Találatok a következő kifejezésre: A krumpli hizlal (27 db)

Ugye a krumpli hízlal?

Barátnõm és én már 6 hónapja fogyózunk nekem lement 20 neki 10 kg, de szerinte a krumpli meg a fõzelélek nem hízlalnak. Szerintem igen most ez igaz vagy nem? Mert gondolom egy héten ha eszik egyszer attól nagy baja nem lesz, de õ mindig kruplipürét eszik a hús mellé és krumplifõzeléket,lencse,paprikáskrumplit ehhez hasonlókat.

Legjobb válasz: Mennyiségtõl függ. 1 szem fõtt krumpli semmi. De nem minden nap fogyasztva. De a fõzelékek... a krumpli liszttel nem épp fogyós.

Mennyiségtõl függ. 1 szem fõtt krumpli semmi. De nem minden nap fogyasztva. De a fõzelékek... a krumpli liszttel nem épp fogyós.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) !
Krumpli az fölösleges keményítõ, fõzelék az elvileg csak zöldség. Krumpli, lencse mind magas keményítõ tartalmú (meg amúgy eléggé agresszíven bélfalat károsító) növények.

A krumpli hízlaló? (hasábkrumpli, tócsni, panírozott krumpli)?

Legjobb válasz: Maga a krumpli nem is annyira, de az olaj, amiben sütöd, vagy a panír már igen.

Maga a krumpli nem is annyira, de az olaj, amiben sütöd, vagy a panír már igen.
utolsó, vízben fõtt krumpli diétás kajának számít...az egy dolog, hogy szénhidrát, de szénhidrát kell, az energia. leginkább akkor lesz hizlaló a krumpli, ha zsírban kisütöd, panírozod.
Túl sok benne a szénhidrát...
utolsó, vízben fõtt krumpli diétás kajának számít...az egy dolog, hogy szénhidrát, de szénhidrát kell, De fogd már fel végre, hogy 100 grammal fedeznéd az egész napi szénhidrátadagodat! Utána csak húst ennél magába? egyáltalán nem ajánlott diétázóknak, max a nõk lapjába olvashattál ilyen hülyeséget... járj utána, aztán okoskodj.
Azért hizlaló mert túl sok benne a szénhidrát tartalom. Fõleg, hogy ezt még olajban is sütöd ki. Meg ha túl sokat eszel belõle vagy csak ezen élsz az sem túl jó! Panírozott krumpli??? Az meg milyen??? :) :D
10 dkg krumpli olyan 85-95 kcal között van kb.
Nem én írtam hülyeséget, a szénhidrát igenis hizlaló, hizlalóbb mint a ZSÍR... Diéta idején fõleg zöldségekbõl, barna rizsbõl, zabpehelybõl kell bevinni a napi mennyiséget! Nem hiszed járj utána, mielõtt lepontozgatsz másokat idióta! -.-
A krumpli önmagában nem (pl. paprikás krumpli, sütõben sült krumpli) de ha panírozod, és zsírban kisütöd, az már igen.
amiket felsorolták, úgy igen, maga a krumpli annyira nem, ha megfõzöd. de a fentiek zsírosak.
Igen , minden feldolgozott formában hízlaló a felvett anyagoktól. sósvízben megfõzve nem annyira.
Diétázóknak kerülni kell a krumplit, a kenyeret, a tésztát, a rizst, a cukrot. Húst ehet minden mennyiségben. Húst-hússal lehet enni. És igen, húst magában kell enni, semmi olyan köretet nem szabad enni melléje. Vagy salátát vagy valami zöldségköretet lehet melléje tenni.

A krumpli hízlal?

Legjobb válasz: MINDEN hízlal ha több tápanyagot viszel be mint amennyit felhasználsz.

MINDEN hízlal ha több tápanyagot viszel be mint amennyit felhasználsz.
A kérdező hozzászólása: én azt kérdeztem hogy a krumpli kimondottan hízlal e mint pl a tészta! nem pedig hogy ha sokat eszek akkor hízok e! a kérdésemre szeretnék választ!
igen mivel sok gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz de ettõl még nem kell lemondani róla csak nem állandóan azt kell enni
A kérdező hozzászólása: Köszi
Valoszinuleg igen, mivel magas kaloriatartalma van.Szoval mertekkel ajanlott fogyasztani.
A kurmpli teli van szénhidráttal, gyorsan el lehet tõle hízni. Az is számít hogyan készíted el, például a sültkrumplit se mindegy milyen olajban sütik.
A burgonya nem hizlal! Több mint 70%-a víz, és mindössze 0, 2%-a zsír. 10 dkg burgonya energiatartalma csak 90 kalória, körülbelül annyi, mint a szõlõé. Másik oldalról: A burgonya számos egészségügyi elõnnyel bír, önmagában nem hízlal, növeli a jóllakottság érzését. Azonban a burgonya zsíros ételekkel társítva, jelentõse növeli a kalória értékét.
Ha sokat eszel belõle akkor igen. Magas a szénhidrát tartalma. Az emberek meg sok sült krumplit esznek amit bõ olajban sütnek ki.


Krumplit tényleg ehetek fogyókúra alatt? (vízben főtt, hagymás krumpli) Tegnap a doktornő ezt ajánlotta hogy vacsorának ilysmit egyek ha fogyni akarok, ezen meglepődtem, hiszen mindenhol azt mondják hogy a krumpli hízlal, akkor most mi a helyzet?

Legjobb válasz: Persze.. Az orvosok csak keresztrejtvényt fejtenek a padban az orvosin, a gyógyszerészek meg gumicukrokat csinálnak a laborban.. Bárki szerzhet ilyen diplomát, egy vicc az egész.. Azért olyan könnyû bekerülni és elvégezni...... Ugye ti se gondoljátok komolyan, hogy ezek az emberek semmihez sem értenek, hasra ütés szerûen mondanak dolgokat.. Persze van kivétel, õ biztos kettesekkel csinálta végig vagy nem tudom, de elõbb próbáljtok meg megtanulni, megérteni, amit õk és utána minõsítsétek õket, általánosítsatok..

Persze.. Az orvosok csak keresztrejtvényt fejtenek a padban az orvosin, a gyógyszerészek meg gumicukrokat csinálnak a laborban.. Bárki szerzhet ilyen diplomát, egy vicc az egész.. Azért olyan könnyû bekerülni és elvégezni...... Ugye ti se gondoljátok komolyan, hogy ezek az emberek semmihez sem értenek, hasra ütés szerûen mondanak dolgokat.. Persze van kivétel, õ biztos kettesekkel csinálta végig vagy nem tudom, de elõbb próbáljtok meg megtanulni, megérteni, amit õk és utána minõsítsétek õket, általánosítsatok..
én mellõzném a krumplit diéta idején
Gratula a dokinõnek! Igen. A krumpli hizlal.
A krumplit élbõl mellõzném, nem csak fogyi alatt. Vacsorára jó kis salátákat gyárts husival, tojással, az a szuper.
A doktornõd gyógyszerek felírásához ért, az egész élete hülyeségek ismételgetésébõl állt. A burgonyás kérdés sem különb.
Taplalkozasharcmuvesz, te hol zsákoltad be ezt a hatalmas mennyiségû tudást a paleóról? Nem azt akarom mondani, hogy nincs szemernyi igazság sem abban, hogy a hús és a zöldség/gyümölcs egészséges, inkább arra célzok, hogy nem biztos, hogy minden olyan fekete/fehér mint amilyennek hangoztatod. Egy vesebetegnek pl reklámozhatod, hogy a husi egészséges, nem biztos, hogy jót fog tenni neki. Szinte minden étrenddel kapcsolatos kérdésnél megjelensz (irigylem, hogy ennyi idõd van) hirdetni, hogy a gabona és a tej az "ördögtõl való" és minden modern betegség ezen sátáni eledelekbõl ered. Általában szépen le is szólod azokat akik nem értenek egyet veled (igyál tejet rákos leszel, stb.) Attól, hogy TE hiszel a Paleolit táplálkozásban rejlõ csodákban és szereted az õsemberkaját még nem kell úgy viselkedni mint egy kõkorszaki szaki. ;) Táplálkozást illetõen nagyjából egy véleményen vagyok a cikk írójával: http://antalvali.com/paleolit-taplalkozas.html
#15: Akár növényekbõl mindent be lehet vinni, amit kell (nem mondom, hogy nem kell hozzá tudás és odafigyelés, mert kell), egyetlen lehetséges kivétel a B12, amirõl megoszlanak a vélemények a mai túlvegyszerezett világban, ahol már nincs meg a növényekben, mint régen, de az egészséges bélflóra speciel termeli. A tejrõl én inkább azt olvastam elég sok helyen, hogy kivonja a kalciumot a csontokból, a benne levõ kalcium nem szívódik fel jól, de az állati fehérjék emésztése kalciumot igényel... Akárhogyan is van, a felnõttek igen nagy része nem tudja megemészteni a tejet, rosszul lesznek tõle. Én csak nem érzem kellemesen magam, de minek is innék tejet? Ha még nem nézted meg a mák kalciumtartalmát, akkor ideje. De más magokban is szépen vannak ásványi anyagok. Tudom, hogy ezt tanították mindannyiónknak, de közel sem kell minden táplálékcsoportot enni az egészséghez...
taplalkozasharcmuves: igen, agresszív módon beszólsz mindenkinek, nem kell álszenteskedni. egyébiránt újabban a nyersvegán, vegán étkezést részesítik elõnyben a tudósok (nem szendi gábor istenség sajnos, úgyhogy nem fogod elhinni), több rákos gyógyulás is ennek tudható be. abban az étrendben meg szerintem elég kevés a hús, úgyhogy talán majd 20 év múlva eldöntheted betegen, hogy kinek volt igaza.
#18: A nyersvegán majdnem paleo, s megvannak a nagy elõnyei, a vegánnal az a baj, hogy csak ha vegán valaki, attól még lazán élhet gabonán és szóján és tönkreteheti az emésztését. Ésszel csinálva persze jó, ahogy a paleo is és metszetük, a vegán paleo is (ami szerintem igen gyakran paleo nyersvegánt jelent). Ész az minden esetben kell, de a paleónál néhány buktató ki van küszöbölve (intenzív gabonaevés, amit sokan alkalmaznak, feldolgozott ételek, amit pl. rengeteg vegán boldogan eszik). A sok hús valószínûleg egy rossz pont, fõleg, ha ugye ipari, hormonokkal és gyógyszerekkel, miegymással ellátott, egy szinten túl pedig valószínûleg szintén nem elõnyös, de ebbe sosem merültem bele, mert mindig is sokkal jobban szerettem a növényeket a húsoknál és nagyon régen nagyon közel állok a vegasághoz.
Valaki itt hivatkozott a mediterrán diéta és a krumpli kapcsolatára. Óriási tévedés. Mediterrán országokban szinte alig eszik a burgonyát. Esznek viszont tetemes mennyiségû zöldséget, salátát a húsokhoz.
Megválaszolták az okos, tõlem teljesen független emberek a nekem feltett releváns kérdéseket? Átfutva a sorokat.. igen. Most jut eszembe, hogy téényleg agresszív vagyok, Szent Isten :OOO Juj!
A kérdező hozzászólása: Tàplàlkozàs harcmuves! Leìrnàd hogy miért és mióta hiszel a paleóban? Hàny éves korodtól étkezel ìgy?
A paleo táplálkozás nem normális... Nem kell sokat gondolkodni, hogy rájöjj. Az õsember azért táplálkozott úgy, mert egyszerûen nem volt más. Ezt már észre kellene venni. A paleo csak egy újabb üzlet, aminek sokan bedõlnek, vicc. A krumpli így elkészítve egyáltalán nem hízlal, ha utánanézel a mediterrán diétában is megengedett, nyílván nem mint sültkrumpli. Zsírszegény tejtermékekkel is próbálkozhatsz, a tejtermék elengedhetetlen a fennmaradáshoz a vitaminok, ásványi anyagok, kalcium, magnézium stb. miatt. Persze a zsírosabb változatok már nem annyira jók. Remélem tudtam Neked segíteni picit! Sok sikert a fogyáshoz! :)
leharapni.. szóval nem haraptam le senkit. Csúnya én, ha így érzõdött valaha is.
Én még Téged sem oktattalak ki, csak megkérdeztem valamit. Ezt figyeld :D Nem, a rizs (keményítõ) nem emészthetõ könnyebben mint a burgonya (KEMÉNYÍTÕÕÕ), csak jóval kevésbé károsítja a bélfalunkat (mint a burgonya lektinjeit). Hát ez van.
a rizs tisztább szénhidrátforrás, könnyebben emészthetõ. nem kell mindenki fejét leharapni, mert nem eszik paleo diéta szerint. a vegákat is kioktatod?
1. miért jobb a rizs? 2. miért rizs vagy krumpli? MINEK? Mert nem teljesen elfogadott, hogy a sok keményítõ bevitel anyagcsere problémákat okoz, elhízást, inzulin rezisztenciát, szív-érrendszeri betegségeket? Tehát elvben megéri kockáztatni, mert finom?
jó persze, a paleósok megint nyomják itt, hogy minden ellenség, ami nem hús-zöldség, de ebben az esetben én is ezt ajánlanám estére: fehérjedúsat. a krumpli nem az, bár legalább gluténmentes, még ha van is benne keményítõ. lehet enni krumplit mondjuk ebédre köretnek, bár nem napi rendszerességgel ajánlanám én sem. (akkor már rizs jobb)
Igazából a húsokon és zöldségeken kívül nagyjából mellõzhetõ minden.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat! Akkor mellõzni fogom a krumplit:)
#5: Nehéz az orvosi, de rengeteg rossz orvos van. Eleve nem az embert tekintik, hanem a betegséget, az ember maga le van magasról (mindig iszonyúan elképednek, amikor nemet mondok nekik, igazából nem tudnak hova tenni, pedig õk erõltetnek rutinszerûen embertelen, archaikus dolgokat, aminél van jobb módszer), lefekszenek a gyógyszergyáraknak sokszor, de eleve gyógyszer alapúak, ahogy többnyire a magyar betegek is, összeillenek valahol. Azt hiszem, nem egy orvos kritizálja erõsen az orvosi társadalom nagy részét. Nyilván vannak remek szakemberek, akikbõl az emberség sem hiányzik és képesek az embert tekinteni, de sokan nem ilyenek. S akár orvos, akár grafikus, akár kõmûves, az ún. "szakemberek" közt brutálisan rosszak is akadnak. Ez ilyen. Bármirõl is van szó, az ember vigye magával a józan eszét és az önvédelmi reflexeit, ha lehet.
Sõt a doktornõk nem értenek semmihez akárhányszor bemegyek a dokihoz akármi bajom van ugyan azt a gyógyszert írja fel :D És a táplálékkiegészítõkre úgy néznek mintha lerombolná a májad veséd szíved stb. stb. stb.
Nem. De tervezek egy könyvet írni gyerekeknek, errõl írhatnék. A táplálkozástudományról meg mindenki tájékozódjon maga. Miért nem eszik az ember tejet vagy lisztet? Erre válaszolok nagyon szívesen. [email protected] izgalmas téma. Én hogy eszem, vagy miért? Az titok :) Az a baj, hogy a paleóról már túl jó könyveket írtak, most ezzel kapcsolatban már sok learatni való babér nem maradt..

A rakott krumpli hizlal?

Legjobb válasz: ha krumpli nelku csinalod akkor nem ... csinald vmi zoldseggel ami nem hizlal

ha krumpli nelku csinalod akkor nem ... csinald vmi zoldseggel ami nem hizlal
A kérdező hozzászólása: Csak sajnos az a baj, hogy nagyon szeretem:( De lemondok róla a cél érdekébe:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nem épp evõkanálnyira gondoltam de kicsit ettem.
Butus kérdés, bármilyen módon van elkészítve a rakottkrumpli, semmiképpen sem hízlal ha egy evõkanálnyit eszel meg belõle. A rakottkrumpli viszont nagyon hízlal, ha két-három púpos tányérral is megeszel.
nyugodtan egyél belõle egy kevesett, nem lesz tõle semmi bajod a zsír is kell a szerveztednek, felülrõl szedd a krumplit ott még szárazabb, ha már csak az alján abból lehetõleg ne szedj egyél hozzá uborkát, paradicsomto v vmi savanyúságot, avgy salátát jó étvágyat!
hát nem egy könnyû kaja. teljes mértékben szénhidrát. ebédre egy nagyon kicsi még talán ok, de én ha diézátom akkor nem eszem ilyen kajákat.
nem hízlal ha a sok zsíros dolgot kihagyod belõle és mértékkel eszed. reggel tornázok, mert akkor még friss vagyok és ilyen nyári idõben még akkor nincs nagy meleg és úgy hallottam reggel gyorsabb az anyagcsere.
De ha olajjal csinálod, pláne sok olajjal, akkor hatalmas kalóriabomba. Olaj nélkül annyira nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Nincs benne se szalonna se kolbász csak egy kis sajt a tetején, tojást nem igazán szeretem és persze mértekkel eszek belõle:) Ti reggel vagy este szoktatok inkább tornázni?
ez egy nagy tév hit hogy a krumpli hizlal.mutkor olvastam egy cikkbe amibe azt irták hogy a krumpli nme hizlal csak od akell figyelni hogy készited el. pl: a sült krumpli természetesen hizlal de fött krumpli egyáltalán nem. én azért mondanám h. a rakott krumpli hizlal mert ugye raksz bele olajat v. zsirt vagy talán még szallonát is meg persze kolbászt ha raksz rá sajtot az is hizlal a tojással vigyázni kell. de szerintem ha mértékkel eszel és még mozogsz is nincs semmi baj.nyugodtan ehetsz:)
Nem igaz, hogy a krumpli nem hizlal, mert szénhidrát, de az igaz, hogy a fõtt krumpli nem hizlal annyira, mint a sült. Ráadásul egészséges, mert tele van rosttal. Fogyókúrában mindig mérlegelni kell, hogy egy adott kajának az elõnye van a hátránya nagyobb, mert ha csak azt nézed, hizlal-e, kb. semmit nem ehetsz, mert mindenben van kalória. Csak van, amiben több, van, amiben kevesebb. A kevesebb kalória is hizlal, csak nem annyira, mint a sok.

MOndanatok laktato nem hizlalo recepteket, leveseket, valoban nem hizlal a krumpli ha megfozzuk csak, van olyan kenyer ami nem annyira hizlal vagyis eheto ha fogyni akarunk (teljeskiorlesu kenyer? )?

Legjobb válasz: tök bugyuta a kérdés , -hisz nincsenek hízlaló ételek,nincsenek hízlaló kenyerek,stb, -csak zabálás van ,és attól van a meghízás, ha normális mennyiségeket eszel,akkor ehetsz bármit,mégsem fogsz elhízni,

tök bugyuta a kérdés , -hisz nincsenek hízlaló ételek, nincsenek hízlaló kenyerek, stb, -csak zabálás van , és attól van a meghízás, ha normális mennyiségeket eszel, akkor ehetsz bármit, mégsem fogsz elhízni,
A krumpli masszív keményítõ (ami érdekes módon engem pl. egyáltalán nem laktat), én a biztonság kedvéért csak kivételesen alkalmazom pici mennyiségben (fogyni akarok, súlytartásnál kicsit engedékenyebb lennék, szembemenve a paleós hozzáállással. szeretem a krumplit). A GI és szaponin témához nem vagyok elég penge, de ha én a krumplit nem sormintának enném, akkor tuti lenne benne bõ zsírban sütés, mert attól lesz finom, piros és valamivel laktatóbb. Ezzel nem segítettem sokat, ugye. Bocs. Kenyeret nem eszem, csak magkenyeret/gofrit/szezámos sós sütit, azt se mindennap, csak olykor. Szuperek a jó arányú magkenyérfélék, én legalábbis szeretem õket, míg a normál kenyér ritkán ízlett, pedig elég nagy tapasztalatom van kenyérsütésben. De ha már búza, akkor tönköly, az a régebbi féle, alacsonyabb gluténtartalmú, ha jól emlékszem. Nem értek hozzá, én kihagytam azt a fázist, ahogy a teljes kiõrlésûeket is (még a fehérnél is kevésbé ízlettek, amúgy minden benne van, ami a fehérben, csak még pár dolog pluszban, az elõnyeikkel s hátrányaikkal együtt). Hmmm... Valamelyest laktató s szerintem teljesen normális étel a mai ebédem: sóskakrém (sóskafõzelék õrölt szezámos rántással, almával és áztatott kókuszreszelékkel összeturmixolva. a kókusz érdekes módon nem tett jót, csak almával jobban szeretem) zöldséges magfasírtokkal (zellerpüré, de mehet bele pluszban egy kis más zöldség is, most cukkinit reszeltem bele, õrölt lenmag, õrölt és egész szezám, tojás. ha túl vizes, szeret szétesni, de attól még jó. magok nélkül is mûködik, sok tojással, lágy lesz és törékeny, de ez van :) ).

A főtt krumpli hízlal?

Csak vízzel főtt, semmi más nincs benne.

Legjobb válasz: nem hízlal , ha sokat eszel belõle akkor hízlal

nem hízlal , ha sokat eszel belõle akkor hízlal
a disznókat is azzal etetjük...akkor?
Igen, mivel keményítõ.

Melyik hízlal jobban: a rizs, a tészta vagy a krumpli?

Legjobb válasz: a tészta és a krumpli mert a tészta teli van szénhidráttal a krumpli meg keményítõvel rizset ehetsz mert az fehérje egézséges:))

a tészta és a krumpli mert a tészta teli van szénhidráttal a krumpli meg keményítõvel rizset ehetsz mert az fehérje egézséges:) )
Rizs legfeljebb ha barna. A krumplinak a legalacsonyabb a szénhidráttartalma, de hogy hizlal-e, attól is függ, hogyan van elkészítve.
Mind3!
A rizsben levõ kalória közel 90%-a származik szénhidrátból (fehérnél akár több is)... Mindhárom masszív szénhidrát, a tésztában többnyire glutén is van. Azt nem tudom értelmezni, hogy hizlal, mert eheted úgy, hogy nem hízol. De én tuti a krumplitól híznék leginkább, mert az engem nem laktat, míg a rizs igen, kevéstõl is jóllakom. Mindazonáltal inkább zsírt eszem (persze nem magában :P), az is laktat, de sokkal jobb, mint sok szénhidrátot enni, nekem mindenképp.
Mindhárom, csak a rizs és a krumpli egészséges szénhidrátot tartalmaz, a tészta többnyire fehér lisztbõl van, ami nem egészséges.

A húsleves hízlal tészta és krumpli nélkül?

Legjobb válasz: huslevesbe kell krumpli??

huslevesbe kell krumpli??
A húslevesbe az kell, amit te bele szeretnél rakni...ahány ház, annyi szokás
Húslevesbe krumpli?!?!?!
Hivatalosan nem kell bele krumpli, de ahány ház, annyi szokás. Én anélkül enném, de egy kevés belefér, nem lesz bajod tõle. :) Volt itthon egy hatalmas vajlinggal, egy hétig azt vacsiztam, 2 jó nagytányérral, még jobban is ment a fogyás. :D
huslevesbe krumpli, az mar krumplileves, de lenyegtelen, tegyel cs hust meg zoldseget es levest, nem kell se teszta se semmiféle mas szenhidrat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, még arra lennék kíváncsi hogy a sertésmájjal mi a helyzet? hizlal? (keveset ennék belõle) és hogy készítsem el?
Pedig nagyon jó a kérdés. 1. a tészta és krumpli szénhidrát tartalma abszolút nem elõnyös, sem egészség sem fogyás szempontjából. Ezt tudni kéne, ha itt válaszolunk és fõleg ha erre kérdeznek rá. Igen a vércukorszint megemelése, ami kiváltja az inzulinszint megemelkedését a zsírosodás alapvetõ folyamata, Kérdezõ ezt nevezed "hízlalásnak". Ez a szó teljesen jól leírja az étel hatását. 2. a tésztában található (gabona) glutén az autoimmun pajzsmirigy problémák gyakori okozója. Hormon pótlással menni fog a fogyás :) De a gabonák (glutén) elhagyásával még meg is gyógyulhatsz. Ajánlom a kapcsolatfelvételt Dr. Tóth Csabával, Magyar Evolúciós Orvostudományi Társaság elnökével. Õ nálam sokkal teljesebben, hitelesebben tud Neked beszélni a témáról, a lehetséges gyógyulásról, gyógyszer elhagyásról..
A húslevesbe kell krumpli!!!! Amúgy nem hizlal, se krumplival, se anélkül.
A kérdező hozzászólása: az én családom szokott belerakni krumplit, de akkor én most nem fogok! köszi a válaszokat! most kezdtem a fogyókúrát, pajzsmirigy betegségem van, de már szedem rá a gyógyszert, remélem most sikerülni fog, 80kg és 155cm vagyok:(
nem hízlal, ha tésztával és krumplival ennéd , akkor sincs benne több mint talán 3-500 kalória, és ha egy nap nem eszel többet meg mint 2000 kalória, akkor fogyni fogsz, mert a súlytartáshoz is kb min 2500-ra volna szükség,
Egy állat mája nem volt még képes soha sem megemelni egyetlen ember inzulinszintjét sem. Képtelen a 'hizlalásra' a máj (a hús, a belsõségek).

Ha olajban sütöm meg a krumplit az hízlal?

zsír helyett olajban...?

Legjobb válasz: a nem mirelit krumplit is meg lehet sütni sütõpapíron minimális olajjal, ha elõfõzöd kicsit...de a zsír egészségesebb, mint az olaj, nem mellesleg zsiradékra szükséged van....ha forró olajban/zsírban sütöd a krumplit, akkor nem szívja meg magát olajjal a felesleget meg papírtörlõvel le lehet itatni...ha nem zabálsz sokat belõle hizlalni se fog...egyél hozzá egy kis csirkemellet, csirkecombot, pulykát és egy jó adag salátát....jó étvágyat. délután meg menj el bringázni vagy kezdj futni http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem

a nem mirelit krumplit is meg lehet sütni sütõpapíron minimális olajjal, ha elõfõzöd kicsit...de a zsír egészségesebb, mint az olaj, nem mellesleg zsiradékra szükséged van....ha forró olajban/zsírban sütöd a krumplit, akkor nem szívja meg magát olajjal a felesleget meg papírtörlõvel le lehet itatni...ha nem zabálsz sokat belõle hizlalni se fog...egyél hozzá egy kis csirkemellet, csirkecombot, pulykát és egy jó adag salátát....jó étvágyat. délután meg menj el bringázni vagy kezdj futni http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem
Igen
Bakker persze. Csak a zsír baromira nagyon nagyon, az olaj meg baromira nagyon. Hány éves vagy?
sültkrumplit ne nagyon egyél diéta alatt... akármiben is sült.
10 kg sertészsírban süsd.
Nagyon hizlal. Ha már mindenáron sült krpumlit akarsz enni, akkor vannak mirelit készitmények, amit "szárazon" tepsiben meg lehet sütni. De döntsd el, hogy diétázni akarsz, vagy jókat enni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!