Találatok a következő kifejezésre: A kutyám a könyvtári könyvet. Mi lesz (1 db)

A kutyám megrágta a könyvtári könyvet. Mi lesz?

Megette a sarkát a könyvtári könyvnek, a szabó ervinb?l vettem ki. Nem nagy a kár, de kifizettetik velem, vagy mit csinálnak ilyenkor?

Legjobb válasz: Azután, hogy kiadják a nemzetközi körözést elrendelik a rögtönítélõ bíróságon az azonnali kegyetlen kivégzésed :) A viccet félretéve, a lejárati határidõ elõtt visszamész a könyvtárba, közlöd, hogy mi történt, õk a könyvet a bekerülési értéken általában (de van ahol a könyv teljes fénymásolási költségét számítják, ez 100 oldalas könyvnél kb. 1000 Ft) kifizeted a könyvet, majd rendben is vagy. Ha nem "sumákolod el" a dolgot, akkor nyugodt lehet a lelkiismereted. Akár a megrágott könyvet is visszaviheted, hogy tényleg nem "le akartad nyúlni a könyvet" :) Ha sumákolsz, életbe lép az elsõ mondatom ;)

Azután, hogy kiadják a nemzetközi körözést elrendelik a rögtönítélõ bíróságon az azonnali kegyetlen kivégzésed :) A viccet félretéve, a lejárati határidõ elõtt visszamész a könyvtárba, közlöd, hogy mi történt, õk a könyvet a bekerülési értéken általában (de van ahol a könyv teljes fénymásolási költségét számítják, ez 100 oldalas könyvnél kb. 1000 Ft) kifizeted a könyvet, majd rendben is vagy. Ha nem "sumákolod el" a dolgot, akkor nyugodt lehet a lelkiismereted. Akár a megrágott könyvet is visszaviheted, hogy tényleg nem "le akartad nyúlni a könyvet" :) Ha sumákolsz, életbe lép az elsõ mondatom ;)
A kérdező hozzászólása: :) köszi
Nyilván kifizettetik
A könytáros is megrágja a kutya fülét!! :) ) Tuti kifizettetik veled. Ugy mintha a tékába visszaviszed törötten dvd-t, azt is ki kell fizetni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szandálos fiúk, férfiak = nagyra nőtt óvodások. Ti mit gondoltok erről?

Csak én gondolom, hogy egy fiúnak, férfinak ronda és ízléstelen a szandálviselet?

És egyre több van belőlük az utcán. Most komolyan, nem emlékszem, hogy 15-20 évvel ezelőtt egyáltalán lehetett az utcán látni szandálos férfiakat. Honnan jött ez az ízléstelen divat? Vagy csak nekem van bajom vele?

13

Hogy küldesz el valakit, ha nem akarsz tőle semmit keresztül nézel rajta és mégsem érti hogy kocc van?

Hogy lehet ennyire levakarhatatlan egy beteg ember valaki???Annál jobban lohol minél jobban menekülök előle?

6

Cserediákot fogadnék. Van olyan oldal ahol láthatok képet is a diákokról? Illetve, szerintetek melyik a legjobb nemzetközi levelezős/chtalős oldal?

1

Mit mondanak mikor az amerikai temetéseken amikor van a zászló háromszöggé hajtogatása?

1

15éves vagyok. Vanegy fiú akit szeretek, és ő is engem. Volt egykapcsolatom ami titokban zajlott, és kiderült ezért a szüleim dühösek lettek büntiket kaptam stb. Ha őszintén elmondom anyukámnak akkor megengedi hogy találkozzak vele?

hogy kérjem meg erre?

8

Miskolcon miért bámulnak az emberek ennyire?

Arról van szó, hogy vadidegenek bámulnak, lesnek néznek. Mi a cél? Kihívás? Nem értem az egészet, ha ismer köszönjön, ha nem azt meg egy pár pillanat alatt tudja. Ha látom, hogy néz inkább nem nézem tovább, de amint odanézek, még mindig les. Ennek mi értelme van? Szeretném, ha egy-két ilyen bámuló bunkó is válaszolna.

6

Egyet értesz ezzel?

Nagymamám szavai:
Ideges ember nincs, csak hülye.

7

Általános sulis osztálytalálkozót mikor szoktak rendezni?

Ballagás után hány évvel? Nektek volt ilyen? Hogy hoztátok össze a csapatot?

7

Hogyan alszotok? Hason, hanyatt, oldalt, felváltva, vagy mindenhogy?

10

Illhetett ilyet válaszolnia Shubert Norbinak?

http://kepkezelo.com/images/nhpqen4x1nwvm1es047r.jpg

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!