Találatok a következő kifejezésre: A kutyusoknak meleg a füle (2 db)

Nem inkább a legyek miatt van seb a fülén?
Azok a sebek nem az ásástól vagy a gödörben fekvéstõl, hanem a légytõl van, ami kicsípi. Van ilyen fertõtlenítõ spray, amit állatpatikában lehet venni, azzal kell lefújni a fülét. A nevét nem tudom, de ha mondod, hogy kutyának kell, akkor is tudnak adni.
A kérdező hozzászólása: Uhh de buta vagyok... Én azt hittem, az ásástól:/ Köszönöm í segítséget, holnap megyek és veszek a legyek miatt valamit!
Fertõtlenítõt is vegyél a kutya fülére!
A kérdező hozzászólása: Milyen márkájú a legjobb?
Betadinnal tisztítsd le.Utána áztasd be a kutyát Neostomosanos vízel-/patika/, vagy Tick Tox oldatával/ mezõgazdasági bolt/. Ezek távol tartják a legyeket. Rövid a ható idejük, így hetente kell kezelni vele. A környezetét is lelocsolhatod ezekkel a szerekkel.
fujj ezek a hülye legyek!!!!:S am ne legyek hülye xD
Szia, hát lehet hogy a kutya bolhás és vakarja és azért sebesedik ki neki, de lehet hogy inkább bogár mászott a fülébe, ha nagyon melege van akkor tegyél ki kádat abba vizet és fürödjön meg, de ha nem megy bele, nem bírod belerakni akkor mosd meg a fejét, meg egy cserépbe tegyél vizet és a lábát rakja bele a kutyád, és még annyit hogy fésüld, és jobbulást kívánok a kutyádnak,
és miért csak a fülét csípik lehet hogy nem attól van olvasd el amit elsõnek írtam

A kutyusoknak mindig meleg a füle?

Legjobb válasz: majdnem. mikor kint hideg van és bejön, utána mindig hideg a füle aztán felmelegszik:) De igaz, amúgy ált. melegebb, mert a testhõmérsékletük is magasabb a miénknél, és ha lázas, akkor nagyon forró a füle.

majdnem. mikor kint hideg van és bejön, utána mindig hideg a füle aztán felmelegszik:) De igaz, amúgy ált. melegebb, mert a testhõmérsékletük is magasabb a miénknél, és ha lázas, akkor nagyon forró a füle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!