Találatok a következő kifejezésre: A korai lehet jele a (49 db)

Lehet a korai terhesség jele?

pár napja ovuláltam és azóta nem a megszokott a testem puffadt vagyok és szurkál az alhasam és egyáltalán nincs folyásom pedig máskor ilyenkor mindig van egy kis enyhe de most reggelente van kicsi de az is sûrû lehet ez a terhesség korai jele szerintetek?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõt értesz pár napon, de elég korai lenne még bármilyen következtetést is levonni. Mert ha össze is jött, 10-14nqp mire beágyazódik és akkortól vannak inkább tüneteket, hiszen akkortól van konkrét kapcsolat a szervezettel.

Nem tudom mennyi idõt értesz pár napon, de elég korai lenne még bármilyen következtetést is levonni. Mert ha össze is jött, 10-14nqp mire beágyazódik és akkortól vannak inkább tüneteket, hiszen akkortól van konkrét kapcsolat a szervezettel.
még korai radûsul a kori terhességi tünetek megegyeznek a pre mens tünetekkel. Tehát nem lehet elöre tudni melyik miatt van. Persze nha lehet hallani olyan törénetet hogy valaki már ilyen korán érezte de nem ez az általános.
Kérdezõ! Nekem 1 héttel a nem várt elott jelentkeztek tünetek, de 1-2 napnál nem tartottak tovább. Ami állandó volt a has szurkálas az mindennapos volt de az is csak idõközönként!
én tökéletessen összekevertem..nekem a nagyon nem várt elõtt 1 héttel (ha kicsit is, de) folyton görcsölt a hasam, puffadtam is, azt hittem mindig, h meg fog jönni... de az ovuláció után még 7-10 nap a beágyazódás, max onnantól érezhetsz bármit is. ha akkor kezdesz el görcsölni, és még kb 4-5 napig nem jön meg, akkor valszleg nem csak premenstruációs tünet, hnem bambi! Puffadás viszont bármitõl lehet.. és nem érdemes összekeverni a görcsökkel.. ami nem könnyû (8 hetes)

Az orrvérzés lehet a korai terhesség jele vagy csak a többhetes terhességnél jelentkezik?

nemtudom terhes vagyok-e de lehet mert tervben van,de jelenkezhet már ilyen korán efféle tünet?

Legjobb válasz: En most vagyok a 13 hetben, es kb. a 10. heten tapasztaltam eloszor, hogy amikor orrot fujok, kicsit veres valadek jon belole. Korai terhessegnel (4-5 het) szerintem meg nincs orrverzes, de hat nem vagyunk egyformak.

En most vagyok a 13 hetben, es kb. a 10. heten tapasztaltam eloszor, hogy amikor orrot fujok, kicsit veres valadek jon belole. Korai terhessegnel (4-5 het) szerintem meg nincs orrverzes, de hat nem vagyunk egyformak.
Vilag eletemben orrverzos voltam, de terhesen soha nem verzett az orrom. Ugyan mi koze lenne a kettonek egymashoz??? Szerintem ez valami varosi legenda, nem kell mindent a terhessegre fogni!! Ha egy terhes nonek verezni kezd az orra picit, az nem azert van mert terhes, hanem mert mondjuk arc- vagy homlokureggyulladasa van.
A kérdező hozzászólása: azt hogy a terhesség ritka velejárója az orrvérzés itt olvastam, tehát azt mondják könnyebben elpattanhat az ér a vérbõség miatt, nem?
Így igaz, jól tudod! A vérbõség miatt a kis erek az orrban elpattanhatnak! Lehet, hogy babás vagy!
A kérdező hozzászólása: ha még itt vagy ird meg kérlek, hogy ha terhes is vagyok nem lehet 3hétnél öregebb a terhességem akkor mi van?
Kiderült volt-e baba a dologban?
A kérdező hozzászólása: szia utolsó! lehet hgoy volt, bár megjött agusztus 9én a mensin, de nagyon erös és fájdalmas volt, nem tudom...lehet véletlen.de következö év februárjában már pozi tesztem volt és akkor 5 hetesen nagyon sokat vérzett az orrom, az valoszinü azért volt.

Lehet korai terhesség jele a mellből szivárgó tejszerű valami?

Legjobb válasz: Én úgy tudom elõtej a 15 héttõl jelentkezhet.

Én úgy tudom elõtej a 15 héttõl jelentkezhet.
Nem jellemzõ, inkább a magas prolaktinnak a tünete.
15-20. hét elõtt általában nem, hormonális gond miatt lehet!
Hormonális probléma inkább. Barátnõmnek isígy volt hónapokon keresztül, pedig nem volt terhes. Sõt, e miatt nem esett teherbe!
Inkább hormonproblémára utal, ami nehezítheti a teherbeesést. Vizsgáltasd ki magad.
Nekem a 10. héten kezdett szivárogni az elõtejem, elõtte sose volt semmi problémám a hormonjaimmal, és azóta sem. A második babával sokkal késõbb, a harmadikkal meg még nem tudom, mert csak hat hetes vagyok. :)

Ha a peteérés után kb 7-9. napon járok és barnás a folyásom lehet ez a beágyazódás jele? Van olyan, akinek volt vérzés a beágyazódás körül?

Legjobb válasz: Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ilyen egyszer fordult elõ és méhen kívüli terhes voltam.Ha görcseid is lesznek vagy láz vagy bármilyen tünet ami furcsa fordulj orvoshoz.remélem neked nem az a bajod én sajna így jártam.:(( Nekem a barnázás után /egy nap volt csak kávézacc színû és csak kevés/, pár napra rá fájt nagyon a hasam aztán megint semmi késõbb lázas lettem így gondolva arra hogy lehet baba van a dologban elmentem dokihoz nehogy baja legyen a láztól.Sajna akkor állapították meg hogy rossz helyre költözött.Minden jót kívánok neked remélem nem lesz semmi gond.

Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ilyen egyszer fordult elõ és méhen kívüli terhes voltam.Ha görcseid is lesznek vagy láz vagy bármilyen tünet ami furcsa fordulj orvoshoz.remélem neked nem az a bajod én sajna így jártam.:(( Nekem a barnázás után /egy nap volt csak kávézacc színû és csak kevés/, pár napra rá fájt nagyon a hasam aztán megint semmi késõbb lázas lettem így gondolva arra hogy lehet baba van a dologban elmentem dokihoz nehogy baja legyen a láztól.Sajna akkor állapították meg hogy rossz helyre költözött.Minden jót kívánok neked remélem nem lesz semmi gond.
A beágyazódás során pecsételö vérzés léphet fel, ha az embrió eléri az anyai vérereket a méhben. Ez kb. egy héttel az ovuláció után következhet be. Természetesen e nélkül a vérzés nélkül is lehet valaki terhes. És sajnos nem minden pecsételö vérzés, amely a ciklus második felében lép fel, utal egy esetleges beágyazódásra, hanem sok esetben ez egy sárgatest elégtelenség jele. A terhesség esetén a hömérséklet 18 napnál tovább marad megemelkedett.

Azok a gyermekek, akik Autisták, már egészen pici korban voltak jelek? Vagy teljesen egyformán fejlődnek bizonyos korig, és csak aztán 2-3 évesen lehet jeleket észrevenni?

Legjobb válasz: az autizmus megitn csak aza betegség aminek kb ezer fajtája van. a zsenik között nagyon nagy részben autista emberek vannak. igazából észre sem venni rajtuk. Akik nagyon erösen autisták is sokszor csak 4-5 éves koruk után lehet észre venni.

az autizmus megitn csak aza betegség aminek kb ezer fajtája van. a zsenik között nagyon nagy részben autista emberek vannak. igazából észre sem venni rajtuk. Akik nagyon erösen autisták is sokszor csak 4-5 éves koruk után lehet észre venni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Ki nem várja holnapra? Valami jel esetleg? Nekem fájdogál a hasam, lehet megjön! 5. -e körül volt peteérésem. A lehető legtöbbet együtt voltunk! Mikor tesztelhetek?

Legjobb válasz: Én se ma,se holnap de még holnaputánra sem várom...!:) mostmár én sem tudom hogy mensi.elõjeleim vannak vagy más,ma teszteltem egyet persze negativ volt,14.16.és 18.napon voltunk együtt a párommal kiváncsi vagyok de mostmár lehet hogy jobb volna feladni lassan...:( Más tüneted nincs?szerintem tesztelhetsz lassan,probáld meg!:)

Én se ma, se holnap de még holnaputánra sem várom...!:) mostmár én sem tudom hogy mensi.elõjeleim vannak vagy más, ma teszteltem egyet persze negativ volt, 14.16.és 18.napon voltunk együtt a párommal kiváncsi vagyok de mostmár lehet hogy jobb volna feladni lassan...:( Más tüneted nincs?szerintem tesztelhetsz lassan, probáld meg!:)
6. vagyok :) hát szerintem ez bíztató azok alapján, amit írsz, hogy lejjebb szokott lenni, jajj istenem nagyon drukkolok. teszteltél ma? nekem ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5af15047acb7d86d58595c.. 26. napra általában már esni szokott picit; de nekem is mensis nagyon a hasam, remélem nem jön meg azért és azt is, hogy nem a nagy meleg miatt van fentebb a hõm....:( én is vasárnapra - hétfõre nem várom
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem még, holnapig még várok, de nagyon nehéz:) De a petefészkem mintha görcsben lenne...!Drukk neked is:)
Szia!Elsõ vagyok.Na teszteltél-e már?én nem birtam ki ma teszteltem még egyet mert hajnalban olyan görcseim voltak hogy azt hittem leszülök és mondom na most biztos megjött, de nem jött, és a mai tesztem nagyon-nagyon halovány + úgyhogy senkinek semmit nem mondok még hanem jövõhéten még egyet tesztelek kéne ennek erõsödnie szerintem...:) Üdv...
szia utolsó :) én ugyan nem a kérdezõ, hanem a 6. vagyok, de uhhhhhh nagyon gratulálooooook :) persze még csak halkan, de olyan jó ilyet olvasni :) én ma vagyok a 27.napon, a hõm tegnap 36, 8 ma 37 lett....de félek, csak a melegtõl, de majd meglátjuk...a hasam mindenesetre fura, és néha pici hányingerem van, persze ez is lehet a kánikulától...kiderül majd :) Neked még1x grat :)
Sziasztok! Gratulálok annak a hozzászólónak, akinek sikerült!!! Nagyon örülök, hogy valamelyikõnk sikeres lesz! A kérdezõvel mi a helyzet? Várjuk a teszt eredményt. Én holnapra nem várom, hasonlóan 11, 13, 14 napon volt valami :) így remélem esélyes vagyok. Kisfiam 13. napont fogant 2 éve:)
Sziasztok szerintem az enyém már esélytelen, de amíg nem jön meg picit még bizakodok.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0..
Na? teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg:) Holnap reggel tesztelek:) Szurkolni...!!!:)
Szia! Örülök, nekem is ma kellett volna... de nem jött holnap veszek tesztet, és megcsinálom. Szerintetek délutáni vizeletbõl is kimutatja 1 napos késéssel?
Na???
A kérdező hozzászólása: Teszteltem...negatív lett, de még nem jött meg, reménykedem:)
A kérdező hozzászólása: Nekem megjött:(((Ti hogy álltok?
A kérdező hozzászólása: 6.válaszoló...megmértem a hõm, ma reggel 37.1volt!De elég mensis tüneteim vannak, mindjéárt megjön érzésem van, de mára nem vártam, még nem jött:) Mivel eddig nem néztem a hõmet, ezért kíváncsi vagyok!Mennyire kellene fent lenni, ha babás vagyok, általában 36.8-9körül szokott lenni, de most 37.1:) Szerinted?Csajok mindenkinek szurkolok:)
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0.. szerintem nekem meg fog jönni a nam várt, remélem nektek azért sikerülni fog.Üdv:Marcsi.
Szia én holnapra-holnaputánra NEM várom.remélem sikerül a baba.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0..
11:47: hú de szép görbe, megy a drukk :) az enyém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5af15047acb7d86d58595c.. úgy vágyunk egy picire, drukkolj kérlek :)
Szia 11:47-es vagyok, kedves utolsó válaszoló a te görbéd is szép.Akkor drukkoljunk egymásnak a +++++tesztért.Üdv:Marcsi
A kérdező hozzászólása: Drukk mindenkinek!Nekem a hasfájáson kívül semmi!Sztem nincs baba, de 7végén tesztelek, ha nem jön meg!
köszi Marcsi :) aranyos vagy, hát úgy legyen!! :) kedves kérdezõ, Neked nincs görbéd? ha van, szívesen megnézzük ám :)
A kérdező hozzászólása: Elsõnek írom, mióta próbálkoztok, h fel akarod adni?Nem szabad elkeseredni!Biztos, h egyszer összejön!
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs görbém:(de ha most sem jön össze, akkor már tényleg csinákok egyet!Egyszer már elkezdtem, az alaphõm kb.36.7, de ha most megnézem, valamit ki tudok slilabizálni belõle?
hát? ha biztosan tudod, hogy az alaphõd 36, 7 körül van és holnap reggel megméred ahõd és sokkal magasabb, az szerintem reményre adhat(!) okot, de csak adhat, hiszen az ingadozás nem látszik! de drukkolok nagyon :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon remélem!Neked is drukk!
Én is holnapra nem várom, de már ha belegondolok összerándul a gyomrom az izgalomtól. Tegnap reggel még negatív lett a teszt. Ma még nem mertem tesztelni, remélem kibírom holnapig. :) Drukkolok nektek. Nekem is menszis tüneteim vannak, talán egy kicsit érzékeny a mellem, ami nem szokott az lenni. néha szédülök, de az is lehet a nagy melegtõl is. holnap meglátjuk!!!
Elsõ vagyok!2. hónapja próbálkozunk, habár még mindig nincs menst.de a hasam alja nagyon feszül és mintha bugyborékolna, majdnem minden órában szaladok a WC-re hogy na most megjött de közbe semmi csak valami átlátszó nyavalya...:( ez van, teszt volt?
Sziasztok. Én vasárnapra nem várom, tegnap teszteltem... negatív lett. A hasam egész nap feszül, olyan mindjárt megjön érzés, és ez tart 3 napja... na de nem szoktam ilyet érezni elég rég óta mensi elõtt. Reménykedem. Szerintetek vegyek tesztet holnapra? vagy várjam ki hogy megjön-e vasárnap? Reménykedek nagyon... Szépek a görbék lányok! mennek a drukkok
Nekem is, bár késett és nem sztokott, de a lényeg ugyanaz... majd köv hónapban talán... Drukkolok nektek is. Kata

Lehet terhesség jele, hogy nyomó-szúró (de nem nyilaló, mint pé-kor) érzés van a petefészkeimben, naponta többször? Emellett néha a méhem is feszül, mintha szét akarna húzódni, szakadni!

nem rendszeres a mensim, de azt tudom, hogy a pé-em 18 napja volt.

Legjobb válasz: Az elsõ árulkodó jelek szinte mindenkinél a mellek érzékenysége. Majd a szagundor, és egy-két hét múlva az álmosság, reggeli vagy egésznapos émelygés. Van akinél jobban van akinél kevésbé de a " forgatókönyv" szinte ugyanaz. Ha tesztet csináltál volna akkor már régen tudnád is hogy terhes vagy-e vagy sem.

Az elsõ árulkodó jelek szinte mindenkinél a mellek érzékenysége. Majd a szagundor, és egy-két hét múlva az álmosság, reggeli vagy egésznapos émelygés. Van akinél jobban van akinél kevésbé de a " forgatókönyv" szinte ugyanaz. Ha tesztet csináltál volna akkor már régen tudnád is hogy terhes vagy-e vagy sem.
Szió!Nekem rendszeresen szurkált ahasam, még néha görcsölgetett is.Már azt hittem, meg fog jönni, de aztán mégsem!Csinálj egy tesztet, drukkolok neked! Puszi:egy 9 hetes pocakos

Korai terhesség jele lehet a hirtelen hízás?

Nagyon korai terhességrõl lehet szó, kb. 1 hetes. Folyamatos problémám volt, hogy nem tudtam hízni semmitõl, ez alatt az egy hét alatt viszont feljött rám 3-4 kg, ami szerintem nagyon sok és eddig sehogyan sem tudtam ezt elérni, hatalmas zabálásokkal sem és a védekezés sem volt tökéletes. Valaki tapasztalt már hasonlót? Egyéb terhesség tünetem nincs, de gondolom ilyenkor még nem is lehet.

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy egy hetes terhesség... Olyan meg, hogy azonnal elkezdesz hízni (1 hét alatt!), pláne nincs...

Olyan nincs, hogy egy hetes terhesség... Olyan meg, hogy azonnal elkezdesz hízni (1 hét alatt!), pláne nincs...
Ilyen nincs. 1 hetes terhességet ki se mutat a teszt. Akkor mégis honnan tudnád? Amgy nem lehet jele a hirtelen hízés.
A kérdező hozzászólása: Szerintem van egy hetes terhesség, de mindegy, nem ez a lényeg. Csak azért gondolkodtatott el ez a hízás, mert másfél éve küzdök némi súlygyarapodásért.
A kérdező hozzászólása: Persze, sehonnan nem tudhatom, teszt nem mutatja ki.
A terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Amikor kiderül a terhesség (aznap, amikor meg kellene jönni), akkor négy hetes vagy már! Egyébként ez a sok kiló víz lehet, ami esetleg felhalmozódik. Menzesz elõtt is hízunk (ez nem igazi hízás, mert víz) 1-2 kg-ot. Viszont 1 hét alatt 3-4 kg nekem soknak tûnik. Menj el orvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!