Találatok a következő kifejezésre: A lábfej lehet (87 db)

Elkezdett szőrösödni a lábfejem, lehet hogy előző életemben hobbit voltam?

Mindig is kis termetű voltam és göndör hajú. Nem akarok hobbit lenni, segítsen valaki!!!

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg......:D

Igen, valószínûleg......:D
Nekem is csupa szõr a lábfejem, akkor én is?
A kérdező hozzászólása: Neked is olyan??? Mi lenne ha alapítanánk valami csoportot? Lehet hogy a végére akkorára nõne a létszámunk hogy átvehetnénk az uralmat a földön! Muhahaha... :D
Ha szõrösödik a lábfejetek, nem hobbitok vagytok, hanem románok.
Inkább találj egy jó hobbit...
Valami csoportot, és az lenne a vezetõ akinek a legszõrösebb?Nekem vagy 4-5 centi szõr van rajta és jó sûrû.
A lábfejen is lehet, igen.
Ínhüvelygyulladás bárhol lehet, ahol ínhüvelyek vannak, a lábfej pedig tele van ilyenekkel. De miért gondolod, hogy pont ínhüvelygyulladás? Egy fájdalomnak millió és egy oka lehet, ne diagnosztizáld magadat ránézésre, azért van az orvos.

Mennyire kopik egy fekete színű tetoválás? Nekem 2 hónapja van egy idézet a lábfejemre tetoválva, 3x lett átütve, de egy-két betű már most alig látható. Lehet hogy teljesen ki fog kopni?

Legjobb válasz: Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/

Függ attól, ki csinálta. Ha nem túl jó mûvész, akkor elõfordulhat. viszont a lábfejed amúgy is olyan hely, amit sûrûn "használsz" pl kikezdi a zokni, cipõ, emiatt is lehet ez. De 2 hónap alatt 3szori átütés nekem kicsit sok :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget :) Amikor csinálta, akkor ment át rajta 2x, utána 3 hét múlva még 1x.
Én pont egy éve csináltattam a lábfejemre egy idézetet és még mindig ugyanolyan fekete. Egyszer ütötte át csak. 12 ezret fizettem érte, viszont volt "tetováló mûvész" ismerõsõm aki ingyen meg csinálta volta... Csak az õ tetoválásai amiket csinált kb 1 hét után úgy néznek ki mintha világoskék tollal odafirkantottak volna vmit.. És még kinézezre, minõségre is gagyi.. :-D Szal mindenképp azt ajánlom hogy szalonban csináltasd..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szalonba csináltattam ezt a tetkómat is. (a derekamon lévõ, amit kb. fél évvel ezelõtt rakattam az is itt készült, és annak semmi baja)Már felhívtam a tetováló csajt, hogy nézze meg mi lehet a gond, holnap visszamegyek hozzá.
Menj el normális tetoválómûvészhez, nekem 3 éve van tetoválás mindkét lábfejemen, és ugyanolyan a színe, semmit sem kopott! AZ is lehet, h szar festéket használ, vagy nem dolgozza bele rendesen a bõrbe!
Elõzõ vagyok. Mámint a legközelebbit:-D Vagy ennek a javítását


Széles a lábfejem. Milyen tavaszi (ha lehet, nyitott) cipőt vegyek?

Genetikailag nagyon széles a lábfejem. Nagyon tetszenek a balerinák, de azok eléggé előnytelenek nekem Ezen kívül azt se tudom, hogy most egyáltalán mi a divatos. Sötétkék csőnadrágot, vagy koptatott egyenesszárú nadrágom van, azokhoz kéne a cipő Ha tudtok, linkeljetek, lelőhellyel együtt Budapesten hol érdemes körülnézni? Ezek például jók lehetnek?

Legjobb válasz: Szerintem menj el egy deichmannba és próbáld föl. Milyen széles a lábfejed és arányaiban hogy néz ki?

Szerintem menj el egy deichmannba és próbáld föl. Milyen széles a lábfejed és arányaiban hogy néz ki?
A kérdező hozzászólása: 11cm széles, közepesen magas, zömök

Szerintetek mi lehet ez a lábfejemen/lábfejemben?

Nem tudom, értelmes-e a kérdés, de így jött ki. A történet, hogy értsétek: Vettünk tél előtt két csizmát, az egyikkel nincs gond, de a mákkal van. Az a gond, hogy, ha nincs le hajtva a szára, akkor fáj ott ahol van ez a guga szerűség, de ha le van hajtva akkor nem fáj. Szerintem attól jött ki vagy valami. Mi lehet az? Lehet, hogy értelmetlen, de jobban nem tudom megfogalmazni.:S 12.5/L

Legjobb válasz: másikkal*

A kérdező hozzászólása: másikkal*
simán és egyszerûen töri a lábad nincs semmi baj ;)
A kérdező hozzászólása: Ja a legfontosabbat lehagytam. Az a guga szerûség picit kiáll, és ha megnyomod, akkor puha..:S elõször azt hittem, hogy csont, de anyum szerint, meg testvérem szerint nem az.:S

37 hetes vagyok, és pár napja naponta többszőr megy a hasam. Ez a szülés előjele is lehet? Ja és kb 4 napja dagad a bokám és a lábfejem. Tapasztalta valaki ugyanezt, és hamarabb lett meg a baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a szülés elõtt4-5 nappal dagadt be a bokám,lábfejem....hát nem "riogatni"szeretnélek, de lehet hogy készítheted azt a kórházi csomagot....:)

Szia! Nekem a szülés elõtt4-5 nappal dagadt be a bokám, lábfejem....hát nem "riogatni"szeretnélek, de lehet hogy készítheted azt a kórházi csomagot....:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Akkor lassan meglehet a baba. A csomagom elõ van már készítve....

Most tényleg a lábfej tetoválás annyira fáj, hogy nem lehet kibírni?

Jövõhéten megyek,vékony vagyok nagyon,ergo a lábfejem is vékonyka....én eddig nem féltem tõle,mert szeretném már rég óta. De már mindenki azt mondja,hogy elfogok ájulni,meg nem fogom kibírni... Van már egy pici a derekamon,az nem fájt.

Legjobb válasz: minel kozelebb van a csonthoz a bor, annal jobban faj. amugy a labfej az egyik legfajdalmasabb terulet.

minel kozelebb van a csonthoz a bor, annal jobban faj. amugy a labfej az egyik legfajdalmasabb terulet.
A kérdező hozzászólása: Igen már készen van, kibírható, fájdalmas, de nem volt gáz egyáltalán, inkább utána a gyógyulás nekem rossz volt nagyon. Átkéne rajta menni mégegyszer, de majd csak õsszel, mert most nyáron nem merem bevállalni.
Megcsináltattad már a tetoválásod? Jövõhéten varratom a lábfejem ha gondolod megírom hogy milyen volt de nem hiszem hogy annyira vészes lenne. Nekem a mellkasom volt a necces, jobban fájt mint az ujjaim meg a kézfejem de ha nagyon fáj maximum iszol valami alkoholt azt csumi :D 21/F
Nekem is mindkét lábfejem ki lett varrva, nekem ez volt az elsõ :) Tényleg fájdalmas, de kibírható. Az elsõ másfél órát nevetve végigbeszélgettem, és az utolsó órát végszenvedtem, szorítottam a karfát, és összeszorítottam a fogam :DDD A színezés jobban fájt, mint a kontúr, az nagyon szar egy érzés :s vigyél csokit meg kólát és szünetben majszold el, és akkor nem lesz semmi para :) 19/f
Nekem a második tetoválásom van ott, azon kívül van még egy. Hát valóban az fájt a legjobban. Pedig egy apró minta van ott de szorítottam a fogam. :D Persze kibírható, és messze van az ájulástól szerintem.
Nekem is mikor mondtam a szalonban, hogy amúgy ez az elsõ, mindenki csak lesett XD
Barátnõmnek a lábfején van, az volt az elsõ neki. A tetováló is furán nézett, hogy "elsõre oda??" hát kb. végigröhögte meg beszélgette, a nagyujjánál fájt neki jobban azt mondta, de bõven bírható volt. Pedig õt is [email protected]ák elõtte rendesen :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akinek van kedve privibe elküldheti a lábfej tetkó képét. Szívesen megnézném. :) Már várom az enyém, remélem kibirható lesz, elvileg 2-2, 5 órát mondott rá a tetováló.
Én is csonti vagyok, semmi extra. Elsõ tetkóm lett oda, nem fájt, 3 óra után kicsit már kellemetlen volt, mert aprólékos minta. Nekem bedagadt, szerencsére vizsgaidõszak alatt voltam, nem kellett mennem sehova, így 2 napig otthon pihentettem, az alatt lement a duzzanat is. Fóliát második naptól csak fürdésre tettem, meg ha elmentem otthonról. Amúgy szabadon voltam, zokni nélkül. Kenés Bepanthennel. Nem volt vészes:) 21/L
A kérdező hozzászólása: Akinek van a lábfején megírná, hogy utána mire figyeljek? bedagadhat , hagyjam szabadon? meg ilyenekre gondolok.köszönöm
A kérdező hozzászólása: Van már egy tetoválásom, azt kibírtam simán. Azért pozitívan állok hozzá, szültem már simán érzéstelenítés nélkül, annál nagyobb fájdalom talán nem lesz. :)
Nekem a lábfejemen van, amikor elõször csinálták is eléggé fájt, de ott kezdõ volt a srác, nem is lett valami szép, szóval elmentem egy profihoz, aki közölte, hogy nagyon megvan viselve a bõröm a kezdõ miatt, úgyhogy nem lenne most a helyemben...na hát amit ott éltem át...végére már majdnem sírtam, nagyon fájt, és az eredmény sem lett sokkal jobb :/ Tartottunk pár pihenõt, meg etettek csokival, meg kajával, hogy a bõröm ne durranjon be nagyon :)
Baromság...Nem lehet általánosítani, nekem a lábfejemen egyáltalán nem volt kibírhatatlan vagy ájulásközeli. A hátamon lévõ sem volt vészes, pedig a gerinc és lapockatájékon ijesztgettek vele, hogy majd mennyire fog fájni. Esküszöm a hájamnál sokkal jobban fájt, ahol csont még a közelben sem volt. Szerintem van ennél sokkal fájdalmasabb hely is. Ha nincs még tetkód, akkor ne parázz nagyon rá az érzésre, mert úgysem tudod elképzelni milyen lesz, csak rástresszelsz. Ha már van tetkód, akkor van némi viszonyítási alapod, de hidd el, ki lehet bírni ;)
barátnõmnek is van a lábfején elég nagy a tetoválás és azt mondta sírt közben annyira fájt a hasán viszont mem fájt
A kérdező hozzászólása: hát nem nyugtattatok meg. :( pedig eddig nem is gondoltam a fájdalomra.
Ki lehet bírni, de tényleg fájdalmas.
Ne ijesztgessétek szegény embereket. Ma voltam olyan tetoválást csináltatni ami a lábfejen kezdõdik, keresztül megy a bokámon és a lábszáron végzõdik. Nem mondom hogy nem fájt, de abszolút kibírható. Végigmosolyogtam meg beszéltem az egészet. El kell valamivel terelni a figyelmed és semmi probléma nem lesz. Nem kell parázni tõle. Majdnem meggondoltam magam én is a sok "így fájt, úgy fájt" vélemény miatt, de milyen jó hogy nem tettem.😀

Mitől fájhat a lábfejem meg a fölött taknyos is voltam most valami vírus lehet?

Legjobb válasz: Megfázáskor az izületeket is érinti a gyulladás. Valszínû most attól fáj a lábfejed. Várj egy hetet, és ha nem múlik menj vissza az orvosodhoz.

Megfázáskor az izületeket is érinti a gyulladás. Valszínû most attól fáj a lábfejed. Várj egy hetet, és ha nem múlik menj vissza az orvosodhoz.

Ha sokat allok egyhelyben faj a sarkam. Altalaban kiforditom a labfejem es kulso talpelen allok. Amikor a sarokrol lekerul a terheles az nagy megkonnyebbules es mintha tobb ver kerulne oda. Mi lehet ez?

mitol?mi? Mi tegyek ellene?

Legjobb válasz: Bokasûlyedés..ugyan ez volt velem is..nem foglalkoztam vele,aztán egy idõ után az egész lábfejem fájt már és odáig jutottam,hogy ha 10 percnél többet mentem,nem tudtam utána egész nap lábraállni..vettem egy pár lúdtalp betétet,egy hét után,mintha soha nem fájt volna a lábam,azóta minden rendben.

Bokasûlyedés..ugyan ez volt velem is..nem foglalkoztam vele, aztán egy idõ után az egész lábfejem fájt már és odáig jutottam, hogy ha 10 percnél többet mentem, nem tudtam utána egész nap lábraállni..vettem egy pár lúdtalp betétet, egy hét után, mintha soha nem fájt volna a lábam, azóta minden rendben.
A kérdező hozzászólása: évek óta hordom a lúdtalpbetétemet :(
akkor nincs ötletem..:(
Ne csináld, mert ezzel halmozod a problémákat, és csak rosszabb lesz. Inkább menj el ortopéd orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: sarkantyúról tudtok valamit esetleg?
A kérdező hozzászólása: amúgy mit ne csináljak? ne álljak 1helyben?
Ne álldogálj külsõ talpélen.

Milyen részei vannak a lábfejnek, és melyik részével milyet lehet lőni?

Én 5r?l tudok: cs?r,rüszt,spicc,bels?,küls?. Bels?-küls?: csavarni, passzolni. Rüszt-spicc: magas labdák, beadások [de mindkett?vel lehet?], kapuralövések. Rál?ni ugyebár a f?z?s részével a cip?nek. Cs?r: ezt nem is használják ugyebár, mivel ezzel nem nagyon szokás l?ni... Végül itt van kép, hogy szerintem melyik része mi és ha rosszul tudnám javítsatok ki, még ott is, hogy melyikkel mit kell! Egész pontosan a rüszt és spiccel van gondom, nem tudom melyik az, és milyeneket l?nek vele!

Legjobb válasz: a rüszt a lábfejednek az a része, ahol az ábrád is mutatja, a talpív feletti rész, magyarán, ami a lábszárad és az ujjtöveid között van, az a vastagabb rész. Mikor azt mondják, hogy teli rüszttel, az azt jelenti, hogy ezzel a résszel telibenyomod a lasztit, ezt akkor tudod, amikor levegõben van a labda, mondjuk sípcsont magasságban, vagy magasabban, és akkor félfordulatból, stb. Biztos rúgtál már ezzel, ha felpötgeted a labdát, és aztán bele*krsz egy angyot, azt is rendre ezzel csinálod. A spicc, amikor az ujjaidat lefeszíted, és azzal a felülettel lõsz. Ezt is biztos ezerszer használtad, ha a földrõl rá akarod küldeni, akkor általában így csinálod.

a rüszt a lábfejednek az a része, ahol az ábrád is mutatja, a talpív feletti rész, magyarán, ami a lábszárad és az ujjtöveid között van, az a vastagabb rész. Mikor azt mondják, hogy teli rüszttel, az azt jelenti, hogy ezzel a résszel telibenyomod a lasztit, ezt akkor tudod, amikor levegõben van a labda, mondjuk sípcsont magasságban, vagy magasabban, és akkor félfordulatból, stb. Biztos rúgtál már ezzel, ha felpötgeted a labdát, és aztán bele*krsz egy angyot, azt is rendre ezzel csinálod. A spicc, amikor az ujjaidat lefeszíted, és azzal a felülettel lõsz. Ezt is biztos ezerszer használtad, ha a földrõl rá akarod küldeni, akkor általában így csinálod.
Ez olyan dolog, amit nem nagyon lehet képrõl tanulni, hanem ki kell próbálni :) Egyébként a legjobb/legerõsebb lövéseket úgy lehet leadni, ha a képeden a sárga és a zöld rész közötti területen érintkezik a cipõ a labdával. - inkább ez is a rüszthöz tartozik (lábfejjel lõ) Spicc - az a cipõ eleje (spitz német kifejezés=csúcs - innen ered) - ezzel futsalban szoktak nagy gólokat lõni. A "külsõ" részt pedig meghosszabbíthatod a rajton még a cipõ eleje felé. remélem hasznos volt a válaszom :)
rajton=rajzon (elírtam, bocs)
A kérdező hozzászólása: Igen, nagyon hasznos volt mind a kettõtöké. Egyébként járok focira meg sokat játszok, a haverok azt mondják nem vagyok rossz, és õk pedig tényleg jó játékosok. (ugyebár lehet azért mondják mert a barátaim..) csak ezekkel a magas labdáimmal vannak gondok, nem tudok erõsen beadni vagy valami, hanem csak simán megemelni, pedig jó lenne ha legalább egy félpályáig elrúgnák vagy valami... Ezt is rüszttel vagy spiccel kell?
Rüszttel kell nagyot rúgni (lefeszített lábfejjel), nem kell aggódnod amiatt, hogy kicsit rúgsz, gondolom fiatal vagy még. youtuben rengeteg videó van, itt egy pl: http://www.youtube.com/watch?v=rkDljTKuwsM
A kérdező hozzászólása: Utolsó: köszi, ezt én is tudtam, arra vagyok inkább kíváncsi, hogy egy erõs, magas beadást hogyan kell elvégezni.
Jól alá kell nyúlni a labdának, ha szép magas, íves beadást akarsz... :) Én tudtam eddig is, hogy mivel kell eltalálni a labdát, ha jó lövést akarunk... de valamiért soha nem jön össze. Nem értem, ha levegõben van a labda, akkor nagyon könnyen meg, úgy semmi gond nincs, de ha a földön van és úgy akarok erõset valamiért nem sikerült. Nem értem, hogy miért. :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!