Találatok a következő kifejezésre: A kutyám a könyvtári (3 db)

Kint merjem hagyni a kutyámat a könyvtár előtt?

Csak gyorsan beszaladnék vissza adni a könyvet amit kivettem szerintem az egész nem tartana 5percnél se tovább. Kis test? kutya amúgy. Csak úgy felek, hogy elviszik. Szerintetek kint hagyjam?

Legjobb válasz: semmiképp se hagyd kint a kutyust

semmiképp se hagyd kint a kutyust
Nem lesz ott, mire visszaérsz. Egy rottweillert vagy pitbullt ott lehetne hagyni - bár azért meg lehet, hogy zsernyákoat hívnának - de egy kis testû kutyust semmiképp.
Pincsi7: te most komolyan nem tudsz rendes választ adni?? Lehet, hogy elviszik szal. de ha ilyen rövid idõre mész ba akkor hagyhatod szia =)
na és ha eltakarja az arcát akkor mit csinálsz? elég egy kapucni is amúgy az ilyen kamerák eléggé szar felvételeket készítenek, és ha még kivehetõ is az arca, nem valószínû hogy meglesz a tettes amúgy minek kell kutyát vinni magaddal, ha tudod, hogy könyvtárba mész?? én nem értem az ilyen embereket ennyire buta vagy, vagy miért teszel fel ilyen idióta kérdéseket?
Én aztán tényleg a nevelés híve vagyok de olyan kutya nincs aki 100% úgyhogy ne arra alapozz hogy tuti be van tanítva mert az nem mûködik mindig, a kutya sem egy gép. Ha kolbászt dugdosnak a szájába nem biztos hogy nem fogadja el ha te nem vagy ott...
Ja amúgy, Kérdezõ, ezt nem arra az egy alkalmadra válaszoltam, hanem általánosságban. :) Szóval ne vedd támadásnak, nem ezzel a céllal írtam.
mivan? mi a baj a válaszommal??
Semmi csak nem valami szépen írtad de megfelelt a kérdésnek :)
Mekkora a kutyus? Lehet hogy hülyén hangzik (bizots!xD) de tedd be a táskádba ha csak 5 perc.. najó ez hülye ötlet de azé elküldöm..:) xD
A kérdező hozzászólása: Egyébként be van tanítva a kutyus, hogy idegenektõl semmilyen körülmények közt nem fogad el ételt. Ha azt mondom neki marad akkor ott marad (még akár póráz nélkül is ott merném hagyni mert tudom, hogy nem mozdul addig amíg nem szólok neki). Az is kizárt, hogy másik kutyát megharapjon. Hát kóbor kutya az tényleg jöhet vagy belerúghatnak. Na mindegy ezt az egy alkalmat kibírta :) Csak a kisbolt elõtt szoktam ott hagyni ami a terünkön van de hát ott látom hogy ott ül az ajtó elõtt :) Vagy néha az ajtó mellé ültetem, hogy ne legyen útba. Köszi a válaszokat azért.
Én is vittem már vissza könyvtári könyvet kutyástul. De tényleg kutyástul...van egy kutyahordó tatyija, abba tettem bele. Azt hiszem akkor volt benne elõször és utoljára:D Úgy tettem a vállamra, hogy valamennyire eltakarjam, de úgyis kiszúrta a könyvtáros néni:) Nem mondom, hogy a nyakamba ugrott az örömtõl, mondtam, hogy bocsánat, amiért õt is behoztam...gyorsan aláírtam, és már mentünk is ki. Szerintem ezért nem fognak szólni.
Lássuk csask miért nem? -elviszik -elszabadul és elszökik/kiszalad az autó/vonat/busz elé -valaki odamegy és bántja, belerúg stb -jön egy kutya és a tiéd megharapja -jön egy nagyobb, szocializálatlan kutya és "széttépi" a tiéd -megetetik valamivel -piszkálják, ijesztgetik, hergelik -felejelentenek mert felügyelet nélkül hagytak és ma már mindenbe belekötnek És még sorolhatnám. Nem arra kell kalkukálni hogy biztos nem viszik el, mert ez kicsit naív.
A kérdező hozzászólása: Kint hagytam. 3 percig voltam bent csak. Nem vitték el. Bár nem hiszem, hogy amúgy elvinnék mert a városházánál van a könyvtár és ott van kamera.
Irasd be a könyvtárba.
mert elviszik.
A kérdező hozzászólása: Miért nem hagynátok kint?
Én nem hagynám kint.
A kérdező hozzászólása: 7kilós de szerintem nem örülne neki a könyvtáros néni :D

A kutyám megrágta a könyvtári könyvet. Mi lesz?

Megette a sarkát a könyvtári könyvnek, a szabó ervinb?l vettem ki. Nem nagy a kár, de kifizettetik velem, vagy mit csinálnak ilyenkor?

Legjobb válasz: Azután, hogy kiadják a nemzetközi körözést elrendelik a rögtönítélõ bíróságon az azonnali kegyetlen kivégzésed :) A viccet félretéve, a lejárati határidõ elõtt visszamész a könyvtárba, közlöd, hogy mi történt, õk a könyvet a bekerülési értéken általában (de van ahol a könyv teljes fénymásolási költségét számítják, ez 100 oldalas könyvnél kb. 1000 Ft) kifizeted a könyvet, majd rendben is vagy. Ha nem "sumákolod el" a dolgot, akkor nyugodt lehet a lelkiismereted. Akár a megrágott könyvet is visszaviheted, hogy tényleg nem "le akartad nyúlni a könyvet" :) Ha sumákolsz, életbe lép az elsõ mondatom ;)

Azután, hogy kiadják a nemzetközi körözést elrendelik a rögtönítélõ bíróságon az azonnali kegyetlen kivégzésed :) A viccet félretéve, a lejárati határidõ elõtt visszamész a könyvtárba, közlöd, hogy mi történt, õk a könyvet a bekerülési értéken általában (de van ahol a könyv teljes fénymásolási költségét számítják, ez 100 oldalas könyvnél kb. 1000 Ft) kifizeted a könyvet, majd rendben is vagy. Ha nem "sumákolod el" a dolgot, akkor nyugodt lehet a lelkiismereted. Akár a megrágott könyvet is visszaviheted, hogy tényleg nem "le akartad nyúlni a könyvet" :) Ha sumákolsz, életbe lép az elsõ mondatom ;)
A kérdező hozzászólása: :) köszi
Nyilván kifizettetik
A könytáros is megrágja a kutya fülét!! :) ) Tuti kifizettetik veled. Ugy mintha a tékába visszaviszed törötten dvd-t, azt is ki kell fizetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!