Találatok a következő kifejezésre: A kutyám a könyvtári könyvet. Mi (1 db)

A kutyám megrágta a könyvtári könyvet. Mi lesz?

Megette a sarkát a könyvtári könyvnek, a szabó ervinb?l vettem ki. Nem nagy a kár, de kifizettetik velem, vagy mit csinálnak ilyenkor?

Legjobb válasz: Azután, hogy kiadják a nemzetközi körözést elrendelik a rögtönítélõ bíróságon az azonnali kegyetlen kivégzésed :) A viccet félretéve, a lejárati határidõ elõtt visszamész a könyvtárba, közlöd, hogy mi történt, õk a könyvet a bekerülési értéken általában (de van ahol a könyv teljes fénymásolási költségét számítják, ez 100 oldalas könyvnél kb. 1000 Ft) kifizeted a könyvet, majd rendben is vagy. Ha nem "sumákolod el" a dolgot, akkor nyugodt lehet a lelkiismereted. Akár a megrágott könyvet is visszaviheted, hogy tényleg nem "le akartad nyúlni a könyvet" :) Ha sumákolsz, életbe lép az elsõ mondatom ;)

Azután, hogy kiadják a nemzetközi körözést elrendelik a rögtönítélõ bíróságon az azonnali kegyetlen kivégzésed :) A viccet félretéve, a lejárati határidõ elõtt visszamész a könyvtárba, közlöd, hogy mi történt, õk a könyvet a bekerülési értéken általában (de van ahol a könyv teljes fénymásolási költségét számítják, ez 100 oldalas könyvnél kb. 1000 Ft) kifizeted a könyvet, majd rendben is vagy. Ha nem "sumákolod el" a dolgot, akkor nyugodt lehet a lelkiismereted. Akár a megrágott könyvet is visszaviheted, hogy tényleg nem "le akartad nyúlni a könyvet" :) Ha sumákolsz, életbe lép az elsõ mondatom ;)
A kérdező hozzászólása: :) köszi
Nyilván kifizettetik
A könytáros is megrágja a kutya fülét!! :) ) Tuti kifizettetik veled. Ugy mintha a tékába visszaviszed törötten dvd-t, azt is ki kell fizetni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy illik? Fizessem az övét is?

Strandra készülök a barátommal. Én vetettem fel az ötletet, hogy menjünk. Mi az illendő belépőügyben? Fizessem az övét is? A válaszokat köszönöm! 16/L

3

Egy 140 kilós hölgy miért akad ki ezen?

"Mai napi szösszenet. Férjem mivel nagyon nehéz hetek állnak mögöttem egy barátjával elvitt moziba. A film jó volt, jókat nevettünk, annak ellenére, hogy nagyon nehezen, veszem a levegőt ebben a napokban. Mozi után elmentünk a közeli buszmegállóba ahol szerettem volna leülni, de nem tudtam mert egy hölgy telepakolta táskával. Udvariasan megkértem vegye le mert szeretnék leülni. Végigmért és odavetette üljek le van elég hely nem tehet róla hogy akkora seggem van hogy két helyet kell hogy elfoglaljak. A megdöbbenéstől szólni sem tudtam, végül annyit mondtam neki, asszonyom gratulálok ez most önt minősíti nem engem. Nesze nektek elfogadás."

Szerintem igaza van a másik nőnek. Én is kövér vagyok, de nincs pofám elfoglalni 2 helyet egy padon, ha más is van ott. Mondjuk nem ilyen bunkón kellett volna tálalni..
Na meg arról is csak a kövér nő tehet, hogy "alig kap levegőt"

17

Mi legyen a megszólítás?

Motivációs levelet írok egy egyetemnek. Nem tudom, mi legyen a megszólítás, minden, amit idáig próbáltam, tök idétlenül hangzik. Kit kell ilyenkor megszólítani? A tanulmányi osztályt? Az igazgatót? Magát az iskolát? Felvételire kell vinnem magammal, ahol a bizottságot képezi a tanulmányi titkárság vezetője, az igazgató és két szaktanár. Köszi előre is!

2

Milyen szórakozóhely Pesten a Kék Yuk?

Sokan járnak oda? Jó bulik szoktak lenni? Jó környéken van? Szokott lenni ott balhé?

1

2500 ft-ért rendeltem pizzát, 400 ft borravalót adtam a pizzafutárnak. Elég? Nem túl kevés?

9

Hogy mondjam meg a szomszédnak, hogy sütni akarunk a kertbe, szedje össze a ruháit?

Albérlet és a főbérlő azt mondta h cskak akkor süthetünk kint ha nincs kiteregetve a szomszédba. De sajnos ki van:(
Most komolyan fél városnak tudni kell h sütni akarok ottkint????

6

Mi volt 1988-1989-be Magyarországon, miért nem kapok vízumot hogy megnézzem milyen Magyarország?

1989 márciusába szüleimmel Seoul-ba, Korea-ba költöztünk, mondhatom hogy én már itt Koreában nőttem fel, csupán 4 éves voltam mikor elhagytuk magyarországot. Nekem nem sok emlékem van a Magyarországi életemről, sőt nincs is. Õszintén semmit nem tudok magyarországról, azonkívűl hogy beszélem a nyelvet, szüleim soha nem meséltek róla hogy milyen volt ott élni, és a mai napig terelik ha kérdezem őket erről. Mik történtek a 1988-1989-es években? annyit hallottam hogy sokan hagyták el akkor az országot és hogy a mi családunk mind eljött onnan. De miért, mi volt akkor? Akartam vizumot kérni hogy elmenjek Budapestre, de harmadszor se kaptan meg a Seoul-i magyar konzulátuson, egyszerüen nam adnak nekünk vizumot. Az öcsém is kérvényezte, de ő sem kapta meg.

15

Valaki elmesélné, mi a jó a "Deákozásban"?

Csomószor látom facebookon, hogy: Ki van deákon?. Ma este valaki deák?
Mi a jó ebben? Mi van ott amitől annyira különleges?

8

A hipsterek miért nehezítik meg saját életüket?

Olyan dolgokat vesznek, amik egyáltalán nem praktikusak, több évtizede voltak divatban.

6

Hogyan vágjak bele? (beteg gyerekek gondozása)

19 éves lány vagyok, még gimnáziumba járok (5 éves képzés miatt). Az iskola mellett nem sokkal van egy fejlesztő centrum, ahol 70-80 down-kóros pici van. Szeretnék elmenni besegíteni a centrumba. Úgy tudom, hogy az iskolám kapcsolatban van ezzel a fejlesztő centrummal, szóval bemehetnék érdeklődni, hogy szeretnék önkénteskedni, vagy bármi ilyesmi.

Nagyon foglalkoztatnak a beteg gyerekek, emberek, a hátrányos helyzetű emberek, illetve az, hogyan segíthetnék rajtuk.

Jövőhéten lesz évzáró, azután menjek be, érdeklődjem meg, hogy a nyár folyamán lenne e helyem?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!