Találatok a következő kifejezésre: A krémes pé, vagy baba (1 db)

A krémes folyás pé, vagy baba?

Mert már mindkett?t olvastam a válaszok között.

Legjobb válasz: Nekemmensi elõtt kezdett krémes folyásom lenni, és most majdnem 6 hetes vagyok.Mikor kellene megjönnie?

Nekemmensi elõtt kezdett krémes folyásom lenni, és most majdnem 6 hetes vagyok.Mikor kellene megjönnie?
A kérdező hozzászólása: jövõ hét utánni kedden, júli. másodikán.
A kérdező hozzászólása: És neked mikor mutatta a teszt a babát? Mert nekem még semmi, pedig egy csomó tünetem van!
A kérdező hozzászólása: bocs: utáni, már írni sem tudok!Most vettem egy 10 érzékenységû tesztet. Mikor csináljam meg? várjak még? És ha nem középidõs a baba, és azért nem mutatja a teszt???
bocsi, de ha két hét múlva kell megjönnie, akkor felesleges tesztet csinálnod!most vagy középidõben!esetleg a menzid elõtt egy nappal lehet pozitív a teszt!
Nekem a nem várt mensi után 5 nappal muatta ki halványan, de eggyértelmûen. (nem volt nagyon halvány látszódott, csak nem az az erõs csík) Szerintem te is várj min. a mensiig, addig elég kicsi az esély hogy kimutassa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-)
Igen... megint én, és az elõzõhöz csatlakozva... Tényleg még csak péd lehet. De legyetek együtt, és még van rá eséy bõven
Nem vart mensi elmaradasanak elso napjan nyugodtan tesztelj a 10-essel!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ebből mensi lesz? (görbe)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/41c958f2fadb74fd96eeed..

3

SOS! Honnan tudjam hogy szellemcsík vagy halvány pozi? (fotón nem látszik semmi)

3 nap múlva kéne megjönnie és ma reggel csináltam tesztet, ami kb 4 perc múlva nagyon-nagyon halvány rózsaszínes pozitív lett, vaterás 10-es teszttel csináltam. Azt írja hogy 5 percet kell várni ahhoz, hogy tuti negatív legyen a teszt és max 30 perccel később le kell olvasni.
Próbáltam fotózni de a gépünk szar uh nem látszik semmi...
Az a bajom hogy már pár hónapja ugyanezen a teszten volt szellemcsíkom, de az csak a fény felé fordítva látszott, és később jött ki, szürkén.

10

KI NEM VÁRJA OKTÓBER VÉGE FELÉ? Én október 24-re nem várom elméletileg de múlt hónapban is volt 2 nap csúszás.

19

Hogy lehet az, hogy este halvány pozitív a teszt, reggel negatív?

3

Segitséget szeretnék kérni, 12. napon 14 mm-es méhnyálkahártya jelent valamit? Sosem volt még ennyi, mensi előtt is csak 8 mm szokott lenni.

7

Megnéznétek a görbémet? A hétvégére nem várom.

Tegnap már feltettem ezt a kérdést, de akkor nem volt minden adat fenn. Most feltöltöttem. Mi volt az a két napos hőleesés? Mensikor mindig leesik jó pár nappal előtte, de itt most visszaugrott a hőm.

Várom válaszaitokat!

Köszönöm

3

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nekem 26 napos a ciklusom és a menstruációm 6 napig tart. A menstruációm után 2 nappal voltam együtt a párommal, ami a ciklusom 8. napja, lehetséges-e a terhesség létrejötte?

2

Minden teszten van száradási csík?

http://kepfeltoltes.hu/view/131009/20131009_224233_www.kepfe..

8

10. 03. -án kellett volna megjönnie, 31 napos ciklusaim vannak, mindig pontos.10. 07. -én csináltam tesztet, negatív. Mikor érdemes köv. Tesztet csinálni? Sűrűn járok wc-re, hányinger, össze vissza eszem. (kov. Uborka vs paradicsomos káposzta+ isler.

6

Tüszőrepedés akkor történik ha már nem fáj petefészek?

Első nap is fájt,de a második napon annyira hogy fel is puffadtam+ ha léptem akkor erősen benyilalt!harmadnap már eggyáltalán nem fájt.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!