Találatok a következő kifejezésre: A kutyák az ételtől (1 db)

A kutyák függnek az ételtől?

Meg tudnám tanítani a kutyámnak, hogy ne egye meg azt az ételt amit idegen ad neki amit bedob a kerítésen? Mérgezésre gondolok. Tudom sokféleképpen meg lehet béníteni a kutyákat már nem akadály betörés céljából, de nem szeretném ha valaki megmérgezné.

Legjobb válasz: Persze, meg lehet tanítani. Kutyaiskolákba is csinálnak ilyet. Az én kutyám pl csak tõlem fogadja el az ételt. Úgy tudod rávenni, hogy megkérsz egy számára ismeretlen embert h nyújtson felé valami finom ételt, és amikor el akarja tõle venni akkor mérgesen rászólsz hogy "fúj nem szabad" vagy vmi ilyesmi. Utána pedig te adsz neki valamit. Ezt sokszor gyakorlod vele, egy idõ után megtanulja, hogy csak tõled szabad elfogadni.

Persze, meg lehet tanítani. Kutyaiskolákba is csinálnak ilyet. Az én kutyám pl csak tõlem fogadja el az ételt. Úgy tudod rávenni, hogy megkérsz egy számára ismeretlen embert h nyújtson felé valami finom ételt, és amikor el akarja tõle venni akkor mérgesen rászólsz hogy "fúj nem szabad" vagy vmi ilyesmi. Utána pedig te adsz neki valamit. Ezt sokszor gyakorlod vele, egy idõ után megtanulja, hogy csak tõled szabad elfogadni.
Szia! Az én apukám németjuhászokat tenyészt már 15 éve és kiképzi is õket. Õ úgy tanítja meg velük, hogy csak akkor esznek, ha azt mondja nekik, hogy "Tessék". Így biztosan nem esznek meg olyat, amit más ad nekik enni. Végül is, kinek jutna eszébe azt mondani egy kutyának, hogy "Tessék"??? :) :) :)
A kutyák jobban ragaszkodnak a gazdijukhoz, így megtaníthatóak. Én még a macskámat is meg tudtam tanítani, hogy azt egye meg, amit tõlem kap. Úgy, ahogy az elsõ válaszoló írta: ha más adott neki, csúnyán rászóltam, hogy "Fúj Marci, rossz Marci!", s amikor picit megszeppent, adtam Neki jutalomfalatot a kezembõl, s megdícsértem, hogy "Okos Marci, jó Marci!" ... Aztán miután már nem fogadott el kaját, csak tõlem, néha még kapott és kap pozitív visszajelzést. De már csak néha, hogy megmaradjon benne valahol, a "megéri jónak lenni" érzés:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, szerintem lehet már elkéstem vele mert 6 éves németjuhász, de majd ha lesz másik kutyám neki feltétlenül megtanítom. Ennnél a kutyánál már azért késõ mert nagyon szereti a hasát. Én nem azt szeretném, hogy csak tõlem kapjon enni mert ha nyaralás vagy el kell menni valahova nem tudom etetni. Szóval, hogy attól is egyen akire rábízom. Ezt ilyen tessék jelszóval lehet?:) Ez nagyon tetszik :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy Am. Staff kutyám. Most 8 hónapos és már 28-kg! És itt ne arra gondoljatok hogy kövér a kutya! Szerintetek miért ekkora már ilyen idősen? ! És mekkora lehet majd mikor eléri azt a kort hogy nem nő tovább? !

6

A kutyának vannak erogénzónai? Ha vannak hol?

5

Mit tehetnék még érte?

3 hónapos kiskutyámnak elkezdett reggel menni a hasa, nem evett, nem ivott, egész nap aludt, elvidtem orvoshoz, kiderült, hogy parvos :(( Kapott 3 injekciót, és kaptam 2 különfajta gyógyszert, holnap még mennem kell az orvoshoz, ha hány, akkor infúzióra kötik. Mit tehetnék még érte? mekkora az esélye, hogy túl éli? :(( Nagyon nagyon félek

15

Egy yorkshire terriernél milyen szűréseket szoktak elvégezni?

1

Egy 11éves angol setter szuka mindig rámorog és meg akarja támadni a moszkvai őrkutyámat kan (6hetes kórtól van nálunk) azóta eltelt 3-4hét és semmi előrelépés?

11éves Keverék szuka kutyával meg kijönnek állandóan anyáskodik felette,játszik vele,megvédi a settertől.
Mit lehetne tenni, hogy össze szokjanak?

előre is köszi

6

A 8 hetes kutyám ehet egy kis baromfipárizsit?

Havanese ha számit. /1 párizsira gondoltam/

7

Érdemes lenne elhozni, és ezzel megmenteni a további szaporítástól? (Jó anyaként árult, tüzelés előtt álló Jack Russel)

http://www.expressz.hu/tuzeles-elott-allo-jack-szuka-kaphato..
Megdöbbent, egyesek milyen szövegekkel passzolnak le kutyákat. Én megvenném, de csak azért hogy ivartalaníttassam, édesanyámé lenne mert álma egy ilyen kutyus. Érdemes lenne? Valószínűleg további szaporításra adnák tovább, igaz?

12

Fajtatiszta Jack Russel kiskutyát hol tudok venni? Többi lent.

Nem az a lényeg hogy híres felmenői legyenek meg ilyesmi hanem csak fajtatiszta legyen.(Szívesen fogadnék örökbe menhelyről de fajtatisztát szeretnék):DMeg amúgy nincs nagyon a közelbe menhely...:)Valamint törzskönyv csak akkor van ha az ősei díjazott kutyák voltak?

3

Miért hajlik a 3 és fél hónapos törpe pincseremnek visszafele a füle?

amikor kicsi volt előrekonyult,most meg hátra fele pöndörödik.

2

Ezeket a tápokat miért nem tiltják be?

Amikböl 2-3 ef. 15 kg
Ezekbe semmi hasznos, egészséges alkotó nincsen!

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!