Találatok a következő kifejezésre: A láb most (264 db)

26cm a lábam, most 43-as cipőm van Converset szeretnék rendelni, mekkorát vegyek? Bővebben lent FONTOS!

42,5, 44, és 44,5 van. Most melyiket vegyem akkor??? Converset szeretnék, a mostani Adidas és 43-as. fiú vagyok :D

Legjobb válasz: Nekem pl 38/39-es a lábam, de converseben 38as kellet,, még azis nagy egy icipicit, de még pont kényelmes:)szerintem a 42.3 jó lesz:) De mért nem olyan helyrõl rendelsz ahol van a méretedben?Vagy most ilyen akció miatt folyamodsz erre?:):D

Nekem pl 38/39-es a lábam, de converseben 38as kellet, , még azis nagy egy icipicit, de még pont kényelmes:) szerintem a 42.3 jó lesz:) De mért nem olyan helyrõl rendelsz ahol van a méretedben?Vagy most ilyen akció miatt folyamodsz erre?:) :D
A kérdező hozzászólása: Azért mert csak ezt találtam, és ami tetszik abból csak ilyen méret van mindegyik oldalon, de ahol kinéztem ráadásul ott még akciós is.
1 szammal kisebb vannekem is :)

Csütörtökön begipszelték a lábamat, most miért nem írtak fel ilyen véralvadásgátlót, amit a hasba kell szúrni? Azt nem minden alkalommal kell amikor begipszelik a lábat, csak mert így nehezen tud mozogni?

Legjobb válasz: Ráállhatsz a gipszes lábadra? Magyarán járógipszed van? Amúgy meg az lenne a legtisztább ha magát a dokit kérdeznéd meg, akinél voltál.

Ráállhatsz a gipszes lábadra? Magyarán járógipszed van? Amúgy meg az lenne a legtisztább ha magát a dokit kérdeznéd meg, akinél voltál.
Csak fekvõgipsznél kell véralvadásgátló, járógipsznél nem.
A kérdező hozzászólása: Feküdnöm kell a gipsszel de megkérdezem majd a dokit

Megduzzadt a lábam, most mit csináljak?

Legjobb válasz: Csak egy lábad, vagy mind a kettõ? Zsibbad, fáj, elszinezõdött? Lesérültél elõtte? Ha belenyomod az ujjad a duzzanatban benne marad az ujjad "ürege", lassan jön vissza a bõr? Amúgy menj orvoshoz, attól függ melyik. Ha csak az egyik lábadt dagadt meg, fáj, zsibbad, elszinezõdött stb, akkor az trombózis, abban az esetben azonnal. A többi ráér holnapig.

Csak egy lábad, vagy mind a kettõ? Zsibbad, fáj, elszinezõdött? Lesérültél elõtte? Ha belenyomod az ujjad a duzzanatban benne marad az ujjad "ürege", lassan jön vissza a bõr? Amúgy menj orvoshoz, attól függ melyik. Ha csak az egyik lábadt dagadt meg, fáj, zsibbad, elszinezõdött stb, akkor az trombózis, abban az esetben azonnal. A többi ráér holnapig.
A kérdező hozzászólása: már kaptam kenõcsöt meg valami mást és már jó
A kérdező hozzászólása: ja és nem volt trombózis vagy veszélyesebb. csak duzzanat nem volt más veszély


Nől még a lábam? Most 37es.16/L

Legjobb válasz: Egy számot még nõhet,de nem biztos az sem. De szerintem a 37-es láb nagyon aranyos kis lábméret jobb mint ami nekem van..41.o.O utálom:D

Egy számot még nõhet, de nem biztos az sem. De szerintem a 37-es láb nagyon aranyos kis lábméret jobb mint ami nekem van..41.o.O utálom:D
A kérdező hozzászólása: Köszi!! :) Azért kérdeztem, mert megtetszett egy kicsit drágább cipõ, és tudni szerettem volna, hogy akkor megéri-e megvennem.Hát igen egy kicsit kicsi a lábméretem, de én szeretem, mert általában találok rá cipõt, patikát stb. Egyik ismerõsömnek is 41-es lába van és ott voltam vele mikor cipõt szeretett volna venni, és alig találtunk.Sajnálom hogy te is igy vagy ezzel! Én meg örülök hogy nekem 37-es, de ha nõne még egy számot, az sem lenne baj.:)
ti panaszkodtok? én mit szóljak a 45ös lábamhoz? :S
A kérdező hozzászólása: Jajj, az tényleg rossz lehet!!Sajnálom!! De én nem is panaszkodtam, csak megkérdeztem hogy nõl-e még, és aztán irtam is hogy én szeretem a lábméretemet..:) Am te is lány vagy? Hány éves?
Szerintem is már maximum csak egy számot nõhet:) Amúgy mióta 37es a lábad? Nekem 5.es korom óta 36os a lábam és még most is csak akkora, de imádom, mert mindig van cipõméret:$:) 14L
nekem 38-as:) és szeretem mert pont ideális, nem is kicsi nem is nagyon, cipõt is könnyen találok:) amúgy kérdezõ szerintem max 1 méretet fog nõni a lábod

Az normális ha eddig borotváltam a lábam, most váltottam epilátorra és borostás az epilálás után a lábam? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet túl hosszú volt a szõr és az epilátor csak elszakított a és nem tépte ki tövestül. Szerintem vagy borotváld le és várd meg amíg tüsis lesz és akkor epiláld vagy ha hosszú akkor inkább gyantázd.

Lehet túl hosszú volt a szõr és az epilátor csak elszakított a és nem tépte ki tövestül. Szerintem vagy borotváld le és várd meg amíg tüsis lesz és akkor epiláld vagy ha hosszú akkor inkább gyantázd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Szülés elött is vsszeres volt a lábam, most viszont nagyon csúnya. Sőt az egyik lábamon van egy ér ami kidudorodik (kitágult ér). Hol tudnám megműtetni?

Szoktam újságba olvasni, hogy vannak magán klinikák,de nem merem ?ket felhívni, mert nem tudom megbízhatók-e.Tudtok esetleg olyan helyet ahol ezzel foglakoznak?

Legjobb válasz: A kérdésedre nem tudom a választ,de vigyázz nagyon a visszereiddel.Beszélj az orvosoddal és használj gumiharisnyát.

A kérdésedre nem tudom a választ, de vigyázz nagyon a visszereiddel.Beszélj az orvosoddal és használj gumiharisnyát.

Sportsérülés esetén mit érdemes használni? 4 ütemü fekvõ közben rosszul léptem gördülõtalpas cipõben kibicsaklott a lábam most be van dagadva es pirosodva a bokám és kórnyéke mit tegyek? Les fájdalom volt most tompa csak biz. Mozgasokra éles

Legjobb válasz: borogasd,esetleg menj el a baleseti ügyeletre. ugrálós,irányváltós edzéseket meg egészen vékony talpú cipõben-esetleg még boka fûzõsben is-kell végezni,de ezt most már tudod.

borogasd, esetleg menj el a baleseti ügyeletre. ugrálós, irányváltós edzéseket meg egészen vékony talpú cipõben-esetleg még boka fûzõsben is-kell végezni, de ezt most már tudod.

Az normális hogy éjszaka néha begörcsöl a lábam? Most 32hetes vagyok

Legjobb válasz: Igen ez teljesen normális. Szedjél kálciumot, vagy magne B6ot.

Igen ez teljesen normális. Szedjél kálciumot, vagy magne B6ot.
szia. én naponta 3x2 szem Magne B6-ot szedek és még így is néha összekapja a görcs a lábam. Nekem azt mondták normális, majd elmúlik. 30 hetes kismama
Sajnos valóban természetes. Amit tenni tudsz ha görcsöl: visszafelé (a lábujjaidat a térded felé) feszíted a lábfejed. Ez oldja a görcsöt ki, mindenképpen segít, hogy gyorsan vége legyen. Egyébként az elõttem válaszolók tanácsát is fogadd meg, valóban sokat segit a magnézium! Minden jót, gyönyörû továbi heteket így a végén is :)
Igen, vele jár, nem tudom szedsz-e nagnéziumot, az jó rá, említsd meg a dokidnak.Minden jót!
Ez kalcium hiany! Egyel sok tejtermeket es szedd a magne B6-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! MagneB6-ot azt szedem.

Lehet hogy csontritkulássa van a kutyámnak nem volt orvosnál mert azthittük hogy elesett és beütötte a lábát most mit tegyek? (azon kivül hogy vigyem el dokihoz) olvastam kálcium kel neki de nem tudok szerezni.

Legjobb válasz: Nem inkább csonthártya gyulladás??? ezt igy nem tudjuk neked megmondani, mert lehet valóban csak megütötte, vagy meghuzta. Tényleg csak egy orvos tud biztosat mondani.

Nem inkább csonthártya gyulladás??? ezt igy nem tudjuk neked megmondani, mert lehet valóban csak megütötte, vagy meghuzta. Tényleg csak egy orvos tud biztosat mondani.
Sétálni ? Na ne röhögtess már . Az a szerencsétlen kutya gondolom igen ritkán teheti ki a lábát a kertbõl. Vagy a kedves bátyja sétáltatja a kérdezõnek? Amúgy pedig így látatlanban senki nem tud segíteni.
Csonthártya gyulladás növéskor lesz. Köze nincs a kálciumhoz. És nem is biztos, hogy az a baja. Elsõ, vagy hátsó lába? Elsõnél porcleválás a vállban. Hátsónál pl szalagszakadás is elõfordulhat. Egyikre sem megoldás a kálcium.
és akkor hogy mentek vele sétálni?
A kérdező hozzászólása: Nem zárom ki az orvost csak nagytestû és anyáék félnek hogy elhuz engem a kuta... ezért várnom kell mert pénteken jön haza a bátyám apa meg dolgozikigy õ se birja elvinni
csonthartya gyulladás ütéstõl lehet. Neked a kalcium a maniád? a legtöbb kutya nem él elég hosszú ideig ahhoz, hogy csontritkulást kapjon
A kérdező hozzászólása: azt az azon kivül nem azért irtam mert nincs kedven elvinni a kutyadogihoz és csonhártya gyulladás nem lehet mert ahoz sok kálciumot kéne megennie vagy nem?
Azon kívül semmit ne tegyél. Egyáltalán nem biztos, hogy csontritkulása van, ezer más baja lehet, majd a doki megmondja, hogy pontosan mi az és hogyan kezeljétek.
Viddorvoshoz.Fingod sincs róla mi a baja, majd az orvos megmondja.
ha elviszed orvoshoz õ úgyis megmondja mi a teendõ.. Remélem nem ezért írtad azt hogy "azon kívûl", mert nem akarod elvinni!
Azért ha meggyógyult a kutya, akkor esetleg tanítsd meg pórázon sétálni, és vidd ki szegényt a kertbõl néha. Baromi unalmas ám évekig ugyanazt a kertet nézni, minden kutyának kell a séta.
Kálciummal nem orvosolható nagyon sok baj. Milyen méretû és mennyi idõs a kutyád? Melyik lába fáj? Amúgy már onnan rosszul indul a dolog, hogy eleve kizárod az orvost. Akinek kutyája van, bizony bele kell kalkulálnia az orvost is a tartásába.Neten nagyon ritkán lehet gyógyítani.

Ha azt akarom, hogy vékonyabbak legyenek a lábaim, (most hájas és narancsbőrös is) és ha "gyúrok" rá egy pici ideje, hogy csináljam, hogy az izom ne legyen nagy?

Konkrétan úgy érzem, hogy vastagodott is a lábam, pedig mindig jól kinyújtom utána. Az segítene, hogy ha nem is minden nap tornázok rá, de minden nap nyújtok? Konkrétan most úgy vagyok, hogy a hájas rész ugyanúgy megmaradt csak vastagodott az izom...és már leszakadnak rólam a nadrágjaim.

Legjobb válasz: Diéta ( kevesebb szénhidrát bevitel) és aerob edzés, nem kell rá minden nap edzeni, a nyújtás az hatékony, az mehet minden nap.

Diéta ( kevesebb szénhidrát bevitel) és aerob edzés, nem kell rá minden nap edzeni, a nyújtás az hatékony, az mehet minden nap.
Ezt az edzés és a diéta majd megoldja:http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=&title=diactais_..
A kérdező hozzászólása: ott van a kép, hogy milyen
ha hájas vagy és narancsbõrõs akkor sok sport(aerob mozgás)+ diéta + víz kell! az édességet már most felejtsd el
Õk is edzenek nagy súllyal:http://www.youtube.com/watch?v=4-Lm7JLnqyM :)
Nem, mehet nagy súllyal is, nem lesz túl izmos, pláne diéta ideje alatt.
A kérdező hozzászólása: Amikor súlyzós gyakorlatokat csinálok, csináljam úgy, hogy nehéz legyen, vagy könnyü de sokat? Kellett írni a suliba egy tesztet hogy használhassam a kondit, és aszerint csinálom (olyanokkal amiket azért még tudok csinálni de nem is a legkönnyebb súlyon) Szóval, hogy egy izomnál 3-4x 20 ismétlés. (láb) Ezeket könnyebb súlyokkal csináljam, hogy ne legyek "túl izmos"?
A kérdező hozzászólása: itt van egyébként amirõl szó van (sajnos a narancsbõr nem jön át teljesen, úgyhogy az igazság ennél egy pár fokozattal rosszabb) : http://kepfeltoltes.hu/120323/2012-03-23_18.03.26-1_www.kepf.. http://kepfeltoltes.hu/120323/2012-03-23_18.04.22-2_www.kepf..
Szálkásító diéta kellene és mehetne mellé heti 3-4 aerob edzés (kocogás, bicaj, stb.). Súlyzós edzés is lehet még mellé. Guggolás, kitörés, lépcsõzés. Nem fog vastagodni, mert diéta lesz közben. Nyújtás nagyon jó, de nem lesz tõle vékonyabb.
Abszolút jó az összes tipp, amiket a többiek írnak. Nem kell koplalni, csak egészségesen enni, mozogni, eleget inni. Amit én mondanék a narancsbõrre az a tripleffect zselé. Nekem nagyon bejött.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!