Találatok a következő kifejezésre: A lábfej lehet a (87 db)

Mitől fájhat a lábfejem meg a fölött taknyos is voltam most valami vírus lehet?

Legjobb válasz: Megfázáskor az izületeket is érinti a gyulladás. Valszínû most attól fáj a lábfejed. Várj egy hetet, és ha nem múlik menj vissza az orvosodhoz.

Megfázáskor az izületeket is érinti a gyulladás. Valszínû most attól fáj a lábfejed. Várj egy hetet, és ha nem múlik menj vissza az orvosodhoz.

Multhét csütörtökön eltört a lábfejem (elrepedt) kaptam is 1hét fekvõ gipszet. Tegnap kaptam egy járót. Nagyon zavar az alvásban és nem érzem benne jól magam. Ha itthol leszedem magamnak akkor lehet valamit kapni amit este esetleg le lehet csatolni? !

Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Szokd meg, önuralom. Még ha nappal tudnál is, pont éjszaka nem tudsz rá figyelni. A törés megterhelésével (pl. éjszaka álmodban ügyetlenül mozdulsz, rárúgsz, bármi) nagyobb gondot okozhatnál, mint ami már van. Nem arra szolgál, hogy jól érezd benne magad. :( Kellemetlen, nekem is volt gipszem, de ki lehet bírni azt a pár hetet.

Szokd meg, önuralom. Még ha nappal tudnál is, pont éjszaka nem tudsz rá figyelni. A törés megterhelésével (pl. éjszaka álmodban ügyetlenül mozdulsz, rárúgsz, bármi) nagyobb gondot okozhatnál, mint ami már van. Nem arra szolgál, hogy jól érezd benne magad. :( Kellemetlen, nekem is volt gipszem, de ki lehet bírni azt a pár hetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!
Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D
Vágd le a lábad ! Majd kend be csípõs paprikával.

Elkezdett szőrösödni a lábfejem, lehet hogy előző életemben hobbit voltam?

Mindig is kis termetű voltam és göndör hajú. Nem akarok hobbit lenni, segítsen valaki!!!

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg......:D

Igen, valószínûleg......:D
Nekem is csupa szõr a lábfejem, akkor én is?
A kérdező hozzászólása: Neked is olyan??? Mi lenne ha alapítanánk valami csoportot? Lehet hogy a végére akkorára nõne a létszámunk hogy átvehetnénk az uralmat a földön! Muhahaha... :D
Ha szõrösödik a lábfejetek, nem hobbitok vagytok, hanem románok.
Inkább találj egy jó hobbit...
Valami csoportot, és az lenne a vezetõ akinek a legszõrösebb?Nekem vagy 4-5 centi szõr van rajta és jó sûrû.


36 hetes kismami vagyok. Pár napja nagyon dagad a lábfejem és a bokám. Mit lehet tenni?

alig látszik a csont és olyan mintha lúdtalpas lennék kiszélesedett a lábam, fáj a talpam is. Nehezen lépek, pedig csak 12 kg-t szedtem fel. Szoktam felpolcolni, de hiába.

Legjobb válasz: Háát, erre csak egy gyógymód van már...Szülni. Nekem is ez volt, úgy néztem ki, mint egy zombi... Semmi nem segített. Egy 2 hetes kislány anyukája

Háát, erre csak egy gyógymód van már...Szülni. Nekem is ez volt, úgy néztem ki, mint egy zombi... Semmi nem segített. Egy 2 hetes kislány anyukája

39+5 hetes km vagyok, kb.3 napja nagyon elkezdett vízesedni a lábfejem és a bokám! Mit lehet ezzel csinálni? Ja és ha van valakinek tuti szülésmegindító tippje szívesen veszem!

Legjobb válasz: nagyon nem tudsz mit tenni vele. polcold fel ne gyalogolj sokat stb, de hamarosan ugyis vége tehát ezt a kellemtlenséget már csak kibirod. Örülj neki hogy csak most lett iylen, sok nönek akár az elejétöl van már dagadás. de 6-7 hónaptól simán.

nagyon nem tudsz mit tenni vele. polcold fel ne gyalogolj sokat stb, de hamarosan ugyis vége tehát ezt a kellemtlenséget már csak kibirod. Örülj neki hogy csak most lett iylen, sok nönek akár az elejétöl van már dagadás. de 6-7 hónaptól simán.
szia nekem mindenki azt mondta hogy a házas élet az sûrün a terhesség megindulásának az oka :)
bocsánat második vagyok *szülés megindulását :)
Ne erõltesd meg, már ne nagyon sétálgass, inkább pihentesd sokat a lábad és pócold fel. És bármit csinálhatsz, ha a szülésnek nincs itt az ideje, lépcsõt is mászhatsz, szexelhetsz is, akkor sem fog megindulni.:)
:-) Szerintem amit a 2. írt, az tök jó, a terhesség is rendszerint házasélettel indul. :-) Én ma vagyok 38 hetes épp, egy pár hete vizesedek, nekem is csak a felpolcolás és citromos víz segített, vagy általában lúgos étrend, gyakorlatilag semmi só, alma és zeller. Kitartás!
Szex. Állítólag a sperma (vmi "vivõanyag"?) puhítja a méhszájat.

Barátnőm kedden tetoválást csináltatott másnapra a bokája jól bedagadt (mert ugye a lábfején van a tetkó) mit tegyünk? Mitől lehet ez? Nem tud a lábára sem állni.

Legjobb válasz: Krémeztétek???Nekem amikor csináltattam a tetkóm akkor mondták hogy kenjem Vitamerfen krémmel.Nekem bevált.Meg amúgyis valamennyire természetes hogy utána 1-2 napig fáj.De ha utána sem múlik szerintem menjetek orvoshoz.De ez a krém szerintem elég jó,nyugtatja a bõrt.

Krémeztétek???Nekem amikor csináltattam a tetkóm akkor mondták hogy kenjem Vitamerfen krémmel.Nekem bevált.Meg amúgyis valamennyire természetes hogy utána 1-2 napig fáj.De ha utána sem múlik szerintem menjetek orvoshoz.De ez a krém szerintem elég jó, nyugtatja a bõrt.
Alapjában véve a lábfej egy amúgy is nagyon érzékeny terület.Szerintem már ma menjen el orvoshoz, ez nem játék. Lehet allergiás rá, lehet begyulladt neki de nagyon, de az is lehet tetanusz elõjele is. A lányom a szemöldök piercingje olyan borzasztó csúnya lett, hogy tetanuszt adott neki az orvos. Nem játék, tessék elmenni orvoshoz, nem pedig várni.
bepanten használjon az gyulladáscsökkentö!énis azt használok rá!
Sose értettem, mi a jó ebben...
Ki nemszarja le a véleményed, meg h mit értesz?? Vagy válaszolj a kérdésre, vagy menj anyádnak méltatlankodni...
Én voltam a beteg, szóval tök normális ilyen esetbe ha bedagad, mert kényes rész és megerõltettem, máshogy jártamhogy ne húzódjon a varos bõrõm mert az fáj, meg amugyis jóhogy bedagadt amikor idegen anyag került a bõröm alá és még sebes is volt szedtem rá cinket aztán jóvan...nem kell ide tetanusz
utólag okosabb az ember:D
május 12 Te talán értelmeset szóltál??

Ha nagyon vizes a lábfejem, de a vizeletem teljesen negatív, attól lehet még toxikózis?

37 hetes vagyok, és a vérnyomásom is normális, attól megmutassam a dokinak?

Legjobb válasz: A toxikózishoz a 3 dolognak együtt kell jelentkeznie. 37 hetesen a vízvisszatartás (vizesedés) teljesen normálisnak mondható, a szervezeted készül a szülésre. Ha megnyugtat, elmehetsz a dokihoz vagy a védõnõhöz... Különben igyál sok folyadékot, csökkentsd a sóbevitelt, de igazán a szülés fog segíteni :) Minden jót!

A toxikózishoz a 3 dolognak együtt kell jelentkeznie. 37 hetesen a vízvisszatartás (vizesedés) teljesen normálisnak mondható, a szervezeted készül a szülésre. Ha megnyugtat, elmehetsz a dokihoz vagy a védõnõhöz... Különben igyál sok folyadékot, csökkentsd a sóbevitelt, de igazán a szülés fog segíteni :) Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak az elsõvel vizesedtem befektettek és ott kiderült hogy már fehérje is van a vizeletemben, és ki se engedtek mondván tox-os vagyok, és ezért remélem most nem lesz más csak a vizesedés.
A lábfejen is lehet, igen.
Ínhüvelygyulladás bárhol lehet, ahol ínhüvelyek vannak, a lábfej pedig tele van ilyenekkel. De miért gondolod, hogy pont ínhüvelygyulladás? Egy fájdalomnak millió és egy oka lehet, ne diagnosztizáld magadat ránézésre, azért van az orvos.

Mennyire kopik egy fekete színű tetoválás? Nekem 2 hónapja van egy idézet a lábfejemre tetoválva, 3x lett átütve, de egy-két betű már most alig látható. Lehet hogy teljesen ki fog kopni?

Legjobb válasz: Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/

Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) Amikor csinálta, akkor ment át rajta 2x, utána 3 hét múlva még 1x.
Én pont egy éve csináltattam a lábfejemre egy idézetet és még mindig ugyanolyan fekete. Egyszer ütötte át csak. 12 ezret fizettem érte, viszont volt "tetováló mûvész" ismerõsõm aki ingyen meg csinálta volta... Csak az õ tetoválásai amiket csinált kb 1 hét után úgy néznek ki mintha világoskék tollal odafirkantottak volna vmit.. És még kinézezre, minõségre is gagyi.. :-D Szal mindenképp azt ajánlom hogy szalonban csináltasd..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szalonba csináltattam ezt a tetkómat is. (a derekamon lévõ, amit kb. fél évvel ezelõtt rakattam az is itt készült, és annak semmi baja)Már felhívtam a tetováló csajt, hogy nézze meg mi lehet a gond, holnap visszamegyek hozzá.
Menj el normális tetoválómûvészhez, nekem 3 éve van tetoválás mindkét lábfejemen, és ugyanolyan a színe, semmit sem kopott! AZ is lehet, h szar festéket használ, vagy nem dolgozza bele rendesen a bõrbe!
Elõzõ vagyok. Mámint a legközelebbit:-D Vagy ennek a javítását

Széles a lábfejem. Milyen tavaszi (ha lehet, nyitott) cipőt vegyek?

Genetikailag nagyon széles a lábfejem. Nagyon tetszenek a balerinák, de azok eléggé előnytelenek nekem Ezen kívül azt se tudom, hogy most egyáltalán mi a divatos. Sötétkék csőnadrágot, vagy koptatott egyenesszárú nadrágom van, azokhoz kéne a cipő Ha tudtok, linkeljetek, lelőhellyel együtt Budapesten hol érdemes körülnézni? Ezek például jók lehetnek?

Legjobb válasz: Szerintem menj el egy deichmannba és próbáld föl. Milyen széles a lábfejed és arányaiban hogy néz ki?

Szerintem menj el egy deichmannba és próbáld föl. Milyen széles a lábfejed és arányaiban hogy néz ki?
A kérdező hozzászólása: 11cm széles, közepesen magas, zömök


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!