Találatok a következő kifejezésre: A kismamatorna a (15 db)

Csajok, ti hogy bírjátok a kismamatornát a 28. hét körül?

Én még egy hónapig dolgozom, most már ugyan ritkítva (2 nap munka, 2 nap szünet, de a munka az 10-12 óra, eladó vagyok, és hétvégén is) de ha hazaérek, a házimunka mellett már a kezem se nagyon van er?m felemelni, nemhogy tornázzak.

Legjobb válasz: Szia! szerintem ha dolgozol az mellé már nem kell a kismama torna.elég fitt vagy a munkától .) csak jótanácsként írom mert én is dolgoztam és mellé megpróbáltam a kismama tornát. a vége az lett hogy nem dolgozhatok mert keményedtem nagyon és a méhszájam lerövidült 2 cm-re. 22hetesen hagytam abba a munkát. én is úgy éreztem hogy hú milyen jól birom de a baboka üzent hogy mostmár lassítsak.amúgy 23 éves vagyok.

Szia! szerintem ha dolgozol az mellé már nem kell a kismama torna.elég fitt vagy a munkától .) csak jótanácsként írom mert én is dolgoztam és mellé megpróbáltam a kismama tornát. a vége az lett hogy nem dolgozhatok mert keményedtem nagyon és a méhszájam lerövidült 2 cm-re. 22hetesen hagytam abba a munkát. én is úgy éreztem hogy hú milyen jól birom de a baboka üzent hogy mostmár lassítsak.amúgy 23 éves vagyok.
A kismamtorna egyáltalán nem egyenlõ a munkával. Én is tornázok, ami 20-30 perc kicsit intenzívebb mozgást jelent, mondjuk heti 3-4 alkalommal. És nagyon jól esik. Nem hiszem, hogy az elõadói munka is ugyanazokat az izmokat mozgatná meg, mint amelyeket szüléskor is "használni" fogsz. Még egyáltalán nem késõ elkezdened, a hátralévõ idõd a terhesség végéig szerintem bõven elég ahhoz, hogy formába hozd magad a szülésre is. :-) Jó egészséget!
bocs, eladó :-)
én szerintem le a kalappal elötted...12 órát állni vagy dolgozni és utána még másnap is... nagyon megeröltetõ lehet én nekem sajnos feküdnöm kellett a 10 héttõl most végre 24 hetesen mehetek dolgozni de ülõ munkám van... eddig senki meg se említette a tornát pedig voltam már5-6 orvosnál és más szakembernél...nyilván azért mert az enyém nem "rendes" terhesség... én a helyedben kikérném az orvos tanácsát...de szerintem ennyi munka mellett nem várható még a torna is el...vagy dolgozz még kevesebbet és tornázz vagy csak akkor tornázz ha szabadnapos vagy...de az orvos úgyis megmondja mi a jó :-)

A kismamatorna vagy a jóga jobb/hasznosabb? Milyen helyet tudtok ajánlani, ahova lehet járni?

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom melyik a jobb, de én eddig egyszer voltam terhestornán (mert ezen a héten szabin van az oktató)jövõhétem megyek legközelebb. Azt tudom ajánlani, hogy kérdezd meg a nõgyógyászodtól, hogy járhatsz-e kismamatornára, és ha igen hova. Én is ezt tettem, és adott beutalót, hogy járhassak ezekre a tornákra. A beutalóval az sztk épületében lévõ kismamatornára mentem jelentkezni (ingyenes nálunk).

Szia! Nem tudom melyik a jobb, de én eddig egyszer voltam terhestornán (mert ezen a héten szabin van az oktató)jövõhétem megyek legközelebb. Azt tudom ajánlani, hogy kérdezd meg a nõgyógyászodtól, hogy járhatsz-e kismamatornára, és ha igen hova. Én is ezt tettem, és adott beutalót, hogy járhassak ezekre a tornákra. A beutalóval az sztk épületében lévõ kismamatornára mentem jelentkezni (ingyenes nálunk).

Van nyáron is kismamatorna a Szent Imrében?

a honlapon most nem találtam meg. tartják nyáron is? ha igen, mikor és hol? mit kell vinni és miben kell lenni?

Legjobb válasz: Szerintem nem, ha igen én is mentem volna!!:-( De szept 11.én megyünk szülès felkészítõre!!:)) 30hkm

Szerintem nem, ha igen én is mentem volna!!:-( De szept 11.én megyünk szülès felkészítõre!!:) ) 30hkm
Én két eve szultem juni 19-en ott, akkor még tuti volt nyaron...szerintem van, keddenkent 5 orakor szokott lennim ha jo az ido, az udvaron..de fel kell hivni a korhazat:-) én most az Ujbudaba jarok kismama tornara, hetfo reggel 8, és szerda reggel 7-kor van, nagyon klassz! Annyiban különbözik a korhazastol, hogy ezutan durva izomlazam szokott lwenni, mondjuk en puhany vagyok:-D 24hkm
A kérdező hozzászólása: igen, 2 éve még volt nyáron:) de akkor a honlapon is fenn volt. azért köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Friss info, hátha valaki még idetéved. tegnap voltam bent a kórházban és fél óra múlva meg is találtam a rengeteg tornázó kismamát. tehát van nyáron is terhestorna.


Mikortól ajánlott a kismamatorna? Függ a pocakmérettől?

Ha valakinek a 20. héten is még alig látszik valami a hasán, attól érdemes menni?

Legjobb válasz: szia! a kismama torna nem pocakmérettõl függõ :) a 12. héttõl bárki mehet, egészen addig amíg neki ez jól esik. a lényege az, hogy olyan gyakorlatokat végzel, ami segít a testednek felkészülni a szülésre (no és a terhesség végén jelentkezõ igen nagy teherre), egyben pedig a babás idõszakra. például sok a csípõlazító, a karerõsítõ gyakorlat, a hátizmok erõsítése külön fontos. ráadásul segít fittnek maradni és a kilókért sem kell annyira aggódnod. én a 41. héten is voltam még (1 hetet túlhordtam a picimet). próbáld ki, imádni fogod!

szia! a kismama torna nem pocakmérettõl függõ :) a 12. héttõl bárki mehet, egészen addig amíg neki ez jól esik. a lényege az, hogy olyan gyakorlatokat végzel, ami segít a testednek felkészülni a szülésre (no és a terhesség végén jelentkezõ igen nagy teherre), egyben pedig a babás idõszakra. például sok a csípõlazító, a karerõsítõ gyakorlat, a hátizmok erõsítése külön fontos. ráadásul segít fittnek maradni és a kilókért sem kell annyira aggódnod. én a 41. héten is voltam még (1 hetet túlhordtam a picimet). próbáld ki, imádni fogod!
Én 18 hetesen voltam, mert a terhességem elején vérezgettem, így addig nem is nagyon mertem volna tornázgatni. De én is nagyon élvezem! És tényleg nem pocakfüggõ. Sõt! Nem is korfüggõ! Itthon nem igazán mertem és nem is olyan élvezetes. Eljárni kismamák közzé viszont tök jó! Mielõtt azonban elkezdenéd, azért érdemes a dokid véleményét kikérni, de minimum a védõnõjét! Minden jót! 22 hetes kismami
Bocsi! Nem csak a 18. héten voltam, hanem azóta járok! :)

Van valahol a neten "írásos + képes" kismamatorna? Vagy bármilyen kismamagyakorlat?

nioncs a közleben lehet?ségem járni rá.. no meg 15000 Ft lenne...+ az utazás.. ami plusz legalább ennyi..

Legjobb válasz: Csak írd be a neten a Google.hu keresõbe, hogy kismamatorna, nagyon sok találatot kidob majd a net. Bpen is, és vidéken is! :))))))

Csak írd be a neten a Google.hu keresõbe, hogy kismamatorna, nagyon sok találatot kidob majd a net. Bpen is, és vidéken is! :) )))))
Én a dc-n töltöttem le egy Kállai Ildikó tornát. keresgélj a filmletöltéses oldalakon:-)
http://terhestorna.lap.hu/ amúgy a Kállai Ildit pedig meg tudod rendelni, asszem 2000 ft sincs. Én is most rendeltem meg a http://www.dvdabc.hu-n. :) ott írd be a keresõjébe, h kállai... kellemes tornászást:)
http://www.dvdabc.hu/index.php?cont=filmlist&searchin=CIM&se.. meg is találtam :) és csak 990Ft, rosszul emlékeztem. ez isteni jó dvd!!! Megbízható a cég is, már több mindent rendeltem tõlük.
kismamajóga.hu

A terhesség alatt milyen tornagyakorlatokat végezhetek, ami nem ártalmas a babámnak? Mert még nem tudtam venni kismamatorna dvd-t.

Legjobb válasz: Én Kállai Ildikó kismamatornájára tornáztam, van a dvd-n egy könnyebb tornagyakorlatsor, azoknak akik terhesség elõtt nem sportoltak aktívan, és van egy nehezebb, azoknak akik igen. A pontos címe: Kismamatorna Kállai Ildikó fitness világbajnoknõvel. (a múltkor láttam a teszveszen 600-700 Ft körül van)

Én Kállai Ildikó kismamatornájára tornáztam, van a dvd-n egy könnyebb tornagyakorlatsor, azoknak akik terhesség elõtt nem sportoltak aktívan, és van egy nehezebb, azoknak akik igen. A pontos címe: Kismamatorna Kállai Ildikó fitness világbajnoknõvel. (a múltkor láttam a teszveszen 600-700 Ft körül van)
Ha zárt a méhszáj, menj úszni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Meg tudná mondani valaki, hogy mikor van a Szent Imre kórházban papás kismamatorna?

Valamelyik decemberi terhestorna papás szülésfelkészítő lesz. csak sajnos nem emlékszem melyik

Legjobb válasz: honlapjukon rajta van!

honlapjukon rajta van!

Aki tornázik a terhesége alatt kismamatornára mindennap? Milyen rendszerességgel?

Legjobb válasz: Szia! Én hetente egyszer járok vízi-terhestornára. Nagyon klassz, da akár 3 naponta is mennék ha lehetne. Van itthon terhes-torna dvd-m, de az nagyon uncsi az aquához képest :-). Ha nincs semmi ellenjavallat akkor csinálhatod sûrûn, csak ne fullazd ki magad, annyit tornázz mindig amennyi jól esik!!!

Szia! Én hetente egyszer járok vízi-terhestornára. Nagyon klassz, da akár 3 naponta is mennék ha lehetne. Van itthon terhes-torna dvd-m, de az nagyon uncsi az aquához képest :-). Ha nincs semmi ellenjavallat akkor csinálhatod sûrûn, csak ne fullazd ki magad, annyit tornázz mindig amennyi jól esik!!!
Ahogy kedvem és az idõm engedi. Baba elõtt heti ötször tornáztam fixen, most is nagyjából ennyit, de ha nem úgy alakul a napom, akkor kimarad. De most például meg vagyok fázva, öt napja nem tornáztam. Úgy tornázz, ahogy neked jól esik, ne úgy ahogy kell, mert ha kötelezõvé teszed magadnak mondjuk heti 5 alkalommal, de nem nagy kedvvel csinálod, akkor megfogod unni és félidõs sem leszel, már csak szenvedés lesz az egész torna. Amikor igényed és kedved van, akkor tornázz szerintem!
szia! én a dvd-ket nagyon hamar meguntam :) így járok szervezett terhes tornára és az ellipszis trénert nyomatom, miközben rádiót hallgatok. hetente szeretek legalább 3 alkalommal rendesen mozogni, de ha idõm engedné akár naponta is tenném - de csak ha jól esik!!! volt már olyan is, hogy egyszerûen fáradtnak éreztem magam, kedvetlenebbnek, ilyenkor helyette olvastam :)
Én ha úgy érzem, naponta eltekerek anyámékhoz, csak a mozgás kedvéért. Ezenkívül terhesség elõtt is rendszeresen tornáztam, mert mindig duci voltam. Imádom csinálni a hastáncos DVD-t és a Fittness labda jóga gyakorlatait. Hetente átlagban 3-5 alkalommal tornázom, ahogy idõm és kedvem tartja. Emellett van egy hatalmas kertünk, és van 2 kutyánk is. Velük szoktam bóklászni a kert fái között, sétáluk nagyokat. Tudják és érzik, hogy jön a baba, ezért nagyon vigyáznak rám. Ha látják, hogy fáradok, a kapu felé veszik az irányt. Nekem ez egy kellemes idõtöltés é mozgás is egyben.
Sziasztok! 28 hetes kismama vagyok és én a 4. hónaptól tornázom minden nap dvd-re. Én nem untam meg:) Lelkes vagyok, mert látom hogy jót tesz nekünk:) Csinálom amíg jól bírjuk!
Terhes hastáncra gondoltam. :) Ez azért jó, mert felkészíti a medenceizmokat a szülésre. Plusz engem energiával tölt fel. :)
Utolsónak: hastáncgyakorlatokat terhesség alatt tilos végezni!!!
akkor jó! Ilyenrõl még nem hallottam, hogy terheshastánc, de utánajárok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!