Találatok a következő kifejezésre: A kovetkezo lenne esedekes a (2 db)

Kb. 3-4 nap múlva lesz/lenne esedékes a következő mensim, csak reménykedem benne, hogy nem fog megjönni. A mensi előttihez hasonló hasfájás egyértelmű mensi-tünet, vagy jelenthet terhességet is?

Ami még emellett jelentkezett: éhség, émelygés (felváltva), és határozott cigiundor második napja.

Legjobb válasz: Sztem ez inkább terh., mint mensi:)

Sztem ez inkább terh., mint mensi:)
ez pont mindkettö lehet. majd 5 nap múlva ha nem jött meg tesztelj az már egy egész biztos képet mutat.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazad lenne :) De hiányolom pl. a mellfeszülést, vagy érzékenységet. A szagok sem irritálnak. Ez olyan megtévesztõ :) Az émelygés is tegnap valamivel erõsebb volt, tulajdonképpen reggeltõl estig, megszakítás nélkül, ma inkább az éhség domináns, egyedül a cigiundor változatlan. Ja, és épp ma reggel produkáltam egy negatív tesztet, persze lehet, hogy csak korai volt még...
Korai volt a tesztelés, a peteérés után 14 napra kell megjönnie, ez biztos, és utána kéne tesztelned, tehát várj még 5 napot:) de a cigiundor az jó jel, majd írd meg az eredményt!
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlenül megírom, szerintem, ha akarnám sem tudnám magamban tartani, persze abban az esetben, ha pozitív lesz... :) De már egyszerûen "muszáj volt" valamit csinálnom, akkor is, ha tudtam, nincs sok értelme, de annyira türelmetlen vagyok, és úgy idegesít, hogy nem tehetek semmit azon kívül, hogy várok. Pedig tényleg nem tehetek semmit :) A cigiundornak tényleg örülök, és jó jelnek is veszem, mert egyáltalán nem akartam rászokni, és amikor mégis sikerült, igyekeztem abbahagyni, de magamtól sosem ment igazán. Így is összesen csak 4 hónapot sikerült dohányosként eltöltenem, de az elmúlt két-három napban tényleg úgy érzem, ha fizetnének, hogy rágyújtsak, akkor sem bírnám.... :)
A kérdező hozzászólása: Ígértem, hogy megírom, bár sajnos nincs mit :( Nem a tesztelés volt korai, hanem csak azért lett negatív, mert (megint) nem vagyok terhes :(( Tegnap este, a 28. napon (talán idáig ha kétszer volt ilyen pontos) megjött... Mondjuk még életemben nem görcsöltem ennyire, és este már viszonylag gyakran nyilallt a hasam bal oldala (amit szintén SOSEM éreztem idáig), ráadásul iszonyatosan erõs... bár nagyon gyenge sosem volt, talán csak akkor, mikor még gyógyszert szedtem. Ja, és az émelygés ettõl függetlenül továbbra is megmaradt, gondolom, csak hogy ne legyen annyira egyszerû az élet... Ilyenkor olyan selejtesnek érzem magam :((

A kovetkezo heten lenne esedekes a menstuaciom. Kb. egy hete viszont folyamatos hanyingerrel, szedulessel, es fejfajassal kuszkodom. Hanyinger, szedules, PMS vagy terhesseg?

December elejen hagytam abba a fogamzasgatlo tabletta szedeset, majd ezt kovetoen rendesen megjott a menstruacuiom, illetve januarban is 33 napra. A kovetkezo heten lenne esedekes a menstuaciom. Kb egy hete viszont folyamatos hanyingerrel, szedulessel. , es fejfajassal kuszkodom. ( a fogamzasgatlo szedese elott ilyen soha nem volt )Megszakitasos vedekezest hasznalunk. Tudom, hogy ez nem a legbiztonsagosabb modszer, ezert szeretnem megkerdezni, hogy ezek a tunetek osszefuggesben allhatnak e a menstruacioval ( PMS-sel )? Vagy tanacsoljatok-e esetleg, hogy vegyek egy terhesegi tesztet? Mivel kulfoldon elek, egyenlore orvoshoz meg nem mennek.

Legjobb válasz: Ahogy számolom pont a peteérésed idejében kezdödtek a tünetek, szóval szerintem lehetetlen hogy terhességi tüneteket érezz, inkább a peteéréssel hoznám kapcsolatba. Tesztet is feleslegesen veszel. A gyógyszer is ürül a szervezetedböl, bizonyos idö kell hogy a tested visszaálljon.

Ahogy számolom pont a peteérésed idejében kezdödtek a tünetek, szóval szerintem lehetetlen hogy terhességi tüneteket érezz, inkább a peteéréssel hoznám kapcsolatba. Tesztet is feleslegesen veszel. A gyógyszer is ürül a szervezetedböl, bizonyos idö kell hogy a tested visszaálljon.
Szerintem nem vagy terhes. A terhességi tünetek "általában" az elmaradt mensi után jelentkeznek. Voltak hónapok amikor én is félidõtõl kezdve szédültem hányingerem volt, de én már nagyon szerettem volna terhes lenni, és a szervezetem ezt produkálta velem. Ha mégis kimaradna a mensid akkor csinálj tesztet, addig felesleges.
várd meg, hogy késik e és csinálj akkor tesztet, de szerintem sem vagy terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!