Találatok a következő kifejezésre: A kislányom hetes, eddig 3 óránként (2 db)

A kislányom egy hetes, eddig 3 óránként evett, éjszaka egyet kihagyva. Ma reggel óta másfél óránként szopizik. Ez miért van?

Legjobb válasz: Ne aggódj, valószínûleg kevesellte a tejcit, ezért szopizik gyakrabban. Mivel gyakrabban szopizik, több tejed lesz, pár nap múlva be fog állni megint a "tágabb ütemezésre". Ez a módja a tej szaporításának :) Én azt javaslom, ha szoptatással kapcsolatos kérdésed van, kérdezd õt, nagyon kedves és nekem is sokat segített: http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&page=1&orderby=0&func=..

Ne aggódj, valószínûleg kevesellte a tejcit, ezért szopizik gyakrabban. Mivel gyakrabban szopizik, több tejed lesz, pár nap múlva be fog állni megint a "tágabb ütemezésre". Ez a módja a tej szaporításának :) Én azt javaslom, ha szoptatással kapcsolatos kérdésed van, kérdezd õt, nagyon kedves és nekem is sokat segített: http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&page=1&orderby=0&func=..
Szia! Van tejcsid rendesen?? Nem azért szopizik gyakrabban mert nem elég neki? :( Én csak erre tudnék gondolni!!
Szia! Lehet, hogy nincs elég tejed, de lehet, hogy csak igy igényli. Mérleged nincs esetleg? Megtudnád nézni, hogy menyiket szopizik. Mert ha 50ml körül van(ha jól emlékszem), akkor valószínû, hogy kevés neki.Én ugyanigy voltam a fiammal, de õ csak azért állt rá a 1.5-2 óránti szopira, mert ez volt az igénye.3 hónapos korára duplázta a súlyát(7kg volt. Egyébként 1 éves koráig tudtam szoptatni. De hívd fel a védõnõt vagy a gyerekorvost. Biztos tudnak segíteni.
De nem kell aggódni!Ha igény szerint szoptatod, akkor a tejtermelés igazodni fog az új helyzethez, és több fog termelõdni, mert õ többet igényel.De egy csomó egyéb oka lehet a gyakori szopizásnak.

Hány hetes korig kell a babát 3 óránként etetni? Az én kislányom ( 4 hetes) néha szeret 5 órát is aludni, de eddig még nem mertem sokszor hagyni, fölkeltem, de nagyon sajnálom.

Legjobb válasz: szia!! nyugodtan hagyd aludni!! az én kisfiam 7 hetes és már 4 hetes korában is volt, hogy7 órát aludt egyhuzamban, van hogy kaja nélkül is kihúz ennyit éjjel. szóval nyugodtan hagyd aludni és örülj neki, hogy ilyen jó baba!! õ érzi hogy mikor üres a poci és azonnal jelez neked :)

szia!! nyugodtan hagyd aludni!! az én kisfiam 7 hetes és már 4 hetes korában is volt, hogy7 órát aludt egyhuzamban, van hogy kaja nélkül is kihúz ennyit éjjel. szóval nyugodtan hagyd aludni és örülj neki, hogy ilyen jó baba!! õ érzi hogy mikor üres a poci és azonnal jelez neked :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszaitokat, nem fogom kölögetni én sem, igaz a kislányom inkább napközben alszik 5 órát, éjszaka pedig ébredezik 2-3 óránként.
Az en fiam holnap lesz 4 hetes, de mar 3 hetes koraban is volt, h 5 5 es fel, 6 orakat sot tegnap elott 7 ora hosszat aludt ejszaka.De delutan is nagyon szeret aludni, akkor is van h 4-5 orat alszik.en nem szoktam felkelteni, ebred o mikor ehes. Gratulal a lanyodhoz.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. A baba szól, ha éhes, nem kell 3 óránként felköltened. Az én kisfiam már három hónapos, de soha nem költöttem fel 3 óránként. Jó alvó volt, 5-6 órákat is végigaludt. Nem kell õket felkölteni, hiszen azzal csak azt éred el, hogy nyûgös lesz.
Az én babám 5 hónapos de még most is 3 óránként akar enni. Pár hete igaz h már végigaludja éjszaka a 7-8 órát, gondolom emiatt akarja nappal pótolni a hiányt...
Pár napja még az én babám is ilyen volt és én soha nem keltettem fel. Volt hogy hét órát is aludt éjjel. Most azonban megnõtt az igénye, van hogy még a három órát sem bírja ki. Most múlt 5 hetes, és két napja csinálja ezt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!