Találatok a következő kifejezésre: A kutyusom hetes (66 db)

Baj, ha pár napig a 6 hetes kutyusunk felnőtt konzervet eszik?

Legjobb válasz: hat hetes kutyus miért nincs még az anyja mellett? miért eszik konzervet?

hat hetes kutyus miért nincs még az anyja mellett? miért eszik konzervet?
igen a 6 hetesnek még az alomban kéne lennie. És konzervet ne adj neki. Száraztápot kis vízzel
igen mert fosni fog tõle de nagyon... 6 hetesen még az anyjánál kéne lennie... de ha nincs táp akkor reggelire a kicsinek kitûnõ a túró- tejföl -tojássárgája(fehérje nem) összeállítás egy kis mézzel. Ebédre és vacsorára 2/3 hús 1/3 körettel ami rizs vagy tészta. A krumplit nem tudja megemészteni.
Egy hat hetes kölyöknek valóban még az anyja mellett a helye, ha azonban már nálad van (vetted, kaptad, találtad, befogadtad...mindegy) akkor jó minõségû tápot vegyél neki, ami kifejezetten kölyökkutyának való. Ha nincs otthon jelenleg táp, akkor sem megfelelõ a konzerv. Inkább adj helyette fõtt húst neki. Mérettõl függõen darabod fel (ne legyen csontos), fõzd meg fûszermentes vízben, adj neki hozzá fõtt rizst, egy kis fõtt zöldséget, joghurtot, túrót. Ez megfelelõ táplálék neki. De tápra mindenféle képpen szükséged lesz, mert nagyon nehéz összeállítani házilag a megfelelõ táplálékot, de addig míg nem tudsz tápot venni, ez is megteszi. A közértekben kapható konzervek sem kölyök, sem pedig felnõtt kutyának nem megfelelõek. Csak az igazán komoly tápgyártók gyártanak megfelelõ minõségû konzervet, de táplálásra ezek sem megfelelõek, csak kiegészítésre.
Na, megvettétek? És melyik lett végül a sok közül? Bernáthegyi, Collie, Golden, Akita, Welsh Corgi, Beagle, Francia Bulldog?
Nocsak, Ramónáék megvették a kiskutyát, többet már nem fogja megkérdezni, hogy milyet vegyen! :) )) De most komolyan, állandóan ezen az oldalon lógsz, nem tanultál a beszélgetésekbõl? Hogy nem hozunk el kiskutyát 8 hetes kora elõtt, hogy nem etetjük konzervvel, stb.?
szerintem nem baj a mi kutyánk is evett olyatt, mégsem lett se mi baja

Hogyan vegyem rá a barátnőmet, hogy adja nekem a kiskutyáját? A barátnőm külföldön dolgozik. Amikor elhozta a 8 hetes kiskutyáját pont hívták, hogy menjen ki, és mivel előre nem tudhatta, így a kutyust nekem adta még kint van.

Megtanítottam sok mindenre pisilni,ülni,feküdni,és imádom.Két hónapja van nálam,de ugy érzem ő is szeret.Sír hogyha elmegyek(nem gyakran szoktam) meg ilyenek.2 hét múlva jön haza a bnőm,és ugy hiányozna ha elvinné...Akkor is ha néha egy ujabb utazásnál visszakaphatnám...Szeretném ha itt maradna velem.Szerintetek megbeszélhetjük??

Legjobb válasz: Ha a barátnõd szinte azonnal ki is ment dolgozni, akkor közte meg a kutyus között nem alakult ki mélyebb kapcsolat. Szerintem arra beszéld rá, hogy keressetek neki egy másik kutyust, így majd ketten mehettek sétáltatni õket. Ha meg megint elmegy dolgozni, a két kutyát te gondozod. Már nézegetheted a másik kutyust, hogy mire hazaér, tudj neki konkrét lehetõségeket mutatni!!!

Ha a barátnõd szinte azonnal ki is ment dolgozni, akkor közte meg a kutyus között nem alakult ki mélyebb kapcsolat. Szerintem arra beszéld rá, hogy keressetek neki egy másik kutyust, így majd ketten mehettek sétáltatni õket. Ha meg megint elmegy dolgozni, a két kutyát te gondozod. Már nézegetheted a másik kutyust, hogy mire hazaér, tudj neki konkrét lehetõségeket mutatni!!!
Ha a barátnõd, szerintem ezt simán elmondhatod neki:) Ha õ rögtön elment dolgozni, gondolom nemcsak a kutyában, hanem benne sem alakult ki a kötõdés, ami benned igen. Szóval neki sem hiszem, hogy nagy dolog lenne. Annyit tehetsz, hogyha pénzért vette, akkor mindenképp kifizeted és ha már nem megy el dolgozni, akkor menj el vele venni egy másikat:D (vagy tanácsold neki legalább) De csak ha már nem megy el, különben annak is ez lesz a sorsa.
Fajtatiszta kutya? Azért kérdezem, mert ha vette, akkor talán ugyanazért a pénzért Neked adná... Ha viszont örökbefogadott, keverék, akkor a pénz nem dominál, akkor máshogy kell megoldanotok. Mondd el neki, hogy nagyon megszeretted, és az elmúlt 2-3 hónap alatt annyira összenõttetek, hogy fájna, ha most elveszítenéd. Mindenképp beszéljétek meg, már csak azért is, mert az semelyik kutyának nem jó, ha a gazdája idõnként több hétre/hónapra lepasszolja. Más: "Sír hogyha elmegyek" - na ez viszont nem jó jel. Ez nem annak a jele, hogy a kutya mennyire szeret, hanem hogy szeparációs szorongása van. Olvass utána, és kezdj el dolgozni azon, hogy változzon a helyzet, mert bizony lesz olyan, hogy pár órára magára kell hagyni, és akkor azt végig fogja nyüszíteni...
Az utolsó mindent leírt, itt gondolok a szeparációs sztresszre is, ezen tényleg kezd el dolgozni, mert ha mégis a barátnõdhöz visszakerül, akkor megkeseroíted a barátnõd mindennapjait. Ha vette a kutyát, tényleg illene kifizetned, viszont jobb lenne ha nálad maradhatna, mert a 8 hetes kor a legmegfelelõbb idõszak az erõs kötelék kialakulásához, amit a kutya ugye veled, nem pedig a barátnõddel alakított ki. Nyugodtan mondd el neki azt, amit ide írtál, meg lehet beszélni vele.
Itt egy hasznos link, amiben kitérnek a sírásra is : http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Gondolom törzskömyvses a kiskutya?
A kérdező hozzászólása: Nem akarok a barátnõmnek sem rosszat.. :(
Ha a barátnõdnek van egy kis esze és szereti a kutyákat, akkor látja, hogy nálad jó helyen van és akkor maradhat nálad. Persze kifizeted neki.
Szerintem mond el a barátnõdnek hogy mi a helyzet. És ha szeretnéd a kutyust fizesd ki neki az árát, szerintem így a fer. Nem hiszem hogy haragudna rád.
3. vagyok. Azt akarta, hogy hívd kutyának?:D Azért hülyeség, mert a kutyának mindegy, hogy Kutya, Alice, vagy éppen amit a barátnõd választ, õ megszokja ahogy hívod. A Kutya-ról semmivel sem könnyebb rászoktatni mondjuk Böbére(:D), mint az Alicerõl.
Hát, tk-ves bolognese tuti több mint 40000 és olyan 70-80 E-nek tippelném.
A kérdező hozzászólása: De amugy sem ment volna kutyának hívni... :/
A kérdező hozzászólása: Igen törzskönyves.És még az is gáz, hogy a bnõm még nem döntött, hogy mi legyen a neve, és azt mondta hívjam addig még nem jön haza kutyának, de amikor a dokihoz mentünk kérdzte, hogy mi a neve én meg rávágtam, hogy Alice.És azóta így hívom hallgat is rá.Biztos haragudni fog-e miatt is.. :/:(( 40.000 Ft körül vette vagy több azt hiszem.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen ki szeretném fizetni ez nem is kérdés.Amit hagyott itt pénzt ennire, és oltásra abból sem költöttem magam vittem dokihoz, és vettem neki ennivalót.Bolognese kislányról van szó amúgy. :) A nagy melegben még kirándulni is vittem magammal, és jött mellettem póráz nélkül. :D Annyira okos. :) Akkor mostantól a sírásra odafigyelek jobban utánaolvastam köszönöm! :)
Esetleg ajánld fel a barátnõdnek, hogy veszel neki egy másik kutyát. Mivel úgysem kötõdik a mostanihoz, neki valószínûleg mindegy lesz.

Mi kell egy 7 hetes kutyusnak? A kutyus fajtája:Bolognese! Miket vegyek neki?

Mi kell egy Bolognese kiskutyának?

Legjobb válasz: az anyja, még egy hétig

az anyja, még egy hétig
Amikor az ember elmegy kutyát választani, a tenyésztõvel meg lehet beszélni, mire van szükség a kiskutya tartásához alaphangon.
Na errõl írtam pont az egyik kérdésnél, hogy emberek utánajárás/olvasás nélkül vesznek kutyát! Jó minõségû kölyök táp két tálka játékok nyakörv, póráz fésû fekhely (ez lehet egy pokróc vagy egy párna, kosár stb) oltások, de remélem ezt tudod!!
20:03 vagyok így azért más :) amiket írtam azok tuti kellenek.. + jó minõségû kutyasampon.. amúgy azt tud, hogy 2-3 naponta ki kell fésülni a szõrét..
A hám teljesen felesleges, ha van nyakörv, a pórázt írta a kommentelõ. Kutyaruha felesleges télre egy kis kabát talán jól jön de ennyi, fültisztító hát minek? jó az amit te használsz. Mi azt használjuk és semmi baj nincs vele. A bolegnese benti kutya ház szerintem felesleges, elég neki a fekhely amit az elõzõ kommentelõ szintén leírt. De ha tudod, hogy mi kell neki akkor miért tetted fel a kérdést?? Nem bántásként csak kicsit furcsa.
Inkább kettõ hétig... Mióta van nálad?
A kérdező hozzászólása: BOCSI NE HARAGUDJATOK NEM 7 HETES HANEM 7 HÓNAPOS KUTYUSNAK MI KELL MÉG NEM KAPTAM MEG DE NEMSOKÁ MEGKAPOM ÉS HOGY MIKET VEGYEK NEKI?
A kérdező hozzászólása: Persze..Tudom..Köszi a válaszokat! De ezeket ne vegyek:Kutya ruha, törölközõ, póráz, hám, nyakörv, házikó, párna, szemtisztitó fültisztító???
Vegyél neki gumicsontot labdát mely ilyeneket plüss!Nekem 4 hónapos bolognese mindent szétrágnak pedig van játékuk bõven:)


Hány hónapos/hetes kortól érdemes elkezdeni az alapgyakorlatokat tanítani a kutyusnak?

Most lesz 10 hetes a shih-tzu és szeretném neki az alapdolgokat megtanítani,aztán ha úgy látom talán még többet is.A klikkert pontosan hogy kell használni?Vagy annyira nem is lényeges?

Legjobb válasz: Már most elkezdheted ül, fekszik, nem szabad, engedd, pacsi. Nekem 13 hetes és ezeket már tudja szóval bátran elkezdheted.

Már most elkezdheted ül, fekszik, nem szabad, engedd, pacsi. Nekem 13 hetes és ezeket már tudja szóval bátran elkezdheted.
lényeges fõleg kölyök korban nagyon jó. Nekem a két kutya ég és föld tanításban azért mert az egyiket egészen kicsinek klikkeltük :D Nyugodtan elkezdheted már, annyi hogy ne túl sokat 1-2-3 perces tanulások legyenek csak de az lehet napi 2-3szor is. Érdemes etetés elõtt gyakorolni vele és a tanulás végén megkapja a kajáját jackpotnak. Azt hogy hogy kell használni meg nem itt fogjuk leírni.. mivel több könyv is foglalkozik vele. Magyarul a Vámosi Nagy Nóra Klikk címû könyvét ajánlom, nagyon jól le van írva benne minden.
Alapgyakikat minél hamarabb. Egyik étkezésnél száraz tápot adtam a kutyának egyesével egy-egy trükkért. De legyél nagyon türelmes. Mi klikker nélkül gyakorlunk.
Ez a legtöbb kölyöktápnál így van.
Kezdd el adni neki az adagolás szerint, ha túl vékony v túl gyorsan nõ, v netán hízik, akkor vegyél vissza belõle. Etettem ezzel a táppal, nagyon sok benne a kukorica :( Ha vakarózik, híg lesz a széklete egy idõ után, akkor váltsatok tápot! Elég sokan tapasztaltuk ugyanezt egyidõben a Happy Dognál, sajnos romlott a minõsége.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igazából a táppal eddig nekem semmi bajom nem volt, csak az adagolási táblázata volt furcsa!
Oks, amíg nincs gond, addig nyugodtan :)

Hány hetesen lehet elkezdeni a kutyus tanítását?

németjuhászról van szó

Legjobb válasz: 8 hetes kor után kerülhet hozzád, akkor rögtön el lehet kezdeni.

8 hetes kor után kerülhet hozzád, akkor rögtön el lehet kezdeni.
ht az ülj és társaival még nem kell sietned, szerintem 11-12 hetesen bõven ráérsz, de normálisan 4-5 hónapos korban szokták elkezdeni. ez nem azt jelenti, hogy addig nem kell neki játszania, de egy gyerek sem bölcsibõl suliba megy, kell az az ovi!:)
A kérdező hozzászólása: most van a 8. hétbe a picike és hát érzékelem még nem is tud megmaradni egy helyben :) de szerintem a gyere ide már megy neki
minimum 936 hetesen, akkor már elég érett vagy a kutyatartásra.
A kérdező hozzászólása: köszi, de te is csak ennyi idõ múlva írj kommentet (talán már az nem lesz hülyeség)
szerintem 16 hetesen, vagyis a labradoroknál igen, akkor gondolom a többi kutyánál is :)
Játékosan, nagyon pici elvárásokkal, sok jutalomfalattal, nagy játékkal a végén már onnantól, hogy hozzád került. Ne kényszerítsd semmire (ne nyomd le a fenekét, vagy ilyesmi) hagy, hogy a saját ütemében tanuljon. Esetleg olvass utána a klikker képzésnek, kölyköknél eszméletlen eredményes.

Étkezés előtt vagy után vigyem sétáltatni a kutyusomat? Minden kaja után sokkal aktívabb mint előtte.8 hetes beagle.

Legjobb válasz: ha 8 hetes, akkor még sétáltatni nem nagyon kéne mert még nincs meg az összes oltása, így nagyobb veszélynek teszed ki. várd meg amíg megkap minden oltást :)

ha 8 hetes, akkor még sétáltatni nem nagyon kéne mert még nincs meg az összes oltása, így nagyobb veszélynek teszed ki. várd meg amíg megkap minden oltást :)
tényeg nem vidd le amíg nincs meg minden oltása.Kaja elõtt kell, mert kaja után bélcsavarodást kaphat.Kaja után nem szabad mozgatni 1, 5 órát. Egyébként az én kutyum is kaja után aktívabb.És õ is beagle. :D Jó kutyázást. :)
Egy 8 hetes kolykot még szobatisztaságra kell nevelni, ezért minden evés után és minden ébredés után azonnal ki kell vinni, hogy megszokja, hogy kint kell elvégeznie a dolgát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Amég nem kapja meg az oltásokat nem viszem le csak fel akarok készülni!

Egy emberke árulja a 2 hetes kölyök kutyákat ami felháborító én meg akarom szerezni az egyiket mert többiekre nem lenne elég összegem de nagyon akarok segíteni legalább egyiken! Ilyenkor hogy tudnám felnevelni anyja nélkül a kis kutyust?

Legjobb válasz: Nem sok eséllyel,ráadásul pénzt is adsz érte,tehát a tulaj eléri a célját,a kutyusnak meg jó esélye van elpusztulni.. Jelentsd fel az illetõt mindenképp,mert ez bûncselekmény. Állatvédõszervnél,vagy a helyi jegyzõnél.

Nem sok eséllyel, ráadásul pénzt is adsz érte, tehát a tulaj eléri a célját, a kutyusnak meg jó esélye van elpusztulni.. Jelentsd fel az illetõt mindenképp, mert ez bûncselekmény. Állatvédõszervnél, vagy a helyi jegyzõnél.
Ha nem szaporított volna felelõtlenül, most nem lenne gond a kölyköknek gazdát találni.
Nem árulja, olvasd el a hirdetést, én megnéztem. Azt írja ingyen elvihetõ! Lehet hogy csak igyekszik mielõbb gazdát találni nekik.
Inkább egy menhelyrõl fogadj örökbe.Ha talál új gazdit a kölyköknek akár ingyen is, akkor legközelebb is lehoz almot, hiszen az elõzõk is elkeltek mind.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nem vettem meg de a mai napon már ingyen adja õket és tegnap beszéltem vele nem a legjobb helyen találhatóak mondhatjuk gettóba...[link]
Kaphatnánk egy linket?
Ne támogasd a szaporítást. Ha most megveszik tõle az összes kölyköt, legközelebb is csinál egy rakattal, mert jó biznisz.
Ha tényleg elvihetõk két hetesen, ne vedd meg.Ez nem segítség, hanem a szaporítás támogatása.Amíg talál vevõt, újabb és újabb almokat fog lehozni.Továbbá akkor se vedd meg, ha nem kapsz hozzá papírokat, ami nem simán az oltási könyv.Nagyon ráfázhatsz, ha ilyentõl vásárolsz.Könnyen kaphatsz egy beteg vagy idegroncs kutyát, akire a gatyádat ráköltöd, szaporítónál másra nem számíthatsz. Ha tenyésztõ keres elõre vevõt a kicsiknek szerzõdéssel, garanciával, az más.De ott 8 hetesen fogod megkapni a kiskutyát, teljes útmutatással etetéstõl kezdve mindennel kapcsolatban.
Igaza van a 3.-nak, mert az hogy már felrakta 2 hetes kölyköket a netre az nem jelenti azt, hogy oda is fogja adni! A legjobb hírû kennelekben is 8 hetesnél fiatalabban kezdik el hirdetni a kölyköket!
Az, hogy árulja miért baj? Az is oda van írva, hogy azonnal elvihetõ? Minden áron feljelenteni, mert nagy állatvédõ vagy? Elõbb cselekszünk és utána kérdezünk igaz? Megint átestek a ló túloldalára. Undorítóak vagytok!!!!!!
Én is azt javaslom, hogy jelentsd egy hivatalos intézménynél! A felnevelés pedig lehetséges tépszerrel, ezt lehet kapni nagyobb állatkereskedésben (Pl. Freshnapf), de állatorvostól is kérhetõ. Cumisüvegbõl kell itatni.
Egy ismerõsöm vett kutyát. Már a születés után elmentek megnézték, kiválasztották, hogy melyiket veszik meg. Minden nap küldött képet a tenyésztõ, hogy hogyan fejlõdik. Az üzlet csak elválasztás után került megkötésre. Viszont így mindkét fél "idõben" cselekedett. Nincs ezzel gond. A kölyköket felajánló 2 hetesen akar "megszabadulni" a kis ebektõl?

Hány hetesen kapja az első oltást a kutyus?

Ha pl. 7 hetes és még nem kapott oltást, akkor ha nem kap el semmit, és csak 7 -8 hetesen kapja az els? oltását, nem lesz gond?

Legjobb válasz: 6 hetesen kellene, kellett volna az elsõt kapnia, 8 hetesen már a másodikon van a sor. Egy-két hét késés persze nem a világ vége, de természetesen ennyi idõvel tovább is kell a fertõzések miatt sokkal jobban vigyázni a kölyökre.

6 hetesen kellene, kellett volna az elsõt kapnia, 8 hetesen már a másodikon van a sor. Egy-két hét késés persze nem a világ vége, de természetesen ennyi idõvel tovább is kell a fertõzések miatt sokkal jobban vigyázni a kölyökre.
A kiskutyáknak az oltási programja nagyban függ attól, hogy a mamának mennyi teje van! Ha nagyon kevés a tej akkor oltatok 6 hetesen de ha sok teje van és szopnak a kicsik rendesen akkor bõven ráér 8 hetesen oltatni. A vakcina sem úgy hat ha szopnak mert gyengül! Általában 10-12 hetes kor után visznek tõlem kutyát addig meg úgyis megkapják a szükséges vakcinákat. Én kombinált oltásokat adatok ( vanguard 7 ) a kezdetektõl.
Próbáld meg vele lebeszélni, hogy adassa be neki az elsõ oltást minél hamarabb, te kifizeted neki, így talán nem csúsztok annyit.
A kérdező hozzászólása: A vicc az, hogy úgy hirdeti, hogy csak felelõsségteljes gazdiknak.... mindegy, én csak a kutyának akarok jót. Hogy ne kerüljön menhelyre, amúgy irtó cuki és szép nagy lesz.
Ha keverék és ingyen elvihetõ akkor nagy valószínûséggel az anyja tulajdonosai igyekeztek a minimálisra csökkenteni a költségeket, azaz semmit nem kapott. Az elsõ dolgod legyen a külsõ, belsõ parazitamentesítés és az oltás.
A kérdező hozzászólása: Aha, én nem tudom, mert a saját kutyámat már chippel együtt kaptam a tenyésztõtõl. De ez a kutyus fogalmam nincs, mit kapott. Ha elérem a gazdiját, kikérdezem.
Januártól kötelezõ minden kutyának. De már több, mint egy éve törvény szól arról, hogy chip nélkül tilos kutyát eladni, elajándékozni, örökbe adni, stb.
A kérdező hozzászólása: Én értem, de mint írtam, NEM TUDOM, hogy be van-e oltva, van-e féregtelenítve és van-e chipje. MÉg nem kérdeztem rá. Értitek? Még csak a kutyust néztük ki. De amúgy a chip nem csak januártól kötelezõ???
De a szaporítónak a kötelessége chipet tetetnie belé! Ez nem a te dolgod. Törvény elõírja, hogy kutya csak úgy cserélhet gazdát, ha chipezve van. És az elsõ oltást is a szaporítónak kell beadatnia, ahogy féregtelenítenie is neki kell a kutyát, amíg nála van. Jól látszódik, hogy az az utolsó mocsok minél kevesebb pénzbõl akarja megúszni az egészet a kölykök (és gondolom a saját kutyája) kárán. Nem elég, hogy felelõtlenül tart kutyát és tovább növeli az amúgy is elviselhetetlenül magas menhelyi, gyepis és kóbor kutyák számát.
A kérdező hozzászólása: MÉG NEM HOZTAM EL A KUTYÁT!!! Viszont én oltást és chipet is adatok neki, természetesen... sõt, ivartalanítani is fogom, mint a másik kutyámat.
De remélem chip lesz benne! Ha nem, kérlek jelentsd fel azt a mocskos szaporítót.
Ha nincs oltási könyve, akkor oltást sem kapott. Azt nem osztogatják csak úgy az orvosok, szerencsére.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom, kapott-e oltást. Keverék kutyus és egy tünemény, ajándékba vihetõ és most 7 hetes. Csak amiatt izgulok, hogy mire ide kerül, már a 2. oltást kéne kapja....
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Ezt még nem is hallottam. Akkor jó, mert még szopnak. Ezekszerint akkor lenne fokozottan veszélyben, ha már nem szopna és még mindig nem lenne oltva. Köszi

7 hetesen bolhára mit ajánlotok? A bolha ilyen korban még tényleg nagyon veszélyes a kutyusra nézve? (yorkie)

pénteken megyünk állatorvoshoz, addig nem lesz semmi baja, ugye? egy ideje már vakarózik.

Legjobb válasz: Biztos bolhás? A 7 hetes még nagyon kicsi (az alomban lenne a helye, csak 8 hetesen lehetne elhozni) de ha nincs tele bolhákkal, akkor péntekig nem lesz baja. Baj akkor lehet, ha annyi bolha van rajta, hogy szabályosan kiszívják a vérét. (Ha nem találsz rajta bolhát lehet ekcémás, allergiás is)

Biztos bolhás? A 7 hetes még nagyon kicsi (az alomban lenne a helye, csak 8 hetesen lehetne elhozni) de ha nincs tele bolhákkal, akkor péntekig nem lesz baja. Baj akkor lehet, ha annyi bolha van rajta, hogy szabályosan kiszívják a vérét. (Ha nem találsz rajta bolhát lehet ekcémás, allergiás is)
7 hetesen bolha? Szaporítótól vetted, ugye? Készülj sz orvosi számlákra.
A kérdező hozzászólása: miért olyan kizárt 7 hetesen a bolha?? a bolhák válogatnak? repedések vannak a parkettában, elõtte pedig macskánk volt, akinek voltak néha bolhái, simán felmehettek rá, akármennyit takarítok...
Állatpatikában kérdezz rá, hogy mi ajánlanak.
EXSPOT! Mert ezt már rá lehet cseppenteni 2 hetes kiskutyákra is és nincs súlyhoz kötve mint a Frontline amit csak 2kg-tól lehet használni.De ha eléri a 2 kg-ot valamikor ami nem mostanában lesz akkor válts át szerintem Advantix-ra mivel sztem az a legjobb de egy idõre ez is megteszi neki.Gondolom úgyse jársz még vele erdõn, mezõn keresztül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!