Találatok a következő kifejezésre: A kislányom hetes,1 hete (12 db)

Lesz ideje rá, ne aggódj, az én fiam 35 hetesen fordult jó irányba, addig össze-vissza feküdt.
A 32.héten voltam 4D UH-n, a baba haránt volt, másnap a nõgyógyászati vizzgálaton már faros volt. Egy hét múlva befordult. Most 36. hetes vagyok. A barátnõm kisfia a szülés reggelén fordult be magától, senki se számított rá, csak az anyuka:) . Bízd a kicsidre, és boldog babavárást!
szia! ne aggódj, mert ahogy elõttem írták sok idõ van még forogni, DE, ha így is marad, vagy faros lesz, vagy bármi miatt császár lesz a vége amiatt se aggódj, én kettõn vagyok túl két éven belül és nem azt mondom, hogy sétagalopp, de nem szenvedsz vele többet, mint egy termetes gátsebbel, és nem is kell vajúdni, ha programozott(mondjuk az elsõnél majd egy nap sikertelen vajúdás után mûtöttek). én ngayon sima szülésre készültem és nagy csalódás volt a császár, holott semmi gond nincs vele. azóta minden kismama ismerõsnek, nemcsak a faros/harántosoknak mondom, hogy készüljenek fel rá, hogy ne érje akkora meglepetésként õket, mint engem (azért lett csaszi az elsõ, mert négy és fél kilóó volt a gyerek, de az ultrahang egy kilóval kisebbet jósolt - nem csak azt sztk, hanem a magán 4D-s csilivili is)!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Szerencsére egyébként semmi gond a terhességemmel, teljesen rendben zajlik minden, a kontrollt ezért nem is értettem én sem...de azért most kicsit megnyugodtam.Szép babavárást mindenkinek! :)
Szia! Ezért kell kontrollra menni? :) Mik vannak. A kicsi fiam eddig harántban volt, majd farral, most megint harántban, illetve most ki tudja, mert nagyon mocorog, majd kedden kiderül. :) 32 hetesek vagyunk. Az orvosom mesélte: volt egy babája, aki a 32. hétig farral volt, 34. héten fejjel, örültek, hogy végre befordult. A 36. héten megint farral, 38. héten fejjel, 39. héten farral, majd rá egy hétre megszületett fejjel. Õ ilyet elõtte még nem látott, de most már tudja, hogy bármire képesek a babák. Ne aggódj emiatt. Egyébként ha nem fordul be, akkor császároznak vagy kézzel befordítják, illetve ha farral van esetleg még meg is szülheted. Én csak akkor szeretném természetesen szülni, ha teljesen jó irányban van.
Szia! Ne aggódj, nekem azt mondták, hogy általában 36-37. hétig még maguktól is befordulhatnak. Persze akadhatnak kivételek, én egy ilyen voltam, erõsítendõ a szabályt. Az én fiam sajnos nem fordult be, 35. hétre megszületett császárral. DE!!!: nekem sok egyéb más gondom is volt, és ha még maradt volna 2-3 hetet odabent, akkor lett volna rá esély, hogy megforduljon. Nyugi, minden rendben lesz!
nekem a nagyobbik fiam 36 hetesen fordult meg, 37. héten született, a kicsi 35 hetesen fordult meg, 37. hétre született szintén
Ó még bõven van ideje. Általában a 36. hétig befordulnak, ha van hozzá kedvük.
Nyugodj meg, igaz, hogy már túl vagytok az ideálisnak mondott idõponton, de még simán befordulhat.
A harántfekvésbõl még bármi lehet fõleg hogy még csak a 31. héten vagy. Én most kezdem a 39.hetet és faros a babám, na ebbõl már nem lehet bátmi...:-S. Nem katasztrófa, a lényeg a végeredmény! N izgulj!Boldog babavárást!

9 hetes a kislanyom. Mar 1.5 hete kint van az also 2 foga de meg nem bujt ki teljesen. Tapszert eszik. Mikortol adjak neki babakajat/gyumolcsot? Vagy adjak neki csak tapszert? Meddig?

Milyen gyumit lehet neki adni hogy kell neki odaadni?Vagy esetleg zoldseget?Van valahol a neten leiras rola mikor mit lehet/szabad adni nekik es hogyan?

Legjobb válasz: Biztos 9 hetes?

Biztos 9 hetes?
A kérdező hozzászólása: Igen 9 hetes!Majus 30-an szuletett!Akkor varunk meg 1-2 honapot.
9 hetes?????? Ha 9 hónapos, nyugodtan aadjál neki fözit, gyümipépet, Már elég idös. Ha pedig 9 hetes, maradj a tápszernél, esetleg kezdhetsz tejpépet adni, almapürét.
9 hetesen van 2 foga? tápszert továbbra is, még jó sokáig
9 hetesen? Nem semmi! :D Még maradjatok a tápszernél akkor is, ha jönnek a fogak! Az, hogy bújnak ki a fogai még nem jelenti azt, hogy érett a hozzátápláláshoz! Még minimum 3 hós koráig. Esetleg akkor már elkezdhetitek a kóstolgatást gyümilével vagy zöldséglével. Majd ha már 4 fele jár, akkor lehet pürésebbeket. Addig ne erõltesd!

A kislányom 6 hetes, 1 hete sajnos este tápszert adunk neki, mert kevés a tejem. A széklete viszont megváltozott. Többször is előfordul a nap folyamán, hogy zöld színű és darabos kellemetlen szagú. Ez normális, a tápszer miatt lehet?

Milupa Aptamil HA Prev adunk neki az orvos javaslatára. Minden nap van széklete, többször is

Legjobb válasz: Kérdezz rá a gyerekorvostól. Mi Beba HA start aktív-ot eszünk, nekünk azt mondta a doki, hogy normális, ha méregzöld a kaki, és ez a hyopallergén tápoktól van. Tehát lehet, hogy Nálatok is normális. 2,5 hós kislány anyukáj.

Kérdezz rá a gyerekorvostól. Mi Beba HA start aktív-ot eszünk, nekünk azt mondta a doki, hogy normális, ha méregzöld a kaki, és ez a hyopallergén tápoktól van. Tehát lehet, hogy Nálatok is normális. 2, 5 hós kislány anyukáj.
Szia, bemásoltam egy anyuka kérdését, amire egy orvos válaszolt, a tápszerekkel kapcsolatban. A kérdésedre a válasz, ezek alapján az, hogy kisbabád széklete a tápszertõl változott meg, a testidegen fehérje miatt. A hypoallergén tápszerek -szerencsére- kevesebb ilyen fehérjét tartalmaznak ill. a fehérjéket kisebb méretûre bontják az elkészítés során, így kevésbé irritálják a babát. "Kérdés: Mi a különbség az anyatej és a tehéntej között és a hypoallergén tápszerek helyettesíthetik-e az anyatejet? Válasz: A tehéntej adása vagy nem adása igen népszerû kérdés. Az elmúlt kb. 10 évben "divatos" ez a kérdés. Ez azért van, mert Magyarországon csak ezen idõszak alatt vált gyakorlattá az allergiák széleskörû kimutathatósága. Higgye el, hogy az ezt megelõzõ idõszakban is problémát okozott a tehén tejének allergizáló ténye, de nem tudtunk igazán gyakorlati megoldást felmutatni. A tudomány fejlõdik! Pont ezen 10 évben erõsödött meg világszerte az anyatej kihangsúlyozása és csak ekkortól tudtunk felmutatni igazán egészséges étrendi alternatívát a tehéntej helyett. Roppant nagy erõfeszítéseknek köszönhetõen szinte megduplázódott a szoptatási idõszak. Szennyezett világunkban a növekvõ légúti és bélrendszeri betegségek gyógyításának sarkalatos kérdése a már csecsemõkorban elkezdett prevenció. Ennek egyik feltétele, hogy fajidegen fehérjéket amíg csak lehet ne vigyünk be a szervezetbe. Fontos tudni, hogy nem csak az allergiák megelõzése az elsõrendû szempont. Az anyatej a legoptimálisabb tápláléka a csecsemõnek. A tehén teje szinte minden anyagában és paraméterében eltér a nõi tejtõl. Pld: a tehéntejben több a fehérje és a káros só, kevesebb a cukor, stb. Újszülött korban a vesék sókiválasztó képessége csökkent. A tehéntej sótartalma magas, így a sóterhelés nagy és veszélyes a babákra nézve. A tápszergyárak a "legolcsóbb" tejet felhasználva (vagyis a tehéntejet) próbálnak meg elõállítani az anyatejhez leginkább hasonló "tejet", melyet a tárolás biztonságossága végett por alakban hoznak forgalomba, mint tápszert. A gyógytápszerek adott betegségben vagy betegség gyanúban (megelõzésben) használandók. A hypoallergén tápszerek módosított (hydrolizált, stb.) tehéntej fehérjét tartalmaznak, vagy egyáltalán nem tartalmaznak tehéntej fehérjét. Összegezve: egyéves korig tápszer formájában adjuk a tehéntejet egészséges csecsemõ esetén is. A gyakorlatban persze sokszor teszünk engedményt, pld. anyagi okok miatt, stb. A gyógytápszerek szükségességében csak gyermekgyógyászat szakvizsgával is rendelkezõ orvos dönthet. Dr. Varga László"
Az én lányom is este tápszert kap, hogy éjjel legyen neki tejcsi, mert nekem is kevés a tejem 5 hetes. Mi a Beba-t kezdtük, de azt nem ette, így átálltunk a Humana HA startra és neki is van amikor zöldes a széklete. Gondolom amikor az anyatej jön ki az sárga darabos, amikor a tápszer az zöldes és darabos a szaga pedig más mint amikor az anyatejes van a pelusban.Szerintem a tápszer okozza, de azért egy telefont megér vagy a védõnõnek vagy a gyerekdokinak.
+ a "cipeléstõl" remek kis sérvet is össze lehet szedni nagyon nem hagynám a gyereknek amit müvel
Mindenképpen vidd orvoshoz, mert ezer és egy tennivaló van egy kölyökkutyával. A kislányod meg nem rossz és nem kulturálatlan, hanem még nem tudja, hogy kell helyesen fogni a kutyust. Pici gyerekre ne bízd a kutyát, a kutya nem játékszer! Te sem tudod még mit kell tenni egy kölyökkutyával, honnan tudná a három éves kislányod!
A kérdező hozzászólása: Több emberen keresztül jutottak el a kutyák hozzánk. Akitõl mi kaptuk nem tudta megmondani, hogy be lettek-e oltva. Kaptuk õket. Szegények nagyon rossz helyen voltak. Féregtelenítõt adtunk nekik, meg lekezeltük õket bolhairtóval, mert tele voltak bolhával. A kislányom nem dobálja a kutyákat. Finoman fogja meg õket. "Kulturáltan" játszik velük. Nem hiszem, hogy attól van bajuk.
Mondjuk ahonnan kaptátok esetleg kérdezzétek meg, hogy kaptak-e oltást. Nem hiszem el, hogy ez nem egyértelmû. A másik: Egy kölyökkutya nem gyerekjáték. Nem arra valóak, hogy össze-vissza nyomorgassák õket. Egy 3 éves gyereknek azért ezt már el lehet magyarázni...
Talán a gyereket is nevelni kéne. A kutya az nem elemes plüssjáték a kölyöknek...
Bizony, a kislány még kicsi, nem tudja, hogy kell megfogni a kutyust ahhoz, hogy ne okozzon neki sérülést. A kutyáért is felelõs vagy!
Ha tenyésztõtõl vetted, akkor kell hogy legyen törzskönyve és oltási könyve. Ha zugszaporítótól, akkor jobb ha mielõbb orvoshoz viszed teljes kivizsgálásra és oltásra. Egyébként is neki még kéthetente kellenek oltások. Annyiszor el lett mondva annyi helyen, hogy az olcsó kutya a zugszaporítónál mindig ráfizetés.
A kérdező hozzászólása: Egyébként van már egy felnõtt amstaf kan kutyánk akit vinnünk kell a kötelezõ veszettség elleni oltásra a hétvégén. Akkor visszük el a kicsiket is. Úgy gondoltam addig valaki tud nekem választ adni. A nagy nagyon szereti a gyereket, felügyelet mellett szokott is vele játszani. Az biztos hogy a kiskutyák nem bolhacsípéstõl rángatózik. Olyan mintha folyamatosan csuklana, "pattogva" jár. Amikor fekszik akkor is megfigyelhetõ ez az izomrángás. Egyébként nincs neki semmi más baja, tünete. Nagyon eleven.
Alapimmunizálás: minden kutyának ajánlott védõoltások. 7-8 hetes korban Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás. 9-10 hetes korban kutya kombinált oltás. (kutya parvovírus, szopornyica, kennelköhögés, fertõzõ májgyulladás, leptospirózis). 11-12 hetes korban Parvovírusos bélgyulladás elleni oltás. 13-14 hetes korban kutya kombinált oltás. 15-16 hetes korban veszettség elleni oltás. 6 hónapon belül veszettség elleni oltás ismétlése. Még nagyon nem csusztatok el az oltási programmal, de ne várjatok vele jövöhétig. A pattogást is mindenképp meg kellene mutattni a dokinak ... nem lehet hogy valami beszorult a talppárnái közé?
Az izomrángásnak komoly oka van. Mikor voltatok vele orvosnál, vagy mikor viszitek el? A mája is sérülhetett, ha a hasánál fogva cipelték...
De az is lehet, hogy a féreghajtó kellene már neki nagyon. Ne sokat kérdezõsködj itt, vidd sürgõsen orvoshoz!

Kislányom 9 hetes, a bal szeme duzzadt, kb.3 hete. Két hétig kamilláztam, 1 hete használunk brullamicyn szemcseppet. Néha teljesen szép neki, aztán megint duzzadt. Mitől lehet?

Nem váladékozik,csak a szeme sarka piros egy kicsit.A cseppet az orvos írta fel.

Legjobb válasz: Szerintem ezt csak az orvos tudja megmondani!

Szerintem ezt csak az orvos tudja megmondani!

Kislányom 4 hetes, 2 hétig semmi vész nem volt, de az utóbbi bő 1 hétben nagyon szenved, úgy gondolom a hasfájástól. Mit tegyek?

Nagyon sír és sokat pukizik közben, ami láthatóan nagy szenvedést okoz neki. A szopizás is nehézkesen megy, pedig folyik a tej a mellemb?l. Valamikor nagyon sír és nem is fogadja úgy el a cicit. Kb átlagban 50-60g szopizik, a többi tápszer (kb 30-40g). Szpoizás közben is van mikor ordít. Szopizés után nem tud megnyugodni, egyfolytában cicin akar lenni, viszont nem szeretném túletetni sem. Most 3200g, a javasolt mennyiség etetésre 80g napi 6-7 evés mellett. Kap Infacol cseppet is. Valaki küzd hasonló problémával? Mit tanácsoltok, mit tegyek?

Legjobb válasz: Tedd mellre, ha szeretné. Babamasszázst tanuld meg(Shantala könyvébõl) Tornáztasd: biciklizzetek háton fekve a kis lábával. Enyhe köményes teát fõzz neki. Vedd karba, táncolj vele, ringasd! Tegyél melegítõt a hasára! Végsõ esetben a fürdés is megnyugtat. Párologtass nyugtató hatású (valódi! ) illóolajat a zsobában. (kamilla levendula citromfû ...) Nem tudod túletetni. Szerintem nem a hasa fáj, hanem éhes, vagy ölelésre vágyik.

Tedd mellre, ha szeretné. Babamasszázst tanuld meg(Shantala könyvébõl) Tornáztasd: biciklizzetek háton fekve a kis lábával. Enyhe köményes teát fõzz neki. Vedd karba, táncolj vele, ringasd! Tegyél melegítõt a hasára! Végsõ esetben a fürdés is megnyugtat. Párologtass nyugtató hatású (valódi! ) illóolajat a zsobában. (kamilla levendula citromfû ...) Nem tudod túletetni. Szerintem nem a hasa fáj, hanem éhes, vagy ölelésre vágyik.
Fájhat a tápszertõl is, lehet hogy válatni kellene. Ha túl sûrûn teszed cicre, attól meg pláne fájhat, 2 óra alá ne nagyon menj, nem mindenre megoldás a gyakori szopi sajnos. Te nem eszel olyasmit amit nem kellene? paprika, tej, tojás, káposzta stb. Nálunk is volt pocigörcs, infacol semmit sem használt. Az espumizan viszont jó volt, jót tett ha tornáztattam és nagyon jó volt a hasonfekvés (persze nappal)
Én is hasonló problémákkal küzdök. tegnap délután egytõl este hatig sírt az én drágám, mert én is lecsót ettem és mint kiderült nem bírta a kicsi pocija. de már nem tudom mi a fenét egyek, mert szinte mindentõl fáj a pocakja. ráadásul nem igazán akar böfizni bár 3 hét böfi utáni könyörgést követõen mostanában néha születik egy kis böff. :) az én kislányomnak alul jön ki nem felül.:( Hát a megoldás?! Vidd le a levegõre az nálunk bevállt, vagy a néha a "repülõfogás" is megoldást ad. Ringatás ezerrel aztán egyszer majd csak kijön a puki vagy egy hatalmas rotty. Én is kisérletezem. az én drágám 3 hét 4 napos
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Az én kisfiam is 4 hetes. Pontosan ugyanígy viselkedik szopizás közben, sír, néha visít, ha felveszem büfi pózba, akkor cuppog, hogy cici kell neki. Próbáld meg tornáztatni, vagy az alkarodra fektetve hátát simogatni, paskold a popsiját, vedd a mellkasodra, úgy hogy leveszed a pólód, érezze az illatod és a bõröd. Evés után pedig addig ne tedd le, míg nem büfizett, mert annak a levegõnek valahol ki kell jönnie, és ha nem fölül, akkor alul fog és az végig megy a pocakban, azért szenved puki közben. Nálunk tegnapelõtt volt nagy ordítás, mert lecsót ettem és nem gondoltam volna, de a paprikától úgy fájt a hasa, azt hittem nem éli túl. Végül 3-4 óra ringatás babusgatás után rajtam aludt el. A tápi is lehet baj. Milyet adsz neki? Nálunk az infacol nem vált be, én már espumisant adok neki, ettõl könnyebb néha.
Ja és cici helyett próbálj meg neki felforralt és visszahûtött vizet adni. Lehet, nem éhes csak szomjas.

Jól csinálom? A kislányom napi étkeztetésére gondolok. "Papíron" 8hónap 1 hetesek vagyunk, korrigált korunk 6, 5 hónap.33. hétre született, ezért a korrigált kor.

Saját magamtól találtam ki, hogy így legyenek az etetések, kíváncsi vagyok mi a véleményetek.Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia Szerintem jól csinálod. Az én 8 hós lányomnál is kb így néz ki a napi étkezés. Annyi hogy én este 8-9 között adok neki utoljára.

Szia Szerintem jól csinálod. Az én 8 hós lányomnál is kb így néz ki a napi étkezés. Annyi hogy én este 8-9 között adok neki utoljára.
a kaják jónak tûnnek, nekem csak az jutott eszembe, h lehet, h azért igényli az éjjeli laktató kaját, mert nappal nem lakik teljesen jól. tehát én vhogy így próbálnám, és akkor szerintem már nem kellene 11kor etetned: mikor felkel szopi de. gyümölcs és keksz, sinlac, ahogy írtad, mondjuk a de. alvás elõtt a következõ alvás elõtt (dél körül) fõzelék uzsonna: tejpép este pedig tápszer így nappal sûrûbben enne és laktatóbbat, lehet, h ezzel kihúzná este 8-tól reggelig, v hajnalig, akkor is szopizhat nyugodtan.
Én is du-n adom a gyümölcsöt rizzsel, mert de-t 10 körül alszik, tehát reggeli van, ami szopi és ebéd, ami fözi + szopi. Annyi, hogy nálunk hamar van az ebéd, dél körül.
Szia.Jó, de én a gyümölcsöt délelõtt adnám.A védõnõ is akkor ajánlja, meg a neten is úgy olvastam, h gyümölcs délelõtt, fõzelék mehet délután.
Szerintem is jó, esetleg kipróbálhatod azt, hogy vacsorára adsz neki tejpépet, kanállal, és éjjel a tápszert, hátha így is elég lenne neki, és legalább a tejpép nem ronthatná késõbb a fogacskáit.
Az én kislányom is 33.hétre született, méghozzá iker szülés volt(Sajnos az egyiket elvesztettük születése után 6 nappal).Nagyon jól csinálod, és a baba is!!!Nálunk sajnos nem mûködik igazán az evés.Nem szeret egyszerûen enni, és kész!Már kezdek belenyugodni.A te babád nagyon ügyes, hogy ennyit eszik.Meglátod hamar utóléri a korabeli babákat.Fejlõdésével amúgy minden rendben?Nálunk elég sok probléma adódott az oxigénhiány miatt.Az én picibabám még csak 5 és fél kg, és már 6, 5 hónapos, korrigált kor 4, 5 hó.
sztem is tök jó, a súlya miatt ne aggódj, majd kinövi magát, ha "éhezne", szólna! :D
Abszólut jó, csak a tejpépel vigyázz, mert ha cumibõl adod késõbb haza vágja a fogait. De teljesen korrekt amit írtál, ha még igényli a késõi evést hát egyen.
A kérdező hozzászólása: Nálunk nem lenne elég, vagyis felkelne éjszaka, ha este 11-kor nem kapna még enni.A súlya 6530g.Tehát nem egy vastag gyerek még így se.:) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.A súlya miatt nem aggódom, mert szépen eszik.Amúgy meg én sem voltam nagy baba.Lehet, hogy kipróbálom, hogy az esti tápszert és a tejpépet fölcserélem, mert én is olvastam arról, hogy nem célszerû a pépet cumisüvegbõl adni. Így lehet, hogy az étkeztetési idõpontokat kicsit tologatom ide-oda. További szép napot mindenkinek. Márti

Ma voltam ctg-n.35 hetes multam.1 heten ketszer kell mennem mert magasnak tarjak a vernyomasomat. A monitoron neztem a kislanyom szivvereset es volt amikor 130 volt de ketszer felment 160-ra is. Normalis ez?

Az en vernyomasom max 140 volt eddig.Ma csak 130 de nagyon meglepodtem hogy az ove egyik pillanatban 130 3msp mulva meg 150-160.Nem gnd ez?A korhazban azt mondtak semmi gond.110 es 160 kozott normalis az o vernyomasa.Szerintetek?Eleg gyakorlatlannak tunt nekem a noverke.A monitor meg mehosszehuzodasokat is mutatott ami valamikor felment 40-50-re is.De nem igazan ereztem semmit csak kicsit fajdogal a hasam alja de szinte eszre se lehet venni.

Legjobb válasz: Koszi ez megnyugtato!!!Minden jot nektek!Szep napot!

A kérdező hozzászólása: Koszi ez megnyugtato!!!Minden jot nektek!Szep napot!
A picinek a pocakodban magasabb a pulzusszáma, az a jó, ha 160 minnél többször, nekem ezt mondták, akkor aktív, fent van, ha kevesebb kicsit, akkor alszik, de az nem jó, ha 110 alá megy, úgyhogy ne aggódj minden rendben.Én leányzómé is nagyon tepert, sõt, mikor megszületnek is sokáig az övéké több lesz, gyorsabban ver a szivük, mint nekünk, természetes.
Szia! Az én babóm szive 160körül szokott lenne, de ha ngyon beindul volt olyan 190-200volt. Nyugi, minden ok! 39hetes

A kislányom 6 hetes. Eddig nagyon szépen gyarapodott, a szopizás is remekül ment neki. Viszont az utóbbi 1 hétben azt tapasztalom, hogy úgy viselkedik mint aki elfelejtett szopni. Miért nem eszik rendesen a babám?

Ráharap a cicire,szivja is egy- két percig,utána meg csak cumizik rajta jó sokáig.Utána esetleg megint szopcsizik.Már kipróbáltam mindent,szoptatási pózt is változtattam,kivettem a cicit a szájából,hogy ujra harapjon rá,de akkor meg nem kapja be rendesen akárhogy is próbálkozunk.S?t ki is köpi.Ilyenkor megnézem hogy van-e benne tejcsi mert arra gondolok hogy biztos kiszopizta de rendesen spriccel annyi van benne.Akkor meg nem értem hogy miért nem szopik rendesen?Próbáltam másik mellre is tenni ugyanazon szoptatás alatt,de ott is eljátsza ugyanezt.Nekem ugy tünik,hogy nem igazán szeret mostanában megdolgozni a tejcsiért,ami nehezebben jön,azért nem strapálja magát.Viszont ez meg nekem katasztrófa,mert szopna akár órákon át.Ha elveszem t?le akkor meg sir.Nem tudom mi okozta ezt a változást.Mit gondoltok mi lehet az oka?Ja és bizti nem lakik jól,mert 2 óránként enni kér,eddig viszont betartotta a 3 órás szoptatási id? közöket.Esetleg este eszik jobban,de azt se mindig.Már arra is gondoltam hogy ez a nagy h?ség az oka és biztosan csak azért eszik kevesebbet hogy a szomját oltsa,éhesnek meg nem igazán éhes.

Legjobb válasz: Köszi Brigi mama!:)

A kérdező hozzászólása: Köszi Brigi mama!:)
hát a babák hamar el fáradnak... túl sokat szopnak egy kis tejért. de ne aggódj ez változni fog. mert ha éhes ugy is enni fog és erösebben szívni, és akkor a cicid is jobban fogja ereszteni a tejet. ugy mondva a tej csatornák kitágulnak :) ne aggodj ez csak olyan pár napos dolog lesz és utánna változni fog :) üdv brigi mama :)
Kisfiam 7 hetes de pont ugyanezt veszem észre. Aztán napok múltán egyszer csak szopik egy 15-20perceset 100-120grammnyit. Mások azt írták erre, hogy elõször is a 2 óránkénti szoptatás teljesen normális. Az is lehet, hogy most van egy növekedési fázisban és ezért sürübben kér enni. A frontok ugyanúgy hatással lehetnek rá, sõõõt! Szerintem adj neki akkor amikor kér (én ezt teszem), szerintem úgyis meg fog oldódni, be fog állni a kis szervezete újra. Ha nem fogy, akkor ne aggódj! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!