Találatok a következő kifejezésre: A komfort jobb, (3 db)

A komfort szoptatás jobb, vagy a 3 óránkénti?

Legjobb válasz: Igény szerinti szoptatás a jó de a baba úgyis jelzi ha éhes.

Igény szerinti szoptatás a jó de a baba úgyis jelzi ha éhes.
Én is mindenképpen az igény szerinti szoptatás híve vagyok. Azért ne éheztessünk egy pici babát mert nem telt le més a 3 óra, vagy azért keltsük föl álmából, mert lejárt a 3 óra és már biztos éhes! Majd Õ egyértelmûen jelzi ha üres a pocak!

A Milupa Komfort tápszer tényleg jobb a baba pocakjának? Van rá támogatás?

Legjobb válasz: http://bookline.hu/product/home.action?type=72&id=66730&_v=M..

Én úgy tudom, hogy a csak 6 hó fölött adható táikra már nincs támogatás, de ebben nem vagyok biztos.
biztosan nincs támogatás 6 hó felett.

Tápszer véleményt kérnék! Nestlé beba pro h. a. start vagy a milumil komfort 1 hidrozilált. Szerintetek melyik a jobb?

mi a vélemény róluk külön külön elöny-hátrány.

Legjobb válasz: Nálunk a Beba vált be. Más babáknak meg aMilumil/Milupa jó. Nincs külön csak jó vagy rossz tulajdonságuk, igazából a baba "dönti" el, h ízlik-e neki? /Ha nagyon különbség kell, a BebÁnak egy kicsit praktikusabb mérõkanala van, mert hosszú a nyele és csomagot át lehet húzni rajta , így be lehet "hajtani. (üreges a szára)/

Nálunk a Beba vált be. Más babáknak meg aMilumil/Milupa jó. Nincs külön csak jó vagy rossz tulajdonságuk, igazából a baba "dönti" el, h ízlik-e neki? /Ha nagyon különbség kell, a BebÁnak egy kicsit praktikusabb mérõkanala van, mert hosszú a nyele és csomagot át lehet húzni rajta , így be lehet "hajtani. (üreges a szára)/
Nekünk csak a Beba vált be az összes Milupa terméktõl nyûgös volt a kisfiam, fájt a hasa, székrekedése volt.
A kérdező hozzászólása: a bebától ugy vettem észre hogy nem tud kakilni váltottunk a milumilre és nagyon sûrû kinlódik neki.a milumiltól jobban tudna kakilni?
Mi rengeteg tápszert próbáltunk (kaki és hasfájós gondok miatt), és végül a Beba start vált be. Elõször is ha nehezen kakil ne váltogatsd, dönts az egyik mellett és add neki kitartóan, mert meg kell szoknia az emésztõ rendszerének ahhoz hogy be tudjon állni a kakilása. A másik ami nekünk segített Bio Gaia csepp kúra (kb 3 üveggel adtam be a babámnak) ez egy probiotikum csepp újszülött kortól lehet adni (gasztroenterológus gyerekorvosunk ajánlotta). Ez a csepp hosszú távú megoldás, ne várj hatást az elsõ héten, idõ kell mire szépen kiépíti a baba bélrendszerét. Hosszú hetek kínlódása után nekünk ez a két dolog oldotta meg a napjainkat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!