Találatok a következő kifejezésre: A kislányomnak habszivacs (2 db)

Vedd el tõle, mert kitép egy darabot belõle és lenyelheti, nehogy baja legyen tõle!

Van egy kanapécm-esnk, aminek kivehető a vastag 14cm habszivacsa. Kislányom többször lepisilte. Hogyan, mivel, vagy hogy tudnám kitisztítani?

Már kivettem a szivacsot,és (csak zuhanyzónk van)kimostam amennyire tudtam,jól megtapostam,2 napig szárítottam,de megint érzem a pisi szagot.Panelban lakunk így ki sem tudom vinni,nincs hol száradnia a szobán kvül..a huzatot sikerült kimosni,kis lavor,mosószeres víz..hamar meg is száradt..

Legjobb válasz: Én biztosan újat vennék bele. Nyilván a belsejébe is belecsurgott és a víz nem ért odáig. Kertben lehetne kitisztítani, úgy, hogy alaposan eláztatod a matracot mosószeres vízzel, aztán hagyod száradni. De sok ideig szárad. Én nem vacakolnék vele.

Én biztosan újat vennék bele. Nyilván a belsejébe is belecsurgott és a víz nem ért odáig. Kertben lehetne kitisztítani, úgy, hogy alaposan eláztatod a matracot mosószeres vízzel, aztán hagyod száradni. De sok ideig szárad. Én nem vacakolnék vele.
Rendes, illatosított kárpittisztító habbal bekened, alaposan bedörzsölöd egy szivaccsal, hagyod megszárazni a napon (kiviszed az erkélyre), majd leporszívózod róla a habot.
Talán próbáld meg ecetes vízzel átitatni csak ott ahol a pisi érte, majd hagyni megszáradni. Egy darabig biztos érzõdni fog az ecet szaga, de el fog múlni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!