Találatok a következő kifejezésre: A kislányom hetes. Pár (22 db)

5 hetes a kislányom, és pár napja egyszerűen képtelen egy egészségeset aludni.10-15 perc nyugtalan alvás után rendszerint fölébred, és onnantól sír. Mi lehet ennek az oka?

Látszólag annyira fáradt. Csak anyatejet eszik, és a születési súlyához képest már 1300 gr-al többet nyom, tehát éhezni biztosan nem éhezik.

Legjobb válasz: A legtöbb ilyen problémának az ordugulás az oka...õk ugynis csak az orrukon vesznek levegõt...Lehet, hogy csak náthás...vagy az lesz...de lehet más gond is...nézesd meg egy fül-orr-gégésszel, ha nem javul..

A legtöbb ilyen problémának az ordugulás az oka...õk ugynis csak az orrukon vesznek levegõt...Lehet, hogy csak náthás...vagy az lesz...de lehet más gond is...nézesd meg egy fül-orr-gégésszel, ha nem javul..
Ugyanigy vagyunk mi is az 5 hetes kisfiammal, õ s több mint 1 kg-ot hizott. Én is keresem a sirás okát. Néha a hasa fáj.
Nekem már 5 hos a babám, de volt ilyen problémánk.Mérd meg mennyit eszik a babád.Lehet nem tud eleget vagy nem laktato ami van a cicibe.Nálunk így derült ki.Amíg nem mértem meg nem is gondoltam rá, mert kínálgattam a babám de nem kért, majd mikor a védönm tanácsára megmértem kiderült tényleg kevés amit eszik.Én éreztem, hogy lenne még böven amit ki tudna szopizni, de nehezebben jött és õ a fáradságtól nem tudta kiszívni.Kiprobáltam a tápszer két napig csak evett és aludt azóta nincs ilyen problémánk.Mérd meg azzal nem vesztes semmit hátha nektek is ez a baj.
Azt elfelejtettem, hogy az én babám is hízott 20-25 dekát hetente.Amikor kiderült hogy éhségtõl nem tud aludni 23 dekát hízott
Az én babám is ezt csinálta és megfigyeltem, hogy saját magát ébreszti fel az akaratlan kézmozgásaival, amikor még nincs a mély álom periódusában. Pont itt javasolta egy anyuka / hála neki érte /, hogy bugyoláljam be. Azóta úgy altatom, hogy egy puha babaplédbe "bepólyázom", az ölembe veszem, pár percig ringatom és mikor elaludt visszateszem a kiságyba. Így a kezecskéivel nem tud kapálózni és 3-4 órát is alszik. Egyébként azt gondoltam, hogy az én babám biztos nem tûri, hogy így bebugyolálják, de nem..., már elsõ alkalommal szó nélkül tûrte, sõt tetszett neki. Ha nálatok is ez a gond nagyon tudom ajánlani ezt a módszert.

22 hetes multam. Elég lusta a kislányom. Nem igazán rugdos. Reggelente mocorog egy kicsit aztán minden étkezés után rug párat "hogy megjött a kaja". Aztán este mikor lefekszem akkor megint rugdos egy kicsit. Ez természetes? Más is van igy?

Már mocorog 15 hetes kora ota de nem sokkal aktivabb!A rugásai is olyan kis "lányosak".Voltunk pár napja 4d-n és minden rendben van.Azt is végig aludta hiába piszkálta a doktornö.Akkor csak ilyen kis lusta lenne?Csak furának tartom mert sokan irtátok hogy aludni sem tudtok,egész nap rug,boxol......

Legjobb válasz: Szia Nekem a kisfiam ilyen. Olyan nyugis altalaban, hogy sokszor ugy kellett noszogatni hogy mozduljon meg mert a fraszt kaptam, hogy mi a helyzet, jol van e? Most 38 hetesek vagyunk, helye mar nem sok van...de neha olyan tancot nyom le...hogy azt hiszem leesik a pocakom. Sokszor csak nezem a pocakom hogy mennyire jon megy :) Szoval nem csak a kislanyod lustasag :) amugy remelem hogy ezt a jo szokasat kint is megtartja majd :)) Boldog bababvarast, es konnyu szulest

Szia Nekem a kisfiam ilyen. Olyan nyugis altalaban, hogy sokszor ugy kellett noszogatni hogy mozduljon meg mert a fraszt kaptam, hogy mi a helyzet, jol van e? Most 38 hetesek vagyunk, helye mar nem sok van...de neha olyan tancot nyom le...hogy azt hiszem leesik a pocakom. Sokszor csak nezem a pocakom hogy mennyire jon megy :) Szoval nem csak a kislanyod lustasag :) amugy remelem hogy ezt a jo szokasat kint is megtartja majd :) ) Boldog bababvarast, es konnyu szulest
A kérdező hozzászólása: Én is bizok benne!!!! Köszi nektek is minden jot!!!!!!
Igen itt irnak sok mindent.Én elõszõr határozott mozgást 23.héten éreztem.Utána is csak hébe-hoba.De a környezetemben mindenki igy volt vele.Szerintem nem lustább, hanem nem érezzük mindig a mozgást.Most 32 hetes vagyok, most potolja az elmaradást.Tehát aktivvá változott.Kevés a hely és jobban érzem.Ne aggodj, fogsz te még rácsodálkozni.
Ahogy egyre kevesebb lesz neki a hely, te is jobban fogod érezni a mocorgását. Én is inkább este éreztem 22 hetesen, most már napközben is, de akkor nem olyan erõsen. A kaját õ is megköszöni!:d az éjjelt azért írják sokan, mert olyankor tényleg több mozgást érezni, csak ha átalszod az éjszakát, nem érzed! Én is azóta tudom, amióta többször ébredek fel éjjel, hogy õ milyen kis tornász olyankor! Viszont amikor doki bá nézi, nyugis és alig akar mocorogni. 29 hetes kismami
Szia, nekem is ugyanolyan a kislányom mint ahogy leírtad! Tegnap reggel még szokásosnál is gyengébb volt, 1-et ha rugott, ma reggel is csak akkor ha kinyújtottam a lábam és hátra feküdtem! Boldog Babavárást!23 hetes kismami

Hat hetes a kislányom. Folyton cicizni akar, mára már elaludni sem akar cici nélkül. Egyelőre nem engedtem neki, hogy cicin aludjon, ennek következtében pár napja szinte lehetetlen elaltatni. Okozok gondot ezzel a cicimegvonással, esetleg megszokja?

Sajnos (biztos mások jobb anyák) semmi kedvem hozzászoktatni a cicin alváshoz, mert nekem nagyon kellemetlen érzés, továbbá ha vissza kell mennem dolgozni, ez nem lehet hosssútávú megoldás a délutáni alvásokra.

Legjobb válasz: Próbáltad már, hogy ilyenkor meddig maradna a cicin? Unokatestvérem kisfia is mindig így aludt el, de ez csak néhány perc volt evés után, amint elaludt, kiejtette a szájából a cicit, az anyja meg betette az ágyába. Amíg szopizza, addig még nem alszik. Hat hetes baba még nagyon pici, azért akar annyit mellen lenni, késõbb már önállóbbak, attól szerintem felesleges félned, hogy majd emiatt nem tud elaludni, amikor már dolgozni jársz.

Próbáltad már, hogy ilyenkor meddig maradna a cicin? Unokatestvérem kisfia is mindig így aludt el, de ez csak néhány perc volt evés után, amint elaludt, kiejtette a szájából a cicit, az anyja meg betette az ágyába. Amíg szopizza, addig még nem alszik. Hat hetes baba még nagyon pici, azért akar annyit mellen lenni, késõbb már önállóbbak, attól szerintem felesleges félned, hogy majd emiatt nem tud elaludni, amikor már dolgozni jársz.
Kislányom 8 hónapos, még mindig a cicimen alszik el. lalszik, utána el tudok jönni melõle. Nekik nagyon fontos a testkontaktus. A cici megnyugvás, fájdalomcsillapító, altató. Ne vond meg tõle!
6 hetesen van egy növekedési ugrás, ilynekor egy-másfél hétig többet cicizik a baba-legalábbis nálam, és olvastam másnál is. Nyugodtan tedd többet cicire. A lányom is csak cicin aludt el, de szépen leszoktattam 3 hós korában:-)
Sztem hadjad cicizni mert még nagyon csöpp baba és szüksége van rá. Az én lánykám 5 hónapos és már nem log közel sem annyit a cicin mint korábban sõt egyre kevesebbet amit én bánok de tényleg csak annyi hogy szopizik (eszik) és kész. Pár hétel ezelõttig szinte egész nap és este komfortcicizett.
Szia. Ne butáskodj, miért lennél rossz anya? Én se szerettem volna, ha csak úgy tud elaludni. Próbáld meg még pár napig, hogyha befejezte az evést elveszed tõle a cicit. Lehet, hogy még pár napig sírni fog, de hozzászokik. Kitartás, üdv, 11 hetes kislány anyukája

Mennyi az esélye annak h teherbe essek szoptatás alatt? 4 hónapos a kislányom és a párommal nem védekeztünk 5 és 9 hetes korában.1x-1x. Az lehet h a szopi miatt + mutasson a teszt?

Legjobb válasz: 10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...

10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...
A teszt csak akkor lesz pozitív, ha van a vizeletedben HCG hormon. Ez a hormon azonban csak és kizárólag terhesség esetén termelõdik. Szoptatás alatt olyan simán teherbe eshetsz, mint a sicc. A szoptatás nem fogamzásgátlás. Amint van menszeszed, van peteérésed, azonnal meg is foganhat az a pete.
Én is szoptatás alatt estem teherbe!!! Ráadásul nekem negatívot mutatot a teszt... 14 hónap van a két pici között. Valószínûleg terhes vagy, mindenképpen menj el dokihoz!!! Remélem megtartod a babát! :)
Szerintem terhes vagy!A teszt csak a szopi miatt nem lesz pozitív.Én is szoptatok és jelenleg babát várok.Igaz az én fiam 17 hós, és már terveztük!Van olyan ismerõsöm, aki szoptatott nem menstruált még és terhes lett.Mert ugye a menszesz elõtt van peteérés!Menj el dokihoz!
Mi a fõiskolán tanultunk szülészet-nõgyógyászatot. Elhangzott elõadáson, hogy szülés után, a szoptatás ideje alatt menstruáció nincs ( egy ideig), viszont peteérés van. Vigyázni kell, mert bármikor teherbe eshesz újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.Nem vettem még tesztet csak érdeklödni akartam sztem nem vok terhes csak a párom aggodik am még nemjött meg ujra ezért kérdeztem h megtartanám-e?lehet igy is nagyon rossz helyzetbe vunk kicsinált minket ez a válság de nem lenne szivem el vetetni.remélem nem vok az.Egyébként pedig védekezünk mindig csak akkor nem volt gumink és mivel nem vagyunk fából igy megesett az eset
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nem vagyok terhes vettem 1 tesztet ennek nagyon örülünk hisz igy nem kell gondolkodni h mit is csináljunk.Jó tudom h más szeretné ha terhes lehetne de minket tényleg nagyon gallyra tett ez a válság és bár szeretnénk majd 1 babát de 1 kicsit rendbe kéne jönni anyagilag.másrészt nem szeretnék 1 kicsit és 1 még kisebbet.

S. O. S. Mit tegyek? A 4 hetes kislányom pár perc szopizás után rázni kezdi a fejét, sír, nem akarja folytatni, inkább a cumijával vigasztalódik. Miért csinálja ezt?

Van tej, mertz utána még lefejek 50-70ml-t. Igaz, hogy id?be telik. Eddig az el?z?leg lefej tejjel pótoltam, de attól félek le fog szokni a cicir?l.

Legjobb válasz: Pótlás, játszócumi sztornó, különben szopási sztrájk lesz a vége! Már most úgy tûnik, hogy kezdtek belecsúszni... Itt olvasgass, hogy lásd, mit hogyan érdemes: www.lll.hu

Pótlás, játszócumi sztornó, különben szopási sztrájk lesz a vége! Már most úgy tûnik, hogy kezdtek belecsúszni... Itt olvasgass, hogy lásd, mit hogyan érdemes: http://www.lll.hu
Cumisüvegbõl semmiképp ne adj neki pótlást! Én is ugyanígy voltam, a kisfiam tök ugyanezt csinálta és a lefejt tejemet adtam neki szopi után sajnos cumisüvegbõl. Teljesen rászokott az üvegre és végül egyáltalán nem szopizott. Utána fejtem neki de sajnos nekem elment a tejem. Fejéssel nem tudtam fent tartani a tejtermelést. Most 2 hónapos és sajnos tápszeres. :(
Ne pótold, mert nem lesz jó vége. Ha elég neki annyi, akkor annyi. Tedd a következõ szoptatásnál hamarabb cicire legfeljebb ha éhes!
AZ én fiam is csinált sok ilyen furcsa dolgot, de nem adtam fel, pedig... Most 6 hónapos és még mindig szopizik.

7 hetes a kislányom. Pár napja kezd elapadni a tejem. Mit tegyek?

A bal mellemben napközben sem sok van, estére teljesen kiürül mindkettő. Már felhasználtuk majdnem az összes lefagyasztott tejet amit az első 3 héten sikerült lefejnem. Szóljak a védőnőnek, gyerekorvosnak vagy tudok venni tápszert nélkülük is? Másnak is volt,hogy ilyen hamar elapadt? /Tejszaporító tea és homeopátiás bogyó sem segít./

Legjobb válasz: Nálam is volt ilyen. Amennyit csak lehet szoptas, ahogy a baba igényli. Minnél többet teszed cicire annál több tej termelõdik. 2-3 liter folyadékot igyál. Vannak idõnként növekedési ugrások amikor több tejet igényelnek. Kis idõ múlva be áll az igényéhez. Ezért nem szabad pótolni mássa. Nem a levegõbe beszélek. Négy gyerekes anyuka vagyok, mindegyik szopizott. A legkisebb fél éves és még szopizik. Ameddig gyarapszik a súlya 2 heti mérésnél nincs baj.

Nálam is volt ilyen. Amennyit csak lehet szoptas, ahogy a baba igényli. Minnél többet teszed cicire annál több tej termelõdik. 2-3 liter folyadékot igyál. Vannak idõnként növekedési ugrások amikor több tejet igényelnek. Kis idõ múlva be áll az igényéhez. Ezért nem szabad pótolni mássa. Nem a levegõbe beszélek. Négy gyerekes anyuka vagyok, mindegyik szopizott. A legkisebb fél éves és még szopizik. Ameddig gyarapszik a súlya 2 heti mérésnél nincs baj.
Szoptass gyakrabban, fejni is kell amennyit csak tudsz. Mikor nekem kevés volt a tejem, akkor is fejtem amikor már nem jött semmi. 5-5, 4-4, 3-3, 2-2, 1-1 percig felváltva. A kezem kikészült, de segített. Hátha neked is. Tápszert tudsz venni úgy is, ha nincs felíratva csak drágább. 3000 ft körül számíts rá. Mindenképpen gyógyszertárban vedd, ott tudnak nektek valót ajánlani, mert nagyon sok féle van. A legjobb viszont az lenne, ha felíratnád, a gyerekorvos csak jobban ért hozzá.
6 HETES NÖVEKEDÉSIUGRÁS! NEm apad el, csak épp ott tartototk, hogy a babád tejet szaporítana, azért tûnik éhesnek, pár nap alatt tl lesztek rjta, ha mindig mellre teszed, amikor kéri! Keresgélj itt vagy a googleben, rengeteg info var róla, vagy ha aggódsz hívj fel egy LA Leche Ligás tanácsadót! Ne táplálj hozzá se tápszerrel se lefejt tejjel, hanm szoptass akár óránként :)
szedd a homeopatiat, Ricinus communis 5CH, naponta akar tobbszor is 5 golyocskat, igyal amennyit csak birsz, es szoptass akar egesz nap, 2-3nap alatt rendezodni fog. Szoptatasok kozott meg fejni, ha nem jon belole semmi akkor is, ha ingert kap a mell akkor fog termelodni. Hozzataplalni semmit se szabad, ha ehes tedd cicire. Mi is pont itt tartunk, tegnap orankent evett ejjel nappal, de mara annyi tejem lett, hogy szetdurranok.
Nekem már nagyobb, kb 3 hónapos volt, amikor elapadt a tejem stressz miatt (betegség derült ki) és nem hittem volna, de visszatért! Állandóan szoptattam, sokat ittam, pihentem, tejszaporító tea és után újra szoptattam! Elõtte nem akartam elhinni, hogy van ilyen, de a semmirõl sikerült visszahozni. Figyeld, hogy éhes-e, sír-e többet, nem gyarapszik. Addig szerintem ne adj neki pótlást.
Nagyon jól írják az elõzõekben, szoptass minél gyakrabban, elsõ éhségjelre(a sírás már vészjelzés!!!), ne agódj, a babád megcsinálja magának a tejet:) . A tej ugyanis inger hatására termelõdik, a mellbimbót érõ inger olyan hormonfolyamatot indít be( oxitocin- prolaktin), amely serkenti a tejképzõdést. A tej nem "állásban", hanem szopi közben termelõdik nagyrészt! A szaporító fejés jó ötlet, próbáld kézzel csinálni, az a leghatásosabb, de ne felejtsd el, hogy a leghatékonyabb a babád:) ! Ne aggódj, ne stresszelj, igyál sokat és pihenj, amennyit tudsz!
Alkoholmentes sör vagy Karamalz maláta ital.

6 hetes kislányomnak a popsija tele lett kiütéssel, a végbélnél, és pár kiütés ha kitörlöm a popsiját pici vérnyomot hagy. Mi lehet ez, valami gomba? Tőlem van?

Nem sima kiütés olyan mint ha egy sebr?l leszeded a varatot és ár nem vérzik.

Legjobb válasz: Csak azt tudom tanácsolni,hogy vidd orvoshoz,majd ad rá megfelelõ krémet.Olyat már olvastam hogy kipirosodott de olyat még nem,hogy vérzik is.Én azt szoktam csinálni hogy ha kicsipi egy kicsit a pisi,hagyom egy negyed-fél órát levegõzni a bõrét. Jobbulást a picinek!

Csak azt tudom tanácsolni, hogy vidd orvoshoz, majd ad rá megfelelõ krémet.Olyat már olvastam hogy kipirosodott de olyat még nem, hogy vérzik is.Én azt szoktam csinálni hogy ha kicsipi egy kicsit a pisi, hagyom egy negyed-fél órát levegõzni a bõrét. Jobbulást a picinek!
Lánykámnak is volt ilyen.A gyógyszertári krém elmulasztotta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm választ
Ilyen nekünk is volt, mégpedig a dm-es popsitörlõtõl ugyanilyen korban. Kamillateável mostam le a fenekét minden egyes pelenkázáskor, tartottam a lábát míg meg nem szárad, sõt hajszárítóztam, amikor tök száraz lett bekentem Neogranormonnal, 2 nap alatt helyrejött. Ne ijedj meg, próbáld ezt ki!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
Kérdezz rá a gyerekorvosnál. Ha "tûzfolt", akkor el kéne múljon legkésõbb 1 éves koráig.
persze el fog múlni kenegesd gyógyszertári vitaminos popsikenõccsel.nekünk bevállt üdv
Nálunk gólyacsípésnek mondják, egyéves korára eltûnik.
Szia.Az en nagylanyomnak majdnem 1 eves koraig tartott a piros folt aki a szemhejan volt, a kicsinek pedig a pottyok az orrarol 6 het utan multak el.

A kislányom 3 hetes. Pár napja nagyon hasfájós lett. Lehetséges, valamit én eszek ami ezt okozza? Esetleg vigyem gyerekorvoshoz?

Mikor el kezd szopizni,rá 5percre szinte felsikít,annyira megfájdul a hasa.Mitöl lehetséges ez??

Legjobb válasz: Szia! Azért hasfájósak a babák, mert még nagyon fejletlen az emésztõrendszerük, nekem azt mondta a doki, hogy kb. 6 hét kell születés után, hogy rendesen kifejlõdjön minden. Az is tetézheti a bajt, hogy mohón szopizik, és rengeteg levegõt nyel. Mindenképpen nézze meg a gyerekorvos, én sokáig böfiztettem minden szopi után, és gyakran tettem hasra. Sok sikert!

Szia! Azért hasfájósak a babák, mert még nagyon fejletlen az emésztõrendszerük, nekem azt mondta a doki, hogy kb. 6 hét kell születés után, hogy rendesen kifejlõdjön minden. Az is tetézheti a bajt, hogy mohón szopizik, és rengeteg levegõt nyel. Mindenképpen nézze meg a gyerekorvos, én sokáig böfiztettem minden szopi után, és gyakran tettem hasra. Sok sikert!
Azért szerintem ez már nem szimpla hasfájás, hiszen azt írtad, hogy 5 perc alatt annyira megfájdul a hasa, hogy borzalom. Próbálj egy napig nagyon diétázni, hogy nem eszel semmi puffasztót, csak mondjuk húslevest répával (durván hangzik egész napra), meg nem iszol mást, csak teát vagy vizet, akkor bitzosan kiderül, hogy azzal van-e baj, amit eszel, vagy nem. Ha még így is fáj a hasikája minden szoptatásnál, akkor nem azzal van a baj, amit eszel.
probáld kiiktatni az étrendedbõl a magas hisztamin (paradicsom, alma stb..)tartalmú ételeket, és az olyanokat amelyek allergiát okozhatnak(mogyoró, borsó, tej stb..), az is okozhatj a hasfáját picuroknál..

37, 38, 39 hetes kismamik, hogy vagytok? Hogy bírjátok? Kész van már minden a bébinek? Kisfiut vagy kislányt vártok? Szerintem vagyunk egy páran a finisbe? !

Én már nagyon türelmetlen vagyok alig várom,hogy velünk legyen a kisfiunk.Nekünk már minden kész a 32.hétt?l.Nem baj ha azóta állnak a kis ruhái meg a kiságy?persze minden pormentes helyen,kiságy letakarva.Nem áll szándékomban újra mosni mindent nem hiszem,hogy gond lenne.

Legjobb válasz: 38 hetes vagyok, igazából néha már nyûgös vagyok, de nem tragikus. Rengeteg energiám van, és bár elég jelentõségteljes pocakkal rendelkezem, szerencsére semmiben nem akadályoz. Nagyjából minden kész, mosva vasalva, a kiságyat még nem vetettük meg, most hétvégén tervezem. Ruhákat még el kell rendezni a szekrényben. Kórház csomag már a 32. héten készen volt. Kislányunk lesz, ha minden igaz. :)

38 hetes vagyok, igazából néha már nyûgös vagyok, de nem tragikus. Rengeteg energiám van, és bár elég jelentõségteljes pocakkal rendelkezem, szerencsére semmiben nem akadályoz. Nagyjából minden kész, mosva vasalva, a kiságyat még nem vetettük meg, most hétvégén tervezem. Ruhákat még el kell rendezni a szekrényben. Kórház csomag már a 32. héten készen volt. Kislányunk lesz, ha minden igaz. :)
38hetes vagyok, és kisfiúnk lesz méghozzá az elsõ.Már nekünk is kész van minden csak várunk.NAGYON lassan mennek a napok az biztos.Elég jól viselem néha kicsit keményedik a hasam de semmi különös.Ma is már nagytakarítást csináltam csak hogy menjen az idõ.Egyedül az alvás ami nem megy éjjel óránként fent vagyok.Nagyon szülnék már.Ma is hajnal 4-óta kakukkolok.Minden jót.Könnyû szülést mindenkinek!
37 hetes vagyok, elsõ baba és kislányunk lesz. A kis szobája már készen van, kisruhák is. Ma még voltam egy jót turizni, vettem neki csini kis ruhákat, de már tavaszra-nyárra, picit nagyobbakat. Újszülött ruhája van elég, meg ahogyan saccolták, nem is lesz kicsi baba. Amúgy én jól vagyok, alszom mint a bunda éjszaka (bár sokat felkelek pisilni, de pikk-pakk visszaalszom), semmim nem fáj. Mi is már nagyon várjuk!
En meg csak 36 hetes vagyok, de mar vagy 3 hete keszen all minden.Sot a korhazi csomagom is, mivel veszelyeztetett vagyok es hamarabb be is fektetenek.Szerintem nem lesz gond, foleg ha le van takarva a kisagy.A ruhai kulon szekrenybe vannak es a korhazi csomagban pedig kulon kistaskaba pakoltam. Amugy mar eleg nehezen birom a 2 eves lanyom mellett, meg felek is egy picit mivel egesz napokat csak vele vagyok itthon. Elvileg csaszarolni fognak mivel melyen tapadt a placentam. Hetfon megyek kontrollba, mar nagyon varom, mert karacsony elott voltam utoljara, azota biztos sokat nott a kislegeny. Meg holmi aprosagot be kell szerezzek, pl cumisuveg, popsikrem. A jovoheten meg keszulok meg egy turis korre, mert kitudja mikor jutok meg el. Na konnyu szulest kivaok mindenkinek, majd megirhatjuk ide, h hogy zajlottak le a dolgok, nem?
Nem gond, nekünk is kész volt minden a 32. hétre. Én 38+3 vagyok ma, már nagyon nehezen birom. Minden kényelmetlen, minden fáj. És látni akarom már a babám...
Ja, és kisfiam lesz. :)
37+3 vagyok. Én is egy ideje összepakoltam a kicsinek és magamnak is, az ágya letakarva, ruhái kimosva, bevasalva. Most már csak várunk.Tényleg ezek a hetek a leghosszabbak. Eddig valahogy úgy repült az idõ, most épphogy csak vánszorognak a napok. Kisfiunk lesz és elsõ baba, már nagyon izgulunk:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!