Találatok a következő kifejezésre: A kutyánk gödröt (2 db)

Hogy lehetne leszoktatni másfél éves németjuhász kutyánkat a méteres gödrök kiásásáról? Persze, leginkább éjszaka tevékeny

Legjobb válasz: Reggel kimész, összeszeded az udvaron az ürülékét, bele a gödörbe(ne túl mélyen), aztán betemeted. Hamar abba fogja hagyni. Nekem bejött, meg már itt is többeknek a tanácsomra!

Reggel kimész, összeszeded az udvaron az ürülékét, bele a gödörbe(ne túl mélyen), aztán betemeted. Hamar abba fogja hagyni. Nekem bejött, meg már itt is többeknek a tanácsomra!
Annyira egyszerû, hogy senkinek sem jut eszébe. Nekem egy volt kutyásrendõr mondta, de mûködik! Örülök, ha segítettem!
Ez jó ezt én is kipróbálom:) )) Bár nem nekem válaszoltál, de köszi az ötletet!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi az ötletet..ezt eddig a vakondok elleni harcban vetettük be...máshol, máskor.Egyébként a szülei rendõrkutyák, úgyhogy mûködnie kell! :)

A kutyánk naponta gödröt kapar az udvaron. Betemetjük, másnap megint kikaparja, vagy újat kapar magának. Miért csinálja, és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Nem felszig bele a gödörbe, vagy nem hempereg venne? mert ha igen akkor melege van szegénynek. Vagy lehet, hogy nincs eleget kemény földön vagy nem sétáltatjátok az utcán mert akkor a talán a karmait akarja egy kicsit lenyirbálni, mert az a kutyuknak is jó, nem csak a macsekoknak. Tenni annyit lehet, ha hûsölni akar, hogy locsoljátok le, vagy tegyetek rá nedves törülközõt. de ha a karmai miatt akkor vigyétek betonra sétálni.De amikor ásni kezd akkor erélyesn mondjátok neki, hogy "nem szabad". mindig ugyan olyan hangsújban, és egy idõ után megtanulja, hogy amit csinál, az rossz dolog. DE SOHA NEM SZABAD MÉG CSAK AZ RRÁRA SEM RÁKOPPINTANI, NEM HOGY MEGÜTNI, mert akkor nem fog bizni bennetek, és egyszer csak rátoktámadhat. Sok sikert...

Nem felszig bele a gödörbe, vagy nem hempereg venne? mert ha igen akkor melege van szegénynek. Vagy lehet, hogy nincs eleget kemény földön vagy nem sétáltatjátok az utcán mert akkor a talán a karmait akarja egy kicsit lenyirbálni, mert az a kutyuknak is jó, nem csak a macsekoknak. Tenni annyit lehet, ha hûsölni akar, hogy locsoljátok le, vagy tegyetek rá nedves törülközõt. de ha a karmai miatt akkor vigyétek betonra sétálni.De amikor ásni kezd akkor erélyesn mondjátok neki, hogy "nem szabad". mindig ugyan olyan hangsújban, és egy idõ után megtanulja, hogy amit csinál, az rossz dolog. DE SOHA NEM SZABAD MÉG CSAK AZ RRÁRA SEM RÁKOPPINTANI, NEM HOGY MEGÜTNI, mert akkor nem fog bizni bennetek, és egyszer csak rátoktámadhat. Sok sikert...
Vagy oda dugja el azokata csontokat, amit nem bir elfogyasztani, vagy erez ott valami allatkat.(vakondot) Legalabb is a mienk ezt csinalja.
Foglalkozni kéne vele, hogy ne unja magát hülyére és akkor nem fog gödröket ásni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!