Találatok a következő kifejezésre: A klipben cuccba (5 db)

Eric Prydz - Call on me??
A kérdező hozzászólása: azaz :D köszi :) ))))


Honnan lehet olyan világítós cuccot szerezni mint ami a Black Eyed Peas- I Gotta Feeling klipben van?

Amit rákentek a fejükre a discoban és világított arra lennék kíváncsi, vagy mi a neve xD

Legjobb válasz: http://i40.tinypic.com/rw0u1k.jpg 03:08 és 04:00-s képnél vannak

A kérdező hozzászólása: http://i40.tinypic.com/rw0u1k.jpg 03:08 és 04:00-s képnél vannak
már van direkt ilyen neon bolt, ahol csak ilyen foszforeszkálós cuccok vannak, pesten tudom, hogy van, vidéken passzolom, de nem olcsó mulatság... :D
A kérdező hozzászólása: Valami honlapot nem tudnál mutatni kérlek szépen?
haverjaim régebben úgy csinálták h bementek 1horgászboltba és vettek ien éjszakai kapásjelzõhöz azt a foszforos valamit és megtörték kiszedték belõle a foszfort és azt kenték egymásra de az ennyire nem olyan jó
A kérdező hozzászólása: találtam 1et de az sajna zöld :S

Lady Gagának Bad romance című klipjében be van hanyagul göndörítve a haja. Amikor fekete cuccban áll a tükör előtt és napszemcsi van rajta. Hogy tudnám megcsinálni így a hajam?

http://www.youtube.com/watch?v=QL_JPdYPDVg&feature=fvst

Legjobb válasz: úgy h elmész a fodrászhoz és teljes frufrut kérsz tõle. olyat ami a fejed közepétõl indul. dúsítóhabbal majd bedúsítod a hajadat. nagy hajcsavarókkal a hátsó részt göndöríted, majd a kezeddel összekócolod, ettõl majd olyan hanyagul gönd9ör lesz. a frufrudat pedig kivasalod. de maradjon dús.

úgy h elmész a fodrászhoz és teljes frufrut kérsz tõle. olyat ami a fejed közepétõl indul. dúsítóhabbal majd bedúsítod a hajadat. nagy hajcsavarókkal a hátsó részt göndöríted, majd a kezeddel összekócolod, ettõl majd olyan hanyagul gönd9ör lesz. a frufrudat pedig kivasalod. de maradjon dús.
A kérdező hozzászólása: ugyanolyan fehér a hajam, meg frufrum is van:) köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!