Találatok a következő kifejezésre: A kulonbozo ugyanazt mondjak, (2 db)

A kulonbozo ultrahangvizsgalatok ugyanazt mondjak, hogy a babam marc 19en volt 1 hetes, es dec. 19en szulok, az utolso menstruaciom marc 15 korul lehetett, de a nuvaring miatt nem tudom mennyi a ciklusom, akkor a baba mikor foganhatott?

illetve mi van olyankor ha vki nem tudja az utolso menstr. idejet. (marc 8an foganhatott a baba?-kiszamoltam es akkor nem egyezne a szulesi datum, es 2 het elteres lenne a baba kora kozott)

Legjobb válasz: Szia.Nekem az utolsó menstruáció elsö napja ápr.7.Nekem kicsit hosszabbak voltak a ciklusaim.Èn 2008 jan.24.--e´re vagyok kiírva.az uh-nak lehet hinni,mert a baba me´reteiböl mondja´kmeg,hogy menyi idös. Vigya´zz magatokra.

Szia.Nekem az utolsó menstruáció elsö napja ápr.7.Nekem kicsit hosszabbak voltak a ciklusaim.Èn 2008 jan.24.--e´re vagyok kiírva.az uh-nak lehet hinni, mert a baba me´reteiböl mondja´kmeg, hogy menyi idös. Vigya´zz magatokra.
Én sem tudom pontosan, mikor volt az utolsó menzeszem, de az ultrahangon amit mondanak, az általában be szokott jönni, tényleg a méretek alapján állapítják meg a baba korát. Mondjuk a szülés várható idõpontját az utolsó menstruáció alapján számolják ki, de ez akkor sem egy tuti biztos dátum, ha percre pontosan tudod az utolsó menstruációd idejét, mert végülis a 38. héttõl bármikor megszülethet a baba, az már nem koraszülés.
egy hetes babat nem mutat ki az uh., 5 hetesen a petezsakot latjak leginkabb es kb 6-7 hetesen mar jol kiveheto az embrio, alt megkozeliti de meg is haladhatja az 1 cm-t.ha dec. 19-re irtak ki, ami nem jelenti h akkor is szulsz, minden valoszinuseg szerint marc. 14 -e volt az utolso mensid elso napja, tehat dec 4. es januar 3. kozt kelle szulnod.dec 19 a 40.het, amibol ha levonsz 2 hetet elmeletileg marcius 28-an vagy akorul kellett hogy ovulaciod legyen, tehat az elvek szerint marc 26-29 kozt ha volt aktusotok megfoganhatott a baba.ezek csak nagyon hozzavetoleges adatok, hiszen nem tudjuk a ciklusaidat, az ultrahangon megtudjak mondani a baba mereteibol h hany hetes, igy vissza szamolhatsz, korulbelul mikor lehetett.azonban ne felejtsd el hogy egy 4 hetes terhesseg valojaban csak 1-2 hetes, hiszen meg nem voltal terhes az utolso mensid elso napjan.
az elozohoz hozzatennem, szulesznokent nogyogyasz mellett dolgozom olaszorszagban
utolso mensi 2006.jun.9. volt szules datuma 2007.marc 15. 5 ultrahangon mindig mas korunak veltek a babamat, aztmondtak h nem fejlodik.a 42.hetet betoltottem, marc. 29en zselevel meginditottak a szulest.kisfiam aki nem nott rendesen szerintuk, meg az uh szerint 3720 gramm es 53 cm volt.en mar nem hiszem h lenyegesek ezek, a fontos hogy no, egeszseges es mint mamaink mondjak, mikor megerik a korme kibujik.
Nuvaringgel estél teherbe?Mennyi ideig használtad?

Miben különbözik az eredeti WoW a tört szerótól? Én a taurin vagyok azt mondják majdcsak ugyanaz?

Legjobb válasz: sok a 8 éves troll, a tauri tiszta bug, nincsenek eventek, support csak a fizetõ ügyfeleknek, míg eredetin készséggel állnak a problémád megoldásán, szórakoztató eventek, és ott tényleg beleélheted magad a karakteredbe, mert ott azért játszanak. nem a semmiért olyan drága a gamecard

sok a 8 éves troll, a tauri tiszta bug, nincsenek eventek, support csak a fizetõ ügyfeleknek, míg eredetin készséggel állnak a problémád megoldásán, szórakoztató eventek, és ott tényleg beleélheted magad a karakteredbe, mert ott azért játszanak. nem a semmiért olyan drága a gamecard
valamint 2 éves késésben vannak.
a késést leszámítva eredeti wow ugyanolyan bugos f.s mint a tört csak eredetiért még fizetni is kell
Azt azért nem mondanám, hogy az eredeti tiszta bug, mert ez baromság. És igen eredetin jól lehet az eventekkel szorakozni. Ám az is igaz, hogy eredetin más a hangulat. Kevesebb a guild, és sokkal erõszakosabbak egymással. Valamint az eredetin angolul van minden :)
Én is Taurin tolom két éve..semmi problémám nincs a bugokkal, illetve nem ezen fogok kikészülni az tuti...nekem inkább a sorozatos bugjavítások miatt elõforduló DC hegyekkel van problémám, pl. mikor a klántársam Naxxból megkapta a fõbosstól a staffot, erre dc és ugrott a lootja...szerinted? :) )) pffffúúúú volt anyázás. Egyébként hót ingyen van, ez viszont sokat nyom a latba. Nekem megvan az eredeti elsõ, második DVD-je, egy két hónapos kártya. Ez eddig benne van 15000Ft-ban. Még meg akarom venni az uccso két DVD-t is, ami még 15000Ft. Addig még nem is aktiválom, ott nézem a polcon, mert olyan drága, hogy apródonként veszem meg. Egyébként meg sajnálom a Tauris DK-mat és a Druidámat is, a klánbeli haverokról és felhõtlen röhögésekrõl nem is beszélve..
Szerintem eredetin nincsenek bugok, én legalábbis még nem vettem észre. törtön viszont annál inkább. És valóban megéri a játékélményért kiadni azt a havi 4 ezret szerintem. Amúgy én a bugok miatt mentem el eredetire, nem mûködött egy csomó spellem....
Az elõzõ vagyok, azt még kifelejtettem hogy ha írsz a taurinak egy levelet, olyan magasról rászarnak egy folyósat a fejedre, hogy olyat még nem láttál. kb egy éve írtam taurinak egy levelet hogy lesz e fajváltoztatási funkció. Erre írták hogy üdvözlettel tauri team meg minden mintha annyira érdekelné õket, azt írták hogy hamarosan lesz, rájuk írtam három hét múlva hogy nem szeretnék türelmetlen lenni, de még mindíg nem lehet e tudni hogy mikor lesz ilyen funkció, megint ugyanez tauri team meg stb, nem tudjuk! és egy éve nincs fajváltoztatási lehetõség... szóval ennyit a törtszerverekrõl, sok bug, mérhetetlen sok szar a fejedre, rossz játékélmény. egyszerûen élvezhetetlen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!