Találatok a következő kifejezésre: A kistarcsai Ferenc (35 db)

Mi a véleményetek a kistarcsai Flór Ferenc kórházról, pontosabban a fej-nyak sebészetről?

Legjobb válasz: Mint közkórház,tisztelet a kivételnek tojnak rá a nõvérek mindenkire,ha nem látják õket,csak a magatehetetlen betegek észlelik ,a saját bõrükön.Fürdetés nincs,kaja vacak,de ez köztudott.Ez általánosságban dívik,és nem csak Kistarcsán.Aztán az orvosok ,ha elszúrnak valami kezelést,hát majd ráfogják állapotromlásra,pedig a félrekezelések tudatlanságra vallanak.Ezek tények sajnos.Hiányzik a folyamatos továbbképzés talán,pontosabban autotréning.Talán a honvéd kórházról hallani jóbbat.

Mint közkórház, tisztelet a kivételnek tojnak rá a nõvérek mindenkire, ha nem látják õket, csak a magatehetetlen betegek észlelik , a saját bõrükön.Fürdetés nincs, kaja vacak, de ez köztudott.Ez általánosságban dívik, és nem csak Kistarcsán.Aztán az orvosok , ha elszúrnak valami kezelést, hát majd ráfogják állapotromlásra, pedig a félrekezelések tudatlanságra vallanak.Ezek tények sajnos.Hiányzik a folyamatos továbbképzés talán, pontosabban autotréning.Talán a honvéd kórházról hallani jóbbat.

Van aki a kistarcsai Flór Ferencben ügyeletes orvosnál szült? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: A sógornõm mindkét gyerkõcét ott szülte, és egyik esetben sem volt fogadott orvosa. (Azt hiszem, szülésznõt viszont fogadtak.) Nagyon jókat mondott a kórházról, van alternatív vajúdó szoba labdával, és azt hiszem, az elhelyezése a babáknak szintén rooming-in. Engem is oda akart csalni szülni a sógornõm, de én a Bajcsyban szültem, és az is szuper volt! Itt egy fórum linkje, ezen a fórumon csak olyanok vannak, akik Kistarcsán szültek! http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=9237

A sógornõm mindkét gyerkõcét ott szülte, és egyik esetben sem volt fogadott orvosa. (Azt hiszem, szülésznõt viszont fogadtak.) Nagyon jókat mondott a kórházról, van alternatív vajúdó szoba labdával, és azt hiszem, az elhelyezése a babáknak szintén rooming-in. Engem is oda akart csalni szülni a sógornõm, de én a Bajcsyban szültem, és az is szuper volt! Itt egy fórum linkje, ezen a fórumon csak olyanok vannak, akik Kistarcsán szültek! http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=9237

Vélemények a Flór Ferenc (Kistarcsa) szülészetérõl?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Én ott szültem és borzalom volt. Szentágotai volt adokim, õt sem tudom ajánlani.

Én ott szültem és borzalom volt. Szentágotai volt adokim, õt sem tudom ajánlani.
Én 2 éve szültem ott, nagyon meg voltam elégedve mindennel. A szülõszobák nagyon szépek, az ott dolgozók kedvesek. Nem tudom, hogy ahhoz h ott szülhess, elég e egy szülésznõ... Lehet orvost kellene fogadni, akkor tuti szülhetsz ott. (ez csak az én véleményem, de inkább kérdezz rá a kórházban) Ha gondolod irj privit, szivesen segitek bármiben :)
11 hónappal ezelõtt én is ott szültem. A csecsemõs nõvérek bunkók, az orvos (Dr. Várkonyi Péter) profi volt a császármetszés során, utána még csak hõemelkedésem sem volt. Csak ajánlani tudom a Fõorvos Urat.
Én 18 hetes vagyok, 3. babával. Mind a kettõt ott szültem és most is ott fogok szülni. Én Aszódon lakom és Várkonyi doki a fogadott orvosom, szülésznõm nincs fogadott. Ha van fogadott orvosod akkor szülhetsz ott. Ha nekem nem lenne akkor hatvanba kellene menjek, na azt inkább ne. Én nagyon meg vagyok elégedve a dokimmal, már a 3.-kat fogom nála szülni. Nagyon rendes, mindenben segít. Az ott dolgozó szülésznõk is nagyon rendesek és a csecsemõsök is mindenben segítenek. Én csak pozitív dolgokat tudok mondani a kórházról. Nem bánod meg! Még az is lehet, hogy találkozunk!
Én is csak jót tudok mondani a kórházról. 3 hónapja szültem ott. Én Jászberényhez tartoznék, de mégis a Flór Ferenc kórházban szültem, és nem kell hozzá sem fogadott orvos, sem pedig szülésznõ. Nagyon kedvesek voltak velem fogadott doki nélkül is. Annyi csak, hogy szüléskor a bejutást saját magadnak kell megoldanod, mert a mentõ abba a kórházba visz be amelyikhez tartozol. Ez biztos.... Kérdezz nyugodtan szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre... ha még aktuális.


Május elején valaki szül esetleg kistarcsán a flór ferenc kórházban? Hanyadik baba lesz? Kinél szültök? Szülésznőt fogadtok fel? és kit?

Legjobb válasz: Én januárban szültem ott, csak kicsit nosztalgiázok :)) Boldog babavárást!

Én januárban szültem ott, csak kicsit nosztalgiázok :) ) Boldog babavárást!
Szia. Én április 8.-ra vagyok kiírva, második baba. Az elsõ kisfiú, 2 éves és most kislány lesz. Nekem Várkonyi a dokim, szülésznõm nincs, nem fogadok fel. 2 éve ügyeletes szülésznõ volt, valami Erzsike, kicsit duci és idõsebb, nem tudom pontosan a nevét, de nagyon rendes volt. Már alig várom a napot. Kíváncsi vagyok, hogy fiú után milyen lesz egy kislánnyal. A nevét illetõen még nem döntöttünk mert nem tudunk megegyezni. Vagy Hanga, vagy Hanna, vagy Réka.
A kérdező hozzászólása: szia nekem már van 2 kislányom a nagyobb 7 éves lesz március 29 én õ zita zoé a kisebbik szeptemberbe lesz 5 éves õ hédi hanna szeretnénk ha a 3 baba kisfiú lenne de nem kérdezzük meg majd meglátjuk ha kibújik mindegy csak egészséges legyen nekem szabó a dokim az elsõ kettõnél is õ volt május 5 re vagyok kiírva nekem tasnádiné erzsike volt a szülésznõm mivel falubeli te merre felé laksz ?
Bocsi, csak az ünnepek bezavartak. Én Aszódi vagyok. Te?
A kérdező hozzászólása: szia én hévizgyörki vagyok van 2 kislányom a nagyobb zita zoé õ márciusba lesz 7 éves a kisebb hédi hanna õ szeptemberben lesz 5 éves

Kistarcsán a Flór Ferenc kórházba felnőtt mandulamütét hogy müködik?

Meddig kell bent maradni? Meddig fáj utánna?

Legjobb válasz: Szerintem az mindenhol ugyanúgy mûködik.Egyet,max.kettõt kell bent aludni.Altatnak és amikor felébredsz,iszonyúan fáj,de adnak vízben oldódó Cataflamot és attól jó lesz.Két hétig fáj összesen,aztán hirtelen elmúlik,kibírható.Nekem 35 évesen vették ki.

Szerintem az mindenhol ugyanúgy mûködik.Egyet, max.kettõt kell bent aludni.Altatnak és amikor felébredsz, iszonyúan fáj, de adnak vízben oldódó Cataflamot és attól jó lesz.Két hétig fáj összesen, aztán hirtelen elmúlik, kibírható.Nekem 35 évesen vették ki.

Mi a véleményetek a kistarcsai Flór Ferenc Kórházról?

Sziasztok

Legjobb válasz: Tavaly szültem ott. Nagyon pozitiv élményeim vannak :) Igy van, sztem csak akkor szülhetsz ott, ha fogadsz orvost, tudok is ajánlani :) Ha gondolod írj privit, szivesen segítek ha tudok:)

Tavaly szültem ott. Nagyon pozitiv élményeim vannak :) Igy van, sztem csak akkor szülhetsz ott, ha fogadsz orvost, tudok is ajánlani :) Ha gondolod írj privit, szivesen segítek ha tudok:)
Nem tudom , hogy aktuális-e még a kérdés de én 2013 október végén szültem ott. Mi nem oda tartozunk , nem volt sem fogadott orvosom sem pedig szülésznõm, és mégis oda jártam vizsgálatokra és ott is szültem(több ismerõsöm is). Szóval nem kell feltétlenül fogadott orvos, akkor sem ha nem oda tartozol. Viszont az fontos hogy szülés napján a kórházba jutàst magadnak kell megoldanod családtag segìtségével, mert hiába mondod a mentõsnek hogy hova vigyen , akkor is a területileg illetékes kórházba fog vinni.
Nem tudom , hogy aktuális-e még a kérdés de én 2013 október végén szültem ott. Mi nem oda tartozunk , nem volt sem fogadott orvosom sem pedig szülésznõm, és mégis oda jártam vizsgálatokra és ott is szültem(több ismerõsöm is). Szóval nem kell feltétlenül fogadott orvos, akkor sem ha nem oda tartozol. Viszont az fontos hogy szülés napján a kórházba jutàst magadnak kell megoldanod családtag segìtségével, mert hiába mondod a mentõsnek hogy hova vigyen , akkor is a területileg illetékes kórházba fog vinni. Remélem segítettem... Könnyû szülést!!!
Utolsó vagyok... Ja és csak jót tudok mondani az ottani orvosokról , szülésznõkrõl legközelebb is csak itt szülnék az biztos. Maximálisan kedves volt velem mindenki, egy pillanatig nem éreztem azt hogy orvost kellett volna fogadnom. Nekem külön pozitívum hogy felszívódó varratot használnak, és a baba végig veled van. Bármi kérdésed van, írj nyugodtan...

Szeptemberben, vagy mostanában a kistarcsai Flór Ferenc kórházban fog valaki szülni?

fogadtatok dokit,vagy szülészn?t? Eda-t kérni fog valaki? én az els?t fogom ott szülni, de nem tetszik az hogy az fizetni kell az eda-ért, kinek mi a véleménye err?l, mit ajánlanátok? menjek másik kórházba? köszönöm aki tud tanácsot adni!

Legjobb válasz: Sok osztálytársam ott született (10/L) de hamár ennyien szültek ott biztos jó lehet. én a péterfiben születtem

Sok osztálytársam ott született (10/L) de hamár ennyien szültek ott biztos jó lehet. én a péterfiben születtem
Szia! Én így utólag nem szülném ott az elsõt, ez az eda dolog abszolút gáz, olyan kórházat keresnék, ahol ingyen van. Itt körülményes és drága. 50-60 körül kér az anesztes fõorvosnõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de hova mehetnék 8 hónapos terhesen kórházat váltani? nagyon el vagyok keseredve! :-(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!