Találatok a következő kifejezésre: A láb fáj És az (82 db)

Lehet tulhajtottam ma magam? Elég sokat dolgoztam ma itthon föztem, mostam, takaritottam és az egyéb itthoni munka! Most ugy elfáradtam hogy majd leszakad a derekam a lábaim fájnak és egy kicsit a hasam! 15 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Egy idõ után mint most is,rájössz mennyit birsz.Elõszõr nekem is furcsa volt,de már kialakitottam egy rendszert,igy nem erõltetem meg magam.Például hétfõn takaritom a fürdõt,kedd konyha,..stb.Minden napra egy kis aproság.Nem megerõltetõ és az idõ is jobban telik.

Egy idõ után mint most is, rájössz mennyit birsz.Elõszõr nekem is furcsa volt, de már kialakitottam egy rendszert, igy nem erõltetem meg magam.Például hétfõn takaritom a fürdõt, kedd konyha, ..stb.Minden napra egy kis aproság.Nem megerõltetõ és az idõ is jobban telik.
Valószínû, hogy igen. Mondjuk néha nekem munka nélkül is volt így, de ne aggódj nem lesz semmi baj, most próbálj meg pihenni minél többet és legközelebb apránként próbáld meg a munkát megcsinálni. Mi építkeztünk pont abban az idõben, hát nem volt könnyû, de jól vagyunk, szépen fejlõdik a babó. Minden jót! 26 hetes kisanya
Lehet.Arra vigyázz ne emelj nehezet és ne tegyél hírtelen mozdulatokat, mert azzal csak árthatsz mindkettõtöknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok:D! Arra vigyáztam hogy a hirtelen mozdulatokra és az emelésre! Már pihentem kicsit és jobban érzem magam:) ! Boldog babavárást nektek!

Eléggé vizesedek. Napi 1-2 kg ingadozik folyamatosan: (a lábaim nagyok és fájnak..25 hetes vagyok. Mit tudok ilyenkor csinálni? Vagy az étrenden kéne változtatni? (sok folyadékot is iszom)

Legjobb válasz: Szia! Èn 24 hetes vagyok, én is pár napja vetem észre, hogy kezdenek dagadni a bokáim, és én is iszom eleget. Pont tegnap voltam dokinál, Ö azt mondta, hogy ez normális. Sok terhes nö van így, de gyógyszert nem ír fel, mert nem tesz jót a lepénynek sem. Azt mondta inkább próbálkozzak természetes úton. Pl. a paradicsomlé is jó vízhajtó állítólag, vagy a csalántea, meg vannak vízhajtó teák. Èn is ezzel próbálkozom most. Meg próbálj pihenni, a lábaidat felpolcolni, ha fekszel.

Szia! Èn 24 hetes vagyok, én is pár napja vetem észre, hogy kezdenek dagadni a bokáim, és én is iszom eleget. Pont tegnap voltam dokinál, Ö azt mondta, hogy ez normális. Sok terhes nö van így, de gyógyszert nem ír fel, mert nem tesz jót a lepénynek sem. Azt mondta inkább próbálkozzak természetes úton. Pl. a paradicsomlé is jó vízhajtó állítólag, vagy a csalántea, meg vannak vízhajtó teák. Èn is ezzel próbálkozom most. Meg próbálj pihenni, a lábaidat felpolcolni, ha fekszel.
Nekem a kismamatorna segített.
Hülyeség, hogy nem ihatsz meg 1.5 liter víznél többet, hiszen az éppen ahhoz elég, hogy az alapvetõ funkciókat ellássa a szervezeted.Sajnos ilyenkor sómentes diéta.Lehet kapni bioboltban szárított fûszerkeveréket ami teljesen só mentes én azzal ízesítettem.Van norbi só ami 50%-nál kevesebb nátriumot tartalmaz mint a tengeri.És polcold a lábad.Sajnos más nincs.A többit leírták, vízhatjó ételek, csalántea, fahéjas aloeverás tea stb...
Pár napja én is ezzel küzdök.Ami a legtöbbet segít az a pihenés.Napi 1-2 pohár zöldteát is megiszok naturban.Talán az is sokat segített, hisz 2 napig nem ittam, csak pihentem és nem lett sokkal jobb.Állítólag 1 pohár sör is jó vízhajtó.Folyadékot sokat iszok, napi több litert.lNem vettem észre, hogy befojásolná, de azt érzem, hogy kell a szervezetemnek.Sót szinte nem is használok már, de nem is hiányzik.Kb ennyi.Most talán jobb lesz, hogy nincs már olyan meleg.35 hetes pocakos
Én is ezzel küszködöm, bár még nem olyan dúrva. Én a petrezselymes joghurtot, a zöldteát és a paradicsomlevet eszem, iszom.

A láb gyanta fáj? És az arc? Tényleg erösödik a ször? Vagy csak a borotvától?

Legjobb válasz: A lábgyanta és az arbgyanta is kibírható, egy másodpercig fáj csupán, annyit meg ki lehet bírni (a szülés pl. sokkal jobban fog fájni..). Azt mondják, a gyantától hosszú távon (években mérve) még gyengül is a szõr, nemhogy erõsödne. Az pedig hülyeség, hogy a borotvától megerõsödik a szõrzet: ez egyszerûen érzékcsalódás, ugyanis a borotva a bõr felszínén nyílegyenesen vágja el a szõrszálat, így a vége nem vékonyodik el, mint az epilálás vagy gyantázás után nõtt szõrnek. Ezért érzõdik szúrósabbnak, vastagabbnak, pedig valójában nem az. (Ugyanígy az állandó vágástól sem fog megerõsörni a haj, csak azért tûnik erõsebbnek, mert ilyenkor eltávolítod a meggyengült, elvékonyodott hajvéget.)

A lábgyanta és az arbgyanta is kibírható, egy másodpercig fáj csupán, annyit meg ki lehet bírni (a szülés pl. sokkal jobban fog fájni..). Azt mondják, a gyantától hosszú távon (években mérve) még gyengül is a szõr, nemhogy erõsödne. Az pedig hülyeség, hogy a borotvától megerõsödik a szõrzet: ez egyszerûen érzékcsalódás, ugyanis a borotva a bõr felszínén nyílegyenesen vágja el a szõrszálat, így a vége nem vékonyodik el, mint az epilálás vagy gyantázás után nõtt szõrnek. Ezért érzõdik szúrósabbnak, vastagabbnak, pedig valójában nem az. (Ugyanígy az állandó vágástól sem fog megerõsörni a haj, csak azért tûnik erõsebbnek, mert ilyenkor eltávolítod a meggyengült, elvékonyodott hajvéget.)
10 éve havonta gyantázva van a lábam, hónaj, és intim. a lábamon már alig van ször, it ott, és 4 hetente elég leszedni akkorra látszik csak. nem fáj a lábamon már szinte nem is érzem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, mostmár tudom milyen, tényleg kilehet birni:)


Eltörhetett, zúzódhatott és az ízület is sérülhetett, ezt nem lehet így megmondani, csak RTG után.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat

Van valakinek nyirokkeringési zavara a lábában? Mert nekem van a bal lábamban. (legalább ezt mondják az orvosok! ) tünete:dagad a lábam és fáj mindig! Ha valakinek van ilyen betegsége írjon!

Legjobb válasz: Szia! Képzeld nekem 2 hete fáj a lábam, s már orvostól-orvosig küldtek, s már nagyon unom :-( Nekem nem dagad, csak fáj a hajlatban, a vádlim, a bokám... Írtak rá szorító harisnyát, ami nagyon jó, ér-tágító (Detralux-ot) gyógyszit szedek és Fraxiparine nevû injekcióval kell szúrnoma hasam, trombózis ellen! Neked hogy deült ez a betegség ki? Nekem állítólag vénás problémám van, jövõ7en Bp-re kell mennem, hematológiai vizsgálatra!

Szia! Képzeld nekem 2 hete fáj a lábam, s már orvostól-orvosig küldtek, s már nagyon unom :-( Nekem nem dagad, csak fáj a hajlatban, a vádlim, a bokám... Írtak rá szorító harisnyát, ami nagyon jó, ér-tágító (Detralux-ot) gyógyszit szedek és Fraxiparine nevû injekcióval kell szúrnoma hasam, trombózis ellen! Neked hogy deült ez a betegség ki? Nekem állítólag vénás problémám van, jövõ7en Bp-re kell mennem, hematológiai vizsgálatra!
Elõzõ vagyok! Csak annyit szeretnék még, hogy 25 éves vagyok, s nem akartam/-om elhinni, hogy vénás problémám van... Voltam amúgy vérvételen, minden - lett, sõt még mélyvénás uh-on is, az sem mutatott semmit, egy másik doki mégis azt állítja vénás eredetû a problémám :-( Holnaptól betegállományban leszek, mert nem bírok így dolgozni :-( Egyszerûen alig bírom kinyújtani a lábam, annyira feszül, bizsereg is olyankor, fura érzés! De semmit sem látni rajta, semmi duzzanat, puha, jól tapintható a lábam... Én sem értem, mi lehet ez... De rossz!
A kérdező hozzászólása: kb.1 évig jártam orvoshoz , már mindenféle vizsgálatot csináltak.Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben kezelnek minden évben.Ez a nyirokkerringési zavar, dagad úgyh lehet h neked nem ez van , de érdemes elmenned amit fent említettem!mert nekem ott segítettek.nekem bokaficamtól kezdödött, és most ott tartok h az egész lában dagad.Vaghyis a nyirokerek nem tudják szállítani a nyirokfolyadékot.ez felgyülemlik és azért dagad!Nekem is kell kompressziós harisnyát hordanom, és minden évben 2 hétig budakeszin vagyok ahol masszírozzák a felesleges nyirokfolyadélkot.és szokott segíteni!!ha kell adok tel számot is !!remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: ja!24 éves vagyok!és állítólag velem született betegség ez !a bokaficam hozta elõ!!!már 6 éve így élek!!

34 hetes km vagyok es mar reg ota nagyon faj a labam, kenem diclofenac gellel, ezt ajanlotta az orvos, de mar magamnak nagyon nehezen kenem a labam a parom szokta kenni de van hogy o is faradt szegeny, ti hogy vagytok ezzel, kinek mi hasznal?

Legjobb válasz: Szia Én egy 31 hetes kismama vagyok és veszélyeztettet terhes. A vizesedet,eres lábam miatt. Nekem a dokim Rutascorbin tabletta szedését ajánlotta és én még a vadgesztegenye krémet használom ami bevált és hatásos azóta nem igazán fáj a lábam. Remélem tudtam segíteni:) Próbáld ki hát ha segít neked is. További jó babvárást!

Szia Én egy 31 hetes kismama vagyok és veszélyeztettet terhes. A vizesedet, eres lábam miatt. Nekem a dokim Rutascorbin tabletta szedését ajánlotta és én még a vadgesztegenye krémet használom ami bevált és hatásos azóta nem igazán fáj a lábam. Remélem tudtam segíteni:) Próbáld ki hát ha segít neked is. További jó babvárást!
Nekem is szörnyû láb és derékfájásom volt, nekem segített pluszba még a napi többszöri állottvizes lábfürdõ, nagyon kellemes! egy kis jódozott tengerisót is nyugodtan tegyél bele, csodákat mûvel. Étkezésben viszont kerüld a sót, mert megköti a vizet, a lábadon is!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:) az en dokim azt mondta, hogy valoszinu, hogy nyom egy ideget, mert csak olyankor erzem, hogy nagyon faj amikor fekszem, ha elotte viszont setalok vagy ki vagyok faradva, akkor nem erzem es hamar elalszom olyankor, hogy nehogyelkezdjen ismet fajni)

Márciusban szültem azóta fájnak a lábaim, reggelenként allig tudok lépni, ropognak a lábfejembe a csontok estére az egész lábszáram fáj mintha ólomból lennének a lábaim. Mitől lehet, és van-e rá gyógymód?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, én júniusban szültem, és a térdeim fájnak jobban, de általában mindenem. Állítólag az idõ és sok vitamin a megoldás.

Én is így vagyok, én júniusban szültem, és a térdeim fájnak jobban, de általában mindenem. Állítólag az idõ és sok vitamin a megoldás.
Calcium hiány.A terhesség alatt a babucik az összes kalciumot kivonják a szervezetbõl, és a saját csontozatukhoz használják.Minnél hamarabb kezdjetek el jó minõségû kalciumot szedni.Ez nem csak a kérdezõnek, hanem az elsõ válaszolónak is szól.
A kérdező hozzászólása: BIZTOS VAGY BENNE?HA CSAK EZ A BAJ KÁLCIUM EZERREL.BÁR ELMULNA
lehet visszér is..anyum a terhesség óta visszeres, hiába mûtette.de szerintem biztosat csak orvos tud mondani!

Miért van az ha lázas vagyok akkor rettenetesen fájnak az izületeim? Leginkább a lábam és a derekam Már vettem be lázcsillapítót le is ment a lázam de lábam még most is nagyon fáj allig birok vele járni Ez összefüggésben lehet a lázzal?

Legjobb válasz: Nem a láztól fájnak, hanem az influenzától, megfázástól, itt szépen leírja, hogy miért: http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/c..

Nem a láztól fájnak, hanem az influenzától, megfázástól, itt szépen leírja, hogy miért: http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/c..
A kérdező hozzászólása: Hú köszi igazából tegnap este lázasodtam be nagyon ma meg már az orrom is folyik :( Remélem hétfõre valamennyire elmúlik
Nekem két hétig tartott a nátha, a köhögés és a rossz közérzet, ma kezdek kicsit jobban lenni, vigyázz magadra, maradj a szobában pár napig, mert én kimentem a szélbe és begyulladt az arcüregem 1 hét után.
én 1 hete vagyok beteg, 2 napig voltam lázas, utána csak hõemelkedés, mindenem fáj, folyik az orrom, most az erõs torokfájás van terítéken!

Anyukámnak fáj a dereka és ráment a lábára. Csak az egyikre. El menjen orvoshoz vagy elmúlik magától?

Legjobb válasz: Mi az hogy ráment a lábára? Dahad a lába, zsibbad, fáj vagy hogy kell ezt pontosan érteni? Trombózis is lehet - ha dagadnak a végtagok - mindenképp orvos, ráadásul azonnal.

Mi az hogy ráment a lábára? Dahad a lába, zsibbad, fáj vagy hogy kell ezt pontosan érteni? Trombózis is lehet - ha dagadnak a végtagok - mindenképp orvos, ráadásul azonnal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!