Találatok a következő kifejezésre: A lábam barnul annyira a (2 db)

Miért barnul nehezebben a láb? Még a szoli se fogja be annyira mint pl a hasam és a vállam környékét! Tudtok tippet hogy mivel lehetne elérni a barna színt a lábon is barnitókrém nélkül?

Heti 1X járok szolioba kb 4-5 alkalommal voltam már és a lábamon alig látszik de máshol meg észlelhet? a barnaság.kentem már szolikrémmel is de nem sok sikerrel.

Legjobb válasz: fekvõbe jársz?állóba nekem se barnul annyira.

fekvõbe jársz?állóba nekem se barnul annyira.
A kérdező hozzászólása: Állóba járok! Lehet h megkéne probálnom a fekvõt?
Lehet kapni rossmanbab meg dm-ben szoláriumos barnulást elõsegítõ krémet. Nagyon jók! Nekem hullafehér bõröm van de ezzel rásegítve szoliban egész emberi színûre tudok barnulni. Olyan 500Ft körül van egy flakon. Ha veszel és használod ne ijedj meg mikor felkened eléggé égetõ érzés lesz és a bõröd is ki fog pirosodni, és izzadni fogsz a szoliban mint a fene.

A lábam nem barnul annyira a szoliban mint a többi testrészem, miért van ez így?

Mit tudnék tenni hogy u.olyan jól lebarnuljon a lábam is a szoliban mint a többi testrészem,álló és fekv? szolit is próbáltam már,de a fels? testem már szinte csoki barna míg a lábamom épp hogy látszik egy kicsit?

Legjobb válasz: Ugyanez van velem is :( tökmindegy mennyi bronzkrémet kenek magamra a lábaim ugyanolyan hókák :(

Ugyanez van velem is :( tökmindegy mennyi bronzkrémet kenek magamra a lábaim ugyanolyan hókák :(
Én is ezt tapasztalom.. De egyik barátnõm adott egy tippet! ha fekvõ szoliban fordítva fekszel be, vagyis hogy a lábad legyen ott ahol a fejed akkor jobban fog. Állítólag az arcbarnító és a felsõtest feletti csövek jobban barnítanak. Én is ezzel próbálkozom és javulást figyeltem meg!! (egyébként a barátnõm egy szoláriumban dolgozik, tehát sethet valamit:) :)
Én vok az elsõ válaszoló. Jó tipp :) állószoliba járok :D tovább...?:D
velem pont forditva van vagy is hát fekvöbe jártam és az arcom nem barnult semmit a lábam meg barna volt aztán sok embertöl hallotam hogy az állo jobb mert ott ugyan ugy barnulsz mert nincs arcbarnitó(sokkal gyengébb mint a többi csõ ami a tastednél van!!)szóval álló szoli, de ha nem barnul ot akkor menj töb idöre
Ez izgalmas:) állószoliban egyébként egyforma erõsségûek a csövek nem?:D állj kézen:DDDDDD
Hát erõsnek tuti erõs, 10 perctõl most legutóbb is úgy leégtem hogy most is nyögöm :D
én ma voltam elõször:$ 6 percre állóban és nagyon leégtem mindenem piros:) fáj is:D de a barátom hívott el a 10. hónapunk alkamából:) de ez a láb téma engem is zavar... kajak a lábam nem lesz szép barna ha folyamatosan járok akkor sem?:D:O:O neeee:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!