Találatok a következő kifejezésre: A kutyák a száraz macskatápot (2 db)

A kutyák megeszik a száraz macskatápot?

Csak azért kérdezem, mert macskám és kutyám is lesz hamarosan, és tudni szeretném, kell-e óvnom majd a cica kajáját a kutyámtól.

Legjobb válasz: Megeszi mindkettõ a másikét!Ez nem baj, csak ne legyen rendszeres, mert mindegyikben a saját fajtájának megfelelõ tápanyagok vannak.Aztán az is lehet, hogy valamelyiknek nem fog ízleni a másiké.Ha pedig jóllaknak a sajátjukból,nem hiszem hogy a másikét kívánják.

Megeszi mindkettõ a másikét!Ez nem baj, csak ne legyen rendszeres, mert mindegyikben a saját fajtájának megfelelõ tápanyagok vannak.Aztán az is lehet, hogy valamelyiknek nem fog ízleni a másiké.Ha pedig jóllaknak a sajátjukból, nem hiszem hogy a másikét kívánják.
Megeszik, bizony. De a macskák kajája zsírosabb, mint a kutyáké, mert a macskáknak több zsírra van szükségük. Ezért sem szabad, hogy rendszeresen egyék egmyásét, mert könnyen elhízhatnak a kutyák a macskkajától... és pesrze az összetétel sem mindegy, ahogy azt elõttem már írta vki.
Persze! Mert irigyek:)
Persze hogy megeszik!!Ez teljesen természetes, fõleg ha kistestû kutyáról van szó!Mert a kisebb kutyáknak a foguk is másabb, és könnyebben elrágcsálják azt is!
SZIA!!!!!! IGEN megeszi a cica ételét (ezt már sokan mások is íták). Viszont valaki azt írta: mert irigyek szerintem, NEM így van egyszerûen különbözik a természetük. A cicák csak annyit esznek amennyi éppen jól esik nekik, a kutyák viszont teli eszik magukat aztán akár órákon át is emésztenek. Azthiszem ezért tápolja magába a kutyuskád a cicusodnak szánt eledelt. Ezt nem jó ha hagyod neki próbáld meg leszoktatni róla.(BOCSI de azt nem tudom hogy.) Szia!!!!!!
A tévében kutyás mûsorban láttam, hogy ne adjunk a kutyának macskakaját, mert a macskák válogatósabbak és egész más az összetevõjük.Ne addj neki csak kutyakaját.
ugyan az a tápnak az ize csak más a nevük!
Szerintem megeszik! (Mivel nekünk a macskánk megtalálta a kutyatápot és beleevett)
Az enyémek simán.:)

Bolognese kutyám nem hajlandó száraz kutyatápot enni, viszont a macskatáp nagyon izlik neki. Lehet tőle baja?

Legjobb válasz: Baja nem, csak a macskakajában nincsenek olyan tápanyagok, amik a kutyák megfelelõ fejlõdéséhez kell! Ha magába nem eszi meg a szárazat, adj mellé neki egy kis joghurtot(natúr), vagy egy kis húslevest! Keverd össze, és úgy meg fogja enni!

Baja nem, csak a macskakajában nincsenek olyan tápanyagok, amik a kutyák megfelelõ fejlõdéséhez kell! Ha magába nem eszi meg a szárazat, adj mellé neki egy kis joghurtot(natúr), vagy egy kis húslevest! Keverd össze, és úgy meg fogja enni!
A kutya egyen kutyatápot:) A bolognese hajlamos válogatni, de persze nevelés és szokatás kérdése. Lehet, hogy nagyszemû tápot adsz neki kutyából, a macskatáp kisebb és könnyebben megrágja....Vannak mini tápok, próbáld azt. Egyébként meg, ha nem kap mást, elõbb-utóbb megeszi azt, amit te adsz neki (mármint a kutyának való kaját).
A macska tápban macskának vannak összeállítva az összetevõk. Nekik pl taurinra sokkal többre van szükségük, mint a kutyának. A Te kutyád kistestû.Ha macska tápot eszik csak, káros hatásai lehetnek.
Egy tenyésztõ ajánlotta nekünk, hogy whiskas konzervet keverj a száraz táphoz, de úgy hogy ne tudja a kutyád szétválogatni. Vagyis kevés konzervet. Most mi is így csináljuk a 12 hetes amstaffinkkal, csak mi riszeshússal keverjük neki össze.
Igen. Sajnos az én pulim is ilyen, de az állatorvos idõben szólt. A tápanyag hús -zöldség arány nem jó a kutyának, ami a macskatápban van. Lehet tõle baja.Hosszú távon.
Ha egy normális minõségû tápod adsz neki amitõl nincs semmi baja akkor azt meg kell neki enni! Vegyél valami prémium tápot (Orijen, Acana, Pro plan, dog chow, royal canin, biomill, hills, iams stb), minden nap add neki oda etetési idõben, és kb 20 perc múlva vedd el! Ha nem eszi, nem eszi! Akkor várhat a következõ étkezésig. Ne adj neki nasit. Ha nincs semmi baja a táptól, akkor egyszerûen csak el van kényeztetve és te meg úgy táncolsz ahogy õ akarja. Ez pedig nem jó senkinek. A macskatápban macskáknak való dolgok vannak. Azt hagyd meg a macskáknak.
Mi az, hogy nem eszi? Ne adj neki mást és max. 5-6 nap múlva meg fogja enni, hidd el! Nem bolond, nem fogja megvárni, hogy éhenhaljon!
Én úgy tudom, hogy a cica ehet kutyatápot, de a kutya nem ehet cicakaját! Az Orijen prospektusában volt benne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!