Találatok a következő kifejezésre: A kismamáknak vizitdíjat fizetniük, ha (2 db)

Kismamákanak kell vizitdijat fizetni ha a szülészetre mennek UH-ra ill. vizsgálatra?

Az orvosom oda rendelt be, eddig a maszek rendel?jébe voltam, de azt mondja a kórházban jobb az UH.

Legjobb válasz: A terhesség mentesít minden vizsgálatnál a vizitdíj alól.

A terhesség mentesít minden vizsgálatnál a vizitdíj alól.
Nem kell!!
Nos, a vizitdíjat csak akkor kell kifizetned, ha még nem mentél el védõnõhöz és nincs meg a terhességi kiskönyved.
Kiskönyvvel minden ingyenes, de az uhon a felvétel és a film árát -már ahol- be kell fizetned csekken. Amúgy vizitdíjat nem kell fizetni .
Nem kell fizetni :)

A kismamáknak kell vizitdíjat fizetniük, ha valamilyen kötelező vizsgálatra mennek? (pl.: belgyógyászat)

Legjobb válasz: Ha már van kiskönyved, akkor ott, ahová a védõnõ, vagy az orvosod a terhességeddel kapcsolatos vizsgálatra küld, ott nem. (Bár ha felmerül a megszokott vizsgálatokon kívül más, akkor már szoktak akadékoskodni, de amíg a terhességeddel-babáddal kapcsolatos a vizsgálat, addig nem kell fizetni)

Ha már van kiskönyved, akkor ott, ahová a védõnõ, vagy az orvosod a terhességeddel kapcsolatos vizsgálatra küld, ott nem. (Bár ha felmerül a megszokott vizsgálatokon kívül más, akkor már szoktak akadékoskodni, de amíg a terhességeddel-babáddal kapcsolatos a vizsgálat, addig nem kell fizetni)
Nekem a belgyógyászaton nem kellett fizetnem. Még elõjegyzést sem kértem és szivesen megvizsgáltak, azt mondták hogy örülnek a kismamáknak.
Nekem sem kellett, viszont a fogászaton kérték a vizitdíjat!Pedig kiskönyvvel és már pocakosan mentem!körzetileg is oda tartozom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!