37 hetes vagyok, és pár napja naponta többszőr megy a hasam. Ez a szülés előjele is lehet? Ja és kb 4 napja dagad a bokám és a lábfejem. Tapasztalta valaki ugyanezt, és hamarabb lett meg a baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülés elõtt4-5 nappal dagadt be a bokám,lábfejem....hát nem "riogatni"szeretnélek, de lehet hogy készítheted azt a kórházi csomagot....:)

Szia! Nekem a szülés elõtt4-5 nappal dagadt be a bokám, lábfejem....hát nem "riogatni"szeretnélek, de lehet hogy készítheted azt a kórházi csomagot....:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Akkor lassan meglehet a baba. A csomagom elõ van már készítve....

A lábfej dagadás lehet a szülés előjele?

Kb 1 hete a lábfejem nagyon dagad.A vérnyomásom tökéletes,a vizeletemmel is minden rendben van.Csütörtökön töltöttem a 38.hetet.Volt/van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szerintem csak elkezdett vizesedni.Szülés után elmúlik.

Szerintem csak elkezdett vizesedni.Szülés után elmúlik.
Szia, sajnos kb egy hete nekem is dagad a bokám.Valószínüleg az idõjárásnak köszönhetõ, mert tiszta víz vagyok és még csak 24 hetes...:o(
Szia. 40.hétbe vagyok, kb a 37.héten kezdett el vizesedni a bokám, lábam.Adoki szerint ez természetes, mivel a babó már akkora hogy a fõ eeket elnyomja, és így a vérkeringés sajnos nem az igazi. Polcold fõl a lábad fekvésnél, legyen a szív fölötti magasságba.Neke nem vállt be és nem is kényelmes.De azért fõl polcolom de max 20 percet bírok háton feküdni.És ha a fejed a karod az arcod nincs fõl puffadva, és a vízelet vérnyomás jó, akkor ez a velejárója, de nem sokára túl leszel már rajata. Én a héten már tutti túl leszek. Ki tartás.Ja én most vettem a patikába, homeopátiás gólyókat vizesedésre:Natrium sulfuricum 9 ch még nem tudom mit használ, de a patikába kapsz te is, és szedheted.Jó babó várást 40 hetes kismama
Szia! Hát sajna nekem is dagad a lábfejem 2-3 hete (minden más nálam is rendben), de baba még mindig nincs.:( Már 40 hetes és 5 napos vagyok. Ha nincs más gondod, ne aggódj , ez ilyenkor természetes. Kitartás és könnyû, szép szülést kívánok!
Az gáz lenne, mert én még csak 30 hetes vagyok, de már nekem is dagad a lábam, sõt a kezem is!
az utolsó trimesztrben bármikor elõfordulhat a dagadás, szüléstõl függetlenül. sok sikert!!!!!!
Hívd fel szerintem az orvosodat! Az a legbiztosabb! Ha nincsen, akkor a védõnõt!
Lehet elõjel, nekem szülés elõtti nap dagadt be. De ilyenkor a dokik azért szeretnek ránézni a kismamára, nehogy toxémia legyen..
Nekem is mindkét szülésem elõtti napon dagadt be a lábam!
A kérdező hozzászólása: nem toxémia, a vizeletemben nem volt fehérje és minden rendben a vizsgálaton.
Pedig a toxémia jele is lehet a hirtelen vizesedés! Meg kellene nézetned legalább a vérnyomásodat. Ha az is magas, akkor újabb vizelet teszt.
A kérdező hozzászólása: Tisztázzuk már le, hogy nem vagyok toxémiás!SOHA de soha nem amgas a vérnyomásom, 125 fölé nem is megy pedig naponta 3x mérjük.Szerintem egyszerûen csak vizesedik a lábam ami a 38.hétre szerintem már nem vészes...
Ha ennyire fel vagy háborodva a válaszokon, akkor miért kérdezel minket? Miért nem a védõnõt vagy a dokit kérdezed? A toxémia amúgy hirtelen is jelentkezhet, egyik napról a másikra. De ha van otthon vérnyomás mérõtök akkor minden nap tudod ellenõrizni. A nõk többségénél inkább az arc szokott bedagadni/eltorzulni a szülés elõtti napokban.
Ja, azt hozzátenném még, hogy nekem soha nem ment 110 fölé a vérnyomásom és 38 hetesen még nem vizesedem! Mégis lehetek még toxémiás.
Mi újság kedves kérdezõ? Hogy vagy? Én 35 hetes vagyok és nekem is egyik óráról a másikra dagadt be. Sajnos a felpolcolás és az éjszakai fekvés sem segít... :(((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!