Találatok a következő kifejezésre: A kotlós véletlenül eltört 1 (1 db)

Sajnos egy ilye balesetet nem szoktak túlélni a csibék.Nekünk volt, hogy kelltetés elött 2 nappal sérült meg a tojás még sem maradt meg.
Nem éli túl, vagy elfertõzõdik vagy teljesen összetörik. Inkább vedd el tõle azt az egyet.
Kicsi az esélye, nagyon kicsi. Ha túléli akkor nagy mázlija van :)
A kérdező hozzászólása: Optimista vagyok :D
sajna szinte semmi esélye hogy túlélje
azt csináld hogy próbáld meg celluxal vagy ha csak megrepedt akkor körömlakkal áthúzni párszor a repedést és így nem jutnak bele baktériumok
Tulelte a csibe? Megmaradt?
hááát nem nagyon sajna nekem is a nem éli túl pártra állok :(((((
A csibét mesterségesen, hõt kibocsátó lámpával történõ megvilágítással is ki lehet keltetni? Milyen körülmények kellenek még hozzá? Páratartalmat hogy lehet biztosítani? Azt hallottam, a tojást közvetlenül nem érheti víz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi baja lehet neki?

Van egy hörcsögöm igaz már kicsit öreg 2010-2011 ben szülehthetett tudom hogy lehet az öregsége miadt ilyen beteg de akkor is kiváncsi lennék hogy mért zihál és fullad?? szegényem alig kap levegöt ,,alig tud menni ha felül és probál inni akkor dölöngél elöre hátra mintha '''részeg ''lenne,,,(nem tudok jobb hasonlatott)!! :( féltem aggodok,,hogy tudnék neki segíteni? :O :(

1

Ez nem a tengerimalac hibája, ugye?

A malacom soha nem harapna meg senkit. Bár egyszer véletlenül engem igen, mert kajának hitte (zöldség szagú volt és épp vacsit sdtam neki). Nos, most a húgom állandóan a szájához nyúlkált, és nem hallgatott rám, hiába mondtam neki mindig, hogy azt ne csinálja. Most Most megharapta őt a malacka, és az egész család sátánnak hiszi őt. Azt mondják, hogy kidobják meg minden, holott nem is ő tehet róla, ha hugi a fogait b*sztatta (bocs a szóért). A húgom 4 és fél éves. (Szeretem, de nagyon makacs...)

2

Az állatok miért nem tudnak beszélni? Szerintetek lehetséges lenne hogy megtanitsuk őket beszélni?

pl egy kutyát. meg lehet tanitani beszélni ha kitartoan tanitom. állitolag okosak szoval?

4

Mi legyen a fiú törpenyulam neve?

Havanna színű, kosorrú, lógófülű :)

Kb így néz ki!

8

Medig lehet be pároztatni egy nyuszit?

Az én nyuszim 1 éves ö már rakot fészket csak el felejtetök idejébe fiu nyuszihoz vinni késő van már vagy még lehet???

4

Most készülök kis vadkacsákat venni, de nem tudom hogy 1 gácsérhoz hány tojó jár? Vagy 2 gácsért vegyek és 2 tojót?

1

Tudtok ojan filmeket amelyekben afrikai allatok szerepelnek?

nem dokumentumfilm kene hanem valami kalandfilm

3

Apám a hibás amiért elveszítettem a kutyámat!?

Teljes mértékben gyülölöm.
Volt egy már idős kutyám senkinek és semminek sem ártott! Mindennap elengedtem, amikor hazajött megkötötte volt rá eset, én ma is azt hittem hogy el van engedve és tud inni, tud hüvösre menni, de nem, ki mentem és már ott volt az életetelen teste, hogy képes ilyenre miért kellett megkötni, miért tudom hogy a meleg okozta ezt nála, tuti biztos, és apám tehet róla, ő semmmit nem csinált, egy hüvös helyet sem, nekem kellett ilyeneket tennem, meg gyülöltem egy életre, mert miatta halt meg a kutyám! Ha mondanék valamit, vagy elkezdenék vele veszekedni még neki állna fentebbm hogy lehet egy ember ennyire gonosz semmilyne állatot nem szeretm sőt még embert sem!

7

Fogok még ezzel a pókkal találkozni?

Tegnap este egy pók volt a plafonon,elég nagy,leesett,és akkor egy pici rovarirtó lett rá fújva,de gyors bemászott az ágyam felé.Van egy bizonyos fóbiám tőlük,és mások szerint nevetséges,de hidegen hagy,nem aludtam abban a szobában.Most viszont azt szeretném tudni,hogy él e még,ha le lett fújva,illetve arra látok esélyt,hogy a szobában bujkál, és mivel lehetne előcsalni,hogy aztán kivihessük?

6

Mi a krampusz lehet ez?

Mókás jószág, a szilvafámon találkoztunk. Ezt a képet a neten találtam, de ott sem tudták, hogy micsoda.
Több krti kérdezgetősre és a facebookra is feltettem, de még nem kaptam választ rá sehonnan. :(

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!