Találatok a következő kifejezésre: A kutyusom nem hagyja abba (2 db)

A kutyusom ejjelente nem hagyja abba az ugatast! Lehet-e adni neki altatot?

Amiota apum korhazba van azota minden ejjel nez a korhaz fele es ugat!(8 honapos nemet juhasz)Probaltuk nyugtatni,meg is vertuk de mind hiaba.Felunk hogy a szomszed feljelent azert gondoltuk hogy adunk altatot neki!HAZBA MEG NEM VIHETETM!:(Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nehogy altatót adj neki!! A verésrõl meg ne is beszéljünk.... szegénynek minden valószínûség szerint épp elég baja van, ennek tetejébe még meg is vered... (Képzeld el, ha Te félsz, vagy szomorú vagy, mennyire segítene, ha kapnál egy pofont???) Mindenképpen valami lelki törést okozott neki, hogy apukád nincs otthon, erre olyan megoldást kell találni, ami valamennyire megnyugtatja. Miért nem viheted be a házba? Ott jó eséllyel nyugodtabb lenne, nyugtathatnád többször is, melletted lenne, ami alapvetõen is fontos neki. Ha nem is hagyná rögtön abba a hangoskodást, mégis hamarabb nyugodna meg. Esetleg próbáljatok adni neki egy rossz pólót, vagy pulcsit, amin apukád szagát érezheti, talán megnyugtatja. Más kutyabarát megoldás nemigen jut eszembe.

Nehogy altatót adj neki!! A verésrõl meg ne is beszéljünk.... szegénynek minden valószínûség szerint épp elég baja van, ennek tetejébe még meg is vered... (Képzeld el, ha Te félsz, vagy szomorú vagy, mennyire segítene, ha kapnál egy pofont???) Mindenképpen valami lelki törést okozott neki, hogy apukád nincs otthon, erre olyan megoldást kell találni, ami valamennyire megnyugtatja. Miért nem viheted be a házba? Ott jó eséllyel nyugodtabb lenne, nyugtathatnád többször is, melletted lenne, ami alapvetõen is fontos neki. Ha nem is hagyná rögtön abba a hangoskodást, mégis hamarabb nyugodna meg. Esetleg próbáljatok adni neki egy rossz pólót, vagy pulcsit, amin apukád szagát érezheti, talán megnyugtatja. Más kutyabarát megoldás nemigen jut eszembe.
Elég csúnya dolog hogy megvertétek.A kutyák megérzik a bajt, és nyilván azért ugat, mióta apukád kórházban van.Szerintem is be kellene vinni ott hátha megnyugodna, vagy menj ki hozzá és próbáld megnyugtatni!Ja és altatót semmiképp ne adj neki!!
NE ÜSD!!!- tényleg épp elég baja van, hiszen ha nem lenne, akkor lehetne bírni Vele... nálunk bevált, amikor anyu kórházban volt, a kutyájának adtunk egy "anyuszagú" pulcsit. Mondjuk sokat is játszottunk vele, sokat sétáltattuk és természetesen beengedtük a lakásba, de nálunk ez természetes. Azért ezektõl csökkenhet a szomorúsága és a hiányérzete szegénynek. DE A VERÉS ÉS AZ ALTATÓ A 2 LEGROSSZABB ÖTLET...
Próbáld meg este hosszabb sétákra vinni, hátha jobban elfárad és elalszik, de altatót semmi képen nem szabad neki adni. És kérlek szépen ne verd a kutyust, semmi jó nem származik a verésböl, nekem legalábbis tuti lelkiismeret furdalásom lenne, ha megütném a kutyámat, föleg ilyen szituban, mint ami nálatok van.Szegény pára ö nem tehet semmiröl, csak hiányzik neki az apukát, sok séta!!!
Nem hiszem, hogy az eloszobaba nem lehetne bevinni a kutyat, ott biztosan megnyugodna, csak kell ala tenni egy regi pledet vagy valami mast ami ot a regi gazdihoz koti. Akutya akkor is ugat ha fel, legalabb is a mienk csak akkor. Az altato masnap hat jobban mint akkor amikor megkapja. Mi egyszer egy evben szilveszterkor adunk neki egy fel nagyon enyhe nyugtatot, mert nagyonfel a lovoldozektol, de altalaban masnap olyn mintha reszeg lenne, egesz nap alszik tole. (Ezt az allatorvos irta fel). Ne verjetek a kutyat, ugysem tudja miert kapott ki.
téged is verni kéne amikor hiányzik valaki, vagy szomorú vagy. megnézném hogy reagálnál rá!! Altatót? neked egyszerûen nem való kutya.én nem azért jelentenélek fel amiért ugat a kutya, hanem mert vered! És még meg is büntetnélek, vagy le csuknálak!!!!!
nektek halakat kellene tartani kutya helyett.bár még azokat is sajnálnám egy ilyen helyen.
Hát igen. Ez nehéz ügy. Az altatót én sem ajánlom, és ez esetben a verés se tûnik jó megoldásnak. Látszik, h nagyon kötõdik az édesapádhoz. Megértem, h nem viheted be a házba, gondolom mindvégig kint élt. Lehet, h mégjobban félne benn, mert ismeretlen környezet. Meg aztán a szomszéd. Mert ha feljelent, akkor mégsem hivatkozhatsz arr, h a kutya szomorú, mert az édesapád kórházban van. Csak az amerikai filmekben fogadják ezt el indoknak. Esetleg van valamitek, ami "apa illatú"? Amit az övé, olyan szaga van, és nem féltek odaadni neki. Akkor lehet, h megnyugszik.
én a vízipisztolyt ajánlom verés helyett, ha ugat, fröcsköld le (ha nem kint van az utcán, és nem fázik meg). ezt pár alkalom után megszokja, és nem ugat ok nélkül.

Hogy szoktassam le nyüszítésről? Van egy nagy testű kutyusom, ha bezárom a kenneljébe folyton nyüszít, ugat, sír és nem hagyja abba.

Nem rég töltötte be a 2 évet de már kis kora óta ilyen.Ha csak 10 percre zárom be akkor is ezt csinálja.Pedig a kennelje is elég nagy. :S

Legjobb válasz: már mint bent van

nem tudom mit képzelnek az ilyen nagyszáju emberek akik nem is ismerik az irot és mégis ilyan szánalmas szöveget levágnak nyilván szereti a kutyáját azért kérdezi meg hogy mit tegyen de tudod mindenki magábol indul ki attol mert a kutya nincs a házba mikor viharvan attol szeretik nekem is kb 40kilos az egyik kutyám és nyuszit mikor viharvan megnyugtatom és befekszik a helyére jo hogy nem majd az ágyamba altatom nevetséges vagy én biztos vagyok hogy szeretve van az a kutya tegyél be neki játékot vagy valmit ami érdekli jobb kedve lesz menj be vele és ha utánad megy dicsérd meg és adj neki jutalmat és hagyd ott hiszem hogy segitettem.
A kérdező hozzászólása: már mint bent van
Bizony, ha vihar van, akkor be kellene vinni magatokhoz a lakásba. Kár, hogy nem szeretitek ennyire azt a kutyát... Feltételezem, bizony sokszor és hosszú idõre van bezárva és egyedül, magányosan. Ha egyszer úgy hozza a sorsod, hogy nagyon fogsz félni, halálfélelmed lesz és teljesen egyedül leszel, senki nem áll melletted - gondolj majd a nyüszítõ kutyádra. Arra, hogy ezt téged inkább zavar, semmint hogy együtt éreznél vele..
Még valami. A félelemrõl/nyüszítésrõl leszoktatni akarod - és nem nyugtatni. Ez nagyfokú szívtelenség. Errõl szoktasd le magad!
Irhatsz amit akarsz -- ha van szíved egy reszketõ, félõ kutyát egyedül kint hagyni -- nem vagy jó ember. A kutyát meg "használod" és nem élõlénynek tekinted. Ennyi.
hát ez már siralmas amiket ez az ember ír de én erre azt mondom hogy mindenki magából indul ki mert engem nem érdekel milyen a cipõm az életembe az elsõk az állatok tudod én kiskorom óta hordom a koborkutyákat haza megettem segítek rajtuk a menhelyen is szoktam önkéntes munkát vállalni amikor idõm van ja és az állatorvos közölte velem 4évé hogyha én elmegyek állatorvosnak annak õ nagyon örülne sõt akkor felvesz a rendelõjébe mert olyan szépen bánok a kutyákkal hogy neki tetszik most már egy évem van egy másik szakmán és utána kezdek egy állatvédõ v ápolói szakot .és tudod még az jutott eszembe hogy ugye az a kutyuli fél amikor vihar van mi lenne ha kipróbálnád hogy valami nagyobb plüsállatot beteszel neki akihez hozzá tud bújni.a kiskutyámnál ez bevált és mennybe vele a viharba a kennelbe és dicsérd meg hogy okos adj neki jutalmat és hiszem hogy megnyugszik az a kutyuli sok sikert majd írj hogy mi lett az eredmény
A kérdező hozzászólása: Hát neked aztán jó nagy pofád van!!!Mit képzelsz magadról??? Amúgy meglátszik hogy nem csak nem érted meg amit írnak hanem olvasni sem tudsz!!!!Oda írtam hogy van egy szuka kutyus is!!!Egymás mellett van a kenneljük. Én elég sokáig szoktam dolgozni, a lányom középiskolás, a férjem meg külföldön dolgozik.Két 40 kg-os kutyát zárjak be a házba kitudja mennyi ideig??Mert ugye ez megoldás.Amúgy nincsen elvárva tõlük hogy õrizzék házat mert ezek kiállítási és agilytis kutyák.Alapon nem házõrzés miatt vettük meg õket. De írtam hogy azóta ilyen amióta elhoztuk, tehát nem itt érték olyan traumák amik ezt kiválthatták!!! Ha csak rágalmazást tudsz ide írni akkor ne írj inkább semmit!!Mert nem azért hoztam létre hogy egy ilyen pofátlan és bunkó ember mint te ilyeneket írjon!! Remélem fel tudod fogni!
Szégyelljétek magatokat, hogy hagyjátok félni kint egyedül a viharban a kutyát!Még epilepsziát is kaphat! Közben elvárjátok tõle, hogy õrizze az értékeiteket és titeket. Ti csak kihasználjátok az állatot, nem szeretitek. Egy márkás cipõvel különben bántok, merthogy az érték. Az élõlény meg legyen kint a kussban... :-/
A kérdező hozzászólása: 07:58-as!!! Ha ennyire bunkó vagy akkor ne is írj ide!Azt hiszed hogy te tökéletes vagy ugye??Fogadok hogy neked valami talp nyaló kutyád van és bent tartod mindig. De látszik hogy szövegértési zavaraid vannak, és nem tudod felfogni mit írtam. Az utolsónak pedig köszönöm.
Milyen kutya, szuka, kan? Létezik kutyáknál is bezártsági fóbia. Egyébként mennyi idõre szoktad általában bezárni?
Tudjátok hogy félõs, mégis kizárjátok a kennelbe. Egy kutyát naponkénti rendszerességgel kell sétáltatni. És nem az a szeretet, hogy márkás ételt kap. Node, úgylátszik neked hiába mondom, téged csak zavar a nyüszítés. Gondolom, rövid úton túladsz majd rajta. Csak remélni tudom, hogy jobb gazdihoz fog kerülni és nem menhelyre, vagy pláne nem sintértelepre. :-(
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg nagyon is szeretve van!!!Csak hogy tudd!! Elég válogatós a kan kutyus és a legmárkásabb tápot eszi most is.Mindenbõl a legjobbat kapja.Elszoktuk vinni kirándulni is õket.És naponta több órát vagyunk kint velük. A lányom nagyon sokat játszik velük. És ilyen félõs amióta elhoztuk a tenyésztõtõl.
A kérdező hozzászólása: Van amúgy egy szuka kutyusunk is. Az etetés kennelben történik mert voltak problémák amikor nem kennelben voltak etetve. Amúgy meg van amikor bent vannak, de két 40kg-os kutyával nem olyan egyszerû a lakásban, fõleg úgy hogy a kan kutyus mindent lepisil.Próbáltam már séta után behozni de akkor is tud produkálni valamit.
Akkor megvan a megoldás: Szegényt mindig valami rossz élmény éri, mikor bezárod. Próbáld meg a kennelben etetni és rövidebb idõre akkor is becsukni, ha nincs vihar.
A kérdező hozzászólása: Kan kutyus. Van amikor csak 5 percre, de van amikor bent hosszabb idõre mert fél a vihartól és már egyszer elszökött, azóta ha vihar közeleg bezárom, de akkor meg kezdõdik a zene. :S
Kulasándorné Sziklainé Kata . neked nincs szíved... a kérdezõ biztos szereti a kutyáját csak hát két 40-50 kg s kutyát házban = elefánt a porcelánboltban... ANNYI ESZED VAN MINT EGY KULÁNAK. KULASÁNDORNÉ vagy ezentúl... Na by. 11/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!