Találatok a következő kifejezésre: A kislányom hetes. Nagyon sokat (7 db)

6 hetes a kislányom, szerintem nagyon keveset eszik.40ml, 50ml-től bealszik. Lehet ez? 6 hét alatt 900g-ot hízott, mégis elég nyugtalan baba, sokat sír, nagyon mozgékony de nem hasfájós. Miért nem eszik többet?

Legjobb válasz: Ha meg akarod nyugtatni magad, megkínálhatod táppal. Akkor aztán kiderül, hogy elég a tejed. Ha bealszik, akkor nem lehet éhes! Majd kialakul a rendszer! sodródj az árral! Úgyis ordít, ha éhes, mert úgy van programozva! Ne görcsölj rá!

Ha meg akarod nyugtatni magad, megkínálhatod táppal. Akkor aztán kiderül, hogy elég a tejed. Ha bealszik, akkor nem lehet éhes! Majd kialakul a rendszer! sodródj az árral! Úgyis ordít, ha éhes, mert úgy van programozva! Ne görcsölj rá!
00:50 Ja, és jól hízik!
Ha 90 dekát hízott, akkor eleget eszik. Azért sírós, mert az anyukája szorong, és dekódolja a rezgéseket. Lazíts, légy vidám, nem fog az anyamellen éhen halni, ez biztos! Elég neki ennyi. Ha olyan éhes lenne, szopna. Esetleg picit éhesebben kínáld, húzd az idõt kicsit! Még egy órácskát, míg kap. Hogy jobban megéhezzen. De miért lenne jobb nagyobb adagokban venni magához a tejet? Jobb a több kicsi, nem?
A kérdező hozzászólása: Csak azért aggódom mert a bal mellembõl nem is eszik, azt fejem max.40ml!A másikból viszont eszik de mintha mostanában nem lenne benne elég a tej.Olyankor ideges és tépi a mellbimbóm, és hát hallom, hogy nem olyan intenzíven nyel. Sokszor rá teszem , de nem lesz több a tejem, pedig rá is fejek. Ezért törõdik bele a kevésbe?Mert nincs több. A tápszer nagyon a végsõ lenne!!! Köszönöm a választ!
Szia Én lánykám ha 5 percig szopizott az már nagyon jó volt az elején aggódtam , hogy alig eszik de olyan szépen hízott Én nem méregettem mennyit evett egy etetésnél, mindig a védõnõnél lett súly mérve így nem idegeltem magam!!! A jobb cici a kedvence a másikból nem nagyon szeret enni így abba sokkal kevesebb a tejcsim. A nyugalom nagyon fontos mert megérzik ám ha feszült vagy

A kislányom 3. hetes. Nagyon sokat sír 2 napja. Keveset büfizik. Mit lehet tenni, hogy büfizni tudjon?

Mikor jóllakik két cici között próbálom büfiztetni,de néha csak eggyet,vagy eggyet sem tud.Lehet,hogy emiatt sír??Próbáltam a hasát maszírozni,a pelus tiszta rajta.Szopizni eleget szopizik.Söt,inkább még túl mohó is.A levegönek kikellene jönnie,de ha nem büfizik??próbáltam a hátát simogatni,járkálni vele,a fenekét paskolni,de nem haszna´l.

Legjobb válasz: A hasfájós babáknak nagyon jó a meleg a pocakra, ellazítja a sima izmokat. lehet csinálni cseresznyemag pa´rnát(igaz az most nagyon nincs) de lehet búzából is. menj el egy malomba vagy olyan helyre ahol lehet búzát kapni, és vegye´l 500-750 gramm búzát, és tölts meg egy 20x20 as anyagot vele, így lesz egy párnád, amit mikróba is és kályhán is fel tudsz melegíteni, arra figyelj hogy ne legyen forró, de ha jó meleg akkor tedd vagy fogd a pocokjára és segíteni fog. a németeknél a "véd´ön´ö" ajánlja is.

A hasfájós babáknak nagyon jó a meleg a pocakra, ellazítja a sima izmokat. lehet csinálni cseresznyemag pa´rnát(igaz az most nagyon nincs) de lehet búzából is. menj el egy malomba vagy olyan helyre ahol lehet búzát kapni, és vegye´l 500-750 gramm búzát, és tölts meg egy 20x20 as anyagot vele, így lesz egy párnád, amit mikróba is és kályhán is fel tudsz melegíteni, arra figyelj hogy ne legyen forró, de ha jó meleg akkor tedd vagy fogd a pocokjára és segíteni fog. a németeknél a "véd´ön´ö" ajánlja is.
A kérdező hozzászólása: Èn Németországban lakom.Nkem is van cseresznye mag tasak. Esetleg a büfizéssel kapcsolatban tudna valaki valamit i´rni??
szia az en kislanyom is ilyen volt(most 15 honapos), nagyon-nagyon ritkan bufizett, pedig mohon evett es par hetes volt amikor o is elkezdett naponta, delutanonkent egyre tobbet sirni a parommal mi is mindennel probalkoztunk9torna, bufiztetes, maszirozas...de semmi se segitett majd egy masik anyuka ajanlotta az ESPUMISAN L nevu cseppet, gyogyszertarakban kaphato, kb.900 ft.-HAT EZ CSODAT TETT ez ezt a cseppet kozvetlenul szoptatas elott adtam neki(a 6 es 10 orai szpotatas elott) egy kiskanalbol(ugyesen lenyelte)majd johetett a cici es ugyan gorcsolt a pocija szopizas kozben, de mar szemmel lathatoan enyheb volt a fajas, folytatta az evest es hamar megszokta a szervezete mi igy huztuk majdnem 3 honapos koraig es nagyszeru volt mert tudott aludni, enni es persze nem sirt szerintem probald ki te is(tudom hogy draga, de megeri hogy a babad ne szenvedjen) remelem bevallik minden jot nektek

8 hetes ma a kislányom. Vasárnap reggel kezdődött, hogy szépen felébredt reggel, elkezdett szopizni, majd nagyon fészkelődni és csak sírt és sírt. Nagyon sokáig, majd a levegőn tudott aludni kicsit, délután kezdődött megint. Többi lent! Szerintetek?

A délutáni ébredéséig nem volt széklete, majd vhogy csak sikerült. Kicsit nyugodtan volt, néha sírdogált, aztán később újra kezdődött. Este aludt egy jót, utána nem volt gond. Tegnap reggel minden rendben volt, volt kakis pelus is, aztán megint jött a nagy sírás, de ez már nem tartott olyan sokáig. Már kezdtem azt hinni elmúlt, de ma éjfél után mikor felébredt és szopizott újra kezdődött a sírás, nagyon sokáig tartott, néha elcsendesedett majd újra. Most reggel még nem jelentkezett ez nála. Szerintetek mi lehet a baj? Járt már valaki így?

Legjobb válasz: Szerintem a hasa fáj. Infacolt javaslom, nekünk nagyon bevált.

Szerintem a hasa fáj. Infacolt javaslom, nekünk nagyon bevált.
Lehet, hogy szorulása van (Az a kicsiknek fájhat) De lehet, hogy hülyeséget beszélek.
A kérdező hozzászólása: Beszereztük az infacolt, tényleg jó. Bár fájdogál még neki, de jönnek a szelek :)
1. vagyok. Örülök ha használ nektek is. Reméljük megszûnik hasfájás is. Minden étkezésnél add, csak úgy használ. Ne aggódj, nem szokik hozzá, mi is nagyon könnyen el tudtuk hagyni, mikor már nem kellett. Minden jót nektek.


7 hetes kislányom tegnap már rendeset kakilt, de előtte hajnalban és ma hajnalban is kétszer nagyon sok híg, méregzöld kaki jött ki belőle. Olyan sok, hogy ki is folyt a pelusbol. Étkezésemen változtassak?

Már nem merek semmit sem enni. Tejberizst ettem, meggyet, ittam sok szoptatós teát...(3 napja)Én ezekre gyanakodok.

Legjobb válasz: Anyatejes babánál a napi többszöri kaki normális! Minek székletfogó? Milyen szoptatós teát iszol? A Laktoherbtõl, illetve minden édesköményes teától fájhat a pocija!! A méregzöld kaki lehet annak a jele, hogy fáj a pocija! (Orvos mondta nekem is!) Ha gond lenne a kakijával, azt észrevennéd! Akkor nagyon megváltozik a kakijuk! Ha pedig jól alszik és a kedve is jó, biztosan nem beteg!!! Szerintem ne aggódj, próbáld ki, hogy az édesköményes dolgokat elhagyod! Szép napot!

Anyatejes babánál a napi többszöri kaki normális! Minek székletfogó? Milyen szoptatós teát iszol? A Laktoherbtõl, illetve minden édesköményes teától fájhat a pocija!! A méregzöld kaki lehet annak a jele, hogy fáj a pocija! (Orvos mondta nekem is!) Ha gond lenne a kakijával, azt észrevennéd! Akkor nagyon megváltozik a kakijuk! Ha pedig jól alszik és a kedve is jó, biztosan nem beteg!!! Szerintem ne aggódj, próbáld ki, hogy az édesköményes dolgokat elhagyod! Szép napot!
Szia! Nálunk is ez volt a helyzet, kb. ebben az életkorban. Pont akkor zúdult ki a zöld kaki (némi feketés darabkákkal keverve, mint a "mákos-spenót"), amikor éppen tisztába tettem. Így még jobban megijedtem. Gyorsan utánanéztem a neten, és azt olvastam, hogy a csak anyatejes babáknál nagyon ritka, az emésztéssel kapcsolatos megbetegedés. Bármilyen állagú, színû és sûrûségû kaki megengedett. A gyakorisága is tág határok között mozoghat. Napi 5 és heti 1 is jó! (állítólag). A zöld szín lehet egyébként a szoptatós teától is, ált. a kömény okozhat ilyet. Sõt, ha több a tejed a teától, akkor a túl sok laktózt (amit bõven tartalmaz az anyatej) is nehezen emészti még meg ennyire pici korban, mert egy spéci enzim kell hozzá, ami még csak most termelõdik a babó szervezetében. Tapasztalatom szerint a túl sok tehéntej, amit a mama iszik, az sem túl jó. Én lecsökkentettem napi 2 dl-re az adagomat, pedig imádom a tejet. Nálam javult a helyzet. A babám kb. 3 hónapos korára már nem produkált ilyen riasztó színû és állagú kakit, de addig néha-néha még elõfordult. Székletfogót, ami állítólag egy ártalmatlan por, mi is kipróbáltunk 1-2-szer, kicsit krémesebbet kakilt tõle. Nagyon nehéz volt megetetni vele, mert iszonyú íze volt, olyan mintha "téglaport" inna. (a gyógyszertárban kapható Smecta porhoz hasonlít). Szerintem ne aggódj! De ha megnyugtat az orvos véleménye, akkor mutatsd meg neki! Boldog babázást!

Egészen tegnap estig kizárólag anyatejet kapott a 3 hetes kislányom, de iszonyú hasfájós így kipróbáltam a tápszert. Váltott már valaki anyatejről tápszerre nagyon sok szenvedéses sírás miatt?

Az a helyzet, hogy a 3 hetes kislányom egyhuzamban 7-8-9 órákat volt fent már odáig fajultak a dolgok... Azt mondta a védőnő is hogy hasfájós és tűrni kell, meg segíteni rajta ahogy tudok... Hár kipróbáltam MINDENT! Tényleg mindent! Colief, Biogaia, espumisan,melegítés, tornáztatás, hintáztatás...stb.stb.stb. A végén már SEMMI nem hatott rá, csak sírt és sírt és órák hosszat fent volt... Akkor tegnap este eljutottam odáig, hogy még etetés előtt elkezdtem lefejni a tejem, (mert úgy gondoltam majd cumisüvegből megkapja este a férjemtől és én alszom legalább egy pár órát mert nagyon kimerült voltam) Na és akkor láttam, hogy alig jön tejen, és ha jön az is hófehér és teljesen híg... Nem volt sárga zsíros egyáltalán, így elkezdtem gondolkodni, hogy lehet, hogy a gyerek állandóan éhes? Mert nem lakik jól? És ez nem is igazából hasfájás????? Mert 2 óránként mellre tettem, kiszívott 70-90 miliket (mérlegünk is van) és még mindig sírt utána... Mondom ennyit egyhuzamban nem fájhat a hasa... Hosszú órákon keresztül. A 3 hetes kislányom egész nap fent volt, már azt hittem megőrülök... Szóval akkor mivel nem is tudtam lefejni tejet, adtam neki tápszert... Csodák csodájára azonnal megnyugodott, és elaludt. Ez volt tegnap este. Aludt vagy 6 órát!!! Majd a következő kelésnél újra tápszert adtam neki, fél órán belül elaludt mindenféle sírás nélkül!!!! Majd most reggel kelés után, szintén tápszert adtam neki, és most sem sírt!!!! És már alszik... Tegnap pedig egész álló nap csak sírt... Szóval létezik hogy "rossz, (híg, túl cukros, nem tápláló)" az anyatejem???? Mert mióta a babám tápszert kap, látszik rajta hogy jól lakik és megnyugszik. Szóval váltott valaki ilyen dolgok miatt tápszerre? Létezik ez a jelenség?

Legjobb válasz: Az én tejem sosem volt sárga és zsíros, mindig fehér volt, mégis 6 hónapig csak azt kapott a lányom, sosem fájt a hasa. Nem lehet, hogy olyanokat eszel ami bántja a hasát? Vannak babák akiknek érzékeny az emésztése, ilyenkor az anyukának kell diétát tartania. Én nem tápszerezném a gyerekem ha van elég tápszer, inkább kipróbálnám, mi az az étel ami miatt fáj a hasa.

Az én tejem sosem volt sárga és zsíros, mindig fehér volt, mégis 6 hónapig csak azt kapott a lányom, sosem fájt a hasa. Nem lehet, hogy olyanokat eszel ami bántja a hasát? Vannak babák akiknek érzékeny az emésztése, ilyenkor az anyukának kell diétát tartania. Én nem tápszerezném a gyerekem ha van elég tápszer, inkább kipróbálnám, mi az az étel ami miatt fáj a hasa.
Az normális, hogy az anyatej fehér, az csak elsõ pár napban sárgás. Viszont valami itt a szoptatással tényleg nem volt kerek, ha a tápszertõl ennyire megváltozott a viselkedése és kedélye. 1. éhes volt, vagy 2. túl sok levegõt nyelt cicizés közben, és nem büfizett eleget, fájt a hasa, viszont cumisüvegbõl "ügyesebben" eszik (na meg ezek már ilyen szelepesek, levegõnyelés ellen), vagy 3. a te étrendeddel van a probléma (túl sok tejterméket fogyasztasz, vagy sok puffasztó dolgot eszel, vagy túl fûszeres dolgot eszel...) Esetleg próbaképp, megpróbálhatnál most fejni anyatejet, akár többszöri fejéssel is, hogy összejöjjön egy adagra való. És azt adni neki cumisüvegbõl, majd figyelni a reakciót.
A kérdező hozzászólása: Ja és volt olyan, hogy nagyon nagyon nehezen elaltattam és fél óra múlva már megint felkelt és sírt... Én a hasfájásnak tudtam be, gondoltam újabb görcse volt és felébredt... De lehetséges, hogy csak annyira éhes volt, mert egyáltalán nem lakott jól az etetésnél? Mondom szûk két óránként mellre tettem a sírások között, úgy hogy közben nem aludt semmit...
Korábbi válaszoló vagyok(aki többször írt) Magad mondtad el, hogy mi is a baj...:) Stresszelsz(ez mondjuk érthetõ), nem eszel(ez nagy baj!!!), gondolom nem is nagyon pihensz és nem is szeretsz már igazán szoptatni.... Ha kaotikusak a napok, azt a pici érzi, nem feltétlen azért sír mert éhes, fája pocija, hanem mert te sem tudsz megnyugodni és magaddal sem foglalkozol!Pedig csak egy feltöltõdött anya tud kiegyensúlyozott lenni és ez a késõbbiekre is vonatkozik!Igenis számítasz, mert ha magaddal nem foglalkozol akkor annak a baba látja a kárát! Kényelmesebb és egyszerûbb megoldás a tápszer!Dönthetsz e mellett, csak kérlek ne mondd késõbb senkinek, és ne is írd esetleg itt személyes tapasztalatként, hogy rossz volt a tejed azért nem tudtál szoptatni! Még egy kérdés?Gyarapszik a pici??Fejlõdik??Én is kivoltam 2.fiammal mert volt, hogy 40 ml-ket evett, rengeteget sírt, ahogy már írtam, egyedül azért nem kezdtem el neki tápszert adni, mert hízott szépen.Innen tudtam, hogy nincs nagy baj! A másik, cumit próbáltatok már neki adni?A pici babáknak még minden gondjukra a megoldás a szopizás.Szóval lehet a cumi segítene....
Nálunk is hasonló volt a helyzet, mi 5 hétig szenvedtünk pótolgatással. Annyi volt a különbség, hogy az én babám kb. semmit nem hízott amíg nem kapott tápszert.. 3 hetes korára még a születési súlyát sem érte el. 3 hetesen a kórházi távozási súlyához képest 20! grammot hízott. Ekkor jött a tápszer, mert a gyerekorvos is mondta, hogy ez így nem mehet tovább. Persze mindenki jött a jó tanácsokkal, hogy nem baj az, majd hízik, meg ez belefér. Szerintem nagyon nem. Azóta teljesen tápszeres, mert a tejem el is apadt.
Háát szerintem meg az éhségtõl sír! Miket használsz tejszaporításra??Próbáld meg feltornázni a tejed tudok pár tippet adni!Ha nem segít akkor meg mehet a tápszer....
mi is hasonlóan jártunk. nálunk az volt a gond hogy nagyon híg volt a tejem és minden etetésnél sugárban bukta vissza. sajnos a kórházban se fogadta el a tejet így ott írtak fel tápszert hát mikor azt adtam Milumil volt annál is bukott azt szóltam a dokinak irt fel jóval sûrûbbet hát megváltás volt. éjszakákat átalussza 6hónapos lesz 19-én.
A kérdező hozzászólása: Mivel eltelt pár nap így jobban tudom írni a tapasztalatom. Így is van hasfájás, de nem annyi és nem olyan brutális, éjszaka pedig 5-6 órákat alszik!!! Nyugodtabb sokkal. Csak tápszert adtam neki/adok neki, hogy lássam milyen az, ha nem kap a tejembõl... De szerintem apad a tejem, mert más akkor este sem tudtam neki adni csak 2 cicibõl 20 milit, tegnap összesen 140 milit tudtam lefejni, ma meg még nem is fejtem és nincs is bedurranva a mellem...
A kérdező hozzászólása: Ja és a kakija is megváltozott, most sûrûbb és lencsés/túrós... Az anyatejemtõl kifejezett habos hasmenése volt, hatalmas buborékok formájában távozott belõle a hasmenés ahogy szélcsöveztem....
Korábbi válaszoló vagyok. Az NEM hasmenés, hanem anyatejes kaki!!!!teljesen normális!!!A tápszertõl persze, hogy jobban összeáll a széklet, mert teljesen más mint az anyatej! És szerintem ne várd, hogy lesz tejed, és ne csodálkozz, hogy alig tudsz fejni, hiszen még be sem állt, de így már nem is fog...
Történt változás azóta? (csak azért kérdem, mert a mi esetünk is hasonló mint ahogy leírtad)
A kérdező hozzászólása: Már ezt is próbáltam, hogy lefejtem az elejét, hogy a zsírosabbat kapja rögtön, és minden etetésnél másik mellre tettem... Semmi változás... Egyszerûen hasfájós, de a tápszertõl nem annyira mint a tejtõl... Ez van.... :( Ki kell bekkelni a 3-4. hónapig, mire megérik a bélrendszere...
Lehet, hogy érdemes lenne beszélni egy szoptatási tanácsadóval. Az én fiam is hasfájós volt, igaz, ennyire nem durván (megjegyzem, most, 3 hónaposan többet alszik napközben, mint pár hetesen, de nem sírta végig az ébrenléteket). Én a védõnõ tanácsára a tej elejébõl fejtem szoptatás elõtt, hogy kevesebb legyen az elõtej, és jobb is lett. Voltak olyan idõszakok, amikor gyakorlatilag reggeltõl estig szoptattam, aztán elmúlt egy pillanat alatt. Egyszer õ is kapott tápszert, hatalmasat aludt utána, de szerintem ez becsapós dolog. A tápszert lassabban emésztik meg, másképp terheli az emésztõrendszerét. Milyen gyakran váltasz mellet? Az is segíthet, ha elõször mindig az üresebbikre teszed, így elõbb kapja a hátsó tejet.
Mennyit hízott hetente a kicsid ez alatt a 3 hét alatt? Az enyém annak idején nagyon minimálisat, és UGYANEZ volt, mint amit te is leírtál... Éhes volt. Folyamatosan. Ezek után én mindig adtam neki tápszert is a szoptatás után, és a vegyes étrendnek hála õ lett a legnyugodtabb és elégedettebb baba a világon. Szó nem volt hasfájásról, akármit ettem, pedig eleinte azt hittük. Amikor próbáltam fejni, nekem is akkor lett végleg meggyõzõ, hogy nem lakik jól, ez van... Az a fontos, hogy a pocak tele legyen, és a baba is, mama is boldog legyen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. nem eszem puffaszto dolgokat különösen odafigyeltem mindenre....ezért én is csak találgatni tudok. még arra gondolok h tul sok lehet a tejcukrom...
Mi is így voltunk nem volt tápláló a tejem meg borzasztóan fájt tõle a hasa pedig odafigyeltem mit egyek. Ahogy elkezdtük a tápszert minden okés lett sõt 4 hónapos korától átaludta az éjszakákat. Most 1 éves múlt a fiam nyugodt, kiegyensúlyozott baba soha nem volt még beteg se megfázva. Szóval a tápszer nem méreg és nem vagy kevesebb Anya mert tápszeres a gyereked ezt is sok helyen olvastam.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló és akkor Te elapasztottad a tejed? Vagy mit csináltál? Lelkiismeret furdalásom van, hogy tápszert adok neki, de ha egyszer egy fokkal is jobb neki tõle a hasa akkor miért szenvedtessem? Amúgy most megint evett és most görcsölt megint sajnos... Sírt és húzkodta megint a lábát. De jóval kevesebbet görcsölt mint ha anyatejet kapott volna...
még csak 3 hetes a picid...szerintem ez normális viselkedés. Most lehet le eleszek pontozva, de nem érdekel. Nekem elsõ fiam alig aludj éjjel...volt, hogy hajnal 3kor a netet bújtuk férjemmel, hogy milyen megoldások lehetnek még, mert már nem bírtuk, alig aludtam. 2.fiam éjjel jól aludt nappal viszont sírt...egész nap...alig aludt, szinte semmit! Ezek elmúltak, az eleje nehéz volt, de túléltük. Szóval picid minden egyes szoptatás után sírt??Megállás nélkül?Soha egy pici nyugtotok nincs, nem nézelõdik?Ha Alszik hogy alszik el és mennyit? Mert egy 3 hetes babának 2 óránként 70-90 ml azért elégnek kéne hogy legyen. Hogy szopizik, nagyon habzsolva? Ha van nyugodtabb periódusa akkor az mikor van és mennyi ideig tart?
És mennyiket eszik tápszerbõl? nekem sanszors, hogy hasfájás volt nem éhség... a tápszer teljesen más mint az anyatej, attól általában nem fáj a picik hasa, max ha levegõt nyelnek.
A kérdező hozzászólása: A tápszerbõl 100 ml-t eszik kb, és attól megnyugszik rögtön.
az a baj, hogy még így se mondanám rá, hogy éhes volt és rossz a tejed...annyira pici még a babád, azért az elsõ 6 hét a "tejbeállós" idõszak.Nekem volt, hogy fiam 1, 5 óránként a mellemen csüngött az elején... Tudom, hogy nehéz, baromi nehéz, én 2x végig csináltam.De én lehet vártam volna még mielõtt váltok tápszerre. Persze ez a te döntésed!Csak késõbb majd ne vádold magad, hogy miért nem szoptattad tovább.(ezt csak azért írom, mert nem egy anyukával találkoztam, akinek a tápszer volt az elején a megoldás, aztán nagyon megbánta!)
A kérdező hozzászólása: Végül a tápszertõl is sírt már... Túl híg volt az anyatejem és a tápszer is, szegénykém kiderült, hogy refluxos, így tápszersûrítõt kell tennem a tápszerébe, és így nem jön neki annyi savas lötty vissza a nyelõcsövébe. Mert az a baja, hogy marja a nyelõcsövét a gyomorsav. :(

Mit tehetnék még? 7 hetes kislányom anyatejes, de nagyon hasfájós. Már sok mindent kipróbáltam, de nem segített. Az utóbbi 3 napban már szinte ha nem szopizik akkor csak ordít és húzgálja a lábát.

24 órából szinte 15-öt sír. A kezemben megnyugszik egy kicsit, de nem foghatom egész nap, mert van egy 18 hónapos tesója is. Volt/van valakinek ilyen sírós babája. Kérlek ha tudtok tanácsot adni, mi az amit még kipróbálhatnék.

Legjobb válasz: Pont a kérdésed fölött van az enyém. Mi is 7 hetesek vagyunk, és nálunk is ez a helyzet (azon fölül, h szerintem nem túl sokat gyarapszik) Én a nõvérem tanácsára elkezdtem beszoktatni a kiságyba, hogy legalább ott aludjon napközbe. nagy sírások és nyugtatgatások árán sikerül elaludni kétszer 20-30 percet. Plussz a 10 órási kajci után szunyál egy nagyot a levegõn, kb. 2 órát. Az infacolt próbáltad a pocijára? mi szinte azon élünk, minden kajci elõtt kap. A te babád mekkora súlyú?

Pont a kérdésed fölött van az enyém. Mi is 7 hetesek vagyunk, és nálunk is ez a helyzet (azon fölül, h szerintem nem túl sokat gyarapszik) Én a nõvérem tanácsára elkezdtem beszoktatni a kiságyba, hogy legalább ott aludjon napközbe. nagy sírások és nyugtatgatások árán sikerül elaludni kétszer 20-30 percet. Plussz a 10 órási kajci után szunyál egy nagyot a levegõn, kb. 2 órát. Az infacolt próbáltad a pocijára? mi szinte azon élünk, minden kajci elõtt kap. A te babád mekkora súlyú?
Próbáld meg achamomilla ch15-öt. Homeopátiás bogyó. max. 3 golyót kell feloldani egy kiskanál(mûanyag) forralt vizben ( ha forró könnyebben oldódik, de teljesen szerintem nem fog legalábbis én még nem bírtam kivárni.) De vigyázz nehogy forrón add neki! Akkor kell amikor lûtod hogy kezd fájni neki. azt nem tudom hányszor lehet. Talán max, . 5 ször. Ezen kívül kicsi maszírozás torna( a lábát told fel óvatosan a hasához és vissza) Mást én sem tudok. Mi is sokat szenvedünk de szerencsére csak este pár óra. Kitartás! Türelem!
A kérdező hozzászólása: 3800g. 37 hétre született 2740g-mal.próbáltam az infacolt, az angol vizet, tegnap vettem espumisan cseppet, de mindegyik csak az elején segített.Tornáztatom, fürdetem, mert a meleg vízben megnyugszik, de nem lehet egész nap a kádban. Amit a második válaszoló ajánlott azt kipróbálom, köszönöm. Sõt már próbáltam volna kamilla teát és ánizs teát is adni, de nem igazán issza.
szia, ez én fiam az elsõ 2hónapot szinte végig üvöltötte. Nálunk az espumisantól meg az infacoltól csak erõsödtek a görcsei. Végül az angol víz vált be, de annak is idõ kellett és én minden kaja elõtt adtam neki. Esetleg a cseresznyemag párna? A dm-ben lehet kapni, mikróban melegíthetõ és rá tudod tenni a pocijára - melegvíz helyett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a cseresznyemag párna tippet.Elfelejtettem írni, hogy azt is használjuk.Az segített eddig a legtöbbet.
1. vagyok. Mi még hajszárítózni szoktunk. A meleg jó a pocakjára. Közben az óra járásával megegyezõ irányba simogatom. Erre nagyon meg szokott nyugodni, van hogy el is alszik. Ha látom már, h mélyen durmol, akkor kikapcsolom a hajszárítót.

10 hetes kislányom pár napja nagyon nyugtalanul alszik, csapkod a kezével, sokat mocorog. Napközben is nehezen alszik el, estére pedig olyan álmos, hogy szinte nem lát! Mitől lehet ez?

tegnap este 8tól fél tizenegyig altattuk, mire sikerült.

Legjobb válasz: próbáld estére hason altatni,ugy nem kelti fel saját magát.Nálunk is éjjel a lányunk 1 hónapos kora óta ugy alszik

próbáld estére hason altatni, ugy nem kelti fel saját magát.Nálunk is éjjel a lányunk 1 hónapos kora óta ugy alszik
Az en kisfiam is nyugtalan par napja, sokat sir es nyugos es napkozben alig akar elaludni. Este alszik ugyan, de valoszinuleg azert mert annyira kiutotte magat. Szerintem
bocs, csak felig ment el....szoval szerintem az idojaras valtozas miatt, mi mindig ilyenek vagyunk, ha meleg vagy hideg front jon. Nem lazas? Van rendesen kaki? Akkor nagy baj nem lehet, azert figyeld...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!