Találatok a következő kifejezésre: A kulonbozo ugyanazt (55 db)

Nem ugyanaz, különbözõ.

A kox szteroidok kreatinok és a különbözö izomnövelők ezek mind ugyanazok vagy különböző dolgok? Ha nem ugyanazok akor mi a különbség köztük?

Úgy értem mind ugyanazt a hatást váltja ki? Például a kox lufi izmokat csinál, akkor a többi is ilyen? Ártanak ezek egyébként?

Legjobb válasz: szerintem te egy retardált hülye fejf*sz vagy....

szerintem te egy retardált hülye fejf*sz vagy....
Mi az hogy lufi izom? Megszúrod és leereszt? A kox csak nagyobb izomzatot segít építeni, az is csak izom. Viszont nem a hobbi sportolóknak való!
hagyjad már ezt a gyökér gyereket azt se tudja mirõl beszél...uu de felb*szott...te kis patkány !
A kérdező hozzászólása: Utolsó pusztuljá el, én csak egy kérdést tettem fel
A kreatint komoly sportszövetségek ajánlják. Ezen túl vannak a gyors és lassú fehérjék, meg az aminosavak. Ez mind tiszta, megveheted a boltban. Nem "növelik" az izmot, hanem abban segítenek, hogy az edzésed hatása hatékonyabb legyen. Az anabolikus szteroid más tészta, ne keverd még kérdésben sem.
kérdésedre annyira összetetten lehetne csak válszolni hogy egyszerûen csak ennyit mondok:nem ugyanazok....
Kox, szteroid: gyógyszerek kreatin egy fehérje (tápanyag) "izomnövelõ" ilyen nincs. Tömegnövelõ van, az fehérje és cukor. Nem kérdezted, de van még fehérje por, növényekbõl, tejbõl, húsokból (vagy tojásból) kivonva. Elõbb inkább olvass, szerintem utána kérdezz. Ha jobban érdekel a téma akkor fellapozod valamelyik testépítõ oldalt, esetleg youtube-on megkeresed "drugs bunny kox" videót. Ott kifejtik a kérdésedre a választ. Kaja, tápanyag <-> gyógyszer. Még laikus ember se keverje a kettõt, mert az gáz.
Kérdezõ, ilyen tudatlanságot még nem nagyon olvastam itt pedig 9000 kérdést válaszoltam meg. Elképesztõ!
Ja és persze a szteroidszedés hormonháztartást megbolygató hatását ki is felejtettem.
Én úgy tudom a 2 tengelyen lehet különbözõ gumi csak tengelyenként nem lehet különbözõ.
Nincs azzal semmi gond.
Nem figyeli senki, még fiatal Audi A8-son is lehet ilyet látni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Akkor a nem kapható helyett veszek más mintájút.
Nekem is így van, mert mikor vettem, nem kaptam ugyanolyat.

A nyílpisztoly és a számszeríj ugyanaz? Ha nem akkor miben különböznek?

Legjobb válasz: Nem ugyanaz. Nyílpisztoly: http://szombikes.shp.hu/hpc/elemkepek/szombikes/szombikes115.. Modern csigás számszeríj: http://users.atw.hu/sarkanykronika/szamszer_elemei/image010...

A Titanis és a Phorusrhacos ugyanaz, vagy két különböző madár volt?

A képeken, amikre rákerestem ugyanolyannak t?ntek, de a Wikipédia szerint el?bbi sokkal korábban élt.

Legjobb válasz: Nem ugyanaz a kettõ. Valamint ezek csak nemek és a fajnak nem ez a teljes neve. Az egyik Észak-Amerikában élt a másik pedig Dél-Amerikában.

Nem ugyanaz a kettõ. Valamint ezek csak nemek és a fajnak nem ez a teljes neve. Az egyik Észak-Amerikában élt a másik pedig Dél-Amerikában.
A kérdező hozzászólása: Aha, akkor kössz.

A 2. babánál a gátat ugyanazon a vonalon vágják, mint ahol az előző gátmetszést vágták? Vagy most lesz 2 vágás a két különböző oldalon?

Legjobb válasz: Nálam ugyanott vágták csak egy hajszálnyival a régi heg mellett de ugyanazt a vonalat követték, és nagyon szépen begyógyult. De vannak helyek ahol az ellentétes oldalon vágnak, szülészete válogatja, legjobb ha megkérdezed.

Nálam ugyanott vágták csak egy hajszálnyival a régi heg mellett de ugyanazt a vonalat követték, és nagyon szépen begyógyult. De vannak helyek ahol az ellentétes oldalon vágnak, szülészete válogatja, legjobb ha megkérdezed.
Nekem is az elõttem szólóhoz hasonlóan nyisszantottak.Ugyanott, csak kis kanyar van benne.De a varrás alatt a régi heg szúrása volt a legfájdalmasabb élmény.

A Fidesz és az MSZP egykutya, vagy két különböző kutya ugyan és csak a gazdájuk ugyanaz?

http://www.hazankert.com/200702_liptak-level_files/image016...

Legjobb válasz: UNATKOZOL? -.-

UNATKOZOL? -.-
Egy kutya, és két farka van. http://kutyopressz.blog.hu/
Nem, nem egykutya. Az MSZP róka, a Fidesz báránybõrbe bújt farkas.
Két bolhás kutya. :)
Egykutya, csak két farka van... Ja nem, az más!
ajj, lelõtted a poént :(
Az MSZP-s zsidók helyét átveszik a Fideszes zsidók. Ennyi.
Asszem ez megadja a választ. http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/egykutya.jpg
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint mégiscsak két különbözõ kutya egy gazdával? ui.: Kedves "kétfarkú" 19:34, 19:35, 19:36! (jelenleg 67%-os) Gyakran szoktál magaddal beszélgetni? Ez nem túl egészséges.
Igen!
Kedves kérdezõ, 19:34 vagyok, és gyakran szoktam magammal beszélgetni, de ezúttal nem ez az eset áll fenn, csak valaki más is elsütötte ugyanazt a poént, és gondolom mikor a kommented írtad épp ugyanolyan százalékon álltunk. Egyébként komolyra fordítva a szót, csak ugyanaz a gazdájuk. Ugyanaz, ami neked is, meg minden embernek ezen a földön jelenleg. találd ki mi az! PÉÉÉÉÉNZZZZZZ

A szenilitás ugyanaz mint az altzheimer kór, vagy a kettő teljesen különböző betegség?

Legjobb válasz: Aki szenilis,nem biztos,hogy altzheimeres is.Viszont aki altzheimeres,az szenilis is.

Aki szenilis, nem biztos, hogy altzheimeres is.Viszont aki altzheimeres, az szenilis is.
Az archeimer az szenilitással indul, aztán eldurvul és a végén tök hülye lesz az illetõ. A szenilitás az meg csak olyan, hogy nem biztos, hogy teljesen hülye lesz a végére, csak ezt azt elfelejt
az Artzheimer-kór egy betegség, aminek a vége a teljes leépülés szellemileg. Fõleg öregkorban jellemzõ. A szenilis pedig az aki simán csak feledékeny, de nem kóros.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszokat!
Bocs a kérdésért: Miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: Semmi baj. Hálaistennek nincs ilyen betegséggel rendelkezõ ismerõsöm, csak a kíváncsiság. Olvastam egy könyvet, amelyben az egyik fõszereplõnek Altzheimer-je van, rákerestem google-be, hogy pontosan mit is takar. Persze nagyjából tudtam, de szeretem tisztán látni a dolgokat.. És ezért is tettem fel a kérdést, a tisztán-látás érdekében:) És akkor, most én kérdezek:p Miért érdekelt?

Milyen a turbó szoli? A turbó szoli és a csokicsoves ugyanaz, vagy két különböző dolog?

Ahova járok szolizni van bio szoli, ami lassabb barnulást eredményez és van turbó szoli, amiben gyorsabban barnulsz. Na, én úgy tudom, hogy a csokicsöves szoliban is gyorsan barnul az ember, azért csokicsöves a neve. :D Szóval a csokicsöves és a turbó szoli ugyanaz vagy nem?

Legjobb válasz: Ekcémára nagyon jó ! Saját tapasztalat !!!! :) Jó szolizást .

Ekcémára nagyon jó ! Saját tapasztalat !!!! :) Jó szolizást .
nem , a turbó szoliban megsül a májad
Én a turbó szoliba járok , nagyon hamar elértem a szép színem ! Vigyázz csak 6-12 percre mehetsz be , többre nem !!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, második. Eddig 2x voltam 5 percet a turbó szoliba és nem is tervezem nagyon emelni, max 6 perc. A célom nem az, hogy barna legyek, hanem hogy legyen egy kis alapszínem a nyárra, illetve az ekcémám miatt járok. Hihetetlen, de 2 hete járok (hetente 1x szolizok) és azóta nem olyan csúnya a bõröm, sõt, nem is száraz annyira és még egy kis színem is lesz. :D Elsõ, a te válaszod inkább nem kommentelem..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :) Én is úgy érzem, hogy határozottan jó a bõrömnek. :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!