Találatok a következő kifejezésre: A kutyám udvaron mindig a ház (3 db)

A kutyám állandóan kiszedi a plédet ami bent van a házában. Minden reggel kint látom az udvaron, mint a c*******nál. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Biztos melege van már úgy. Amikor már meleg van, az én kutyám is kiszedi, és azon üldögél. Mondjuk mi már egy hónapja kiszedtük a plédjét a házából, mert már nem igényli, sõt reggeltõl-estig napozik :D

Biztos melege van már úgy. Amikor már meleg van, az én kutyám is kiszedi, és azon üldögél. Mondjuk mi már egy hónapja kiszedtük a plédjét a házából, mert már nem igényli, sõt reggeltõl-estig napozik :D
ha lenne kint is pánája, akkor nem szedné ki. A házba télre jobb a szalmamint a pled, mert nem lesz vizes, egy 10 centis szalmaréteg mindíg száraz felül. Kint pedig legyen egy párnája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de télen is kiszedte állandóan...
Azért mondom, hogy tegyél szalmát. az olyan lesz mit egy párna és nem szedegetik ki. egy kis deszkát alulra az ajtóba, hogy ne potyogjon magától és õ se fogja kipakolni.
Kölyökkutya? Az én kutyám is mindig kiszedte, mert azzal játszott, hiába, hogy volt mellette másik millió játék. Én a legócskább plédet kidobtam neki az udvarra, játszottunk vele, és azzal játszott onnantól, és nem szedte ki azt, ami a házban volt. :) szerintem te is tegyél ki neki egy játszós plédet. :)
Kutyaházba nem kell pléd. Ha nagyon akarsz valamit az aljára, tegyél be papírdobozt. Szigetel, jó nedvszívó és , ha szétszedi játék közben, könnyû újat betenni.
Ugyan ezt csinálja az én 9 éves kutyám is. Sõt még a másik kutya alól is kiszedi és kettõt húzgál egyszerre. :)

A kutyám az udvaron mindig a ház elé pisil és ez sok mindenkit zavar. Hogyan szoktassam le, hogy menjen arrébb?

Legjobb válasz: ha lakásban tartod és úgy viszed ki az udvarra hogy elvégezze a dolgát akkor megoldható, hogy mindig egy helyre viszed, és akkor megszokja hogy az a hely az ahol pisilhet, de ha kinti kutya, akkor nem tudom mit tehetnél sajnos erre nem tudok válaszolni

ha lakásban tartod és úgy viszed ki az udvarra hogy elvégezze a dolgát akkor megoldható, hogy mindig egy helyre viszed, és akkor megszokja hogy az a hely az ahol pisilhet, de ha kinti kutya, akkor nem tudom mit tehetnél sajnos erre nem tudok válaszolni
Szia!!! Ha kint van a kutyád akkor szerintem figyelj rá hogy mikor pisil, mert a kutyák általában evés, ivás után szoktak pisilni vagy kakilni.Ha látod hogy fog pisilni akkor mutasd meg neki hogy hova végezze el a dolgát, és alaposan dicsérd meg, hameg esetleg nem oda végzi a dolgát ahová te szeretnéd szidd meg.De lehet venni kutyaboltokban ilyen csepentõt, amit valahova lecsöpentsez és a kutya oda megy pisilni.(mert érzi az illatot)
allj!! bocs a kritikaert, de a kutyat nem szabad nagyon megszidni, foleg ha benti ugyanis ha benti, akkor o csak azt fogja hinni, hogy azert szidod meg , mert kint vegezte el a dolgat es ha igy fogod folytatni raszokik, hogy nem szabad neki kint pisilnie, es a hazban fogja ezt megtenni, inkabbb csak hadd figyelmen kivul, es ha jo helyre akkor boven jutalmazd meg!!es akkor a kutya lassan osszekapcsolja magaban az egyik helyen valo elvegzest a jutalommal, es fogja tudni, hogy ha megcsinalja akkor jutalmat kap, ha nem akkor nem kap jutalmat!!!
Én biztosan futnék az enyémmel az ajtótól odáig, ahol már pisilhet, úgy, hogy közben hívom, hogy fusson velem. Egy kis játéknak fogja úgy is venni. Aztán ha odaértél és pisil, simi, simi, ügyi voltál puszi, stb... Nálam ez tuti beválna, én így csinálnám.

Van 2 kutyám, egy tacskó, és egy vizsla-beagle keverék, akik minden este elszöknek otthonról. Nagy kertes házban lakok, óriási udvarral, de a 2 kutya szétszedi a kerítést, és elmennek, de nem értem miért?

Nyugalmas helyük van, rendesen kapnak enni, foglalkozva van velük, de akkor is elszöknek, akármivel próbálkozok. Mit tegyek?Már mindent próbáltam,de ha nem sikerül valamit csinálni velük,akkor el kell altatni õket,mert más emberekre (idegenekre) veszélyesek,és nem akarom,hogy az életüket láncon kelljen tölteniük,vagy hogy megtámadjanak valakit. Az az érdekes,hogy viszont a szomszéd kutyája szinte mindíg egy fél méteres láncra van kötve,van hogy napokig nem kap enni,és ha nagy ritkán elengedik pár percre,akkor se szökik el,és nem is támad,ezt a szomszédot állatkínzásért már feljelentették,de semmit nem csináltak vele.Minket is fel akarnak,hogy a kutya az útcán van....

Legjobb válasz: Zárd be magad pár évre a wcbe tv, telefon, ismerõsök, internet, könyv, MINDEN nélkül, és megtudod. A kutyáknak meg keressetek másik gazdát,aki megneveli, és megfelelõen tartja õket.

Zárd be magad pár évre a wcbe tv, telefon, ismerõsök, internet, könyv, MINDEN nélkül, és megtudod. A kutyáknak meg keressetek másik gazdát, aki megneveli, és megfelelõen tartja õket.
Ó Istenem, hogy a géped köré szerelt volna valaki villanypásztort, te szerencsétlen... Legalább nem lennének nyilvánosak a baromságaid.
A megoldás szakszerûen fölszerelt erõs villanypásztor a kerítésre belülrõl, nyugi megszûnik a tekergés.
Szoktad õket sétáltatni?
az állatorvosnak nem ez a dolga. Õ ahoz ért, hogy egézséges legyen az állat. A nevelése rád és a kutyakiképzõre tartozik.
Nem. Egyrészt az állatorvos az állatok EGÉSZSÉGÉHEZ ért, másrészt a kutyáknak azon kívül, hogy szar gazdát fogtak ki, semmiféle bajuk nincs. Két lehetõséged van: a) Megpróbálsz te fejlõdni - ha már FELELÕSSÉGET vállaltál két ÉLÕLÉNYért -, ehhez felkeresel egy megfelelõ kutyaiskolát, vagy házhoz járó kiképzõt hívsz. b) Keresel nekik egy normális gazdát.
A kérdező hozzászólása: mivel õ a szakember, tudnia kéne tanácsot adnia....
Miért akarnak emberre támadni, miért nem szocializáltad õket soha. Se a tacskó, se a vizsla beagle keverék nem olyan, hogy csak úgy emberre támadjon. Keress nekik egy olyan gazdit akit megérdemelnek és nem lesz gond velük.
Állatorvos? Az mégis mit tudna segíteni?
Meg kell nevelni!!! Kutyaiskola, házhoz hívott tréner stb. Megoldás van, csak nem a csodára kell várni, hanem tenni is érte.
A kérdező hozzászólása: Elõször is:kulturált módon is lehet írni, elvégre azért vagyunk emberek.Hogy vigyek ki olyan kutyát, aki mindenkit meg akar támadni?Kértünk segítséget állatorvostol, de ô se tudott mit csinálni.A villanypásztoros meg remélem nem gondolta komolyan......
Minden napos séta a dolog megoldása.Mind a kettõ kutyád vadászkutya és vadászkutya keverékek, baromira unatkoznak, ezért szöknek.Ezeknek rengeteg séta és még több agyi lefárasztás kell.
De neked mi a szarnak kutya? Ne elaltasd õket, hanem add valaki másnak te fogyatékos. Még egyszer megkérdezem, minek neked kutya?
ha sétáltatnád õket, akkor nem akarnának elszökni!
Nekem tacsi-foxi keverékem van, ugyanaz a problémám volt mint neked, de megoldottam és azóta egy tündéri barátságos, nem szökõs kutyám van, akit a világ összes pénzéért nem adnék senkinek. Vadászkutyáid vannak, sok mozgás kell nekik..sõt rengeteg. (az enyém nyáron 2 órát úszott egyhuzamba és meg se kottyant neki, utána még haza sétáltunk, és nem volt fáradt). Ha sétálni viszed õket tegyél rájuk szájkosarat, így nm tudnak más kutyát bántani, viszont az ismerkedésben nm gátolja õket. A lényeg az hogy minden nap vidd el õket sétálni, folyamatosan szoktasd mind emberekhez mind állatokhoz. A villanypásztor nem is olyan rossz ötlet mint hinnéd, sok szakember is javasolja...az alapelve gyszrû, mivel az áram megcsípi a kutyát mikor ki akar menni, vagy szét akarja szedni a kerítést, egy idõ után megtanulja, hogy ha folytatja amit akar (elszökni) büntetést kap azonnal, így elõbb utóbb felhagy vele. ezek a kutyák általában nagyon okosak, hamar megtanulják a leckét, és utána nem lesz szükség a villanypásztorra. A szomszéd kutyája meg azért nm szökik el, mert talán örül hogy még él. Viszont ezt az altatás dolgot nagyon gondold át, ha nem bírsz velük, keress nekik gazdit. Csak azért elvennéd az életüket mert nem értesz úgy hozzájuk ahogy kén? :( egy családtaggal nem tesz ilyet az ember. Szoval kezelhetetlen kutya nincs, sem reménytelen..mindig mindenre van megoldás. Tanulj, kérdezz tényleges szakembereket, vagy csak hozzá értõ embereket a kutyáidról, és megtalálod a megoldást. De ne az állatorvoshoz menny nevelési kérdésekben, keress fel egy kutyaiskolát, vagy menj be egy menhelyre és ott kérdezz meg valakit, biztos tud ajánlani egy szakembert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!